2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Gecmis olsun. Son haftaya kadar devam etmiyordur insallah. Uzun ucuslardan kaynakli vertigo ve vestibular neuronit var bende. Ayaga hic kalkamam oyle bir sey olursa...

Yastigi hafif dik kullanmak, basini bedenden yuksek tutarakuyumak ve ani hareketten kacinmak biraz da olsa rahatlatabilir.

Gecmis olsun tekrar.

Kizlar grip olcak gibiyim burun ve boğaz yollarim yaniyo öksürüyorum bi de nasil atlatabilirim evde önerebileceğiniz bisey var mi ilaç kullanmak istemiyorum

Kizlar grip olcak gibiyim burun ve boğaz yollarim yaniyo öksürüyorum bi de nasil atlatabilirim evde önerebileceğiniz bisey var mi ilaç kullanmak istemiyorum
Bende Malesef gribim. Doktorum sadece nane limon önerdi ve c vitaminli meyveler. Ateşin cıkarsa minoset plus dedi.

Ben bir aydır tuer yediğimi çıkarttım için bi kaç gündür biseyler yiyebiliyorum o yüzden acıktim an yiyorum valla azda olsa bise atıştır ya aman ne yapam doğumdan sonra veririz kiloları çin mi orda yicek bise va rmi bari sana gör e

Evet benim de 9 da oldu işte tansiyon düşüklüğü yaşadım rapor verdi doktor canım büyük ihtimal tansiyonun düşüyor seninde

Enam rapor hakkımda bitti allah'tan gün içinde olmuyor suanlik yükselmesinde düşsün önemli değil

Temiz çıktı sonuclar da anlamiyom. Ilk cocuk olcak tecrubesizlik böyle bisey demek ki

Ozaman enfeksiyon değil normal akinti bendede oldu iki hafta önce sapsarı bildiğin akinti geliyordu boğazımda enfeksiyon vardı antibiyotik kullandım üç gün ondan sonra kesildi

Iki yastıkla yatıyorum bulantı döneminden beri ben bu dönemi hamileliği ogrenmeden bi hafta once yaşamıştım vertigo olabilir demişlerdi sonra geçmişti kendiliğinden ama anladigim kadarıyla bu haftalarda oluyormuş bulantım olmasında buna raziyim valla aynen hareketlerime biraz dikkat etmem lazım pat diye kalkınca oldu zaten geçmis olsun sizede

Hayatım boyunca hiç grip olmadım ama boğaz enfeksiyon çok fazla yaşarım senede iki kere kesin boğazlarım şişer bi haftaya yakın sesim gider bana en iyi gelen şey ılık sutun içine yarim çay kaşığı karabiber bi kasıkta bal çok iyi geliyor sanırsam karabiberin zararı yok hamilelikte deneyebilirsin istersen

çin mi? bildiğimiz çin
uzak bir yolculuk olmayacak mı yaa bebek için?

Senin yeme hakkın var canım, sen verdiğin kiloyu almaya başlarsın anca. Hedefim 16. Haftaya kadar kilo almamak. Diyetisyenimle bebeği kilo aldırıp beni zayıflatmaya bakıyoruz.

Uzun yıllar Çin’in değişik şehirlerinde yaşadım, orada da okudum. Alıştım artık helal ne yenir ne içilir, nerede bulunur. He benlik mi; asla. Onun için burada Çin’den misafirim gelmemişse asla gitmem uzakdoğu restaurantlarına.

Benim de ilk gebelik belirtim yumurtlamadan 7 gün sonra peşpeşe 3 defa baş dönmesi oldu. Ama vertigo ataklarını gayet iyi bildiğim için eşime “Şu an döllenme gerçekleşiyor bak görürsün sonucu” demiştim. Öyle de çıktı.
Baş dönmen devam ederse kulak kristallerine baktır canım. Hafif dönmenin ikinci nedeni o olabilir. Geçmiş olsun.

çin mi? bildiğimiz çin
uzak bir yolculuk olmayacak mı yaa bebek için?

Evet canım bildiğimiz Çin. Doktorum bir sakınca görmedi. Uçmadan 2 gün önce bir daha kontrol edecek. Son kararı verecek.

Hoşbuldum canım. Bülent Gürhan Kahraman' a gidiyorum. Sen kime gidiyorsun ?
Maslahhh cnm bende ilk uglimda 1 ay gitmiştim hemen hamile kalmıştım şimdi fiyatı baya yüksekmiş 350 bende yılmaz gencoya gidiyorum

Bende Malesef gribim. Doktorum sadece nane limon önerdi ve c vitaminli meyveler. Ateşin cıkarsa minoset plus dedi.
Minoset ve parol ü 8 saat arayla içebilirsin ama kesinlikle plus olmayacak dedi bana da :-/

Aramızda Adapazarı’ndan ve İzmir’den kimse var mı? Varsa hangi hastane ve doktora gidiyor, memnun mu bilgisi alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…