Benim de ilk gebelik belirtim yumurtlamadan 7 gün sonra peşpeşe 3 defa baş dönmesi oldu. Ama vertigo ataklarını gayet iyi bildiğim için eşime “Şu an döllenme gerçekleşiyor bak görürsün sonucu” demiştim. Öyle de çıktı.
Baş dönmen devam ederse kulak kristallerine baktır canım. Hafif dönmenin ikinci nedeni o olabilir. Geçmiş olsun.
ilk gebeliğimde benim 13 saatlik uçak yolculuğu yapmam gerekiyordu. Doktor onay vermişti ama içim rahat olsun diye radrasyon önleyici iç çamaşırı almıştım. İşe yaradı mı radyasyon almadı mı bilemem ama benim içim rahatlamıştı önlem almış olmuştum kendimce. Sende incele istersen netten radrasyon önleyici çamaşırlatı bi. Maksat gönlümüz rahat olsun.
Nasip, hayırlısı inşallah. Ailem orada, üniversite için geldim kaldım neredeyse 20 yıldır bi başıma kaldım gurbet ellerde. İzmir’de eşimin memleketi, ailesi orada. Bi Köroğlu, bi Ayvaz takılıyoruz burada.
Evet canım biraz pahalı ama ben ilk çocuğuma tedaviyle hamile kaldım ve hamilelik sürecim çok riskliydi. O yüzden Bülent beyden başkasını düşünmedim işinde çok başarılı bir doktor. Yılmaz Genco da çok iyi benim çok arkadaşım ona gitti. Inşallah sağlıkla gelsinler yavrularımız. Senin kaç haftalık?
Sakarya Adatıp Filiz Dursun. Kendisi cannnım doktorum olmaktadır. İstediğim her an ulaşabilirim rahattır rahatlatır. Hem bebeği hem anneyi sadece fiziksel olarak değil psikolojik olarakta düşünür.
ilk gebeliğimde benim 13 saatlik uçak yolculuğu yapmam gerekiyordu. Doktor onay vermişti ama içim rahat olsun diye radrasyon önleyici iç çamaşırı almıştım. İşe yaradı mı radyasyon almadı mı bilemem ama benim içim rahatlamıştı önlem almış olmuştum kendimce. Sende incele istersen netten radrasyon önleyici çamaşırlatı bi. Maksat gönlümüz rahat olsun.
Sakarya Adatıp Filiz Dursun. Kendisi cannnım doktorum olmaktadır. İstediğim her an ulaşabilirim rahattır rahatlatır. Hem bebeği hem anneyi sadece fiziksel olarak değil psikolojik olarakta düşünür.
canım benim 5. haftanın sonunda başladı . Ben yaklaşık 1 haftada 2 kilo verdim sürekli kusmaktan , umarım başlamaz şimdi bi arkadaşıma yazdım bende hiç kusma bulantı olmadı dedi. Sadece baş dönmem ve baş ağrım oldu dedi. Oda erkek annesi olacak dedim acaba çok kusan kız , kusmayan erkek annesi mi oluyor ? ahaha :)
canım benim 5. haftanın sonunda başladı . Ben yaklaşık 1 haftada 2 kilo verdim sürekli kusmaktan , umarım başlamaz şimdi bi arkadaşıma yazdım bende hiç kusma bulantı olmadı dedi. Sadece baş dönmem ve baş ağrım oldu dedi. Oda erkek annesi olacak dedim acaba çok kusan kız , kusmayan erkek annesi mi oluyor ? ahaha :)
Valla benim 3 kızım var 3 ünde de kustum. Ama kimi erkek bebekte kusuyor herhalde cinsiyet için bir ayrım olmasa gerek. Ama genel anlamda hamilelikte erken dönem rahat geçiyorsa erkek olur kanısı var, birde kızı ve oğlu olan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla hamilelik farklı geçerse cinsiyet farklıdır gibi ama en doğrusunu Allah bilir
Kızlar hamileliğimi hissetmiyorum diyorsunuz ya yerinizde olmak o kadar isterdim ki neredeyse öğrendiğimden beri mide bulantısı çekiyorum geçmiyor da dua edin ben de hissetmeyim şu belirtileri
Evet canım biraz pahalı ama ben ilk çocuğuma tedaviyle hamile kaldım ve hamilelik sürecim çok riskliydi. O yüzden Bülent beyden başkasını düşünmedim işinde çok başarılı bir doktor. Yılmaz Genco da çok iyi benim çok arkadaşım ona gitti. Inşallah sağlıkla gelsinler yavrularımız. Senin kaç haftalık?
Cnm benim de senin gibi 7 haftanin içinde 27 ağustos doğum tarihi ama malesef benim hamilelik sağlıklı değil galiba düşük yapıyorum yarın belli olacak dun kan verdim yarında bakacak değerlerim e