Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol bunu almistim. Ablam da aynisini aldi sonra. Wifisiz calisiyo ama teeline uggulamasini kuruyosun. Ayni wifia bagli oldugunda uygulama uzerinde caliatirabiliyosun istediginde. Bir de birkac kere yapinca harita cikartiyo kendince. Belli bi noktayi supurmesi icin gönderebiliyorsun.Hic arastirdin mi canm. Fikrin var mi? Benm de aklimdaki 1-2 aya almak.
Ayni wifi bagli oldugunda yani evdeyken gibi o zaman. İsteyken mudahale edemem. Yada kuruluyi mu mesela su saatte süpürsün gibi. Bde silme ozelligi var miOnline Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol bunu almistim. Ablam da aynisini aldi sonra. Wifisiz calisiyo ama teeline uggulamasini kuruyosun. Ayni wifia bagli oldugunda uygulama uzerinde caliatirabiliyosun istediginde. Bir de birkac kere yapinca harita cikartiyo kendince. Belli bi noktayi supurmesi icin gönderebiliyorsun.
Senin icin denedim simdi. Program ayarladim 3 dk sonrasina sonra baglantimizi kopardim calusti valla. IyiymisAyni wifi bagli oldugunda yani evdeyken gibi o zaman. İsteyken mudahale edemem. Yada kuruluyi mu mesela su saatte süpürsün gibi. Bde silme ozelligi var mi
Silme ozelligi var ama silmesi icin su doldurup paspasini altina takman gerekiyo. Iyi yani parcalarini satin alip degistirebilirsin. Paspas kismi citcitli cikarabiliyosun.Ayni wifi bagli oldugunda yani evdeyken gibi o zaman. İsteyken mudahale edemem. Yada kuruluyi mu mesela su saatte süpürsün gibi. Bde silme ozelligi var mi
Canım ben de araştırma yapmaya yeni başladım. Ama öncelikle Xiaomi nin wifi sinyal güçlendiricisini alıp deneyeceğim. Daha önce asus almıştım galiba, bi işe yaramadı. Wifi sorununu çözebilirsem alıcam robot süpürgeyi. Ben mutlaka haritalama özelliği olsun ve evde değilken de ayarlayıp süpürsün istiyorum.Hic arastirdin mi canm. Fikrin var mi? Benm de aklimdaki 1-2 aya almak.
8600 e 9 damla veriyorum. muhtemelen 8 vermek gerekiyor.
13 kg ya da 80 cm sınırı olması lazım aslında ama.
Ben de sevmiyorum hiç. Midemi bulandırıyor. Maalesef daha uzun bir süre daha arkada oturacağım. Bir de işyerimiz evden 40 dk civarı sürüyor. Hele o günler sersem gibi oluyorum.
Bizim kız öyle tosuncuk da değil ama artık rahatsız gibi onda ya, ayakları taşıyor iyice. Hani şimdi çok kullanmıyoruz da uzun yolda iyice rahatsız eder gibi geliyor.
Al-geç kafası bizde de var aslındaama marka model yorumlar vs içimize sinecek de öyle, biraz gecikmeli al geç yani neyse geçen gün sizlerden gelen markalar öncülüğünde başlatıldı bakalım araştırmalar
65 cm benim kız ama bizim ayaklarda taşıyor havada kalıyor sanki arabada ondan değiştirmek istiyorum.. neyse daha da vaktimiz var aceleye getirmeyim ama herkes şunu öneriyor...Biz 72 cm olduk. Hala da kullanirim gibi. Markasina gore de değişebilir smdi bilemedim. 80 cm dio kitapcigina bakmistim. Ama illaki alinacak yani. Ben arastirirm genelde. Almistiken hem iyi hem uygun olsun isterim. Esim de kizar hatta. Benm biraz meslegimle de alakali. f/p bakıyorum illa. Maliyet analizi yapıyorum
Canım çok tşk ederim, güzel bilgilendirme oldu. Benim için kısa sürede evi bitirmesi çok önemli değil aslında. Sonuçta işe başlayınca minimum 6 saat evde olmayacağım. Ama evim 185 m2. İlla pro almalısın der misin? Bir de salondaki koltuklarımın yerden yüksekliği 8 cmdir. Yatağımın bazası da ancak okadardır. Bu yüksekliğe girebilir mi sence?White Mocha aling ben de yeni aldım robot süpürge eviniz büyükse 100 m2 den xaomi c1 modelini almayın, pro sunu alın. Çünkü şarjı çabuk bitiyor bizim evi bile 2 defa da bitiriyor. Ha yok ben beklerim derseniz aslında çok da sorun değil. Kendi şarj istasyonuna gidip şarj olup geri işine devam ediyor. Mirune nin paylaştığı da c1 modeli, benimkinden. C1 in avantajı çekiş gücü yüksek bir de boyu kısa. Bir cm o da diğerlerine göre
kuruluyor saate göre, silme özelliği var.
Canım çok tşk ederim, güzel bilgilendirme oldu. Benim için kısa sürede evi bitirmesi çok önemli değil aslında. Sonuçta işe başlayınca minimum 6 saat evde olmayacağım. Ama evim 185 m2. İlla pro almalısın der misin? Bir de salondaki koltuklarımın yerden yüksekliği 8 cmdir. Yatağımın bazası da ancak okadardır. Bu yüksekliğe girebilir mi sence?
Evde az halı var ve olan halılar ince. Öyle sık uzun tüylü değiller. Bu durumda çok yüksek çekiş gücüne sahip olmalı mı diye de düşünüyorum.
Seni de bayıltmayım canım sorularımla. Benim ilk çözmem gereken sorun wifi ama di mi? Salonda modem, yatak odası tarafından asla çekmiyor. Güçlendirici inşallah işe yarar ya...
Çok tşk ederim canım. Koltukların yerden yüksekliğini ölçtüm 10.2 cm miş. Peki çalışırken ses miktarı nasıl sence?Boy 8 cm yazıyor bunda bile. Diğerleri 9 falan mı ki. Herkesin evine göre model fark edebiliyor ama 185 m2 de bir iki oda süpürüp ancak 2 saat şarj olup yapar. Bunu göz önünde bulundur. Düşük güçte tüm evi yapabilir belki. Yine de iyi ölçmek lazım 8 cm diyorsan diğer tepesinde sensör olanlar sığmayabilir.
Eki Görüntüle 2761126 Şöyle girebiliyor ölçüp biçmek lazım diğerleri sığmazsa kesinlikle bu. Ben aldıktan sonra da 200 tl falan düşmüş daha fiyatı da.
Bence az. Özellikle sessiz modu var o daha da az. Hoş bence sesi bizim kızın hoşuna gitti bir sakinlediÇok tşk ederim canım. Koltukların yerden yüksekliğini ölçtüm 10.2 cm miş. Pekini çalışırken ses miktarı nasıl sence?
Yumurta neliydi?Kızlar yaaa bizim bebiş gaz çıkarttıgında afedersiniz yumurta kokuyor resmen. Her sabah kahvaltıda 1 yumurta yiyorum. Acaba yemesemmi ? Veya bayatmı yumurta yiyorum ??? Normalmi yumurta kokması ???
Bebiş olduğundan beri eşim evi süpürmeye başladı. Şu an onun en büyük fantazisi biz gece uyurken, robotun sessizce evi süpürmesi. Onun için ses düzeyini sordum canım, bebek için değil yaniBence az. Özellikle sessiz modu var o daha da az. Hoş bence sesi bizim kızın hoşuna gitti bir sakinledi
Gece görür mü bilmiyorum üzerinde sensör olanlar belki görür bu kamera imiş. Gece denemedim belki karanlıkta da olurBebiş olduğundan beri eşim evi süpürmeye başladı. Şu an onun en büyük fantazisi biz gece uyurken, robotun sessizce evi süpürmesi. Onun için ses düzeyini sordum canım, bebek için değil yani
Normal haşlanmış yumurta, hatta migros’tan alıyozki kaliteli olsun diyeYumurta neliydi?
Bende irobıt var, gece süpürmüyor, yani ışık istiyorGece görür mü bilmiyorum üzerinde sensör olanlar belki görür bu kamera imiş. Gece denemedim belki karanlıkta da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?