2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sacim icin bunu kullandim uzun sure. Ise yaradi gibi. Sonra esime eczaci sac icin hair diye birsey onermis. Artik eskiye oranla cok az dokuluyo

Eklentiler

• Screenshot_20210114-102210_Google.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 31
  • 20210114_102619.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 36
Ayni wifi bagli oldugunda yani evdeyken gibi o zaman. İsteyken mudahale edemem. Yada kuruluyi mu mesela su saatte süpürsün gibi. Bde silme ozelligi var mi

Ayni wifi bagli oldugunda yani evdeyken gibi o zaman. İsteyken mudahale edemem. Yada kuruluyi mu mesela su saatte süpürsün gibi. Bde silme ozelligi var mi
Senin icin denedim simdi. Program ayarladim 3 dk sonrasina sonra baglantimizi kopardim calusti valla. Iyiymis ben de ogrenmis oldum

Silme ozelligi var ama silmesi icin su doldurup paspasini altina takman gerekiyo. Iyi yani parcalarini satin alip degistirebilirsin. Paspas kismi citcitli cikarabiliyosun.

Hic arastirdin mi canm. Fikrin var mi? Benm de aklimdaki 1-2 aya almak.
Canım ben de araştırma yapmaya yeni başladım. Ama öncelikle Xiaomi nin wifi sinyal güçlendiricisini alıp deneyeceğim. Daha önce asus almıştım galiba, bi işe yaramadı. Wifi sorununu çözebilirsem alıcam robot süpürgeyi. Ben mutlaka haritalama özelliği olsun ve evde değilken de ayarlayıp süpürsün istiyorum.

White Mocha aling ben de yeni aldım robot süpürge eviniz büyükse 100 m2 den xaomi c1 modelini almayın, pro sunu alın. Çünkü şarjı çabuk bitiyor bizim evi bile 2 defa da bitiriyor. Ha yok ben beklerim derseniz aslında çok da sorun değil. Kendi şarj istasyonuna gidip şarj olup geri işine devam ediyor. Mirune nin paylaştığı da c1 modeli, benimkinden. C1 in avantajı çekiş gücü yüksek bir de boyu kısa. Bir cm o da diğerlerine göre

kuruluyor saate göre, silme özelliği var.

65 cm benim kız ama bizim ayaklarda taşıyor havada kalıyor sanki arabada ondan değiştirmek istiyorum.. neyse daha da vaktimiz var aceleye getirmeyim ama herkes şunu öneriyor...
sadece arabada kapı kapalıyken dönüp dönemediği muallak

Canım çok tşk ederim, güzel bilgilendirme oldu. Benim için kısa sürede evi bitirmesi çok önemli değil aslında. Sonuçta işe başlayınca minimum 6 saat evde olmayacağım. Ama evim 185 m2. İlla pro almalısın der misin? Bir de salondaki koltuklarımın yerden yüksekliği 8 cmdir. Yatağımın bazası da ancak okadardır. Bu yüksekliğe girebilir mi sence?
Evde az halı var ve olan halılar ince. Öyle sık uzun tüylü değiller. Bu durumda çok yüksek çekiş gücüne sahip olmalı mı diye de düşünüyorum.
Seni de bayıltmayım canım sorularımla. Benim ilk çözmem gereken sorun wifi ama di mi? Salonda modem, yatak odası tarafından asla çekmiyor. Güçlendirici inşallah işe yarar ya...

Boy 8 cm yazıyor bunda bile. Diğerleri 9 falan mı ki. Herkesin evine göre model fark edebiliyor ama 185 m2 de bir iki oda süpürüp ancak 2 saat şarj olup yapar. Bunu göz önünde bulundur. Düşük güçte tüm evi yapabilir belki. Yine de iyi ölçmek lazım 8 cm diyorsan diğer tepesinde sensör olanlar sığmayabilir.
Şöyle girebiliyor ölçüp biçmek lazım diğerleri sığmazsa kesinlikle bu. Ben aldıktan sonra da 200 tl falan düşmüş daha fiyatı da.

Wifi bizim de salonda az çekiyor ama bir problem olmadı şimdilik ara ara türk telekom sağolsun baya yavaşlıyor fiber. Belki o zaman sorun olur mu bilemedim.

Ben de bu akşam robot süpürge alıcam. Xiaomi mop pro düşünüyorum ama, kullanan var mı?

Çok tşk ederim canım. Koltukların yerden yüksekliğini ölçtüm 10.2 cm miş. Peki çalışırken ses miktarı nasıl sence?

Kızlar yaaa bizim bebiş gaz çıkarttıgında afedersiniz yumurta kokuyor resmen. Her sabah kahvaltıda 1 yumurta yiyorum. Acaba yemesemmi ? Veya bayatmı yumurta yiyorum ??? Normalmi yumurta kokması ???

Çok tşk ederim canım. Koltukların yerden yüksekliğini ölçtüm 10.2 cm miş. Pekini çalışırken ses miktarı nasıl sence?
Bence az. Özellikle sessiz modu var o daha da az. Hoş bence sesi bizim kızın hoşuna gitti bir sakinledi

Bence az. Özellikle sessiz modu var o daha da az. Hoş bence sesi bizim kızın hoşuna gitti bir sakinledi
Bebiş olduğundan beri eşim evi süpürmeye başladı. Şu an onun en büyük fantazisi biz gece uyurken, robotun sessizce evi süpürmesi. Onun için ses düzeyini sordum canım, bebek için değil yani

Bebiş olduğundan beri eşim evi süpürmeye başladı. Şu an onun en büyük fantazisi biz gece uyurken, robotun sessizce evi süpürmesi. Onun için ses düzeyini sordum canım, bebek için değil yani
Gece görür mü bilmiyorum üzerinde sensör olanlar belki görür bu kamera imiş. Gece denemedim belki karanlıkta da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…