TeşekkürlerGeçmiş olsun inşallah ağrısız atlatırsınız bizde düşünüyorduk ama vakaların artmasıyla biraz daha bekleyelim demiştik. Nasıl geçti lokal anestezi ile mi yapıldı?
Ankarada tavsiye edebileceğiniz yer var mı sünnet için
Canım ben küçük kızıma kullanmıştım tahıllı olanı. O zaman 7 tahıllıydı şimdi 5 tahıllı oldu galiba. Valla bizim için kurtarıcı olmuştu. Ebebek'te bazen indirim olurdu yakalayabilirsek koliyle alırdıkBu hipp ek gıdalar hakkında ne düşünüyorsunuz anneler ben bebeğimin alerjisi olduğunu düşünüyorum o yüzden sütsüz organik pirinçli aldım denemeyi düşünüyorum bir şeyler duydunuz mu hakkında
TeşekkürlerHayırlı olsun maşallah onabiz de yariyil tatilinde memlekette sünnet ettirmeyi düşünüyoruz. Eve geldikten sonraki tecrübelerini de paylaşır mısın Kolay geçer inşallah bu dönem
Bizim ki hiç sevmedi tadınıCanım ben küçük kızıma kullanmıştım tahıllı olanı. O zaman 7 tahıllıydı şimdi 5 tahıllı oldu galiba. Valla bizim için kurtarıcı olmuştu. Ebebek'te bazen indirim olurdu yakalayabilirsek koliyle alırdık
Benimde cok dökülüyordu demir çok düşük çıktı besinlerden almaya çalış canım o zaman çinkoyuKızlar çoğumuzda saç dökülmesi vardı işe başlamadan önce bi dr gideyim dedim çinkom eksikmiş ama çinko takviyesi veremedi doktor bebekte çinko birikmesi oluyormuşdeğerlerine baktıran oldu mu
Kızlar şimdi size bir şey soracağım bana ruh hastası demeyinben bu kovidden dolayı marketten gelen her şeyi yıkıyorum peynir kabı vs pirinç deterjan gibi büyük paketlileride başka temiz posetlere felan bosaltiyorum ama artık çok yoruldum zamanımı alıyor ellerim zaten berbat durumda egzama çıktı sizler ne yapıyorsunuz böyle şeylere gerek var mı sizce içim rahat etmiyor yikamadığım zaman
Ben de aldıklarımı bozulmayacaksa 3 gün boyunca camla kapalı balkonum var hiç ellemeden orada bekletiyorum. her şeyi yıkamakla başa çıkılmaz diye düşünüyorumKızlar şimdi size bir şey soracağım bana ruh hastası demeyinben bu kovidden dolayı marketten gelen her şeyi yıkıyorum peynir kabı vs pirinç deterjan gibi büyük paketlileride başka temiz posetlere felan bosaltiyorum ama artık çok yoruldum zamanımı alıyor ellerim zaten berbat durumda egzama çıktı sizler ne yapıyorsunuz böyle şeylere gerek var mı sizce içim rahat etmiyor yikamadığım zaman
Kucağınıza alırken sıkıntı oldu mu peki benim bıdık hep kucakta gezer çünküTeşekkürler
İşlemden sonra doktor gereklş bilgilendirmeyi yapmıştı zaten. Yazarak da verdi. Hangi saatte ne verelim ertesi gün nasıl olcak gibi. Yolda uyudu. İşlemden bir saat sonra fitil vermemizi söylemişti onu yaptık. Fitilden bir saat sonra da ağrı kesici verdik ama sanırım çişini yaparken sızı daha ağır bastı galiba durmadan ağlamaya başladı ki normalde ağlayan bir bebek değil. Doktoru aradık. Ilık suya oturmamızın iyi geleceğini gerekirse bir fitil daha uygulayabileceğimizi söyledi. Küvette oturttuk fitil verdik ve 4 saat uyudu. Uyanınca yine mutsuzdu ama emdi yatarak vakit geçirdi. çiş yaparken yine ağladı yine şurup verdik zamanı da gelmişti zaten. Gece 3buçukta yine ağlayarak kalktı ılık suda oturttuk yine ve şurup verdik. Onunla uyudu. bugün şükür daha iyi. Çiş yaparken sıkıntı yaşamıyor. Hatta bugün hiç ilaç vermedim gerek kalmadı. Bir huzursuzluğu yok sadece uykuya direniyor. Her şey doktorun dediği gibi gelişiyor. Cuma günü krem sürücem. Cumartesi de doktor klipsi çıkaracak be inşallah mutlu son
Bende kan tahlili yaptırsam iyi olacak benimde çok dökülüyorKızlar çoğumuzda saç dökülmesi vardı işe başlamadan önce bi dr gideyim dedim çinkom eksikmiş ama çinko takviyesi veremedi doktor bebekte çinko birikmesi oluyormuşdeğerlerine baktıran oldu mu
Galiba ben de ruh hastasıyımKızlar şimdi size bir şey soracağım bana ruh hastası demeyinben bu kovidden dolayı marketten gelen her şeyi yıkıyorum peynir kabı vs pirinç deterjan gibi büyük paketlileride başka temiz posetlere felan bosaltiyorum ama artık çok yoruldum zamanımı alıyor ellerim zaten berbat durumda egzama çıktı sizler ne yapıyorsunuz böyle şeylere gerek var mı sizce içim rahat etmiyor yikamadığım zaman
Ankee aling esmeralda5 oto koltuğu konulu aşıklar atışmanızı dikkatle dinledim ve topu doğruca eşime attım
O da araştırdı sağ olsun,9-36 almak mantıkı ama. Sürekli sürekli yeni bir şey de almak sıkıyor.
Bi bilirkişiye daha soracağım bu konuyu, son kararı vereceğim sonra. Yakın zamanda yolculuk planı da var çünkü, halletmek lazım şu işi
Gerçekten ben pek katılamadım ama... Cuma günü doktora gideceğim tekrar bu farklı bir doktor bakalım o ne diyecek :/Ankee aling esmeralda5 oto koltuğu konulu aşıklar atışmanızı dikkatle dinledim ve topu doğruca eşime attım
O da araştırdı sağ olsun,9-36 almak mantıkı ama. Sürekli sürekli yeni bir şey de almak sıkıyor.
Bi bilirkişiye daha soracağım bu konuyu, son kararı vereceğim sonra. Yakın zamanda yolculuk planı da var çünkü, halletmek lazım şu işi
Hadi hayırlısı inşallah bir kaç gün dikkat edince oluyor ama ben her hafta yemeyeceğim diyip yiyordum artık daha kontrollü gitmem lazımdıkızlar artık an itibariyle gece yemelerimi kestim
fazla tatlıları kestim.
Saat 7de son akşam yemeği ve finish
Bakalım daha 1 gün olduvermem gereken kilo 10 :)
50 kiloyu görmeliyim yoksa işe tayt tunikle gitmekten baydım, alışveriş de yapmak istemiyorum bu yağlı vücuda
Bu ara bizim kızın gündüz uykuları kuş uykusu kaçırmışım :) valla neden bilmiyorum çinko ve biotine de baktırmam gerek... ama yani çok kötü dökülüyorduSeninki doğum sonrası hormonların düşmesi ile ilgilidir belki canım
Aaaaaa çok tanıdıkbence suan elimizdeki 0-13 kg lar is gorur bir sure daha. Genelde 8-9 aya kadar kullaniyolarmis. Ben esime soylesem 2 taneyse 2 3 taneyse 3 der ondan hic bulasmadim ona. Hic oyle canini yormuyo. Al gec kafasi var
Ben bu doktorları da anlamıyorum söylesene en baştan çok sinirliyim bu konuda... biri diyor silme, biri diyor az temizle yapışır... madem de ki hiç sürme gerek yokCanim oto koltugu neden 3 tane dedi ki. Ben artik 9-36 kg almayi dusunuyorum. 9-18 alip sonra 18-36 mi alcaz. Neden 3 tane aliyoruz ki
Vajinal yapisikligi mi var bebisinin. Ben doktora bu kremleri sormustum bi kere. Vajinada yapisiklik yapabiliyor kullanmasan iyi demisti. Pisik kremleri icin. Ama sizde sorun yok demisti.
Bizim kız öyle tosuncuk da değil ama artık rahatsız gibi onda ya, ayakları taşıyor iyice. Hani şimdi çok kullanmıyoruz da uzun yolda iyice rahatsız eder gibi geliyor.bence suan elimizdeki 0-13 kg lar is gorur bir sure daha. Genelde 8-9 aya kadar kullaniyolarmis. Ben esime soylesem 2 taneyse 2 3 taneyse 3 der ondan hic bulasmadim ona. Hic oyle canini yormuyo. Al gec kafasi var
Biz 72 cm olduk. Hala da kullanirim gibi. Markasina gore de değişebilir smdi bilemedim. 80 cm dio kitapcigina bakmistim. Ama illaki alinacak yani. Ben arastirirm genelde. Almistiken hem iyi hem uygun olsun isterim. Esim de kizar hatta. Benm biraz meslegimle de alakali. f/p bakıyorum illa. Maliyet analizi yapıyorumBizim kız öyle tosuncuk da değil ama artık rahatsız gibi onda ya, ayakları taşıyor iyice. Hani şimdi çok kullanmıyoruz da uzun yolda iyice rahatsız eder gibi geliyor.
Al-geç kafası bizde de var aslındaama marka model yorumlar vs içimize sinecek de öyle, biraz gecikmeli al geç yani neyse geçen gün sizlerden gelen markalar öncülüğünde başlatıldı bakalım araştırmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?