2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Burda okuya okuya robot süpürge almaya karar verdim. Trendyoldan baktim az once ama cok model cok marka var. Nasil sececegimi bilemiyorm. Ne onemli. Neye gore karar vermem lazim. Emekleme alistirmalari icindeyiz biz. Tirtil gibi sürünüyor 1 haftadir. Bi yere koyuyorum bi bakiyorm ilerlemis. Her gun evi supurmekle silmekle basa cikamam. resmen gözüm korktu zaten salonda da post vardi. Onu da degistirmek lazim. Alerji yapabilir dediler ‍♀

Kolonyalı bez ile silerek dezenfekte ediyoruz paketleri canım. Çok yorucu olmuyor.

Ben de robot süpürge almaya karar verdim. Hemen değil ama 2-3 ay içinde alicam. Ev büyük süpürmek çok zorluyor. Eşim de yardım etmese hiç yetişemem.

Valla hamile iken vaktim vardı bı güzel yikardim bı dönem bıraktım son iki aydır da bu sprey dezeftanlar var balkon da masanın üstüne çöp poşeti koyup aldıklarimi diziyorum önlü arkalıspreyi sıkıp 1 saat sonra mutfağa alıyorum bu spreyler iyi oldu tek tek yıkamaya ne halim var ne vaktim yapabileni tebrik ediyorum

Canım valla ben de tangle teezer aldım, 2 aydır falan kullanıyorum. Dökülmeyi azaltmıyor hiç. Ama rahat tarıyor, dökülmeyi azaltmasa da baya memnun kaldım

hamileyken vaktim vardı bı güzel yikardim bı dönem bıraktım son iki aydır da bu sprey dezeftanlar var balkon da masanın üstüne çöp poşeti koyup aldıklarimi diziyorum önlü arkalıspreyi sıkıp 1 saat sonra mutfağa alıyorum bu spreyler iyi oldu tek tek yıkamaya ne halim var ne vaktim yapabileni tebrik ediyorum

Eldiven giy canım.Ben de öyleyim.Çamaşır suyunu sulandırıyorum bezle siliyorum tek tek.Sebze meyveleri de sirkeli/karbonatlı suda bekletip yıkayıp kaldırıyorum.Eşim birşey lazımmı diye aradığında birşey istemek içimden gelmiyor hiç

Kızlar robot süpürge kullananlara sorum var. Evimin yarısında wifi çekmiyor. Bu durumda robot süpürgeyi nasıl kullanıcam? Daha önce wifi sinyal güçlendirici almıştım, hiç işe yaramadı iade ettim.

Merhaba. Yuksek lisans tezim icin veri topluyorum. Rica etsem katilir misiniz

Ben bu doktorları da anlamıyorum söylesene en baştan çok sinirliyim bu konuda... biri diyor silme, biri diyor az temizle yapışır... madem de ki hiç sürme gerek yok

Günaydın kızlar..

Canım bir arkadaş bana kolay kolay pişik kremi kullanma. Bölgenin ph dengesini bozar Pişik olduğu zaman sürersin demişti.
Bana da ama önlemek değil mi düşüncesiyle tuhaf geldi burda paylaştım.
Adi üstünde pişik önleyici dendi.
Aklın yolu bir :)

Ama sanırım sürmemek lazım pek.
Kullanımı azalttım.

Ben bez değişiminde ara bölgeyi bastırmadan siliyorum.
2 günde bir banyo sırasında sıcak su ile yıkarken yine daha dikkatli oluyorum temizlenmesi için.

Umarım sıkıntı olmaz. :/

Canım ben internete bağlılığını uygulamadan yönetim için kullanıyorum.
Onun dışında manuel kullandigim oldu.
Wi-fi den bağımsız da temizliyor ama kafasına göre gibi :/
Yine de olayı tam çözemedim. Benim modele uygun eksikler olabilir ya da eksik tümüyle benden kaynaklı:)

Başından beri hiç öyle girişimlerde bulunmadım.
Zira baş edemem.
Bana göre değil.
Sanırım yemeyi içmeyi toptan bırakırım o temizlik yüzünden

Size maşallah kızlar.

Bu arada yine bol kalkmali bir geceydi.

Kızlar diş çıkarma döneminde alın ve ensede soğuk terleme olur mu?

İşte aynı ben eşim eve poşetle gelince bir sinir geliyor bana

Ben de yıkıyorum. Deterjanla yıkayıp duruluyorum. Eğer hemen tüketilmeyecek çoklu paketse balkona koyuyorum. Bazen yıkamadan önce üzerlerine Antibakteriyel sprey sıkıyorum.

İlk başta alırken ben çok emanet tuttum tabi. Doktor normal tut korkma dedi ama yine de yüzü bana dönük olarak tutmuyorum. Kucakta gezecekse yüzü dışa dönük tutup elimde popoya destek yapıyorum. Ara ara sızlıyor sanırım ağlıyo ama çok dirençli ağlamalar değil o ilk gün oldu doğal olarak.
Yanına girdik evet. Anne baba olarak bulunduk. İnstagramda da sayfası var bakın isterseniz. Gerçekten Ankara'nın yarısı orda yaptırdı galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…