Ah evet yaza biz de istiyoruz muhakkak. Burasi ada ulkesi, bu tur seylere cok elverisli. gunes yakmadigi zamanlarda havuzunu alip denize gidicez. Kumsalda oynasin dursun. Bebeklerin huyu da farkli oluyo. Ne guzel sevecekse suyu sevsin. Bizimkinin agzina burnuna su kacmadigi surece sakin sakin banyo faslinin bitmesini bekliyor. Calisma saatlerim gercekten zor. Gozumde arpacik cikti uykusuzluktan.Çok sağol inşallahhh canım
Çalışma saatlerin çok zormuş gerçekten canım Allah kolaylık versin. Babası tek başına banyo yaptırabilirsa süper çok şanslısın. Biz üç kişi zor zaptediyoruz resmenbir de çok seviyor suyu. Alınca başlıyor ağlamaya. Minik bir şişme havuz şart oldu yaza
Geçmiş olsunsorunsuz iyileşir inşallah
Ben doğduğundan beri yan yatırıyorum hep. Hiç düz yatırmamış olabilirim hatta. Gündüz uyanıkken hariç. Yatırmak mı lazımdı acaba?
Ben de son gunlerde sadece etiket yapildigim ve alintilandigim mesajlari okuyabildim. Vakit bulamadim kizlar. Zaman olunca hepsini okumaya calisicam.Anam kaç gündür bari okuyayım dedim okumaya bile yetişemiyorum ben niye böyle oldum
Tam okumaya başlıyorum yarım kalıyor, okuyup geleyim diyene kadar bir iki sayfa daha konuşmuş oluyorsunuz, aşk olsun
metEla sünnet yaptırmışsın canım yanlış okumadıysam Hayırlı olsun, ben yazana kadar zor kısmı gitmiştir İyi etmişsiniz daha geçe kalmadan yaptırmakla
Ayyy ne güzel sabırsızlıkla bekliyoruz yazı. Sağlıkla gelsin inşallah bol bol gezelim, eğlenelim miniklerleAh evet yaza biz de istiyoruz muhakkak. Burasi ada ulkesi, bu tur seylere cok elverisli. gunes yakmadigi zamanlarda havuzunu alip denize gidicez. Kumsalda oynasin dursun. Bebeklerin huyu da farkli oluyo. Ne guzel sevecekse suyu sevsin. Bizimkinin agzina burnuna su kacmadigi surece sakin sakin banyo faslinin bitmesini bekliyor. Calisma saatlerim gercekten zor. Gozumde arpacik cikti uykusuzluktan.Gece gec yatiyorim sabah 7de ayaktayim. Allahtan babasi gece kalkip ilgileniyo bana veriyo yataga geri koyuyo altini degistiriyor. Bazi sabahlar bir saat fazladan uyumam icin musaade ediyor. Canim eşim sevesim geldi.
Evet ya son zamanlarda banada hep öyle oldu. Tam niyetleniyorum yarım kalıyorBen de son gunlerde sadece etiket yapildigim ve alintilandigim mesajlari okuyabildim. Vakit bulamadim kizlar. Zaman olunca hepsini okumaya calisicam.
Desteksiz oturamıyoruz öne düşüyor. Çokomik oluyorÇok okuyamıyorum ben de. Göz ucuyla görüp yazıyorum desteksiz oturabilenler mi var? Biz daha düşüyoruz. Ek gıdaya geçip yol alan var mı?
2 oglumda da var büyüdükçe geciyor sebebi ne bilmiyorum çünkü herkeste olur gibi geliyor bak sen sorana kadar hiç sebebini düşünmemiştimkızlar bugün bebeğimin kuyruk sokumunda morarma gördüm. çarptırmadığımdan eminim. neden olmuş olabilir?
Aaa bak şimdi baktım çok ilginç mongol lekesiymiş ismi ve asya halkının cocuklarinda gorülürmüş problem olan bir şey değilmiş amakızlar bugün bebeğimin kuyruk sokumunda morarma gördüm. çarptırmadığımdan eminim. neden olmuş olabilir?
Benim oğlumda Doğumdan beri var, büyüdükçe azalır demişti dr. Moğol lekesi deniyorkızlar bugün bebeğimin kuyruk sokumunda morarma gördüm. çarptırmadığımdan eminim. neden olmuş olabilir?
Yaaaa. Ben suan uyutuyorum. Bu aksam basini yan cevirip duz ytiricam. Yuz ustu hic uyutmadim daha. İlk zamanlar annem kaliyordu bir ay kadar kaldi bizimle. O yan yatiriyordu. Sonra da ben oyle devam ettim hep. Bilmiyordum bunu. Teşekkür ederim.Evet duz yatirmayi oneriyor Amerikan Pediatri Dernegi. Ani bebek olum sendromunu en aza indirgedigi icin guvenli yatis pozisyonu diyolar sirt ustu icin. Kafasini reflu acisindan saga sola cevirip yatirabilirsin ama sirt ustu olmali bebek. Yan ya da yuz ustu onerilmiyor. Ama bebek kendi donmeyi ogrendiginde birakin nasil isterse oyle yatsin artik gucenli diyolar. Yani artik cok sukur guvenli zonedayiz.
kızlar bugün bebeğimin kuyruk sokumunda morarma gördüm. çarptırmadığımdan eminim. neden olmuş olabilir?
Evet mogol ya da mongol lekesiymis. Benim kizda da var. Findik buyuklugunda. yesil mavi bi renk. Dogum lekesi sanmistm ama doktor 3-5 sene surebilir gecmesi ama gecer dedi. İlk dogdugunda gozunde ve ensesinde de kirmiziliklar vardi. Doktorun eli geldi sanirim dogururken. Dogum sirasinda olmus demisti doktor. Gozumuzdeki gecti. Ensedekiler de cok azaldi. Onlar da gececekmis.Aaa bak şimdi baktım çok ilginç mongol lekesiymiş ismi ve asya halkının cocuklarinda gorülürmüş problem olan bir şey değilmiş ama
Biz desteksiz oturuyoruzÇok okuyamıyorum ben de. Göz ucuyla görüp yazıyorum desteksiz oturabilenler mi var? Biz daha düşüyoruz. Ek gıdaya geçip yol alan var mı?
Aynen bende ya ne abartıyorlar anneliği diyordum da hiç öyle değilmiş yaşamadan öğrenilmiyor.Kızlar benim bebe doğduktan sonra insanlara karşı bakış açım değiştiMeğer ne zormuş bi insan büyütmek
Aaa bizMaalesef benim kızım hep öyle. Ben de yalnızca uykuda düzgün besleyebiliyorum. Uyanıkken ağzını açmıyor. 6 saat aç kalıyor ancak 90 cc yiyor bazen. Etrafa bakınmaktan dikkatini vermiyor. 1 buçuk aydır böyle çok yorucu ve yıpratıcı.
Annem almış bana kabak; soydurup dilimletmiş pazarda. Tek tek buzdolabı poşetlerine koymuş, her gün 1 parça çıkarıp buharda pişirip çatalla ezerek veriyorum. İçine kendi suyundan ve azcık da zeytinyağı ekliyorum. Pek sevemedik ama hala püskürtüyor.Yoğurdu bugün 1 tatlı kaşığı püskürtmeden yedirdim şükür. Oioi slikon kaşık ya da sadece silikon kaşık efektif birşeymiş gerçekten çay kaşığı ile zordu. almıştım kenarda duruyordu bir denedim müthiş kolaylıkmış. hem kızım da sevdi hem ağzını acıtma derdi yok eğilip bükülüyor. Kabağın da üzerine düşeyim de bir kabağı bir ayda yer. Nasıl yapıyorsunuz dilimleyip dondursam çıkarıp çıkarıp haşlasam olur mu? Bir de kabuğunu soyuyor musunuz kabağın. Vitamini açısından kabuklu verilmeli bence ama sizin bu konuya dair tecrübeleriniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?