2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım apartmanda oturuyorsan sessiz süpürse de alt kata süprügenin hareket sesi gidiyor.Gece açtığımda alt komşu şikayete gelmişti
Müthiş bir bilgi ben açmadım evde yürümeye de korkar oldum. eskiden çalıştığım için evde yürüyen yoktu gün içinde. akşam da yorgun gel yat. bebek de olunca koştur koştur evin içinde. aşağıdaki komşum alışık değil tabi şikayete geldi.

Sorma benimkide sevmedi.

biz kabuğunu soyup haşlayıp ezip ya da havuç-kabak yoğurtlu graten yapmıştık rende öyle verdik yedi hepsini. rendeyi daha çok sevdi damağını mı kaşıyor artık nedense

canım tüm sayfaları okumadan yazıyorum belki söylenmiştir ama :)
mesela ben çoğu zaman odaya yönlendiriyorum ya da elimle de alıp götürüyorum ve odanın kapısını kapatıyorum sende öyle kullanırsın çoğunlukla bence çünküüüü bütün saçlar, tozlar kapı arkasında birikiyor ve kapı arkasını süpürmeyince olmuyor :)

Hiç taviz vermeseydiniz benim aşağıdaki de gece 12 de saç kurutma makinası sesine bir de sabah alarm sesini duyuyormuş alarm için gelmişti şikayete.Eşim çok sinirlendi ağzına geleni sayınca bir daha sesleri çıkmadıBiz bir de kayınpederin evinde oturuyoruz çocuk gibi kayınpedere de şikayet etmişti

desteksiz oturmak ne demek oluyor tam?
biz mama sandalyesine oturabiliyoruz ama kayabiliyor bazen. ayak kısmını öne getirdik şimdi bir 10-15 dakika oturuyor. koltukta oturttuğumuz zaman bir şeyleri almak için hep öne eğiliyor. ama yerde büsbütün desteksiz oturamıyor tabi ki

o da güzel canım maşallah hadi bakalım inşallah tamamen düzelir diyelim

doktorumuz 10:00 ila 02:00 arasında uyuması önemli demişti... ben de 10'a kadar uyutmaya çalışıyorum..
Zaten çok uykusu oluyor bazen 8 de yatırıyorum nasıl oluyor oluyor yine saat 9 - 9.30 oluyor
iki büklüm oluyor oyuncağı yalayacağım diye yıldım artık
Ben hala mama sandalyesi almadım. alsak oturabilir mi emin değilim. Öne devriliyor hala yarım açıyla. çok tatlı olmuyolar mı minicik insanlar sallanarak otururken. yıvrıımmmmm <<333
öne sağ sola devriliyor bizim kızda ama mama sandalyesinde oturtuyorum biz yemek yerken, hem sofra adabı öğrenir belki
bir de masası bacaklarının arasından onu destekliyor bu yüzde pek devrilme olmuyor

hehhe ben bir geliyorum 7 sayfa ben cevap yazana kadar konu evrilmiş oluyor
bazen ise o kadar çok mesaj alıntılıyorum ki ne alıntıladım diye tekrardan okuyorum
seviyorum amaaaa sizi kızlar iyi ki varsınız bir kez daha söyleyim dedim
Bu fazla kilolar psikolojimi bozuyor artık. Online diyetisyen arıyorum. Kendi kendime yapamayacağım. Hep bozuyorum. Motivasyon 0. Var mı tavsiye edebileceğiniz birisi ?
canım ben 2 haftadır diyetteyim :) özelden yürü bana konuşalım bu konuyu istersen...
Şu an iyi gidiyor sanırım 3 kilo falan verdim ( benim vücudum az ödemli )
çüş daha neler hahaha hiç gülcem yoktu

.
ay kızlar bugün şükür ilk defa kendi kendimize döndük, bu hızla gidersek 3 yaşında yürürüz artık
Öyle deme benim kız da 1 haftadır dönmeye başladı.Her bebek kendine özgüdür.Bizler de farklı farklı değil miyiz?

aynen ya bende yıldım valla canım insan yoruluyor ya sürekli düzeltmekten ama sonuç 2 saniye sonra yine aynı birde saldırması bi iştahlı yalaması var ki ısırıyor beceremiyor koparamayınca sinirlenip çığlık atıyor kendini kaydırıp yerlere atıyor

aynı ben vallaha pek giremiyorum bu aralar bi girdim mi de en az 9 10 sayfa yazışma var yetişip okuyamıyorum bile hepsini sonunda en son sayfaya atlıyorum

Çok okuyamıyorum ben de. Göz ucuyla görüp yazıyorum desteksiz oturabilenler mi var? Biz daha düşüyoruz. Ek gıdaya geçip yol alan var mı?
benimki mama sandalyesinde desteksiz oturuyor rahat oturuyor hareket ediyo kendini düzeltiyor ama yerde falan oturtunca çok eğildiği için düşüyor. Ek gıda da sadece yoğurt veriyorum hergün 1 1.5 yemek kaşığı kadar yiyor sebze meyvelere daha geçmedim ama biz yemek yerken çok ağlıyo 1 2 kere elimdeki ekmeğe saldırdı ağladı parmaklarımla ezip verdim ağzına yedi birkaç kere ve devamını istedi

Küçük asi bunlar

Ay maşallah

Diyet sütünü azalttı mı? Sanırım hepimizin ortak merakı... Bu Salı benim doğum günüm. Kızıma hediye alcam doğum gününde güzel bir sandalye

Yere koyunca ya da koltuğa ya sağa/sola devrilme oluyor ya da öne. Bunlar olmuyorsa desteksiz oturabiliyordur. Normalde 7. Ayda desteksiz oturabiliyorlar diye hatırlıyorum.

Artık istediğin gibi yatırabilirsiniz. 6 aydan sonra risk % 90 azalıyor. Bebekler dönmeye başladığında isterlerse yüz üstü bile yatabilirler, müdahale etmeyin diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…