Gelecekten bildiriyorum bebek emdiği sürece gece uykuları kesintili oluyor maalesefSüper yorum... şöyle gelecekten bildirse tecrübeliler zira biz ilk çocuk sahibi olanlar önümüzü göremiyoruz çevre de gitgide daha kötü olacak bak görürsün tarzı oluyor hep. Gerçi kimseyle de görüşmüyorum da söylenenler hep bu tarz. Zamanla biz mi alışıyoruz yoksa bebekler mi huylanıyor yoksa ikisi birden mi bilemiyorum. Bildiğim birşey var Allah yardım ediyor kocaları bilemembir gün sabahlatsa gücüm kalmadı dediğin an bir bakmışsın olmaz olmuş deliksiz uyumuş kız.
Ben cinsiyetci yorumlara hic katilmam. Ama gece kalkmalari bitsin amin insallah lutfen nolursunuzErkek olmak ne kadar düz değil migeçen bir arkadaşım Allah Havva'yı bu erkekler tek başına bi şey yapamaz diye yaratmış dedi de valla hak vermemek elde değil.
Gece emmeleri bitince çok şey daha kolay olacak sabredin. Gece 3 yerine 2 kere kalkmak bile gün içi enerjide fark ettiriyo. Zamanla düzene girecek inşallah
Istedikten sonra toparlarsin. Zaten ne yemen gerektigini en iyi sen bilirsin diyetisyen olarak.esmeralda5 M Mirune bir hafta oldu diyetim iki kilo gitti süt biraz azaldı sanki ama çok değil. Diyet zor oluyor çocukla. En son 20 yaşımda yapmıştım. Şimdi kararlıyım baya inşallah bahara kadar toplarım.
Kesinlikle iş hamur işi ve tatlı çikolatayı kesmekle bitiyor... karar hep içimizden gelen en doğru zaman hep iyi hissettiğimiz zaman canım... ben kendimce artı-eksi çıkardım ve öyle karar verdimIstedikten sonra toparlarsin. Zaten ne yemen gerektigini en iyi sen bilirsin diyetisyen olarak.esmeralda5 zaten saglikli beslenmek benim icin diyet. Ac kalmak diyet olamaz. Cikolatayi abur cuburu kesmek bile kafi. Masallah. Sizi boyle kararli gorunce ben de hevesleniyorum ama tam o kivama gelemedim. Kafamin atmasi lazim bu durum icin. Su an icin istahim cok acik hazir hissetmiyorum. Benimki biraz da duygusal yemek. Her sey cok zor. Yorgunum. Bedbahtim. Basli basina bebek buyuk bi degisiklik. Cocugu dinyadaki her seyden cok seviyosun. Sevmesine seviyosun o ayri ama bence cok buyuk bir sorumluluk. Cok koklu bi degisiklik insan hayatinda. Kendine ait zamanin kalmiyor. Seni sen yapan her seye ara verip sadece bebeginle ilgileniyosun. Su an tek eglencem yemek. Sadece bu sekilde simartiyorum kendimi. Gerci aynaya bakinca halihazirda depresif olan icim daha da karariyor. Icimi dokmus oldum vesileyle. Tesekkurler.
Yalnizlık cok zor. Esle bakmak bile zorken yalniz bakmak cok buyuk guc istiyor. Ben de 4 aya kadar yalniz baktim. Muthis yoruluyordum. Simdi sasiriyorum nasil bakmisim acaba diye. Allah dagina gore kar veriyor, bi sekilde buluyosun o gucu. Ama seni cok iyi anladigimi bilmeni istiyorum. Gaz doneminde benim kiz aglardi ben aglardim. Tukenmistim. Kaybin icin uzuldum. Allah bir daha boyle bir tecrube yasatmasin insallah.O kadar haklısın ki bende ne yazık ki ailemden uzakta yaşıyorum kayınvalidem de ayrı bir şehirde anlıyacağınız yalnızım eşim desen sürekli çalışıyor o geldiğinde bebe uyumuş oluyor sabah 10 dakika görüyo babasını bazen kendi kendime oturup ağlıyorum bebe huysuzlanınca o ağlıyo ben ağlıyorumama ne yazıkki bi kayıptan sonra her haline şükür ediyorum sabır diliyorum herkese
Ücretsiz izinde olmasam diyete ne psikolojim ne zamanım olurdu. Çalışırken hem işin stressi, hem koşturmaca fırsat olmuyordu. Şimdi de zor ama işte bir şekilde vermek lazım.Istedikten sonra toparlarsin. Zaten ne yemen gerektigini en iyi sen bilirsin diyetisyen olarak.esmeralda5 zaten saglikli beslenmek benim icin diyet. Ac kalmak diyet olamaz. Cikolatayi abur cuburu kesmek bile kafi. Masallah. Sizi boyle kararli gorunce ben de hevesleniyorum ama tam o kivama gelemedim. Kafamin atmasi lazim bu durum icin. Su an icin istahim cok acik hazir hissetmiyorum. Benimki biraz da duygusal yemek. Her sey cok zor. Yorgunum. Bedbahtim. Basli basina bebek buyuk bi degisiklik. Cocugu dinyadaki her seyden cok seviyosun. Sevmesine seviyosun o ayri ama bence cok buyuk bir sorumluluk. Cok koklu bi degisiklik insan hayatinda. Kendine ait zamanin kalmiyor. Seni sen yapan her seye ara verip sadece bebeginle ilgileniyosun. Su an tek eglencem yemek. Sadece bu sekilde simartiyorum kendimi. Gerci aynaya bakinca halihazirda depresif olan icim daha da karariyor. Icimi dokmus oldum vesileyle. Tesekkurler.
Annem öyleymiş, emdiğimiz sürece olmamış. Ama ben ilkinde 6. ayda oldum, bunda hemen. Ki sadece anne sütü alıyor bebeğim. İlk bebekte mama desteği almasına rağmen olmamıştım 6ay. Bunda hemen olunca canım sıkıldı ve de korktum bir kazaya daha kurban gitmektenBen hala regl olmadim. Insallah 1 bucuk yil olmam. 1 bucuk yila kadar olmayan varmis diye duydum. Tecrubeli anneler ne diyor dogru mudur?
Ben de hala olmadım. Ablam 1 yıl sonra olmuş. Ben de insallah oyle olurum.Ben hala regl olmadim. Insallah 1 bucuk yil olmam. 1 bucuk yila kadar olmayan varmis diye duydum. Tecrubeli anneler ne diyor dogru mudur?
Canımm okuyunca çok duygulandım büyük oğlumda bende öyleydim ıssız bir yerde otururduk üstelik annelerde çok uzak sehirdelerdi eşimde çok yoğun çalışırdı bende kendi kendime ağlardım bazen gece çalıştığı olurdu korkumdan ağlardım daire kapısının önüne oğlumun oyuncaklarını koyardım gece biri girerse üstüne bassın duyayım diye sanki duyup ne yapacaksam amann hepsi geçti gitti yavrum 7 yaşında annemle aramda 4 5 bina var üzme kendini çok yorucu ama zamanla kolaylaşacakO kadar haklısın ki bende ne yazık ki ailemden uzakta yaşıyorum kayınvalidem de ayrı bir şehirde anlıyacağınız yalnızım eşim desen sürekli çalışıyor o geldiğinde bebe uyumuş oluyor sabah 10 dakika görüyo babasını bazen kendi kendime oturup ağlıyorum bebe huysuzlanınca o ağlıyo ben ağlıyorumama ne yazıkki bi kayıptan sonra her haline şükür ediyorum sabır diliyorum herkese
Acısı olmamasına sevindim en kısa sürede de iyileşir inşallahKlipsi cumartesi çıkardılar. Şişlik ve morluk var ama normalmiş bu. Bir hafta içinde düzelir dediler. Günde 4 kere pipi masajı yapmamız söylendi. Orada gösterdiler nasıl olduğunu. Masajın ikisi Kantaron yağı ile yapılacak ki kolay iyileşsin. Bir acısı yok rahatsızlığı yok. İnşallah görüntüsü de düzelir en kısa zamanda ben de rahatlarım
Ben geçen hafta oldum maalesef. Grupta yazmışlardı regl olunca süt azaldı diye. Ve gercekten tecrübe ettim. Yetmedi sütüm ama Allah'tan dolapta stoğum vardı. Regl bitince biraz daha arttıBen hala regl olmadim. Insallah 1 bucuk yil olmam. 1 bucuk yila kadar olmayan varmis diye duydum. Tecrubeli anneler ne diyor dogru mudur?
Aralikli oructan cok bahsediyorlar hazir günler kisa siz normal oruc tutun hem sevap olur,cok ciddiyim bununla kilo veren cok insan goruyorum abartmadan her seyden ye istedigin kadar kalan kisimda oruc tut mantigi sanırım. Benim de yapmam lazim coook fazla borç orucum var veeeee dogum kilom son 4 kaldi lakin gitmiyor daha fazla. Zaten hamile kaldığım kilo da 7 kilo fazlaydı vermem gereken 11 kilo var. Kendimi sakin hissedersem baslayayim diyorum
Yalniz aralikli oructa aksam 4 ten sonra bisi yememek uzere olan bir türü var heralde yani pek bilmiyorum araştırmak lazım ama bizler için yedigimizden kismak normal kisilere göre daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?