Robot süpürgeyi alanlar nasıl aldı acaba parasal yönden ?
Şöyle taksit vs imkanı geniş bir site var mı? Peşin fiyatına Hissetmeden ödeseydik ne güzel olurdu. Kredi borcumuz da var çünkü bi miktar.
Adını tam şeedemedim vakum mop pro olana baktım sanırım aylık 400 liraydı.
Kurutma makinesi de alacağım ikisi birden ağır gelir diye düşündüm. Ya da önce robot mu alsam zaten kış yarılandı en fazla 2 aya soğuk olsa bile güneş gösterir kendini. Bilemedim. Hangisini alsam aklım diğerinde kalacak
Ahaha o da iyiymiş
Peşin fiyatına taksit bulursam taksitle alacağım yoksa direkt peşin en mantıklısı
O zaman ama kurutma işi sıkıntıya giriyor ya ikisini de makul taksitle alacağım ya da birini seçeceğim Ruhumda derinlerde bir yerlerde ikizler Burcu yatıyor, bu kararsızlık ondan, kesin.
Ahaha o da iyiymiş
Peşin fiyatına taksit bulursam taksitle alacağım yoksa direkt peşin en mantıklısı
O zaman ama kurutma işi sıkıntıya giriyor ya ikisini de makul taksitle alacağım ya da birini seçeceğim Ruhumda derinlerde bir yerlerde ikizler Burcu yatıyor, bu kararsızlık ondan, kesin.
Aralikli oructan cok bahsediyorlar hazir günler kisa siz normal oruc tutun hem sevap olur, cok ciddiyim bununla kilo veren cok insan goruyorum abartmadan her seyden ye istedigin kadar kalan kisimda oruc tut mantigi sanırım. Benim de yapmam lazim coook fazla borç orucum var veeeee dogum kilom son 4 kaldi lakin gitmiyor daha fazla. Zaten hamile kaldığım kilo da 7 kilo fazlaydı vermem gereken 11 kilo var. Kendimi sakin hissedersem baslayayim diyorum
Yalniz aralikli oructa aksam 4 ten sonra bisi yememek uzere olan bir türü var heralde yani pek bilmiyorum araştırmak lazım ama bizler için yedigimizden kismak normal kisilere göre daha zor
Bir makale okunmuştum hamile ve emzirirken oruç tutmayla ilgili. Hamileyken ve emzirirken oruç tutunca süt ile bebeğe dışarıda kıtlık var sinyalleri gönderiyormuşsun. bu nedenle pek tavsiye edilmiyor. Ama yine de siz bilirsiniz.
Benimki atıf ya adı çıkmış ya ondan
Onu da araştırmıştım, banyoda benimde yerim yok fakat odaya vs olabiliyormuş gider olması şart değilmiş. Odanın bir köşesine yer ayarlarım ben ona grallar gibi
Benimki atıf ya adı çıkmış ya ondan
Onu da araştırmıştım, banyoda benimde yerim yok fakat odaya vs olabiliyormuş gider olması şart değilmiş. Odanın bir köşesine yer ayarlarım ben ona grallar gibi
Doğru ikizler kararsız olur ona lafım yok oda da olsa bana kalabalık geldi. Hiç o fikre ısınamadım. İnşallah bi daha ev olursa çamaşır odası olur da oraya alırız.
kızlar bebeğim 2 karış yüksekli kanepeden düştü ben arkamı dönünce. morarma yok. 2 saniye ağladı. sonra güldü oyun oynadı. sizce bişey olmuş mudur? moralim bozuk
kızlar bebeğim 2 karış yüksekli kanepeden düştü ben arkamı dönünce. morarma yok. 2 saniye ağladı. sonra güldü oyun oynadı. sizce bişey olmuş mudur? moralim bozuk
Doğru ikizler kararsız olur ona lafım yok oda da olsa bana kalabalık geldi. Hiç o fikre ısınamadım. İnşallah bi daha ev olursa çamaşır odası olur da oraya alırız.
Doğru demiş arkadaş. Hayır şimdi uyuycam deyip uyuyabiliyor musunuz?
Sanki uyku öyle bir şey.
Çocuk uyudu oo hadi hemen uykuya. :)
Gece bile her kalkmada tekrar dalmam 20 dk :/
Çocuk 40 dk anca uyuyor zaten.
Ya eskiden gecede iki üç kez kalkıyordu.
Diş yüzünden saat başı ayaktayız
Bu süreç uzun sürmese bari..
Bende birkaç gündür tanıyamıyorum bebişimi huysuz huzursuz gece saat başı uyanan bir bebek oldu kontrol ediyorum ateşi yok diş mi yoksa atak haftası mı bilemedim.
Bende olmadım henüz ama bazı günler belirtileri oluyor gibi eyvah olcam galiba diyip bekliyorum bir yılı aşkın süredir olmayınca her an bekliyorum hatta indirimden ped de stoklamıştım
kızlar günaydın, son 3-4 emmedir yeni bir moda girdi benim bebiş. emerken meme ucunu ısırıyor, ve çok canımı acıtıyor. ister istemez canım yanıyor sinirleniyorum ve memeden çekip emmeyi bıraktırıyorum.
sizi de ısırıyormu, neden ısırırki acaba ?yapmazdı şimdiye kadar, ısırma canım acıyor desem anlamazki
kızlar günaydın, son 3-4 emmedir yeni bir moda girdi benim bebiş. emerken meme ucunu ısırıyor, ve çok canımı acıtıyor. ister istemez canım yanıyor sinirleniyorum ve memeden çekip emmeyi bıraktırıyorum.
sizi de ısırıyormu, neden ısırırki acaba ?yapmazdı şimdiye kadar, ısırma canım acıyor desem anlamazki
Günaydın Anlıyorlar bence. Benimki de saçımı çekiyor ses tonundan yüz ifadenden anlıyor biraz azalttı. Meme ucu ısırma bi iki defa yaptı benimki de. Oyun yapıyor gibiydi.
Günaydın Benimki de yapıyor canım onu. Hatta meme ağzındayken arkaya bakmaya falan çalışıp asılıyor resmen. Bir de yeni adet edindi. Emziği damaklarıyla ısırıp eliyle çekiyor. Kopartacak az kaldi.
Benim kız da yapıyor poposuna hafif vurup naptın kız diyorum , emzirmeyi bitiriyorum. tatlı tatlı gülüyor, biliyor yani yaramazlık yaptığını. Oğlum da yapardı ama gülerdim o da oyun yapmıştı, dişler çıkınca da yapmaya devam etti ve kanatıyordu Anında ve etkili tepki vermek lazım yoksa oyuna dönüyor ve bıraktırmak zor oluyor, ve inanılmaz can acıtıyor
Benim bebeğim de yapıyor gaz çıkarmak için uğraşırken ikindigi için yapiyor sanıyordum ama galiba gelişim dönemine ait bişey herkeste olduğuna göre ve evet diş yolu gözlerken şimdi de geç gelse daha iyi galiba demeye başladım