2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Peşin aldık. mama sandalyesi almadık ama bak daha.

Peşin aldık. mama sandalyesi almadık ama bak daha.
Ahaha o da iyiymiş
Peşin fiyatına taksit bulursam taksitle alacağım yoksa direkt peşin en mantıklısı
O zaman ama kurutma işi sıkıntıya giriyor ya ikisini de makul taksitle alacağım ya da birini seçeceğim Ruhumda derinlerde bir yerlerde ikizler Burcu yatıyor, bu kararsızlık ondan, kesin.

Ben ikizler burcuyum ama bu tarz kararsızlıklarım olmuyor hiç. Kurutma makinası için evde yer yok maalesef. O yüzden süpürge aldım.

Bir makale okunmuştum hamile ve emzirirken oruç tutmayla ilgili. Hamileyken ve emzirirken oruç tutunca süt ile bebeğe dışarıda kıtlık var sinyalleri gönderiyormuşsun. bu nedenle pek tavsiye edilmiyor. Ama yine de siz bilirsiniz.

Ben ikizler burcuyum ama bu tarz kararsızlıklarım olmuyor hiç. Kurutma makinası için evde yer yok maalesef. O yüzden süpürge aldım.
Benimki atıf ya adı çıkmış ya ondan
Onu da araştırmıştım, banyoda benimde yerim yok fakat odaya vs olabiliyormuş gider olması şart değilmiş. Odanın bir köşesine yer ayarlarım ben ona grallar gibi

Doğru ikizler kararsız olur ona lafım yok oda da olsa bana kalabalık geldi. Hiç o fikre ısınamadım. İnşallah bi daha ev olursa çamaşır odası olur da oraya alırız.

kızlar bebeğim 2 karış yüksekli kanepeden düştü ben arkamı dönünce. morarma yok. 2 saniye ağladı. sonra güldü oyun oynadı. sizce bişey olmuş mudur? moralim bozuk

Bende birkaç gündür tanıyamıyorum bebişimi huysuz huzursuz gece saat başı uyanan bir bebek oldu kontrol ediyorum ateşi yok diş mi yoksa atak haftası mı bilemedim.
Ben hala regl olmadim. Insallah 1 bucuk yil olmam. 1 bucuk yila kadar olmayan varmis diye duydum. Tecrubeli anneler ne diyor dogru mudur?
Bende olmadım henüz ama bazı günler belirtileri oluyor gibi eyvah olcam galiba diyip bekliyorum bir yılı aşkın süredir olmayınca her an bekliyorum hatta indirimden ped de stoklamıştım

kızlar günaydın, son 3-4 emmedir yeni bir moda girdi benim bebiş. emerken meme ucunu ısırıyor, ve çok canımı acıtıyor. ister istemez canım yanıyor sinirleniyorum ve memeden çekip emmeyi bıraktırıyorum.
sizi de ısırıyormu, neden ısırırki acaba ?yapmazdı şimdiye kadar, ısırma canım acıyor desem anlamazki

Günaydın Anlıyorlar bence. Benimki de saçımı çekiyor ses tonundan yüz ifadenden anlıyor biraz azalttı. Meme ucu ısırma bi iki defa yaptı benimki de. Oyun yapıyor gibiydi.​

Günaydın Benimki de yapıyor canım onu. Hatta meme ağzındayken arkaya bakmaya falan çalışıp asılıyor resmen. Bir de yeni adet edindi. Emziği damaklarıyla ısırıp eliyle çekiyor. Kopartacak az kaldi.

Benim kız da yapıyor poposuna hafif vurup naptın kız diyorum , emzirmeyi bitiriyorum. tatlı tatlı gülüyor, biliyor yani yaramazlık yaptığını. Oğlum da yapardı ama gülerdim o da oyun yapmıştı, dişler çıkınca da yapmaya devam etti ve kanatıyordu Anında ve etkili tepki vermek lazım yoksa oyuna dönüyor ve bıraktırmak zor oluyor, ve inanılmaz can acıtıyor

Gecen hafta 1 2 kere yapmıştı ama dun aksam fena ısırdı ciddi acıyor damakla böyleyse dişle düşünemiyorum

Evet, benimki de isiriyor

Gecen hafta 1 2 kere yapmıştı ama dun aksam fena ısırdı ciddi acıyor damakla böyleyse dişle düşünemiyorum

Benim bebeğim de yapıyor gaz çıkarmak için uğraşırken ikindigi için yapiyor sanıyordum ama galiba gelişim dönemine ait bişey herkeste olduğuna göre ve evet diş yolu gözlerken şimdi de geç gelse daha iyi galiba demeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…