Sevmedikleri zaman anne sütü ve zeytinyağı ile tatlandırıp tekrar deneyebilirmişiz canım.
Yarın o şekil dene istersen, yine kabul etmezse bir kaç tur atla tekrar dene eğer yine istemezse yapacak bir şey yok Onlarında minik damat tatları varmış, bak sen diyesi geliyor insanın ama varmış.
Kizlar esime hediye almak icin fikrinizi sormak istiyorum esofman gecelik takimi gibi eksikleri var netten aldigim tum kumaslar hayal kirikligi oluyor magazaya gitme imkani da yok malum kullandiginiz onerdiginiz marka var mi yahut site
Sevmedikleri zaman anne sütü ve zeytinyağı ile tatlandırıp tekrar deneyebilirmişiz canım.
Yarın o şekil dene istersen, yine kabul etmezse bir kaç tur atla tekrar dene eğer yine istemezse yapacak bir şey yok Onlarında minik damat tatları varmış, bak sen diyesi geliyor insanın ama varmış.
ay biz bizim minişe verdik kabak havuç rendesi
yedi de..
bir baktım geçen kakasında 2-3 havuç rendesi
anam hiç öğütmeden geçmiş gitmiş bir kısmı
zaten kaç kaçık yedi de
ay biz bizim minişe verdik kabak havuç rendesi
yedi de..
bir baktım geçen kakasında 2-3 havuç rendesi
anam hiç öğütmeden geçmiş gitmiş bir kısmı
zaten kaç kaçık yedi de
Kızlar ek gıda verirken baya enerji harcıyorum kız bir kaşık kabak yiyecek diye ben bir koca tabak kabak kalorisi yakıyorum ne zormuş. Babasını seviyor baya akşam verecem babasına yoğurt yedirsin böyle çok yoracak beni. Sırf ben olunca yemiyor babayla yer belki.
hani kavurursun da yoğurtlarsın ya havucu, graten ondan verdik
ya şöyle bir teorisi var annemin
kız çocuklarının boğazı daha dar olduğu için yutmaları zor diyor kendisi... belki de doğrudur bilemiyorum.
bizimki böyle olmayan dişleriyle çiğniyor gibi yapıyordu ama demek çiğneyemeden yuttukları olmuş
hani kavurursun da yoğurtlarsın ya havucu, graten ondan verdik
ya şöyle bir teorisi var annemin
kız çocuklarının boğazı daha dar olduğu için yutmaları zor diyor kendisi... belki de doğrudur bilemiyorum.
bizimki böyle olmayan dişleriyle çiğniyor gibi yapıyordu ama demek çiğneyemeden yuttukları olmuş
Benim bebeğim de yapıyor gaz çıkarmak için uğraşırken ikindigi için yapiyor sanıyordum ama galiba gelişim dönemine ait bişey herkeste olduğuna göre ve evet diş yolu gözlerken şimdi de geç gelse daha iyi galiba demeye başladım
Ne yapacaz acaba bunu önlemek için ? Çünkü memeyi ısırınca canım çok yanıyor. Çözüm önerisi olan varmı ??
Yani dediğin gibi diş çıksın diye bekliyordum ama artık istemiyorum :)
Günaydın Anlıyorlar bence. Benimki de saçımı çekiyor ses tonundan yüz ifadenden anlıyor biraz azalttı. Meme ucu ısırma bi iki defa yaptı benimki de. Oyun yapıyor gibiydi.
Kızmasan da kızıyor gibi bir ses tonuyla yapma demek ve memeyi çekmek. Ben olsam öyle yapardım beş dakika sonra yeniden veririm. Belki işe yarar. Annem kedisini böyle eğitti bizim kızı da kediye benzetmiyor değilim.
Kizlar esime hediye almak icin fikrinizi sormak istiyorum esofman gecelik takimi gibi eksikleri var netten aldigim tum kumaslar hayal kirikligi oluyor magazaya gitme imkani da yok malum kullandiginiz onerdiginiz marka var mi yahut site
Fazla sütlerimi ne yapacağım boşa gidecek diye üzülüp duruyordum. Öğretmen arkadaşımın 2 aylık bebeği var ve anne sütü çok azmış. 6-7 litre kadarını onlara verdim. O kadar çok teşekkür ettiler ki. Ben de boşa gideceğine bir bebeğin boğazına gitti diye çok mutluyum. İnşallah içer de bir işe yarar
Anneler bizim küçüğün kehribar kolyesini gören abimiz birazcık kıskandı yine babası büyük oğluma da almış şu an 7 yaşında bu kolyenin yaş sınırı felan yoktur herhalde değil mi yani bebeklere fayda sağlayan bir şey abimize zarar vermez diye düşünüyorum bu konu ile ilgili bilginiz var mı