2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bunu hiç duymamıştım, enteresan geldi :)
Tabi öncelik sebzelerin meyvelerin tadını doğru alsın diye sade vermek ilk başta :) Sevmezse bu şekil denenebiliyoruz ama
Oh şifa olsun kuzucuğa inşallah. çok sevindim ihtiyacı olan bir bebişe gitti
Ben alırken dikkat etmiştim sonradan bakmamıştım ama yaş aralığa göre cm olarak boyları oluyor kolyelerin, eminim çocuklar içinde vardır bi zararı olacağını sanmıyorum

Ankee havuçlar bizden de neredeyse olduğu gibi çıkıyor, yeterince sarı/turuncu olan kaka iyice turunculaştı
Ama havuç çok kolay sindirilen bir sebzeymiş, belki onla ilgilidir.

lila6 öğürme bizde de var, patates daha püre halinde olduğu için onu pek öğürmedi ama havuç pütürlü kalıyor ister istemez Bildiğim kadarıyla bebeklerin öğürme refleksi dillerinde, o yüzden kprkmamak lazım, yanlışsam biri düzeltsin nolur

Bu arada doktor bize çok çok az zeyrinyağı ilaveli verin demişti, ben öyle veriyorum kaç gündür. Onu da bağırsakları zorlanmasın diye demiş olmasına yordum, tat aklıma gelmemişti :)

çok iyi yapmışsın gerçekten
umarım içer çok büyük sevap

Çok az yarım çay kaşığı ancak koydum zeytinyağını. Zaten kabak da çok çok az toplasan bir tatlı kaşığı. Yağlar bazı vitaminlerin emilimi için gerekli ondan ekliyoruz.

Bugün mama sandalyesi almaya gittik. Toplamda 3 yer gezdik. 7 çeşit var toplamda... Hiçbirini de begenmedik. Mama sandalyesi haricinde bir suru sey aldik. Insan gorunce engel olamiyor kendine. Her ne kadar mama sandalyemiz yoksa da mama sandalyesi oyuncagimiz var artik

Eklentiler

• 20210119_162614.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 88
Viomi v2 pro kullanan var mıydı?
İndirimde denk geldi

niye beğenmediniz ki?

Hayırlı olsun :)

Ne yapacaz acaba bunu önlemek için ? Çünkü memeyi ısırınca canım çok yanıyor. Çözüm önerisi olan varmı ??
Yani dediğin gibi diş çıksın diye bekliyordum ama artık istemiyorum :)
Emzirme akademisinde konuyla ilgili bu paylaşım var

Eklentiler

• Screenshot_20210119-213339.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20210119-213347.webp
    68,7 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20210119-213355.webp
    39 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20210119-213323.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 68
Usutmusum biraz tekrar kayinvalidemlere geldik bebege baksinlar diye. Amaa evde elli kere uyanan bebek yanima yatti ve uyudu ben kipirdadikca uykusu dagilirsa meme istedi memeyi ağzına almadan sizdi. Zannediyorum burdaki benim rahatligimdan kaynakli uyiyor. Nasilsa ck uyanirsa gonderirim diye düşünüyorum rahat uyuyorum. Sabah avutacak insanlar var enerjim olmasa bile. Amaaa evde oyle mi. Gece uyuyamazsam gunduz uykusu hayal biliyorum. Of ya kac kere daha uyanabilir ki diye eziyetle yerimden kalkiyorum. Her gun yanimda yatiramam kendi yatağına alışmıştı aslinda esim yanimda yatamiyor o zaman da. E sabaha bu tosarcigi oynatmak yatirip kaldirmak icin de enerji lazim. Uyiyamayinca bunu da ayri dert ediyorum hatta dert edip bebisin uyanmasina yetismeye calisirken bazen hic uyuyamiyorum. Bebekle aramizda söyle bir savas var sanki "anne sakin ol uyuyayim" "oglum uyu da sakinleseyim"
Bilin bakalim kim uste çıkıyor

Çok az yarım çay kaşığı ancak koydum zeytinyağını. Zaten kabak da çok çok az toplasan bir tatlı kaşığı. Yağlar bazı vitaminlerin emilimi için gerekli ondan ekliyoruz.
Öyle mi, teşekkürler bu güzel bilgi için
Bizim porsiyonlarımız da aynı bu şekilde.
Viomi v2 pro kullanan var mıydı?
İndirimde denk geldi
Ben cevap için geç kalmış olabilirim ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…