2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Philips cam 240 ml biberonun içinden 2 numara biberon emziği çıkıyor. 1+ ay olarak geçiyor. Bize akışı az geldiği için 3. aydan beri 3 numara yani 3+ ay kullanıyoruz. Ama piyasada 3 numara bulunmuyor e bebek mağazalarında falan hiç yok. İnterntten zar zor bulabildim. 4 numaraya hemen geçmeyi düşünmüyorum, 1 ay sonra belki.

öte yandan babalardan çok şey beklemiyorsunuz çünkü. annelik görev babalık hobi değil. Benim eşim benim gibi bakıyor emzirmek dışında. lütfetmiyor normali bu.
Katılıyorum. Toplumda şöyle bi algı var, baba anneye DESTEK olursa iyi baba oluyor. Ama destek yeterli değil; yarısı benimse yarısı babanın. Ben günde 20 saat bakarken o yalnızca 4 saat bakıyorsa ve 4 saat baktığı için takdir görüyorsa bu hiç normal değil..

Teşekkürler peki yaaa biberon ve biberon emziği için ne diyorsunuz ? O kısmınıda çözmem gerekiyor :)
Ben Philips avent kullanıyorum. Gayet memnunum. Tomme tippee den çok memnun kalanlar var. Anne göğsüne ikisinde çok yakınmış. Bakma benim bıdık baştan almıyordu memeyi. Göğüs ucum yok diye silikon ile 2 ay zor emdi. Şimdide olanı sağıp veriyorum işte

Az önce eşimle aynı mevzuudan tartıştık. Sürekli mesaide zaten cumartesileri erken geliyor onda da uyuyor ya da tv izliyor. Kalk çocukla oyna diyorum yalandan konuşuyor.Anlamıyorlar sinirim bozuluyor

Bugün havuç denemesi yaptık ama sadece pişirme yeme kısmı denenmedi 110 ml koyduk

öte yandan babalardan çok şey beklemiyorsunuz çünkü. annelik görev babalık hobi değil. Benim eşim benim gibi bakıyor emzirmek dışında. lütfetmiyor normali bu.
canım çok şanslısın. doğru olan bu ama benim eşim biraz daha yaşlı sizinkilere göre . jenerasyon farklılığından dolayı sizinkiler gibi bakmıyor ama daha da eskilerden yine daha iyi.

Merhaba kızlar tadımları çatalla mı eziyorsunuz yoksa blenderdan geçirip püre olarakmi veriyorsunuz? Kimi püre diyor kimi taneli olsun çiğnemeyi öğrenir diyor.İyice kafam karıştı. Balkabağından başladık havuçla devam ediyoruz bakalım. Sebze çorbaları karısık sebze pürelerine ne zaman başlayacaksınız? Bebeğim 6 ay 2 günlük.

Önce çatalla havucu çatalla ezerek verdim çoğunu çıkardı çok azı mideye gitti.
Patates kıvamından ötürü ezilse bile püre gibi oluyor onu daha kolay yedi ama ben ezerek devam edeceğim bi şekilde alışacak zamanla. Şimdilik bu ikisini denedim. İlk başlar belki püre gibi verilebilir belki ama arayı uzatmak daha sonrasında bebeğin pütürlü yemesini zorlaştırıyor-Muş. Sonrasında sıkıntı çekmemek adına pütürlüye alıştırıyorum ben yani kendi adıma..

Ezerek vermeye devam edeyim o halde.Bana da daha mantıklı geldi.Bu ayı atlatayım kendi kendine yemesini sağlayacağım inşallahİlk balkabağı verdim öğürdü midesi bulandı 3. kaşıkta ise ağladı daha istedi

Baska bir sorun yoksa normal canim..
Kimi bebis az uykuyla yetiniyor, kimi uykuyu cok seviyor.
Uyumasi gereken saatlerde buyume hormonu salgilaniyor falan tamam ama uyumayan da buyuyor.
İki cocugumda oyle.

Onu yapıyor ama ben çocuk konusunda daha yaratıcı olsun istiyorum canım:)

Tamam çok şey istiyorum sanırım
Canim aslinda cok sey istemiyorsun.
Eger bebegin baba da duruyorsa ve esin yeteri cabayi sarfetmiyorsa hakliisn.
Ama dedigim gibi benm bebeler sadece baba degil benden baskasinda pek oyalanmiyorlar.
Ozellikle uykusu varsa mizmiz zamanlarindaysa.

Ha bakamadigi zamanlarda da baska biseyin ucundan tutuyorsa cok da dert etmezdim.
Bugunler hicbisekilde geri gelmeyecek
Ana kuzusu diye bosuna dememisler.
Hos bnm ana kuzusu oglum buyudu baba kuzusu oldu nankor kedim benm

Merkür retro dedim bak mini fırınım bozuldu çalışırken birden gitti Eşim yapmaya çalışıyor şimdi

White Mocha denedin mi senin yorumunu bekliyoruz bence birkaç kişi özellikle ben merakla

Çok teşekkürler

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…