2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok sağol canım yatak/koltuk altı mükemmel olur temizlemesi, hep aklımda ölçmeyi unutuyorum bakayım kurtaracak mı?
ay bir de benim toz alerjim baş gösteriyor ara ara öyle ileri derece olmasa da.
Kurutma makinesini de aldım valla canımdan değerli değil ya.
Uygun bir vakitte sende memnun kalırsan robotu da araya sıkıştırıcam bebe iyice yerlerde sürünmeden özellikle

1 yaşına mi girecek buyugunuz biri 6 aylik ya ondan sordum anlamadim. Allah yardimciniz olsun. Ben de bir donem egitim isiyle uğraştım da olmadi. Ayakta sallayarak da zor oluyor agirlastilar beli agriyor insanin. Daldiktan sonra 45. Dakikada uyaniyor memede uyutuyorum bazen. Uzun uyusun istersem 40.dakikada salliyorum bir sure daha. Ya da ben de dinleneyim dersem tutuyorum ayagimda bir saat. Sonrasinda kendi 1 saat daha uyuyor yahut yarim saat. 3 kere uyuyor gunduz. Gece 8 gibi uyurdu son zamanlarda 21.30 filan oldu sabah da 7 de kalkardi 8 oldu kalkisi. Dun gece mesela 5 te terlemis alt ust degistir derken tekrar 6.30 uyudu sabah 9.30 uyandi. Ama genelde gece uyanip ayakta durmaz. Devamli uyanip meme istemesini uyanmadan saymiyorum tabi. Orda uyanan ben oluyorum

Kızlar ben chicco nun oto koltuğunu almayı planlıyorum. 10 şubatta indirime giriyor o da.
Korbell çöp poşeti stoklayacağım ben de. Kaç kutu yeter acaba ya bi dahaki şubata kadar

Aktivite masası bende almayı düşünüyorum hangisinden alacaksın canım

Kızlar ben chicco nun oto koltuğunu almayı planlıyorum. 10 şubatta indirime giriyor o da.
Korbell çöp poşeti stoklayacağım ben de. Kaç kutu yeter acaba ya bi dahaki şubata kadar
Bunu bende merak ediyorum ama çokta tutmaması adına 3 tane alacağım ben. Sanırım baya götürür yine
Aktivite masası bende almayı düşünüyorum hangisinden alacaksın canım
Clementoni ve bondigo baktım ama clementoniyi arkadaşım tavsiye etmişti bana kullanıyor memnunmuş.
Bende inceleme videolarına baktım biraz clementoni daha çok içime sindi. Sanki bondigo için daha büyük olması gerekiyor gibime geldi. Clementoni daha fonksiyonlu tuşlar vs olarak. Sonuç olarak clementoni alacağım Uzun uzun yazma huyum, malum.

Hahahah 2 mesajından birinde bozulcak deme kız bak retro da varmış ben 1 senedir kullanıyorum hiçbir şeyi yok

Çok güzel bende bakacağım fırsat bulamıyorum bu araa

Ovvvv çok geçmiş olsun canım geldi mi ne de güzel üst üste geliyor

Bondigo tuşların çabuk bozulması ile ilgilide çok şikayet almış zaten

Bondigo tuşların çabuk bozulması ile ilgilide çok şikayet almış zaten
Clementonide de var şikayet, sesin az çıkmasıyla ilgili. Kimi alakası yok yazmış. Ama bizimki yüksek sesi sevmiyor zaten. Deneyip göreceğiz bakalım

Clementonide de var şikayet, sesin az çıkmasıyla ilgili. Kimi alakası yok yazmış. Ama bizimki yüksek sesi sevmiyor zaten. Deneyip göreceğiz bakalım
Birazda şansına canım kimine denk geliyor kötü çıkıyor kimide sıkıntısız kullanıyor ayy bizimki de hiç yüksek ses sevmiyor

Büyük kızım 7 yaşında. 7 yazdım ama çıkmamışama şu kesin ki nasıl başlarsa öyle gidiyor. Büyük kızım gündüz uyur gece uyumazdı.Bu gündüz uyumuyor, gece de eh işte diyelim. Uykusuzluk değil ama beni uyutma şekli bitiriyor. Uyku saati gelince korku filmi müziği çalıyor beynimde. Gerim gerim geriliyorumNeyse sağlıkları yerinde olsunda bugünlerde geçer elbet
Bu arada benim kız uyanır uyanmaz her daim kalkmaya çalışıyor. Bıraksan gidecek o derece. Var mı aynı şekilde olan. Bizimkisi mi aceleci anlamadım ki

e-bebekten 5 numara bez ve yoğurt yapma makinası aldım
bezi stoklayamadım ya korkuma 4 numara almıştım hatta halende var popişini sıkıyor biraz

var mı burda ihtiyacı olan satayım

e-bebekten 5 numara bez ve yoğurt yapma makinası aldım
bezi stoklayamadım ya korkuma 4 numara almıştım hatta halende var popişini sıkıyor biraz

var mı burda ihtiyacı olan satayım
İyi yetişmişsin tükenmiş bile
Ne kadara inmiş diye baktım, üzülmedim neyse ki

Canım sana da Anneciğine de bol şifalar diliyorum..En kısa zamanda toparlarsınız inşallah

Bizim kiz da ayni. Uyurken bile ses duysun gozler yari acik beline kadar kalkiyo. Disarda bebek arabasnda kafa hep kalkik. Bana müsade modunda ben hatta hayirdir acelen mi var nereye biyere mi yetisceksin diye dalga geciyorum.

Ayni canim,surekli dogrulmaya calisiyor.
Hatta sonra aninda uyuyup kaliyor, kendini saga sola attigi yerde siziyor

Günaydın. Uzun zamandır takip edemedim sizleri. Sanırım çoğunluk ek gıdaya başlamış . Biz de başladık:)
Yumurta alerjimiz olduğu için alerji doktorumuzun önerisiyle ilerliyoruz.
3 gün kuralı uygulamamı istemedi. Her gün farklı şeyler deniyoruz.
Kabak, havuç, patates, brokoli, zeytinyağı, pişmiş soğan, pişmiş domates, pirinç, balkabağı şimdiye kadar denediklerimiz

Bu arada alt dişlerimiz uç verdi. Sizlere fotoğrafını atayım . Tecrübeli anneler bu dişler ne kadar sürede uzar acaba?

Eklentiler

• 4324140A-9389-4441-9BB2-0EA3F76DFC7A.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…