- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Çok sağol canım yatak/koltuk altı mükemmel olur temizlemesi, hep aklımda ölçmeyi unutuyorum bakayım kurtaracak mı?Bu arada şunu söyleyebilirim. Robot sıfıra sıfır yerlere bile girebiliyor. Benim yatağımın altına girdi, çok da güzel temizledi. Üstü yatağa değiyor ama sorunsuz temizliyor. İnşallah bozulmaz Allahım yaa.
1 yaşına mi girecek buyugunuz biri 6 aylik ya ondan sordum anlamadim. Allah yardimciniz olsun. Ben de bir donem egitim isiyle uğraştım da olmadi. Ayakta sallayarak da zor oluyor agirlastilar beli agriyor insanin. Daldiktan sonra 45. Dakikada uyaniyor memede uyutuyorum bazen. Uzun uyusun istersem 40.dakikada salliyorum bir sure daha. Ya da ben de dinleneyim dersem tutuyorum ayagimda bir saat. Sonrasinda kendi 1 saat daha uyuyor yahut yarim saat. 3 kere uyuyor gunduz. Gece 8 gibi uyurdu son zamanlarda 21.30 filan oldu sabah da 7 de kalkardi 8 oldu kalkisi. Dun gece mesela 5 te terlemis alt ust degistir derken tekrar 6.30 uyudu sabah 9.30 uyandi. Ama genelde gece uyanip ayakta durmaz. Devamli uyanip meme istemesini uyanmadan saymiyorum tabi. Orda uyanan ben oluyorumYok anacım nerdeeee.. Daha da bozuldukucak harici hiç bir şekilde uyumak istemiyor. Yahu ayakta sallanıyor sun işte yok. Beline kadar kalkıyor. Sanırsın gidecek Acayip bir inat var. 45 dk cebelleştim her anında kalkmaya çalıştı. Valla bende saldım gitti artık. İsterse amuda kalkıp istesin yeterki uyusun tek yandığım nokta o kadar uğraşıp 10 dkya uyanması. Yatakta çivi var sanki. Ama kucakta uyutup ayağa alıp her mızıklasığıbda sallarsan uzun süre uyuyor. Çocuk doğarken sallama çipi ile doğmuş benim çocuklardan yana en büyük şanssızlığı uyku sorunu olmuştur. Büyük kızımda daha kardeşi doğana kadar gece uyanırdım yaşına girecek şimdi şimdi uyanmıyor. Umarım bu O kadar uzun süre sürmez
Aktivite masası bende almayı düşünüyorum hangisinden alacaksın canımUmarım almak istediklerini alabilirsin
Benim çok alacağım şey yok, bu ay biraz eve harcama yapmayı planlamıştım, sanırım bu yüzden şimdilik relaxım
Aktivite masası ve bez için çöp poşeti alacağım şimdilik. 3-4 şubatı bekliyorum bunlar için
Bunu bende merak ediyorum ama çokta tutmaması adına 3 tane alacağım ben. Sanırım baya götürür yineKızlar ben chicco nun oto koltuğunu almayı planlıyorum. 10 şubatta indirime giriyor o da.
Korbell çöp poşeti stoklayacağım ben de. Kaç kutu yeter acaba ya bi dahaki şubata kadar
Clementoni ve bondigo baktım ama clementoniyi arkadaşım tavsiye etmişti bana kullanıyor memnunmuş.Aktivite masası bende almayı düşünüyorum hangisinden alacaksın canım
Hahahah 2 mesajından birinde bozulcak deme kız bak retro da varmışBu arada şunu söyleyebilirim. Robot sıfıra sıfır yerlere bile girebiliyor. Benim yatağımın altına girdi, çok da güzel temizledi. Üstü yatağa değiyor ama sorunsuz temizliyor. İnşallah bozulmaz Allahım yaa.
Çok güzelBunu bende merak ediyorum ama çokta tutmaması adına 3 tane alacağım ben. Sanırım baya götürür yine
Clementoni ve bondigo baktım ama clementoniyi arkadaşım tavsiye etmişti bana kullanıyor memnunmuş.
Bende inceleme videolarına baktım biraz clementoni daha çok içime sindi. Sanki bondigo için daha büyük olması gerekiyor gibime geldi. Clementoni daha fonksiyonlu tuşlar vs olarak. Sonuç olarak clementoni alacağımUzun uzun yazma huyum, malum.
Ovvvv çok geçmiş olsun canımBir seri sağlık sorunu deyim. Annem çok ciddi bir skolyoz ameliyatına girdi. Ben annem eve çıkınca yanında olayım diye o hastaneden çıkmadan 20lik dişimi çektirdim. Diş iltihaplıymış doktor da çekerken farketti ve kana karıştı. Yataklara düştüm. Acile gittim. Baş ağrısı ateş halsizlik olunca covid şüphesi deyip teat yaptılar ve Test sonuçlanana kadar muayene de olamadım. Şu an antibiyotik kullanıyorum. Hala diş ağrım devam ediyo. Annem henüz hastanede. Allah çaresiz dert vermesin. Durum bu
Bondigo tuşların çabuk bozulması ile ilgilide çok şikayet almış zatenBunu bende merak ediyorum ama çokta tutmaması adına 3 tane alacağım ben. Sanırım baya götürür yine
Clementoni ve bondigo baktım ama clementoniyi arkadaşım tavsiye etmişti bana kullanıyor memnunmuş.
Bende inceleme videolarına baktım biraz clementoni daha çok içime sindi. Sanki bondigo için daha büyük olması gerekiyor gibime geldi. Clementoni daha fonksiyonlu tuşlar vs olarak. Sonuç olarak clementoni alacağımUzun uzun yazma huyum, malum.
Clementonide de var şikayet, sesin az çıkmasıyla ilgili. Kimi alakası yok yazmış. Ama bizimki yüksek sesi sevmiyor zaten. Deneyip göreceğiz bakalımBondigo tuşların çabuk bozulması ile ilgilide çok şikayet almış zaten
Birazda şansına canım kimine denk geliyor kötü çıkıyor kimide sıkıntısız kullanıyor ayy bizimki de hiç yüksek ses sevmiyorClementonide de var şikayet, sesin az çıkmasıyla ilgili. Kimi alakası yok yazmış. Ama bizimki yüksek sesi sevmiyor zaten. Deneyip göreceğiz bakalım
Evet şansa bence de. Beyaz eşya gibiBirazda şansına canım kimine denk geliyor kötü çıkıyor kimide sıkıntısız kullanıyor ayy bizimki de hiç yüksek ses sevmiyor
Büyük kızım 7 yaşında. 7 yazdım ama çıkmamış1 yaşına mi girecek buyugunuz biri 6 aylik ya ondan sordum anlamadim. Allah yardimciniz olsun. Ben de bir donem egitim isiyle uğraştım da olmadi. Ayakta sallayarak da zor oluyor agirlastilar beli agriyor insanin. Daldiktan sonra 45. Dakikada uyaniyor memede uyutuyorum bazen. Uzun uyusun istersem 40.dakikada salliyorum bir sure daha. Ya da ben de dinleneyim dersem tutuyorum ayagimda bir saat. Sonrasinda kendi 1 saat daha uyuyor yahut yarim saat. 3 kere uyuyor gunduz. Gece 8 gibi uyurdu son zamanlarda 21.30 filan oldu sabah da 7 de kalkardi 8 oldu kalkisi. Dun gece mesela 5 te terlemis alt ust degistir derken tekrar 6.30 uyudu sabah 9.30 uyandi. Ama genelde gece uyanip ayakta durmaz. Devamli uyanip meme istemesini uyanmadan saymiyorum tabi. Orda uyanan ben oluyorum
İyi yetişmişsin tükenmiş bilee-bebekten 5 numara bez ve yoğurt yapma makinası aldım
bezi stoklayamadım ya korkuma 4 numara almıştım hatta halende var popişini sıkıyor biraz
var mı burda ihtiyacı olan satayım
Canım sana da Anneciğine de bol şifalar diliyorum..En kısa zamanda toparlarsınız inşallahBir seri sağlık sorunu deyim. Annem çok ciddi bir skolyoz ameliyatına girdi. Ben annem eve çıkınca yanında olayım diye o hastaneden çıkmadan 20lik dişimi çektirdim. Diş iltihaplıymış doktor da çekerken farketti ve kana karıştı. Yataklara düştüm. Acile gittim. Baş ağrısı ateş halsizlik olunca covid şüphesi deyip teat yaptılar ve Test sonuçlanana kadar muayene de olamadım. Şu an antibiyotik kullanıyorum. Hala diş ağrım devam ediyo. Annem henüz hastanede. Allah çaresiz dert vermesin. Durum bu
Bizim kiz da ayni. Uyurken bile ses duysun gozler yari acik beline kadar kalkiyo. Disarda bebek arabasnda kafa hep kalkik. Bana müsade modundaBüyük kızım 7 yaşında. 7 yazdım ama çıkmamışama şu kesin ki nasıl başlarsa öyle gidiyor. Büyük kızım gündüz uyur gece uyumazdı.Bu gündüz uyumuyor, gece de eh işte diyelim. Uykusuzluk değil ama beni uyutma şekli bitiriyor. Uyku saati gelince korku filmi müziği çalıyor beynimde. Gerim gerim geriliyorum Neyse sağlıkları yerinde olsunda bugünlerde geçer elbet
Bu arada benim kız uyanır uyanmaz her daim kalkmaya çalışıyor. Bıraksan gidecek o derece. Var mı aynı şekilde olan. Bizimkisi mi aceleci anlamadım ki
Ayni canim,surekli dogrulmaya calisiyor.Büyük kızım 7 yaşında. 7 yazdım ama çıkmamışama şu kesin ki nasıl başlarsa öyle gidiyor. Büyük kızım gündüz uyur gece uyumazdı.Bu gündüz uyumuyor, gece de eh işte diyelim. Uykusuzluk değil ama beni uyutma şekli bitiriyor. Uyku saati gelince korku filmi müziği çalıyor beynimde. Gerim gerim geriliyorum Neyse sağlıkları yerinde olsunda bugünlerde geçer elbet
Bu arada benim kız uyanır uyanmaz her daim kalkmaya çalışıyor. Bıraksan gidecek o derece. Var mı aynı şekilde olan. Bizimkisi mi aceleci anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?