2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hayırlı olsun, Bir ay sonra bayağı uzamış oluyor.

Siz pişik kremi sormuşsunuz ama Ben bepanthol pişik önleyici kullanıyorum. Yani tedavi edici değil. Çok şükür pişik olmadı henüz ama ben her alt açmada krem kullanmıyorum zaten. Genelde kaka yaptıktan sonra sürüyorum. Bir de gece uyumadan önce.

Teşekkür ederim kızlar. Ateşimiz cikmadi artik cikmaz sanirim.
White Mocha canim ben kantaron suruyorm ama hep değil. Genelde dustan sonra ya da geceleri. Sebamed vardi hediye gelmisti. Bi de sudokrem almistm ben. Onlari eklem yerlerine sürüyorum dustan sonra.

Çok çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

Merhaba anneler, dün çorba denedim. İşte kabak pirinç havuç haşladım. Öyle yaptığınız çorbayı ertesi güne de veriyor musunuz merak ettim.
Ben her gün taze yapıyorum aslında verilir ama günlük taze olması daha iyi risk alma bence canım

Ben her gün taze yapıyorum aslında verilir ama günlük taze olması daha iyi risk alma bence canım
Sıkıntı şu 4-5 kaşık anca yiyor hanımefendi. Ya ben yiyeceğim ya da dökeceğiz o zaman. Çok az yapmıştım zaten. Bir de püskürtüyor istemeyince teşekkürler yanıt için.

6. Ay aşılarımızı olduk. Aşı sonrası stresi oluyorum. Huysuzluk ve ateş korkutuyor beni.
6 aydan itibaren çok etkilemiyor bebişleri aynı aşıların tekrarı olduğu için alışıyorlar bütün bebekler için geçerli değildir tabi ama genelde daha rahat geçiyor korkma canım

Çoğunuz aşı olmuşsunuz ne güzel biz de bugün olduk
Biraz huysuzuz ama:) Oceon Kan damlası kullananlar vardı arkadaşlar.Bugün aldım ama kutu içinden prospektüs çıkmadı sadece damla şişesi vardı.Bu şekilde mi kutusu acaba?

Iyi geceler kızlar umarım uyuyabileceğimiz bir gece olur bizimki de bu aralar bir saatte uyanıyor.

Jokerde de indirimler var bir göz atın

White Mocha kanguru işini hallettim ergobaby 360 eşimin kuzeni almış hiç kullanamamış bize verdi baya rahat bir ürünmüş.

A April wind ecowell mühendisinoglu da tavsiye etmişti temiz içerikli olarak bende losyon/yağ bakıyorum deneyeyim olmazsa ecowelli

Hayırlı olsun, Bir ay sonra bayağı uzamış oluyor.
Hah ben de bunu soracaktim iilay benden once davranmis. leri cikali 2 hafta oldu ama yarisi bile çıktı diyemem. Yani dis cikmasina cikiyor ama uzamasi zaman aliyor saniyorum. Bu disler tam cikmadan yenisi gelecek sanirim. Cilgim gibi kasimaya çalışıyor.

Bu arada asi olanlara gecmis olsun. Atessiz agrisiz gecirsinler insallah bu gunleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…