2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
günaydın kızlar :) yarınki ebebek indirimi için hazırlık yapıyorum :) avent gögüs kalkanı akullanıyorum, ama artık bayagı bi eskidi deforme oldu, yenisini alacagım. birde biberon ve biberon emizigi alacagım, ama bunlar emzirme ürünü sınıfına mı giriyor bilemedim. bakacam indirime girerse alacagım.

İyi yetişmişsin tükenmiş bile
Ne kadara inmiş diye baktım, üzülmedim neyse ki
heheh bende jet hızı ile aldım valla 7 kavanozlu
soramadım bile sana 7 miydi seninki 4 mü : )))

Trendyol ve amazon'a baktım aşırı uyguna düşmüş e-bebekte hemencik aldım
Primalarda aşırı indirimdeydi yaaaa 5 beden aldım 1 tane
çünkü elimde daha 4 beden var bitirmem lazım 5i stoklamaya korktum acaba dedim 6'ya mı geçeriz

Evet uyanir uyanmaz oturumuna geliyor goz bebekleri hala kucuk uyur vaziyette hatta ama birden uyandigi icin goz goze geliyoruz tepki vermemeye calisiyorum korkmasin diye

7 kuzum
1 lt 5 tane kavanoza denk geliyor birkaç yudum da şişede kalıyor Diğer 2 kavanozu kaldırdım kırılırsa vs yedek olsunlar diye.

Benim tinti minti de ayakta sallanırken kalkıyor. Sırt üstü hiç yatıramıyorum. Hemen kalkmaya çalışıyor. Yüz üstü uyutuyorum. Bunları yazarken ayağımdaydı, uyumuştu hemen kendini kaldırdı pehlivan olduğu için sırtı yere değidi ya kalktı

7 kuzum
1 lt 5 tane kavanoza denk geliyor birkaç yudum da şişede kalıyor Diğer 2 kavanozu kaldırdım kırılırsa vs yedek olsunlar diye.
çok mantıklı kuzum teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı
yakında salonu bölüp sanırım Ada'nın eşyaları için mutfak yapacağım

benim mutfağım uzun
işte tezgah yönünden dar 1 tezgah var bu sebeple hep L mutfaklara özenirim

Bende mutfakta özellikle çekmece değil bak dolap ayırdım bebeye

Gunaydn. 6. Ay asilarimizi olduk. Hic boyle aglamamisti asida. Bu asilarda atesi cikan oldu mu.

canım 6. ay 3. ay aşılarının 2. dozları olduğu için, 3. ayda nasıl reaksiyon gösterdiyse yine aynısını gösterir daha fazlasını değil dedi hemşire.
Bizde 3. ayda ateş vs çıkmamıştı, 6. ayda da çıkmadı

Kızlar bana temiz içerikli pişik kremi önerileri lazım. Sudokrem kullanmayacağım artık. Doktor h harfi ile başlayan bi krem söyledi (hametol değildi) ama adını unuttum. Siz neler kullanıyorsunuz

Kızlar bana temiz içerikli pişik kremi önerileri lazım. Sudokrem kullanmayacağım artık. Doktor h harfi ile başlayan bi krem söyledi (hametol değildi) ama adını unuttum. Siz neler kullanıyorsunuz
Hametan olabilir mi?
İçerisinde peg var ama kullanılabilir sürekli sürmemek kaydıyla. Çokta temiz sayılmaz ama.içinde çinko oksitte yokmuş.
İyileştirici etki zaten çinko oksitten geliyor.
Ben ecowell’in şampuan ve losyonunu kullanıyorum çok çok memnunum.
Normalde pişik kremi desitin almıştım ama onun da içeriği değişti, bu yüzden ecowell’e geçeceğim skt gelince. Ecowell i bir didikle derim bilinmeyen markalar daha güvenilir oluyor genelde.

Hamezinc kullanıyorum. Sürekli değil pişik olunca. Doğum yaptığımda hastande bebek pişik olunca hemşire çinko içerikli krem alın demişti de almıştık. Lohusa kanamasında ben d pişik olunca kullandım.pişiği geçiriyor. Ama içeriğini bilmiyorum çinko dışında ne olduğunu
Düzeltme: cadı fındığı özü ve çinko oksit varmış

Ben mustela kullanıyorum, hafif kızarıklıklarda etkili ama ağır olursa sudokrem iyi gelmişti. Geçenlerde bir arkadaş kantaron yağı kullanıyorum demişti, onu denedim gerçekten çok güzel iyileştirdi,

Çok sağol canım, merhem ve damla kullanmaya başladım. Emzirirken sorun olmaz dedi.
Heh işte doktorun önerdiği de buydu! Hamezinc!
Neden sudokrem kullanmamaya karar verdin canım
Canım ben her alt açmada kullanıyorum dedim. Doktor kullanma dedi. İçerisinde s harfiyle başlayan bişey var, o varsa o ürünü ya kullanma ya çok minimum kullan dedi.

kusura bakmayın, hiçbişey kalmamış aklımda. Baş harfleri hatırlıyorum sadece, şaka gibi. Kızlar sürekli şikayet eder gibi olmayım diye yazmıyorum ama Ediz doğduğundan beri en zorlu dönemi yaşıyorum belki de. Gece uyumuyor, o uyumadıkça tabii ben de uyumuyorum. Bgn gün içinde sadece 2 saat gözlerim kapalı uzandım, hiç uyudum mu inanın bilmiyorum. Kendimde değilim bu ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…