- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Ben çok memnunum tavsiye ederimIyi geceler kızlar umarım uyuyabileceğimiz bir gece olur bizimki de bu aralar bir saatte uyanıyor.
Jokerde de indirimler var bir göz atın
White Mocha kanguru işini hallettim ergobaby 360 eşimin kuzeni almış hiç kullanamamış bize verdi baya rahat bir ürünmüş.
A April wind ecowell mühendisinoglu da tavsiye etmişti temiz içerikli olarak bende losyon/yağ bakıyorum deneyeyim olmazsa ecowelli
Tamamdır canım, indirime girmiş bu aradaA April wind ecowelle bakıcaö cok sağol canım. Bu arada mop özelliğine hala bakamadım. Ama bgn doktora giderken vacuum başlattım. Valla çok rahat oldu. Bu yorgunluğun arasında evin temiz olması mutlu etti. Negatif taraflarını da yazıcam kendime gelince
Bi sey sorucam vulvada ic dudaklarin ust kismi mi birlesik? Dogudugunda da mi boyleydi yoksa pisik kremi mi sebep oldu bilmiyorum. Doktora yazdim. Acil bi sey degil 6. Ay kontrolunde bakariz dedi. buyunce duzelir belki. Cok uzuldum. Iyidusunmek istiyorum.Merhabalar herkese iyi akşamlar dilerim bir süredir okuyorum okuyorum tam yazacağım bir kaç bir şey bir şeyler çıkıyor
Bugünkü doktor kontrolümüzü yazmak isterim
Çok işinize yarayacak detaylı şeyler görüşmedik ama :)
Kilosu 7.860 Gr, boyu 65 cm.
geçen aydan bu yana 510 gr almış ama son iki haftadır aşırı aşırı az emiyordu gene iyi almış bence
ek gıdaya başlamaya gerek yok dedi. Zaten ilerde gidiyorsunuz biraz dedi.
Kafatası biraz yumuşak dedi 6. ayda kemik metabolizmasına bakarız dedi bu nedir hiç bir fikrim yok internetten de araştırmadım canımı sıkmıyim diye bilgisi olan var mı acaba ?
Persentili hiç konuşmamıştık onu konuştuk çokta anlamadım zaten boyu ortalamada kilosu az ilerde vs. dedi sıkıntı yoksa benim içinde sıkıntı yoktur dedim.
Oto koltuğunu sorduk arada bir tane var onu alın 18 aya kadar... daha sonrasında büyük alabilirsiniz dedi. yani toplamda 3 tane alacaksınız dedi
Süt arttırıcı damla çay vs. sordum sütüm ara ara az geliyor dedim. yani ben pek sevmem ama kullanabilirsiniz bunun yerine Akdeniz diyeti uygulayın dedi :)
Vajinal yapışıklık ile ilgili konuştuk, krem verir diye umuyordum vermedi neredeyse yarısı kapalı idi çünkü
Bol bol oturtacağız bu ay dedi mama sandalyesinde vs.
Ayrıca Rota 3. dozu olduk.
çok uzun uzun yazdım umarım okurken sıkılmazsınız :)
Evet bana da bu şekilde ulaştı.Çoğunuz aşı olmuşsunuz ne güzel biz de bugün olduk
Biraz huysuzuz ama:) Oceon Kan damlası kullananlar vardı arkadaşlar.Bugün aldım ama kutu içinden prospektüs çıkmadı sadece damla şişesi vardı.Bu şekilde mi kutusu acaba?
Doğduğu günden beri bepantol pişik önleyici kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Bugün aile hekimi zeytinyağı kullan en doğalı o dedi:)Kızlar bana temiz içerikli pişik kremi önerileri lazım. Sudokrem kullanmayacağım artık. Doktor h harfi ile başlayan bi krem söyledi (hametol değildi) ama adını unuttum. Siz neler kullanıyorsunuz
Radix cradle camp shampoo bununla geçirdim konaklarıCanim 9 damla ver dedi bize. Ml ne kdara tekabul ediyor bilmiyorum acikcasi. Bugun ben de dusundum bu konaklar acaba tekrar mi ediyor. Temizlyemedim belki de gecen. Baktim hala var. Yeni mi cikti bilmiyorm. Tekrar zeytinyagi yapcam bakalm. Bizimki yabanci bilmiyo hic. Zaten pek kimseyi gormuyoruz da uzaktan gorduklerine bile gülücükler sürekli
Aynen öyle geldi. Neden yan tarafı boş bende anlam veremedim.Çoğunuz aşı olmuşsunuz ne güzel biz de bugün olduk
Biraz huysuzuz ama:) Oceon Kan damlası kullananlar vardı arkadaşlar.Bugün aldım ama kutu içinden prospektüs çıkmadı sadece damla şişesi vardı.Bu şekilde mi kutusu acaba?
bu ara uyku gerilemes bizdede vargünaydınnn. yine uykusuz geceler. toplam 2 saat uyuyabildim. o da bölük pörçük. bi de bugün işe geldim. gece uykuları daha doğrusu gece uykusuzluğu artık psikolojimi bozdu. 12 de kalktı oturdu 2,5 ta uyuttum 4 e kadar 2 kere uyandı ve 4 te tekrar uyandı. 6:30 a kadar oturdu. 7 de zaten uyandım mecburen. neden böyle oluyo anlamıyorum.
Bir kere de uyku ilerlemesi olsa da şu analar bi dinlensebu ara uyku gerilemes bizdede var
Keşke keşkeeBir kere de uyku ilerlemesi olsa da şu analar bi dinlense
Bizim yapışıklık alttan başlıyor canımBi sey sorucam vulvada ic dudaklarin ust kismi mi birlesik? Dogudugunda da mi boyleydi yoksa pisik kremi mi sebep oldu bilmiyorum. Doktora yazdim. Acil bi sey degil 6. Ay kontrolunde bakariz dedi. buyunce duzelir belki. Cok uzuldum. Iyidusunmek istiyorum.
içimi nasıl rahatlattın tahmin edemezsin. teşekkür ederimBizim yapışıklık alttan başlıyor canım
Pişik kremi, fazla sürterek temizleme vs. bence bir çok sebebi var
Geçiyor kendiliğinden geçmezse daha da kapanırsa o zaman doktorlar krem yazıyorlar
Bizim neredeyse yarısı kadar kapalı doktor krem yazmadı mesela hiç sıkıntı yapma.. 2 yaşına kadar olan şeylermiş
Rica ederim ben o kadar kapalı olunca doktora krem vermeyecek misiniz dedim takip edelim dediiçimi nasıl rahatlattın tahmin edemezsin. teşekkür ederim
Çok sağol canım çok yararlı oldu.A April wind canım yorumlarımı paylaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?