2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben çok memnunum tavsiye ederim
Yağdansa losyon tercih edilmesi daha doğru özellikle bebeklerde

Tamamdır canım, indirime girmiş bu arada Hemen çok çok dene olur mu
Alacağım koydum kafaya. Nasıl olsa retro fırını vurdu bir daha sorun olmaz heralde

Bi sey sorucam vulvada ic dudaklarin ust kismi mi birlesik? Dogudugunda da mi boyleydi yoksa pisik kremi mi sebep oldu bilmiyorum. Doktora yazdim. Acil bi sey degil 6. Ay kontrolunde bakariz dedi. buyunce duzelir belki. Cok uzuldum. Iyidusunmek istiyorum.

Evet bana da bu şekilde ulaştı.

Kızlar bana temiz içerikli pişik kremi önerileri lazım. Sudokrem kullanmayacağım artık. Doktor h harfi ile başlayan bi krem söyledi (hametol değildi) ama adını unuttum. Siz neler kullanıyorsunuz
Doğduğu günden beri bepantol pişik önleyici kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Bugün aile hekimi zeytinyağı kullan en doğalı o dedi:)

Radix cradle camp shampoo bununla geçirdim konakları

Aynen öyle geldi. Neden yan tarafı boş bende anlam veremedim.

günaydınnn. yine uykusuz geceler. toplam 2 saat uyuyabildim. o da bölük pörçük. bi de bugün işe geldim. gece uykuları daha doğrusu gece uykusuzluğu artık psikolojimi bozdu. 12 de kalktı oturdu 2,5 ta uyuttum 4 e kadar 2 kere uyandı ve 4 te tekrar uyandı. 6:30 a kadar oturdu. 7 de zaten uyandım mecburen. neden böyle oluyo anlamıyorum.

bu ara uyku gerilemes bizdede var

Bizim yapışıklık alttan başlıyor canım
Pişik kremi, fazla sürterek temizleme vs. bence bir çok sebebi var
Geçiyor kendiliğinden geçmezse daha da kapanırsa o zaman doktorlar krem yazıyorlar
Bizim neredeyse yarısı kadar kapalı doktor krem yazmadı mesela hiç sıkıntı yapma.. 2 yaşına kadar olan şeylermiş

Şuan yatağımın yüksekliğini ölçtüm ve hayal kırıklığına uğradım 9 cmmiş. D9 yükseklik 9,7 gibi bir şeydi.
Koltuklar kurtarıyor da yatak kurtarmıyormuş başka modele mi baksam sırf bu yüzden :/
Yatak altı temizlemek meşakkatli çünkü ya. Siler süpürürdü ne güzel. Sizce?

içimi nasıl rahatlattın tahmin edemezsin. teşekkür ederim

Dreame D9 la ilgili yorumlarımı paylaşıyım kızlar.
-Vacuum özelliği güzel. Özellikle çapı genişliğinde olan heryere girebiliyor dip köşe temizliyor. Benim için emiş gücü iyi. Önceden philips maraton serisinden güzel bi model kullanıyordum. Nerdeyse onun kadar iyi. Fakat şunu da belirteyim. Benim evimde sadece iki halı var. Halılarım kısa ve sık tüylü. Yani temizliği kolay. Evin gerisi mermer ve parkeden oluşuyor.
-Mop özelliği güzel. Fakat böyle deterjanlı sularla silinmiş bir zemin beklemeyin. Neticede su ile temizlik yapıyor. Şöyle diyim, temizliği muhafaza ediyor, zemini parlatıyor. Ama öyle mutfakta yere dökülmüş reçeli temizlemek gibi fantazileriniz olmasın. Benim için tatmin edici.
-Rotalaması güzel, bu yüzden bence temizlik çok zaman almıyor. En kısa yoldan heryeri yapmaya çalışıyor.
-Haritalaması başarılı. Bütün odaları ve diğer yerleri haritaladı. Merge ve Divide özelliği mevcut. İsterseniz oluşan haritayı böleniliyorsunuz, ya da birleştirebiliyorsunuz.
-Haritalaması başarılı fakat, her yeni temizliğe başlamadan önce yine en kenarları belirleyerek başlıyor. Bu da tabii ekstra bir zaman demek. Oda başına 3-4 dak max. Bir taraftan bu özelliği sevdim. Diyelim salonda bi eşyanın yerini değiştirdim ve sınır noktalar değişti. Yeni sınırları belirleyip, sınırlar içinde kalan alanı temizliyor.
-Kendi yüksekliğinde olan yerlere bile girebiliyor. Sıfıra sıfır giriyor. Bu özelliği mükemmel.

devamı birazdan :)

Dreame D9 yorumlar;
-Virtual wall özelliği güzel, gitmesini istemediğiniz yerleri rahatlıkla belirtebilirsiniz. Mesela bir yerde eşik vardı. Temizliği bitirip eşikten atladı, fakat bi daha geri çıkamazsa çok zorluyor ve çok zaman kaybı oluyor. O bölüme virtual wall koyarak bu sorunu aştım.
-Mopping halı üzerine yapılmıyor. Bunun için no mop zone belirleyebiliyorsunuz. Böylece halılar dışında kalan alanları mopluyor.
-Can alıcı noktaya geldim. Robot mop aparatı takılı ise mopluyor, mop aparatı takılı değilse vacuumluyor. Yani app üzerinden mopla ya da vakumla diye seçemiyorsunuz. Elinizle aparatı takarak yapmak zorundasınız.
-Kullanma kılavuzu Türkçe değil, İngilizce ama zor değil.
Ben genel olarak olduça memnunum. Ediz yatak odasında uyurken, salonu, koridorları, mutfagı, misafir odasını süpürttürüyorum. Ediz salonda oynarlen yatak odasına gönderiyorum. Benim işimi çok kolaylaştırdı. İyiki almışım. Sadece şu hayalim gerçek olmayacak; ben işe gidince önce süpürcek sonra silicekti, işte onu yapamıyor. Yine de memnunum kendisinden

A April wind canım yorumlarımı paylaştım
Çok sağol canım çok yararlı oldu. şöyle bir düşündüm saatlerdir bakınıyorum boğuldum robotların içinde yatağa vs de girsin diye f9 olanını almaya karar verdim bende Hem daha uygun yine emiş gücü ve bataryası iyi. Yorumları güzel. Baya da kısa.
Şimdi eşime al diyeceğim dkjdıd sevgililer günü hediyesi gibi sevinicem sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…