2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bizimki bayadir anney gibi bir şey diyor ama bariz belli Baba diyor ba ba ba ba diyor söyleyip sürekli tekrarlatiyoruz konuşsun da hangi kelime olursa olsun öğrensin yeter ki

Devlet hastanesinde sünnet yaptıran var mı? Şuan pandemi den dolayı sünnet yapılmadığıni duydum doğruluğu var mı bilgisi olan var mı?
Evet şuanı bilmiyorum ama yazın biz önce çok övülen bir ürolog ile mail üzerinden görüştük ve pndemi dolayısıyla gerekli durumlar hariç sünnet yapamadıklarını söyledi. (zaten bulunduğumuz şehirde çok seçenek yoktu) Bu yüzden baya bi uçuk fiyat vererek özelde yaptırmak durumunda kaldık.

Bende bugün bir kaç yerden fiyat bilgisi aldım şok oldum resmen gerçekten devlet hastanesinde yaptırma imkanım hiç yoksa mecbur yaptircam ama bu kadar uçuk fiyatlar bana abartı geldi

Ne kadarki sünnet? Daha çok hareketlenmeden yaptırsak iyi olur tabii
Ben bugün 3 hastaneden fiyat aldım ortalama 1500- 2000 TL arası dediler bana İstanbul/ Pendik ve bu hastaneler Acıbadem Memorial falan da değil normal sıradan özel hastane bunların fiyatini duyunca oraların fiyatını sormadik bile . Bizde daha emeklemeden yaptıralım dedik yarın devlet hastanesini arayıp sorcam sünnet yapmıyorlar mi diye pandemiye kaldiysak ne zaman biteceği belli değil illa bu parayı verip yaptırmak zorunda kalacağız ,

Bende bugün bir kaç yerden fiyat bilgisi aldım şok oldum resmen gerçekten devlet hastanesinde yaptırma imkanım hiç yoksa mecbur yaptircam ama bu kadar uçuk fiyatlar bana abartı geldi
İyice bi bak bakalım canım :/ Umarım vardır.
Ne kadarki sünnet? Daha çok hareketlenmeden yaptırsak iyi olur tabii
Peşin 1200 verdik, ama Ankara’da çok uyguna yapan yerler vardı misal. Bence Dilko içinn diyorum İstanbulda da vardır illa ki. Bizde seçme seçeneği yoktu rekabet olsa fiyat daha alt olurdu bence.

Benim bebe uyumamaya yemin etmiş sanırım yine.
Akşam 10a geliyordu uyuduğunda.
Onda da kesintisiz uykuya geçmedi zaten. Tam bi bölüm izledik, uyandı. Geri uyutmaya çalıştım vs. Yine 1 saat uyanık kaldı. 23.30da geri uyudu. Gece 1 ve 3te uyandı.
Şimdi saat 5.40 gibi uyandı ve geri uyumadı. Gündüz de anamı ağlatmıştı..

Yakinimda olan hastanelere sorduk olmazsa daha uygun olsun diye de başka hastanelere de sorcam çocuk ürolojisi yapması gerektiğini okudum çocuk cerrahisi yapsa ne olur ki sizin ki cerrahi miydi? Birde 6 aydan büyük olunca genel anestezi yapıyorlarmiş

Umraniye umran tipta 300 e yaptırmıştık

Karnibahar gaz yapmis sabaha kadar sizlandik ne yapiliyordu bu gaza hatirlamiyorum Kimyon cayi versem sicak dus aldirsa.

Evet çocuk cerrahı yaptı canım

Sünneti konuşmuşsunuz kızlar bizim bebişin pipisinin ucu kızardı abisinde de bu sorunu yaşamıştık malesef iyileşsin hemen sünneti olacak Ankara'da 1500 dediler bize de

Mama veren anneler hala gaz çıkarıyor musunuz? Bir defa da kaç cc veriyorsunuz? Biz günde iki sefer veriyoruz ama gazı çıkmıyor artık kendi mi atıyor?

Bugun 6. Ayimizi doldurduk. Cok mutluyum. Hep bu gunu hayal ediyordum cok kucukken. Doktor kontrolumuz yarin. Boyu uzamis gibi hissediyorum ama evde olctugum kadariyla 65 cm , gecen aya gore sadece 1,5 cm uz0amis. kilosu iyi, 8100 gram.

Mama veren anneler hala gaz çıkarıyor musunuz? Bir defa da kaç cc veriyorsunuz? Biz günde iki sefer veriyoruz ama gazı çıkmıyor artık kendi mi atıyor?
Ben mama vermiyorum,anne sütü bir de tadimlara başladık,beslenmeden sonra kollarindan kaldırıp oturur pozisyona getirince kendini zorladigi için hemen gazını ağızdan çıkarıyor.İlk zamanlardaki gibi omuzuma alıp gazını cikarmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…