Çok teşekkürler:)Hayır tabiki yiyemezdemek istediğim 7 tane mayalamazsın 5 kavanoz mayalarsın
Bebiş muhtemelen ilk başlarda 1 kavanoz yer iki günde kalan 1-1 i de siz yersiniz 2 gün biter gider
Yani zaten bir kavanozda yaklaşık 5 tatlı kaşığı var
Ya o desteksiz uyutmakla ilgili biraz. Ama aci bir tecrube ile zorlamamak gerektigini ogrendim. Hic de tavsiye etmiyorum artikkızlar bebeği gece boyunca uyanmadan uyuyan var mı? varsa Allah rızası için günlük uyku düzeni nasıl, bilgi verebilir mi?
Çok güzel yazmışsınız :)Ya o desteksiz uyutmakla ilgili biraz. Ama aci bir tecrube ile zorlamamak gerektigini ogrendim. Hic de tavsiye etmiyorum artikbelki buyuyunce diyalogla yaparim hadi oglum sallamaya ihtiyacın yok diye. Ama aglatmak......... No..... Ve birisi demisti ki bebek bu. Tum hayatını geçireceği beyni 3 yilda gelisiyor. Kolay mi hic. Sen yarin iki saatlik yolculuk var diye bile uyuyamiyorsun bazen. O nasıl uyanmasin. Oyle yani. Bebek mağazasına gittik. Kiz diyor ki ilk kez mi disari cikiyor her yere saskin bakiyor. Hayir hayata ilk kez geliyor. Ilk kez sira sira dizili renkler goruyor. Ilk kez yolda kendi giden hızlı giden araba goruyor. Ilk kez baska insanlar goruyor. Ilk kez gemi goruyor deniz agac goruyor. Oyuncağının ses çıkardığını kesfediyor ve daha bir sürü sey hadi birakalim sunlari da keyfine bakalim be
Akışına bıraktım bu mesaj ile...Ya o desteksiz uyutmakla ilgili biraz. Ama aci bir tecrube ile zorlamamak gerektigini ogrendim. Hic de tavsiye etmiyorum artikbelki buyuyunce diyalogla yaparim hadi oglum sallamaya ihtiyacın yok diye. Ama aglatmak......... No..... Ve birisi demisti ki bebek bu. Tum hayatını geçireceği beyni 3 yilda gelisiyor. Kolay mi hic. Sen yarin iki saatlik yolculuk var diye bile uyuyamiyorsun bazen. O nasıl uyanmasin. Oyle yani. Bebek mağazasına gittik. Kiz diyor ki ilk kez mi disari cikiyor her yere saskin bakiyor. Hayir hayata ilk kez geliyor. Ilk kez sira sira dizili renkler goruyor. Ilk kez yolda kendi giden hızlı giden araba goruyor. Ilk kez baska insanlar goruyor. Ilk kez gemi goruyor deniz agac goruyor. Oyuncağının ses çıkardığını kesfediyor ve daha bir sürü sey hadi birakalim sunlari da keyfine bakalim be
Bırakkk bence de canımAkışına bıraktım bu mesaj ile...
Doktorun verdiği kağıdı örnek olması açısından paylaşmanız mümkün mü acaba ? Bizim daha 6. Ay kontrolü olmadı, muhtemelen bizede benzer birşey verecek. Ama öncesinden sizinkini bir görmüş olurum diye düşündüm :) mahsuru yoksa tabiki :)Şimdi ek gıda için doktorum bir kağıt vermişti de yoğurt için 2 günde 1 pastorize süt ile mayalanır diyor
Uygulamak isteyen varsa
Selam canım;Ben ev yoğurdu kullanıyorum maya için. Kullandığım maya iyiydi. Ama sanırım mayayı fazla koyunca da ekşiyormuş.7 kavanoz için ne kadar maya katıyorsunuz?
Ay ne güzel.. bizim harita silindi. Nasıl oldu anlamadım . Tekrar yapmam lazım ama vakit bulamadım. Bakıcım sağ olsun sabahın 5 inde artık bakamayacağım diye yazdı. Pazartesi sabahı... Çıldırdım . Evden çalışıyorum ya ofise gitseydim. Kafam allak bullak oldu. Perişan olduk. Acil bakıcı bulmam lazım. Bir haritadan konu nereye geldi :) haritalama kaç dk sürdü.? Uzun uzun uğraşmak istemedim. Bugün ingilizce bilgimi de kaybettim. Darma duman oldum . Bu arada İngilizcem ileri seviyedir ama beynim yandıBende şöyle bir yazayım
Kızlar harita tamamen oluştu sıkıntısız bir şekilde odalara da ayırmış doğru olarak.
Bir ara eşim uygulamaya bende kaydedeyim dedi, 2 gün önceydi. Bilemeden tekrar kurulum yapmış bu yüzden %50 oluşmuş olan harita gitti (çok kızdım) Neyse sonra tekrar başladık. Bugün tamamladı haritayı. Çok sıkıntı olmadı. Manevrası vs çok iyi kendini kurtarması ve bir şarjla tüm evi dolanabiliyor. Ve ciddi olarak toz çıkardı evden ki o kadarını beklemiyordum. Tabi bebeyle ne yalan söyleyim hergün süpürge yapıyordum tamam ama hergün de koltuk altı, yatak altı süpürmüyordum. Ve kedinin tüyü neredeyse kalmadı diyebilirim. Özellikle bu bakımdan çok iyi oldu. Çünkü ben süpürdüğümde bile gözden kaçanlar vs oluyordu. Ve kaç gün oldu bilmiyorum ama henüz büyük süpürgeyi açmadım yarın bir açarım vallahi büyük nimet. Haftada iki açarım anca daha büyük lüks olamaz. Yatağın altına girmesi çok iyi oldu ucu ucuna girebiliyor başka model alsam girmezmiş bence heryere girmesi önemliymiş doğru karar vermişim. Henüz mop özelliğini kullanmadım onu da yarın denerim diye düşünyorum.
2 sefer gezip çıkardı canım 120+110 dk gibi sürdü sanırım. Harita modunu açıver gezsin o kendi çıkarsın gezerken.Ay ne güzel.. bizim harita silindi. Nasıl oldu anlamadım . Tekrar yapmam lazım ama vakit bulamadım. Bakıcım sağ olsun sabahın 5 inde artık bakamayacağım diye yazdı. Pazartesi sabahı... Çıldırdım . Evden çalışıyorum ya ofise gitseydim. Kafam allak bullak oldu. Perişan olduk. Acil bakıcı bulmam lazım. Bir haritadan konu nereye geldi :) haritalama kaç dk sürdü.? Uzun uzun uğraşmak istemedim. Bugün ingilizce bilgimi de kaybettim. Darma duman oldum . Bu arada İngilizcem ileri seviyedir ama beynim yandı
Evet yaa geçen bende yazmıştım birden tüm algıları açıldıBir sey oldu bu bebek birden buyudu. 6. Ayin son haftasinda buyume atagi yasadik sanirim. Inanilmaz. Kendine haytan bakiyor.
Mart ayi in baslamasiyla yani 7. Ayda kres/bakici devam edecek. Yabancilara verdigi tepkiler gozumu korkutmuyor degil ama gunde 1 saat seklinde alistirmaya calisacagiz.
Tabi ki paylaşırım biz de henüz 6. Ay kontrolüne gitmedik bunu geçen ay vermişti :)Doktorun verdiği kağıdı örnek olması açısından paylaşmanız mümkün mü acaba ? Bizim daha 6. Ay kontrolü olmadı, muhtemelen bizede benzer birşey verecek. Ama öncesinden sizinkini bir görmüş olurum diye düşündüm :) mahsuru yoksa tabiki :)
Atak dönemindeyiz gece aniden uyanmaya karar verip geri uyumadı.kızlar bebeği gece boyunca uyanmadan uyuyan var mı? varsa Allah rızası için günlük uyku düzeni nasıl, bilgi verebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?