Ben uzun süredir kullanıyorum memnunum daBen de baby me likit temizleyici aldm kullanan var mi acep. Bu ek gidaya baslayinca kasigini tabagini yikamak icin. Bir koli pamuk. Avent alistirma bardagi. Cam rende ve sudokrem. Smdi e bebek bunlarin hepsini tek tek gonderir. Yanlis gonderdigi prima bezleri tam 1 haftada aldi krgo. Hala 6 beden premium care lara kavusamadim. Umarim yine yanlis gondermez.
bende nedense gec çıkmasını istiyorum ama bakalımBizim diş değil galiba
Diyorsunuz gece sık uyanıyor vs diye. Bu akşam öyle olmadı.
9 civarı uyudu bugünTabi sabah 5,40ta kalkınca geç bile sayılır
Az önce beslendi ve uyumaya devam. Sıkıntı yok sanırım. Bakalım aman sıkıntısız gelsin de hemen çıksın diye bir gayem yok. Hatta ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi diye şartladım kendimi. Gerçi peşi peşine gelecek kaçış yokEn azından süreç gecikmiş olur. Ertele tuşuna basmışım gibi hissediyorum.
Bebe uyuyunca deli gibi evin camlarını sildik bu arada eşimle gece geceÇünkü bebe gündüz uyumuyor yarım saatten fazla. Birlik olunca daha hızlı bitti.
Ahhh ahhh abö sendromu ömrümüzden ömür aldı o bende de var ve senin gibi elimi koyuyorum karnına acaba nefessiz kalır mı diyoru sonra ama bu nefes kontrolüm eşime anneme falan bile varŞu abö sendromu benimde kabusum ben hala gece uyandığımda nefes kontrolü yapıyorum. Ya da erken Uyuduğunda kamera açıksa mutlaka nefes hareketini görebilecek şekilde yakın koyuyorum. Bazen yetmiyor uykusunda gidip gelip kontrol ediyorum.
Daha bu sabah yaşadık bunu. Bebe uyandı aramızda yatıyordu, eşim de uyanmıştı ben uyumaya devam ettim biraz eşim uyanık diye, elim de bebişin karnı üzerindeydi. Bir ara elim kalkıp inmedi yani tam uyumuyordum gözüm kapalıydı sadece. Gözümü açtım baktım bebe boş boş eşimden tarafa bakıyor. Resmen çocuk hareket etsin diye hafiften sarstım.O an aklımdan geçeni söylememe gerek yok sanırım. Anlık reflekssel bir şey oluyor. Çocuğun gözü dalmış sadece
Napayım işte benim anneliğim de böyle
bazen derin uykudayken hem ses olmuyor hem nefes alışları yavaşlıyor, hareket etmiyorlar. O zamanlarda benim uykumdan uyanıp kontrol ettiğim bile oluyor. Nasıl bir refleksse kulağım hep onda.
Ben kardeşimide kontrol ederdim. Annem bile etmezdi sanırım huy gibi bir şey bendeki ya da sendeki işte.Pimpiriklikten mi kaynaklanıyor nedir. Sanırım 10 yaşına gelse bile uykusunda kontrol etmeye devam ederim gibime geliyor, belki 12
Yaaaa 5 krş fazla olsun kırmızı olsun ben de istiyomSende gırmızı olmuşsun, hoşgeldin gırmızılar kulübüne. Fight club göndermesi yapacaktım beceremedim.
Kuzum sayfada da konuşmuşlar ama bence de bu iş emmeyi bırakınca oluyor hep öyle duyup okudumYaaa battaniye olayı sakat ama ya. Uyarsan mı acaba? Ben de böyle şeylere karışmayı sevmem gerçi ama bi anksiyete geldi okuyunca
Ben de ayırırım diye düşünüyorum ama bir yandan da ne zaman gitmek isterse o zaman gitsin diye düşünüyorum, ikimizde hazır olunca. O konuda kafalar karışık. Bir yanım bağımsızlığı için daha iyi diyor bir yanım o daha ana kuzusu diyor
Benim öncelik konum gece beslenmesini kesmek (doktor uygun gördüğü zaman şimdi değil) gece beslenmesini kesme zamanı geldikten sonra oda ayırma mevzusunu en sağlıklı şekilde yaparız inşallah.
Bu konu kişiye göre değişir ama eminim ki ise başladıktan sonra o vicdan azabı gittikçe azalacak bebeğimi bırakıyorum diye değil de bebeğimin geleceği için onun iyiliği için çalışıyorum diye düşünGünaydınlar, bebeğim 5ay 18 günlük oldu dünden beri aşırı kaygılıyım fikirlerinize ihtiyacım var.
Öğretmenim Pazartesi ise başlayacağım okullara ilçe bazında karar alındığı için bizim ilçe tam zamanlı yüzyüze eğitime karar verdi. Yani burada okullar pazartesi açılıyor.
Süt iznim olacak 3saat okul 1saat yol desek 4saat evden uzak olacağım.(otobüs kaçırmazsam) bebeğim emerek uyumaya alışık ama mama hep kullanıyorduk mama da alıyor uyku düzenine göre sabah saatleri genelde uyuyarak geçiyor.
Şimdilik eltim bakacak gibi duruyor kendisi güvenilir biri daha önce çocuk bakmisligi var görüş olarak yakınız bebek bakımında ters dusecegimiz bişey olacağını sanmıyorum.
Uzatıyorum ama durumu net anlatmak için.
Gelelim bana ben çok vijdan yapıyorum bebeği bırakıp gideceğim için. Ücretsiz izne ayrilsam maddi olarak illaki benim çalışmama muhtaç değiliz ama eşim asgari ücretli olduğu için harcamaları kısıtlamamiz gerekecek.
Bir de sonuçta illaki bı gün bırakıp ise gideceğim anne gitme diye ağlayan bir çocuk bırakmak daha zor da olur düşüncesindeyim. Şuan bebeğim küçük bu aylarda bu şekilde bırakıp alışması mi daha iyi yoksa ne olursa olsun enazindan 1 yıl hiç ise gitmemeli miyim? Sizin bu konuda görüşünüz nedir olumlu olumsuz yaşadıklarınız?
Vicdan azabı çekmeyin. Bu bizim mesleğimiz sonuçta. Zaten ben uzun süre açık kalacağını sanmıyorum. Belli bir süre sonra kapanacak bence. Ben iki aylıkken başladım haftada bir gün gidiyorum. İlk gün çok tuhaf geldi ama alıştım. Bebeğiniz de küçükken alışırsa daha rahat alışır diye düşünüyorumGünaydınlar, bebeğim 5ay 18 günlük oldu dünden beri aşırı kaygılıyım fikirlerinize ihtiyacım var.
Öğretmenim Pazartesi ise başlayacağım okullara ilçe bazında karar alındığı için bizim ilçe tam zamanlı yüzyüze eğitime karar verdi. Yani burada okullar pazartesi açılıyor.
Süt iznim olacak 3saat okul 1saat yol desek 4saat evden uzak olacağım.(otobüs kaçırmazsam) bebeğim emerek uyumaya alışık ama mama hep kullanıyorduk mama da alıyor uyku düzenine göre sabah saatleri genelde uyuyarak geçiyor.
Şimdilik eltim bakacak gibi duruyor kendisi güvenilir biri daha önce çocuk bakmisligi var görüş olarak yakınız bebek bakımında ters dusecegimiz bişey olacağını sanmıyorum.
Gelelim bana ben çok vijdan yapıyorum bebeği bırakıp gideceğim için. Ücretsiz izne ayrilsam maddi olarak illaki benim çalışmama muhtaç değiliz ama eşim asgari ücretli olduğu için harcamaları kısıtlamamiz gerekecek.
Bir de sonuçta illaki bı gün bırakıp ise gideceğim anne gitme diye ağlayan bir çocuk bırakmak daha zor da olur düşüncesindeyim. Şuan bebeğim küçük bu aylarda bu şekilde bırakıp alışması mi daha iyi yoksa ne olursa olsun enazindan 1 yıl hiç ise gitmemeli miyim? Sizin bu konuda görüşünüz nedir olumlu olumsuz yaşadıklarınız?
Uni baby bebek şampuanı gibi kokuyor.Kokusunu da temizliğini de beğendim ben.Avent alıştırma bardağı iyi miymiş hangisini alacağıma karar veremedimBen de baby me likit temizleyici aldm kullanan var mi acep. Bu ek gidaya baslayinca kasigini tabagini yikamak icin. Bir koli pamuk. Avent alistirma bardagi. Cam rende ve sudokrem. Smdi e bebek bunlarin hepsini tek tek gonderir. Yanlis gonderdigi prima bezleri tam 1 haftada aldi krgo. Hala 6 beden premium care lara kavusamadim. Umarim yine yanlis gondermez.
Biz henüz kullanmadık ama ben avent alıştırma bardağı almıştım. Güzel görünüyor. Ama henüz başlamaya cesaretim yok, babası haftasonu evdeyken deneriz artıkUni baby bebek şampuanı gibi kokuyor.Kokusunu da temizliğini de beğendim ben.Avent alıştırma bardağı iyi miymiş hangisini alacağıma karar veremedim
Ise baslayin bence. Size de cok iyi gelecek. Ben evden full time calisiyorum. Evden daha zor arka planda hep bebegi duyuyosun onu dusunuyosun. 4 saat uzun bi zaman degil, tam kararinda. Hem bebek annesinin olmadigi zamanlara kolay bi sekilde baslangic yapacak, hem size de biraz nefes alma alani sosyallik verecek. Keske 4 saat disarida calissaydim full time ev yerine. Eminim bana daha iyi gelirdi.Günaydınlar, bebeğim 5ay 18 günlük oldu dünden beri aşırı kaygılıyım fikirlerinize ihtiyacım var.
Güzel günlerde kullansın minikBiz henüz kullanmadık ama ben avent alıştırma bardağı almıştım. Güzel görünüyor. Ama henüz başlamaya cesaretim yok, babası haftasonu evdeyken deneriz artık
Tabii, ama ben su vermeyi düşünmüyorum henüz. İçine yoğurt çırparak koycam. Zaten yoğurtlarım ayran gibiGüzel günlerde kullansın minikDeneyince bilgi verirmisin canım
genelde o tercih ediliyor diye aldım ben de canım.Uni baby bebek şampuanı gibi kokuyor.Kokusunu da temizliğini de beğendim ben.Avent alıştırma bardağı iyi miymiş hangisini alacağıma karar veremedim
Ne depremi? İstanbul'da deprem mi oldu? Hiç hissetmedim pardon Karabükteydin di mi kafam karıştıGünaydın kızlar, depremi hissedip uyandım ve geri uyuyamadım
Endişelenmen normal, ama alışırsınız merak etme. Çalışmak biz annelere iyi gibi geliyor. Yoksa evdi bebekti psikolojimizi kendimiz bozuyoruz sanki.Günaydınlar, bebeğim 5ay 18 günlük oldu dünden beri aşırı kaygılıyım fikirlerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?