2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bebek salçası 6. Ayda verilebiyor mu çorbaya katmak için soruyorum

Biz sünneti yaza erteledik kayınvalidem kayınpederim ve halalari ve amcaları hataydan gelmek istediler gelip en az 2 hafta kalacaklar evimiz küçük yaza daha büyük eve geçeriz diye düşündük bu kadar kişiyi yatılı alamayiz diye şimdilik vazgeçtik anlıyorum bulunmak istiyorlar da altı üstü bir sünnet sanki ne yapacaklar valla bıktım bunlar yüzünden her şeyi ertelemeyi keşke doğduğun da yapstirsaydim. Çok moralim bozuldu neye heves etsem karışıyorlar şimdi de dişi çıksın buraya getirin kalabalik bir aileler bütün sülale aynı mahallede oturuyor dış buğdayı yapcak o kadar kişi ile korona yok onlara sanırım eşime ne desem ailesini haklı görüyor ama hastalık olduğunu unutuyor çok sinir oldum

Canim nasil kesmeyi planlıyorsun. Valla zamani geldyse ben de kesmek istiyorum cunku mirune gibi bi gece 2 kere bi gece 8526734 kere emzirmeye uyaniyorum

Bu durum bebeğinizin kilosuylada alakalı olabilir,eğer azıcık tospik bir bebisiniz varsa bedenini taşımakta güçlük çekebilir bence. Mesela benim kızım doğduktan belki bir kaç gün sonra kafasini kaldırıyordu fakat kızımdan iki hafta büyük yeğenim çok sonra kafasını dik tutabildi.Onun kafasi birazcık büyüktü,taşımakta zorluk cekiyordu

Canim nasil kesmeyi planlıyorsun. Valla zamani geldyse ben de kesmek istiyorum cunku mirune gibi bi gece 2 kere bi gece 8526734 kere emzirmeye uyaniyorum
Yine bunu da doktora sorulacaklar listesine aldım bakalım. Benim aklımda 9. Ay sonrası diye kaldığından hiç araştırmadım enli boylu şöyle.. Bana erken gibi geliyor ama kişisel olarak bakınca, hem ayranım dökülmesin hem bir yerime bir şey olmasın misali
Uyanmayayım ama emsin de..
Yer çekimsiz ortamda çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin

Olabilir tabii güzel örnek olmuş. Bizimkisi de küçük kafalı doğdu %10 persentilde ilerliyor ve doğduğundan beri kafayı tutabiliyor. Daha el kadarken gazını çıkarırken oğlum koysana omzuma kafayı rahat rahat diyordumGoca kafa olsa belki tutamazdı
Kilo da etmen evet, neyse en azından her bebeğin çatur çutur basmadığını teyit ettik, sıkıntı yok

Bu ayda doktorlar eğer bebeğin bir sorunu yoksa başka bir şey demiyorlar zaten. Bu bilgiler bana gayet yeterli geldi. Bizim kontrolde hemen hemen bu şekilde geçmişti ve bir aksilik olmadıkça umarım olmaz bir yaşına kadar artık doktora gitmeyeceğiz.

Asdasadadaf
Ben bir kac kere denedm uyaninca emzik verip dalsin ya da poposuna pis pis yapaym gibi ama yemedi. Uyuyorsa elleme uyandirmana gerek yok demisti doktor da uyusa sormam zaten dmi.

Asdasadadaf
Ben bir kac kere denedm uyaninca emzik verip dalsin ya da poposuna pis pis yapaym gibi ama yemedi. Uyuyorsa elleme uyandirmana gerek yok demisti doktor da uyusa sormam zaten dmi.
Dkkdkd o da iyimiş.
Sayfada sordum bakalımm millet ne zaman kesmiş, nasıl kesmiş

Asdasadadaf
Emzik verince uyuyor aslında ama kısa süre sonra tekrar uyanacağı için kalkmışken besliyorum ki bir kaç saat kesintisiz uyuyabileyim

Emzik verince uyuyor aslında ama kısa süre sonra tekrar uyanacağı için kalkmışken besliyorum ki bir kaç saat kesintisiz uyuyabileyim
Bana mı denk geldi ki ya tekrar deneyesim geldi emzik meselesini. Ama 6 aylık bebeğin 2-3 saatte bir acıkmaması gerek gündüz aktif oldukları halde 3 saatte acıkırken.. Uyuyor sonuçta.

Kafası karışabilir mi bilemedim. Ben manuel çalıştırdım diye mi harita gitti diye düşünüyorum şu an ..hafta sonu fırsat bulursam yapacağım tekrar. Sana yolladığım adamın harita videosu var. Ben hızlı dönemiyorum istersen oda oda nasıl ayırmış bakabilirsin
Yok yok okadar uzulcek bisi yokmus
Temassiz ates olcer yollamis
Aaaaa aynı satıcıdan almışız demek ki. Bana da aynı hediye geldi. A April wind üzüleceksen sana bize geleni gönderebilirim canım

Beyaz’ın psişik tiplemesi vardı onun misali

Bizimki de 7 saat uyurdu 3 aylık gibiyken, sonra ne akla hizmet uyandırıp emzirmeye başladım sanki yenidoğan. Alışkanlık oldu bence, şimdi alıştığına artı olarak daha da sık mızmızlanmaya başladı, emmeden de durmuyor aling senin de dediğin gibi
Ama ben henüz kesme taraftarı değilim ya.
yazık ya onlara da, yoksa bu da mı dişlerden

Bana mı denk geldi ki ya tekrar deneyesim geldi emzik meselesini. Ama 6 aylık bebeğin 2-3 saatte bir acıkmaması gerek gündüz aktif oldukları halde 3 saatte acıkırken.. Uyuyor sonuçta.
Değişiyor canım çoğu zaman 4 saatte bir kalkıyor gece bazen 5 oluyor bazen de 3. Dün gece ayıptır söylemesi 1de besledim 7de kalktı 3 saatte uyanınca uzatmaya çalışıyorum ama süreyi 4 saatten önce beslememeye çalışıyorum. Gündüz beslenmesine göre de değişebiliyor. Gündüz iyi yediği günler daha uzun süre uyuyor. Az yediği günler gece fazla besleniyor

Ben emzik veriyorum. Poooh yapip tukuruyo mesela 20:30 uyuttum bugun. 14 ten beri uyanikti. Simdiye kadar 3 kere uyandi ve emzirdim. Emmiyo da iste cok numaradan Derin uykuya gecene kdar boyle. Gecemezse birazdan kalkar oturur. Gecerse de 12 den snra 2-3 kere daha uyanir.

Ya çok incesin sağol canım
Odalar ayrıldı sıkıntı yok bizde ayrıca süpürünce haritası karışır mı diye merak ettim ama sonuç olumlu sıkıntı çıkmadı
Teşekkür ettim dönüş için

Benimki gibi sallanma meraklisi bebeginiz varsa daha cok gec kalmadan elektrikli bisiler bulun derim canlarım. Ben cok arada kaldim simdiye kadar. Önceleri ilk bir iki ay kaos vardi malumunuz. Sonra 4 aylik olunca egitim verirkurtulurum doye almadim. Egitimden vazgeçince memede uyuyor saldim cayira kabullendim almadim. Ama görüyorum ki birkac haftada bir ya atak ya diş ya yorgunlum hiçbisi olmazsa nazar degdi diyoruz tabi... Sabaha kadar sallama olayi oluyor nadir de olsa. Ama en iyi ihtimalde saat basi kalkiyor. Pahali geldi biraz da tabi besik olarak alinca 12 kilo max benimki hizli kilo aldi. Kendi besigimize aparat almak pahali gelmisti o da 500 lira nerdeyse. Lakin simdi alip denemeye karar verdim. Olmadi 100 lira düşer geri satarim ikinci elde. Göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…