Veriliyor canım kırmızı kapya biberle yapılan, tuzsuz şekilde,Bebek salçası 6. Ayda verilebiyor mu çorbaya katmak için soruyorum
Canim nasil kesmeyi planlıyorsun. Valla zamani geldyse ben de kesmek istiyorum cunku mirune gibi bi gece 2 kere bi gece 8526734 kere emzirmeye uyaniyorum6. Aydan sonra kesilebilir yazıyor internette ama benim aklımda kalan 9. Ay sonrasıDoktor yönlendirir sanırım.. Bir de diş bakımından bi süre sonra önerilmiyor o da 1 yaştan sonraydı sanırım. Açıp bakmaya fırsatım yok hiç bir şeyi.
Bir iki akşam şöyle denk geldi bi tanesinde 3te uyandı, çok uykuluydum emzik verdim geri uyumuş 5te uyandı emzirdim. Öbür akşam yine aynı saatte uyandı ama ağlayarak, o akşam da göğüslerim o kadar doluydu ki açlıktan uyanmış olamazdı, 2 saat önce emmişti daha o dolu memeyiYanıma aldım yatırdım hemen uykuya döndü. Sanırım alışkanlık haline gelmeye başlıyor. Bilinçli yapmadım ama böyle denk geldi yani. Şu sıralar hep aynı saatte uyanıyor. Emsin bakalım 273626 kere kalkmıyor en azından o yüzden çok problem değil ama kesintisiz uykuya herkes gibi hasretim. Bak yine pollyanna olamadım..
Bu durum bebeğinizin kilosuylada alakalı olabilir,eğer azıcık tospik bir bebisiniz varsa bedenini taşımakta güçlük çekebilir bence. Mesela benim kızım doğduktan belki bir kaç gün sonra kafasini kaldırıyordu fakat kızımdan iki hafta büyük yeğenim çok sonra kafasını dik tutabildi.Onun kafasi birazcık büyüktü,taşımakta zorluk cekiyorduAçıkçası ben kriterinden çok burada sadece ayak üzerine basılan bebekler konuşulduğu için (yani kimse çıkıp demedi ki benim bebeğim basamıyor ya da ben kaçırdım) ve dün bir video denk geldim 6 aylık bebek ayaklarının üzerinde baya duruyordu kendi tutunmuş bir şekilde. Acaba dedim?
Örneğe gelecek olursak benim kardeşimin de bir çok becerisi sonradan oldu. Ben 9 aylıkken sıralamışım, yaşımda yürümüşüm. Benim kardeşim ise son yürüme sınırı(18 ay) 17,5 aylıkken yürümeye başladı. Sıralama yapmadı. Düz tutunmaya bile çok geç başladı. Öz kardeşim, o da kız. Farklılıklar olduğunun bilincindeyim. Merak ettim sordum sadece, malesef aile faktörü bazı şeyleri bilsek bile araya bir acaba sokuyor. Aklıma ayaklarıyla ilgili bir sorunu mu var diye geldi. Çünkü 3 sn sonra direkt içe kıvırıyor. Hiç ayağımın üstüne basayım gayesi yok. Herkes mi böyle diye sormak istedim o an o aklıma takıldı, merak ettim. Bu yani.
Mesajın içinde teşekkür ederim.
Yine bunu da doktora sorulacaklar listesine aldım bakalım. Benim aklımda 9. Ay sonrası diye kaldığından hiç araştırmadım enli boylu şöyle.. Bana erken gibi geliyor ama kişisel olarak bakınca, hem ayranım dökülmesin hem bir yerime bir şey olmasın misaliCanim nasil kesmeyi planlıyorsun. Valla zamani geldyse ben de kesmek istiyorum cunku mirune gibi bi gece 2 kere bi gece 8526734 kere emzirmeye uyaniyorum
Olabilir tabii güzel örnek olmuş. Bizimkisi de küçük kafalı doğdu %10 persentilde ilerliyor ve doğduğundan beri kafayı tutabiliyor. Daha el kadarken gazını çıkarırken oğlum koysana omzuma kafayı rahat rahat diyordumBu durum bebeğinizin kilosuylada alakalı olabilir,eğer azıcık tospik bir bebisiniz varsa bedenini taşımakta güçlük çekebilir bence. Mesela benim kızım doğduktan belki bir kaç gün sonra kafasini kaldırıyordu fakat kızımdan iki hafta büyük yeğenim çok sonra kafasını dik tutabildi.Onun kafasi birazcık büyüktü,taşımakta zorluk cekiyordu
Bu ayda doktorlar eğer bebeğin bir sorunu yoksa başka bir şey demiyorlar zaten. Bu bilgiler bana gayet yeterli geldi. Bizim kontrolde hemen hemen bu şekilde geçmişti ve bir aksilik olmadıkça umarım olmazdoktordan geldik. 65 cm bıdık. tam bir fındık kurdu. 8 kilo olmuş. verem aşısı yerinde yara olmadı dedim, güzel vurmuşlar o zaman olmaması daha iyi dedi. vulva dudak yapışıklığı var diye şüpheleniyordum hayır hiçbir şeyi yok dedi. 2 aşı olduk. sonraki aşımız 1 yaşındaymış. kontrolümüz 8. aydaymış. dönüyor mu dedi. evet ama bir yana dedim. normal dedi. bir şeylere uzanmaya çalışıyor mu dedi. evet dedim. iyi dedi eve gönderdi. 5 dakikayı aşmamıştır görümemiz. inanın adamın sözüne hiç güvenmiyorum. öyle okuyun geçin, ciddiye almayın. thats all.
AsdasadadafYine bunu da doktora sorulacaklar listesine aldım bakalım. Benim aklımda 9. Ay sonrası diye kaldığından hiç araştırmadım enli boylu şöyle.. Bana erken gibi geliyor ama kişisel olarak bakınca, hem ayranım dökülmesin hem bir yerime bir şey olmasın misali
Uyanmayayım ama emsin de..
Yer çekimsiz ortamda çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin
Dkkdkd o da iyimiş.Asdasadadaf
Ben bir kac kere denedm uyaninca emzik verip dalsin ya da poposuna pis pis yapaym gibi ama yemedi. Uyuyorsa elleme uyandirmana gerek yok demisti doktor da uyusa sormam zaten dmi.
Emzik verince uyuyor aslında ama kısa süre sonra tekrar uyanacağı için kalkmışken besliyorum ki bir kaç saat kesintisiz uyuyabileyimAsdasadadaf
Ben bir kac kere denedm uyaninca emzik verip dalsin ya da poposuna pis pis yapaym gibi ama yemedi. Uyuyorsa elleme uyandirmana gerek yok demisti doktor da uyusa sormam zaten dmi.
Bana mı denk geldi ki ya tekrar deneyesim geldi emzik meselesini.Emzik verince uyuyor aslında ama kısa süre sonra tekrar uyanacağı için kalkmışken besliyorum ki bir kaç saat kesintisiz uyuyabileyim
Kafası karışabilir mi bilemedim. Ben manuel çalıştırdım diye mi harita gitti diye düşünüyorum şu an ..hafta sonu fırsat bulursam yapacağım tekrar. Sana yolladığım adamın harita videosu var. Ben hızlı dönemiyorumBanyoya girebiliyordu ama bana çok hijyenik gelmediği için haritalama yaparken kapısını çektim, balkonlara zaten eşik olduğu için giremiyor. Birden fazla haritalama yok sanırım. Balkona koyup çalıştırırsam kafası karışır mı mesela
Mop konusunu da aparatına bakınca çözdüm gün içinde hiç bakma takma fırsatım olmamıştıYarın da mop deneyeceğim bakalım.
Aaaaa aynı satıcıdan almışız demek ki. Bana da aynı hediye geldi.Yok yok okadar uzulcek bisi yokmus
Temassiz ates olcer yollamis
Beyaz’ın psişik tiplemesi vardı onun misaliYine bunu da doktora sorulacaklar listesine aldım bakalım. Benim aklımda 9. Ay sonrası diye kaldığından hiç araştırmadım enli boylu şöyle.. Bana erken gibi geliyor ama kişisel olarak bakınca, hem ayranım dökülmesin hem bir yerime bir şey olmasın misali
Uyanmayayım ama emsin de..
Yer çekimsiz ortamda çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin
Değişiyor canım çoğu zaman 4 saatte bir kalkıyor gece bazen 5 oluyor bazen de 3. Dün gece ayıptır söylemesi 1de besledim 7de kalktıBana mı denk geldi ki ya tekrar deneyesim geldi emzik meselesini.Ama 6 aylık bebeğin 2-3 saatte bir acıkmaması gerek gündüz aktif oldukları halde 3 saatte acıkırken.. Uyuyor sonuçta.
Cevaplar iyi değil 17-18 ay yazmışlar hepDkkdkd o da iyimiş.
Sayfada sordum bakalımm millet ne zaman kesmiş, nasıl kesmiş
Emzik verince uyuyor aslında ama kısa süre sonra tekrar uyanacağı için kalkmışken besliyorum ki bir kaç saat kesintisiz uyuyabileyim
Ben emzik veriyorum. Poooh yapip tukuruyoBana mı denk geldi ki ya tekrar deneyesim geldi emzik meselesini.Ama 6 aylık bebeğin 2-3 saatte bir acıkmaması gerek gündüz aktif oldukları halde 3 saatte acıkırken.. Uyuyor sonuçta.
Ya çok incesin sağol canımKafası karışabilir mi bilemedim. Ben manuel çalıştırdım diye mi harita gitti diye düşünüyorum şu an ..hafta sonu fırsat bulursam yapacağım tekrar. Sana yolladığım adamın harita videosu var. Ben hızlı dönemiyorumistersen oda oda nasıl ayırmış bakabilirsin
Aaaaa aynı satıcıdan almışız demek ki. Bana da aynı hediye geldi.A April wind üzüleceksen sana bize geleni gönderebilirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?