2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Peki memeyi cekip pispilamaya başlayınca ne yapiyor. Benimki kaynar kazana atmis gibi bagiriyor sallamayi azalt ya da memeyi cek. Böyle bir aglama yok. Insan olan nasil dayanir bilmem ki. Goz doktoruna gittigimizde diyor ki 80 bebek geliyor ben boyle bisi gormedim sanki etini cimcirdik yakinarak agliyor bu

İki farklı cevap içinde teşekkür ederim
Bizimki inşaallah çok ağrılı çıkmaz

Bende aynı durumdayim,bizimde 1 martta açılıyor,ev kredisi ödediğimiz için ücretsiz izne de ayrilamiyorum en azından bakici tanidik guvenilirmis.

Benim kızımda memede uyuyor,sallamaktan iyidir diye düşünüyordum ama bir şeylere bağımlı olma ihtimali korkuttu

İki farklı cevap içinde teşekkür ederim
Bizimki inşaallah çok ağrılı çıkmaz
Ben jelli diş kaşıyıcılarından aldım. Dişlerini kaşıyorum arada. Ne kadar işe yarıyor bilmiyorum. Çok hırslı şekilde eliyle kaşımaya başladığı zaman veriyorum, biraz rahatlıyo sanki.

Canım ikili ogretimlerde sut izni yok diye biliyorum benyani müdür bana öyle dedi,sen emin misin olduğuna?

Canım ikili ogretimlerde sut izni yok diye biliyorum benyani müdür bana öyle dedi,sen emin misin olduğuna?

Müdür yardımcısı bir arkadaşım 45 dk iznin var ve idare bunu ayarlamak zorunda dedi canım.
Ben henüz konuşmadım idare ile.
Ama bazı arkadaşlarıma idarecileri kullandirmamış maalesef.

Müdür yardımcısı bir arkadaşım 45 dk iznin var ve idare bunu ayarlamak zorunda dedi canım.
Ben henüz konuşmadım idare ile.
Ama bazı arkadaşlarıma idarecileri kullandirmamış maalesef.
Benim mudurde kullandırmayacak demekki,özellikle sordum hocam süt iznim var mı diye,"ikili ogretimlerde sut izni olmaz,hocahanim" dedi, lafı ağzıma tikadi resmen.
Böyle bir hakkımız varsa kullanmak isterim,yönetmeliğe bakıyorum ama sanki orda da yapılmaz diyor ya da ben anlayamadım

Keşke idareci arkadaşlar bizi aydınlatsa.
Hakkımız varsa bilip almalıyız canım.
Bazı bencil idareciler çok fena maalesef..
Ben bunu egitimhaneye soracağım. Seninle de paylaşırım:)

Ben oglum dogdugundan beri yuz ustu yatiriyorum. Kuzenim Almanya’da cocuk doktoru. O da hep yuz ustu yatirmis. O tavsiye etti bana da. İlk oglumda korkmustum hep sirt ustu yatirmistim ama uykuya dalmasi cok zor oluyordu cok agliyordu. Bu oglum belki mizac olarak belki de rahat uyudugu icin cok cabuk daliyor. Benimki bir tavsiye degil tabiki sadece icini rahatlatmak istedim. Ani bebek olumu altında mutlaka bir neden olmali dedi kuzenim. Bebegin keni solunumunu durdurmasi sadece isparlanmamis bir teori ve dr larin cogu buna inanmiyor dedi. Hatta emzik lobisinin bu korkuyu canli tuttuğu iddialari varmis. İlk bebegime emzik vermistim cok endiseliydim, simdi emzik de vermedim. Allah korusun tum bebislerimizi

Tamam canım çok teşekkür ederim

Ilk yanıtım geldi bile.
Öğretmen arkadaşımız demiş ki:

sut izni hassas bir konu.her sekilde annenin hakkidir.dilekce ile istediginiz saat araligini yazarak programinizin ona gore duzenlenmesini isteyin.zorluk cikaran idareyi mutlaka ilce, il , bakanlik seklinde bildirin.bebeginizin hakkini koruyun.

Ben de doğdu doğalı yüz üstü yatırıyorum.
Daha huzurlu olduğunu gözlemledim çünkü.
Ve hiç emzik vermedim.

Amin hepsi sağlıktan hiç ayrılmasın ınsallah..

Benim dördüncü sınıf,ingilizce ve dinkulturu derslerimin son saat olacak şekilde ayarlanması için dilekçe vereyim o zaman,başka türlü müdür hayatta izin vermez,sanirim bunnunla ilgili bir açıklık var ve isteyen müdür istediği şekilde uygulama yapıyor.

Yönetmelige çok baktım,normal öğretim için açık net izin ama ikili öğretim için herhanvi bir bikgi yok malesef.

Senin de mi ikili öğretim okulun?

Geçen sene normaldi bu sene ikili oldu evet.
Yani dediğim gibi ben daha konuşmadım ve 2. Sınıfım. Sadece ingilizce var. Diğer dersleri müdür yardımcısı idare etmek zorunda kalacak.
Olumsuz yanıt ben de bekliyorum ama eşim ilçeye bile bildiririm. Hakkımız varsa eğer idarenin keyfine bırakmam dedi.
Göreceğiz bakalım.

Yüzüstü uyuyunca gaz falan da rahat çıkarır, keşke bizimki de yatsa bazen elimle yönlendiriyorum ama uyumuyor. Neyseki şimdilerde yan yatmayı öğrendi de iyi oldu. Daha uzun uyuyor, gaz çıkarıyor. İstediği zaman da sırtüstüne dönüyor

Bende aynı durumdayim,bizimde 1 martta açılıyor,ev kredisi ödediğimiz için ücretsiz izne de ayrilamiyorum en azından bakici tanidik guvenilirmis.
Canım konunu okumuştum aileler gelmeyecek mi ?
Bana da müdürüm yok dedi. Ama programı istediğim gibi ayarladi. Ama bana ikili ya da tekli öğretim oalrak değil de branş öğretmenlerinin olmuyor demişti

Kızlar ben süt alerjisinden şüpheleniyordum maalesef haklı çıktım yoğurt verdim hemen kızardı ağız çevresi umarım çok uzun sürmez geçmesi moralim çok bozuldu ama sonuçta geçici bir şey deyip kendimi avutmaya çalışıyorum salı günü alerji testi yaptıracağım umarım sadece süt çıkar

Canım konunu okumuştum aileler gelmeyecek mi ?

Bana da müdürüm yok dedi. Ama programı istediğim gibi ayarladi. Ama bana ikili ya da tekli öğretim oalrak değil de branş öğretmenlerinin olmuyor demişti
Ah sorma,beklemedeyiz, okullar açılmayadabilir deniyor . Açılmasi ihtimalinde de kimin geleceği henüz net değil kaynim olmasa kayınvalide gelsin istedigi kadar kalsin, hiç sorun değil de,işte o da onsuz gelemiyor(kendince haklı yani bir sey de diyemem)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…