2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Son cevabı okur musun canım.
Yalniz günde 3 saat olayına şaşıyorum zaten 6 ders yapıyoruz. Ne yani istesek 3 derse girebilir miyiz? Girmediğimiz derslerin ek dersini almadan her gün 3 saat öyle mi? Doğru mu anladım ben

Gerçi benim doğum yapalı 8 buçuk ay oldu. Sonraki 6 ay dilimine girerim 1 buçuk saat hakkım olmuş oluyor bu durumda.

Eklentiler

• Screenshot_20210214-174719_Samsung Internet.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 38
Ben emzikle uyutuyorum canim. Memede hic uyutmamama ragmen gece uyandiginda emzigi vereyim ya da pis pis yapayim uyumuyor. Meme istiyor %90. Ac mi desem bence degil cunku bazen emmiyor bile. Meme agzinda uykuya daliyor. Doktorla gittigimde bunu konusacagim. Gunduz mesela cok sorun degil uyutmak. Aksama nazaran daha kolay uyuyor gunduzleri. Yine de gunduz de uyandiginda 20 dk da uyusa 1 saat de uyusa pispis yaparak geri uyutamiyorum. Umarim bir yolunu bulursun, buluruz bize de haber ver mutlaka

Ben baktım yönetmeliğe,bu bizim için değil sekiz beş çalışan memurlar için,biz de de normal ogretimlerde sanırım öğleden sonra derse girrmeme durumu var sabah dort saat ders işleyip öğleden sonra veya öğretmenin istediği başka bir saatte iznini kullanabilir,fakat ikili ogretimlerde ilgili net bir bilgi edinemedim,bence bu bilgi bize uymuyor

Bunu yazan sınıf öğretmeni bir arkadaş ama bunu biliyorum.
Neden yönetmeligimiz ayrı ve net değil ki..

Bir sürü kafa karışıklığı..

Evet herkes kendine göre haklı zor bir durum gerçekten. İnşallah çözüme kavuşur en kısa zamanda

Gozunu sevdigim "kaynana ile olan problemi kaynana ile konus esine sikayet etme" dusturu meger sen neymişsin ismail hasan oglumun adi. Hasan dede ismi. Kaynanam her yerde hasan koyun demedik biz diye agirdan satiyor kendini. Butun sulalesine cocugun adi hasan demis. Buraya bir geldik herkes hasan diyor. Duzelttim icabinda siddetsiz organik yollarla sabah uyandigimda herkes ismail hasan diyordu. Heh söyle haddinizi bilin. Durun az daha gecsin sadece İsmail diyeceginiz gunler de gelecek

Cidden işe yarıyor mu bence laftan anlamayan kişi her şekilde anlamaz,sizinki uyumluymus yine

Benzer durumdayız :)

Kızlar bebişiniz emerken bir memede kaç dakika kalıyor ? Her emzirmede 2 memeyi de veriyormusunuz , yoksa bir emzirmede bir meme, diger emzirmede diger meme ?

Kızlar bebişiniz emerken bir memede kaç dakika kalıyor ? Her emzirmede 2 memeyi de veriyormusunuz , yoksa bir emzirmede bir meme, diger emzirmede diger meme ?
Degisiyor benim. Bazen 2 memeyi de emiyor. Bazen 1 ini emip birakiyor. Zaten sağ gogsumde sut cok yok. Sol yetiyordur. Suresi de yok. Genelde 5-6 dk emiyor

Cidden son bir haftadır uykuda doğrulmaya çalışmasından, yan dönmesinden gına geldi ya Ne zaman geçecek bu acaba. Kendini uyandırıp duruyor. Uykusunda oturmaya çalışıyor yarabbelalemin.

Dk tutmuyorum ama ortalama 7-8 belki 10 dk (toplam) diyebilirim sanırım. Ben her iki memeyi de veriyorum. Sırayla verdiğimde sütüm azalmıştı bi dönem sonra böyle devamke

Cidden son bir haftadır uykuda doğrulmaya çalışmasından, yan dönmesinden gına geldi ya Ne zaman geçecek bu acaba. Kendini uyandırıp duruyor. Uykusunda oturmaya çalışıyor yarabbelalemin.
Bizimki de uzun zamandır böyle ve çok sinir bozucu ya Sürekli çocuk çeviriyorum Düz yatırıyorum bir kalkıyorum ki ayaklar beşikten çıkmış bizim yatakta

Kızlar 26 Şubat'ta BİMe bebek ürünleri geliyor. Oyuncak, çorap, uyku tulumu,mama önlüğü, mama sandalyesi, mama sandalyesi minderi (8,95 TL) mama tabağı gibi şeyler var. Bir inceleyin derim

Kızlar 26 Şubat'ta BİMe bebek ürünleri geliyor. Oyuncak, çorap, uyku tulumu,mama önlüğü, mama sandalyesi, mama sandalyesi minderi (8,95 TL) mama tabağı gibi şeyler var. Bir inceleyin derim
Bende gözüme oyuncakları kestirmiştim

Yay gibi geriniyor, itiraz ediyor. Mızmızlanıyor ama o derece aglamiyor. O bahsettigin aglamayi yabanci birini gorunce yapiyor. Morarıyor yok boyle bi aglama. Ama bugun tanistigi yabancilara aglamadi. Buyuk gelisme.

Benim kızımda memede uyuyor,sallamaktan iyidir diye düşünüyordum ama bir şeylere bağımlı olma ihtimali korkuttu
Ben sadece ben ofisteyken ya da o kresteyken yani yaninda olamiyorken uyusun istiyorum o kadar. Bagimlilikmis da bilmem neymis aslinda boyle kanitlanmamis fikirlere hic inanmiyorum. Bana istatiksel veriler sayilar lazim somut bi seyler lazim. Uzmanlar bagimlilik yaratiyo demislermismis. Hangi uzmanlar neye datanarak demismis. Sacmalik. Uzulme. Hic takma bu fikre. Cocugumun yanindan ayrilmayacak olsam memede uyumaya devam ederim. Evet salkamaktan iyi bence de.

Ingilizce cok makale okudum. Ortak noktasi aciklanamamalari. Yani bi konuda hakli. Tam sebebi bilinmiyor, ispatlanmis bir sey yok. Otopsi raporunda undefinied tanimlanamadi sonucu çıkıyor. Bircok risk faktoru var, yuz ustu yatirilmasi da bunlardan biri. Ben yuz ustu yatiramam ama herkesin ici nasil rahat ederse yatirsin tabi. Eminim bir sure o sekilde yatirinca gaza iyi gelir ama gece oyle birakamam.

Ingilizce bilenlere Sudden infant death syndrome - Wikipedia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…