2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Acliktan mi aliskanlik mi anne iyi gozlem yaparsa anlar diyolar. Ben de anlamiyorum. Hep ayni saatlerde kalkiyor aliskanlik bence. Ama icim el vermiyor emziriyorum. Yine de memede uyutmuyorum hala. Dun gece 02:00 04:00 arasi pispisladim. Sabirla devam ediyorum. Gece uyaninca doyurdum yatirdimbirden gozunu acti uyandi. Meme versem 5 saniyede uyurdu. Israrla kucagimda pispisladim. 2 saat ugrastim geri uyusun diye. Ama bugun aksam babasi uyuttu yine yarim saatte. Bu gorevi ona pasladigim icin ayrica mutluyum. Muthis rahatlik. Her aksam stres oluyormusum. Hem artik ben yokken de uyutabilir icim rahat.

Ben de 08:30 uyuttum. 22:10 da uyandi. Oturuyoruz bakalim ins uyur Bu gece kalkip oturmalari son zamanlarda cok artti. Ben gece kalkmasindan sikayet ediyordm bu ondan beter. Herhalde bana bi mesaj veriyo cok sikayet etmeyeym diye

Bizimkine veriyorum uyutsun diye. Bi bakiyorum cocukla oyun oynuyor Uykusu olan cocugun uykusunu acar yani. Uyutma isi hep ben de. Yanina uzaniyorum ninni aciyorm tlf dan. Uyusun diye bekliyorum. Suan oldugu gibi 2 saattr bekliyoruz.
Bu arada memede uyumaya calistiginda ben sesleniyorum. Uyandiriyorum. Yanima yatirip dalsin diye bekliyorum

Dk tutmuyorum ama ortalama 7-8 belki 10 dk (toplam) diyebilirim sanırım. Ben her iki memeyi de veriyorum. Sırayla verdiğimde sütüm azalmıştı bi dönem sonra böyle devamke
Çok sağolun :) eskiden de emme süresi bu kadar mıydı acaba ? Azalmasımı lazım çocuk emiş gücü arttığı için ?

Üst katımızda gecenin bu saatinde temizlik yapıyorlar eşyaları çekiyorlar. Çıldıracağım ya. Ben uyuduğum azıcık bir uyku var ondan uyandım. Kendimi geçtim bebeği uyandırıyorlar. Allah kimseye kötü komşu vermesin. Bir daha son kat dışında bir evde oturmam tövbe. Günah bunların yaptıkları ayıp falan değil...

Çok sağolun :) eskiden de emme süresi bu kadar mıydı acaba ? Azalmasımı lazım çocuk emiş gücü arttığı için ?
Yani bence evet hemen hemen aynıydı belki 1 dakika kısalmıştır, daha fazla değil
Azalması lazım mı bilmiyorum ama o bebekten bebeğe de değişebilir bence. Bizimki hiç o kadar memeye düşkün olmadı doyar bırakır bu kadar.

Son katta çare değil ki ben de hep son iki evde alt katımdan şikayetçiyim. Biri kocası gece mesaisindeyken eve kadın arkadaşlarını akrabalarını çağırır kahkahalar dedikodular gece 2-3 e kafar
Şimdikinin tv de ne izlediğini duyuyorum, Gece oldu sessiz olalım kavramı yok, gece 12 civarı çocukları kahkaha atarak koşar bebeğimi uyandır. Uyardıkça utanacağına bir de “sorun varsa yazmayın polisi arayın” yazmış bugün.
Hiç acıma gerekirse oklara ile vur sende rahatsız et. Edepslze edepslz olacaksın yoksa kendilerine hak görüyorlar. Bıktım apartman adabı olmayan insanlardan ben.

Nasıl insan bunlar anlamıyorum ya. Bir de yüzsüzmüş sizinkiler Ya bebeğimin korkmayacagini bilsem o duvarı başlarına yıkacağım öyle sinirlendim. Ya komşuları geçtim bir de bahçeye koyun mu ne bağlamışlar o da meeee meeee sinirim çok bozuk asgagsgafafa

Ahahhaha ayy yaaa gece gece kahkaha attım
Ben de hep alt katımdan şikayetçiyim canım o altla üstle ilgili değil insanla ilgili
Kaç kere uyardkk yok değişen bir şey yok

Geçmiş olsun canım. Ben çocuk doktorunuzu soracaktım. Kime gidiyorsunuz ?

nE
Djslkdd

Günaydın kızlar
Aşımızı olduk geldik. Umarım ateş mateş yapmaz ilaç vermek istemiyorum hiç.
Bizim kilo alımı epey yavaşladı, boyu 2 aydır uzamıyor Hemşire iyi gelişimi dedi. Takmiyürüümm

Bizim bebik kısalmış bile ahahhaaha valla ben de takmamaya başladım napak ya

Bizimde bu ay boyumuz uzamamisti. Olabiliyor demek ki her ay boy atarsa basketbolcu olur oğluşum

Bizde 400 gr aldık hemşire beğeniyor doktor beğenmiyor normal bence 400 gr boyda 1,5 cm uzamış artık olacağı bu yani

Ben her zaman doğru olctuklerini hiç sanmıyorum,geçen ay hiç boyu uzamayan kızım bu ay 4 cm uzamisti önümüzdeki ay ne olur bilemiyorum

Bizimde bu ay boyumuz uzamamisti. Olabiliyor demek ki her ay boy atarsa basketbolcu olur oğluşum
Hahha evet ya yektada birden atağa geçti 3-4 ay 5-6 cm uzadı sonra birden durdu işte. Artık bu aylarda dengeleyecekler
Bizde 400 gr aldık hemşire beğeniyor doktor beğenmiyor normal bence 400 gr boyda 1,5 cm uzamış artık olacağı bu yani
400 mü beğenmedi 6. Ay kontrolünde 250 gr aldık biz. Doktor normal dedi. Zaten dediğim gibi artık hızlı büyüme evreleri bitti hareketleri arttı ki yekta hiç durmuyor dönme dolap gibi mübarek 15 günde yine 100 gr almış, almayadabilirdi dengelemek için. Doymadığını vs düşünmüyorum kendi bırakıyor memeyi doyunca. Önemli olan o benim için

Ben her zaman doğru olctuklerini hiç sanmıyorum,geçen ay hiç boyu uzamayan kızım bu ay 4 cm uzamisti önümüzdeki ay ne olur bilemiyorum
Evet bende katılıyorum, sağlık ocağı ayak ucu ölçüyor doktor ayak alıyor genelde bizim, buradan da fark oluyor ama bu aydan emin oldum hem doktor hem sağlık ocağı aynı ölçünce ben evde kendim ölçünce de bambaşka çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…