2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kefir verebilirsin canım +6 ay
Kaynak : blwturkiye
Ben de mayasını aldım ama henüz hala tadım yaptırıyorum, öğünlere geçmedim. Bu sebepten dolayı daha vermedim. Öğünlere geçtiğimde veririm sanırım 7-7,5 aylıkken. crazy06

Ama kefir için değil de genel olarak şu ay ayrımlarının Farklı olması çok saçma. Neye göre, kime göre, neden?
Geçen aynısını kerevizde yaşadım bende. Kimi kaynak +6 kimileri +9 demiş.
Neyse yada daha doğrusu aklımıza takılanı doktora danışarak ve önerisini mantık çerçevesine oturtarak(her doktorun görüşü farklı olabildiğinden) vermek daha iyi olabilir. Yazıldı diye vermek/vermemektense böylesi daha mantıklı sanki.

Diş ağrısı veya yeni beceri diyecem , ok, ama bu kaka olayı nedir acaba ? Sabahtan beridir 3 kere yaptı ?

Evet açlık asabiyet de getiriyor maalesef. Peki günde 3 kaka normalmi acaba ? Teşekkürler bu arada cevabınız için

Diş çıkartma belirtisi midir ishal ? Günde 3kaka ishal midir acaba :)
Kusura bakmayın kafamda deli sorular var
Evet ishal olur her bebekte olur diye bir şey yok ama genellikle diş ishal yapar kıvamı suluysa ishaldir zaten sen bebeğinin kakasının normalde nasıl olduğunu bilirsin farklı bir durum varsa anlarsın

yaa sorma illa ki bir şey çıkıyor
doktorumuz pek sıkıntı değil ama yine de takip edeceğiz dedi 3 ay sonra tekrar yapacağız
karaciğer enzimleri, kas vs. bahsetti ama çok teknik konuştu anlayamadım tam

İnternetten asla bakmıyorum felaket senaryoları

Canim cikti mi sonuclar?
çıktı canım evet
doktor sıkıntı olmadığını fakat takipte kalmamız gerektiğini söyledi
çok araştırmadım da çünkü insanın psikolojisi bozuluyor insanın...

blw deniyorum fakat ben cesaret edemiyorum sadece ağzına götürüp yalamasına izin veriyorum
tadına bakıyor bir nevi
diğerini kaşıkla ben veriyorum, bazen kaşığı ona veriyorum

Ben de sürüyorum ama kızım diliyle iyice temizleyip yutuyor :)) Yeğenim azı dişlerini çıkarıyor 11 yaşında ona denettim bayağı rahatlatıyor kaşıntısnı yatıştırdı dedi.Kuzular da rahatlıyordur inşallah.

A April wind teşekkür ederim . Kereviz benimde dikkatimi çekmişti. Alerjik besinlere dikkat etmek lazım onun dışında da güvenilir kaynaklar doktor görüşleri ve analık içgüdüsü

E bebekte 19 şubat oyuncaklarda indirim var yine bilginize ben kaçırmıştım aktivite masası bakayım. Fisher price eğitici köpekcik almayı düşünen var mı arada elim gidiyor 6-36 ay olduğu için.
biz de var hepberaber şarkılarını söylüyoruz genelde bebekler seviyorlar diye düşünüyorum

Benimki babasında dahi ağlamaya başladı sesimi duysun beni görsün yeter ki kimsede durmuyor.Ne zaman geçecek bu süreç çok yorucu
Yay gibi geriniyor, itiraz ediyor. Mızmızlanıyor ama o derece aglamiyor. O bahsettigin aglamayi yabanci birini gorunce yapiyor. Morarıyor yok boyle bi aglama. Ama bugun tanistigi yabancilara aglamadi. Buyuk gelisme.

6 ay 1 haftalık iken dönmeye başladı.Biraz zaman tanıyın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…