- 30 Temmuz 2016
- 123
- 61
- 98
Teşekür ederim cevap verdiğiniz içinBenim oğlumda aynı seninki gibiydi doktor sorun görmedi her bebeğin hareket etme şekli farklıdır dedi bizimki donebiliyor ama tercih etmiyor sevmiyor yüzüstü durmayı dediğin gibi bazen koluna takılıyor donemiyor ama poposunu kaydırarak hareket ediyor yüzüstü yatarkende karnının üstünde sürünüyor bence endişe edeceğin bir durum yok ama kafan rahat etmezse doktoruna söylersin
Doktorum ilk önce emzirme ek gıda ver sonra emzir dedi bende günlük az az yapıyorum ama bizim abimiz var kardeşiyle o da bebekligine geri döndü kalanı büyük oğlum yiyorBir gece guzel geciyor, sonraki gece fena. Uyandi 3bucuk gibi 5 e dogru anca uyudu. Ben de biraktim, mesajlari okudum. Bu ara uyaniyor ve agliyor. Anca memede sakinlesiyor. Emme suresinden konusmussunuz, gunduzleri hizlica emer sonra haydi bre pehlivan. oyuna geri donmek ister.
Ek gidaya da basladik. Aklima takilan bir seyler var. Emmeden ne kadar sonra vermeliyiz acaba, hani anne sutune tamamlayici ya. Birde her gun taze yapiyorum ama geri kalan yemek ne olacak, sizler neler yapiyorsunuz.
Biz şöyle bir düzen tutturdukBir gece guzel geciyor, sonraki gece fena. Uyandi 3bucuk gibi 5 e dogru anca uyudu. Ben de biraktim, mesajlari okudum. Bu ara uyaniyor ve agliyor. Anca memede sakinlesiyor. Emme suresinden konusmussunuz, gunduzleri hizlica emer sonra haydi bre pehlivan. oyuna geri donmek ister.
Ek gidaya da basladik. Aklima takilan bir seyler var. Emmeden ne kadar sonra vermeliyiz acaba, hani anne sutune tamamlayici ya. Birde her gun taze yapiyorum ama geri kalan yemek ne olacak, sizler neler yapiyorsunuz.
Püre şeklinde mi veriyorsunuzBiz şöyle bir düzen tutturduk
Uykudan yarım saat-1 saat önce gibi emiyor uyuyor, ben uyurken yemeğini hazırlıyorum.
Uyanıyor biraz oyalıyorum yemek soğumuş oluyor hem de acıkmış oluyor.
Ek gıda veriyorum sonra emziriyorum.
Tabi şaştığı oluyor ama genel olarak hep böyle. Ne çok acıkmış oluyor ne de tok oluyor. Uykudan kalktığı içinde huysuz olmuyor.
Yok hiç püre vermedimPüre şeklinde mi veriyorsunuz
Kızıma hediye olarak gelmisti. En sevdiği oyuncağı. Besiginin kosesine koyuyorum o uyurken, sabah kalkar kalkmaz ilk is ona bakiyor ve gülümsüyor. Hem de bizimkinin 3.ayindan beri ilgisini cekiyor. Hatta babasi bence kopekcigi bizden daha çok seviyor diyorE bebekte 19 şubat oyuncaklarda indirim var yine bilginize ben kaçırmıştım aktivite masası bakayım. Fisher price eğitici köpekcik almayı düşünen var mıarada elim gidiyor 6-36 ay olduğu için.
Benimki de surekli ihh ihh yapiyo maalesef kucak istedigini dile getirmenin yolu sanirimkızlar bir sorum olacak. benim bebiş sürekli olarak ıııııııh, ııııııh, ııııııh modunda ses çıkartıyor, ve bu sesi çıkartırken 2 ayagını sürekli zemine vuruyor. yani bu sesi esasında yatarken çıkartıyor, ve yatarken topuklarını sürekli zemine vuruyor. yani sanki beni burdan alın bir aktivite yapalım, veya beni gezdirin demek istiyor. normalmi sizce ? sizde de oluyormu, ne yapıyorsunuz siz ?
yani kucagıma alıp gezdirince sesi kesiliyor, ama sürekli de kucakta olmazki , belim koptu
BEn sadece doktor et suyunu 7. Ayda başla dedi, onun dışındaki her şeyi verdim. 6. Ay bizim tadım ve ek gıda ayı olduEvde kefir mayalıyorum kimi kaynaklarda yoğurt gibi +6 tüketilir diyor kimi kaynaklarda da 7-8 demiş. Kefir deneyen oldu mu?
amadeusdegilsalieri tarhana her yıl annem de yapar oğlum için bebek tarhanası yaptı bende 7.ayda başlamayı düşünüyorum.
Rica ederimEvet açlık asabiyet de getiriyor maalesef. Peki günde 3 kaka normalmi acaba ? Teşekkürler bu arada cevabınız için
Bizimki normal tarhana bebek tarhanası değil, ama çok güzel YAZ sebzeleriyle yapılmışcrazy06 amadeusdegilsalieri aynen ben de tarhana verdim bebek tarhanası. Güzel oldu kemik suyuna. Güzel yedi. Biraz koyu yapıyorum lapa gibi daha kalorik olsun çocuğun midesini suyla doldurmayayım diye.
Perdelere ilgi bizde de favori son zamanlarda tutup çekiyorYok hiç püre vermedim
Blw klasik karışık gidiyoruz ama parmak gıdaya ilgisi yok alıp atıyor genelde tabi biraz da büyük parça böldüğü için ben çekiniyorum. Genelde ilk gün sebzeyi tanıtırken parmak gıda olarak sunuyorum emmesine izin veriyorum koparırsa müdahele ediyorum ama bölündüğü için atıyor zaten sonradan.
Sonraki günler Çatalla ezip veriyorum, kendi tabağa elini sokup birkaç parça ağzına atıyor biraz ben veriyorum öyle free ilerliyoruz, nasıl isterse.
Bir de oyun oyayıp başka şeylerle ilgilenebildiği için benim vermemi tercih ediyor benceMesela: perdeye uzanmak
29. Haftalarda ayrılık kaygısı başlıyor sebebi bu da olabilir canım.Birkaç gündür annemdeyiz. Bana çok düşkün oldu. Bana sokularak uyuyor. Yanından uzaklaşsam ağlıyor. Yapışık dolaşıyoruz.
Hepsini tek tek başaracağız, birlikte öğrenerek bencePerdelere ilgi bizde de favori son zamanlarda tutup çekiyor. Parmak gıdayı emerken bende tetikteyim hep ya koparırsa diye . Onlar da bizde acemiyiz zamanla oturur umarım. Daha yürümesi var tuvalet eğitimi var....
Evet dönme sayılır bence.Anladım Teşekürler.Yüzü koyun yattığında bir kolu altında kaldığında kendini döndürüyor sırt üstüne.ama iki koluda yanda ise dönemiyor ozaman.buda dönme sayılırmı bilmiyorum.
Olurdu elbette. 5 aya dek 6 saat kesintisiz uyuduk biz de bir sıkıntı olmadı.9 saate kadar dayanabilir demişti doktorun biri.7 saat güzel uyumuş maşallah.7 saat uyudu deliksiz. Bu sefer de ben cok acikmis midir diye endiselenmekten uyuyamadim. 7 saat uyusaydim muthis olmaz miydi? Dusuncesi bile gizel.
Çorba yapmış isem ertesi gün de veriyorum benmari usulü ılıtıp.Püreyi az yapıyorum kalmıyor zaten.Bir gece guzel geciyor, sonraki gece fena. Uyandi 3bucuk gibi 5 e dogru anca uyudu. Ben de biraktim, mesajlari okudum. Bu ara uyaniyor ve agliyor. Anca memede sakinlesiyor. Emme suresinden konusmussunuz, gunduzleri hizlica emer sonra haydi bre pehlivan. oyuna geri donmek ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?