2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
E bebekte 19 şubat oyuncaklarda indirim var yine bilginize ben kaçırmıştım aktivite masası bakayım. Fisher price eğitici köpekcik almayı düşünen var mı arada elim gidiyor 6-36 ay olduğu için.
Her ikisini de almıştım ve çok memnunum. Özellikle köpekçikten :)

E bebekte 19 şubat oyuncaklarda indirim var yine bilginize ben kaçırmıştım aktivite masası bakayım. Fisher price eğitici köpekcik almayı düşünen var mı arada elim gidiyor 6-36 ay olduğu için.
eğitici köpekçik için bir yorumum olacak. tüm müzkleri art arda çalmasını saglayan bir tuşu var, ve tüm müzkler 4 dakika sürüyor. bazen böyle yemek yemem gerektiginde veya bi 5-10 dakika işim oldugunda, o müzik programını açıyorum, 2 sefer başlatıyorum, 4er dakikadan 8 dakika heyecanla dinliyor, ben de o 8 dakikada işlerimi hallediyorum veya yemek yiyorum :)

kızlar bir sorum olacak. benim bebiş sürekli olarak ıııııııh, ııııııh, ııııııh modunda ses çıkartıyor, ve bu sesi çıkartırken 2 ayagını sürekli zemine vuruyor. yani bu sesi esasında yatarken çıkartıyor, ve yatarken topuklarını sürekli zemine vuruyor. yani sanki beni burdan alın bir aktivite yapalım, veya beni gezdirin demek istiyor. normalmi sizce ? sizde de oluyormu, ne yapıyorsunuz siz ?
yani kucagıma alıp gezdirince sesi kesiliyor, ama sürekli de kucakta olmazki , belim koptu

Ilk defa 6 saat oldu uyanmadan uyumaya devam ediyor. O uyanmadi ama ben uyandim aliskanlik iste. 1 saattir geri de uyuyamiyorum.
7 saat uyudu deliksiz. Bu sefer de ben cok acikmis midir diye endiselenmekten uyuyamadim. 7 saat uyusaydim muthis olmaz miydi? Dusuncesi bile gizel.

Bizimkide ıhcı başı sıkılınca ıh ıh der kucak istiyor işte

Kızlar diş çıkartanlar neler yaşadı hangi belirtiler oldu bi yazsa bu huysuzluğun sebebi atak mı diş mi anlayamıyorum
Hoş ikisinden biri de olsa yapabileceğim şeyler kısıtlı ama
Mesela diş ise ne kadar sürüyor diye merak ediyorum.
Kim aydınlatacak dişsiz bebe analarını

Benim oğlanda öyle doktor sağa sol dönüyorsa yeter dedi bazı bebekler yüzüstü olmayı tahammül edemiyor emeklemeden yürüyebilir önemli değiş korkmayın dedi
Gerçekten mi ? Çok sevindim öyle demesine.Bizimkini ben yüz üstü yatırıyorum bir kolu altta kalırsa eğer kendini döndürüyor sırt üstüne.ama iki koluda yanda ise dönemiyor.bilmem buda dönmek sayılır mı ?

6 ay 1 haftalık iken dönmeye başladı.Biraz zaman tanıyın bence.
Anladım Teşekürler.Yüzü koyun yattığında bir kolu altında kaldığında kendini döndürüyor sırt üstüne.ama iki koluda yanda ise dönemiyor ozaman.buda dönme sayılırmı bilmiyorum.

4.sinifsan söylediğin çok mantıklı. Yalnız daha once baska bir ogretmene izin vermediyse sana da vermeyecektir. Umarım sorun cikmaz

Aynı bizimki canım kendini sıkıyor ayaklarını yere vuruyor kalkmak için dogrulmaya çalışıyor oturmak ya da ayaga kalkmak istedigi zaman yapıyor bazen çok sevdiği bir topu var onun arkasından poposunu attıra attıra gidiyor bazende üşeniyor topumu siz verin diye aynı şeyi yapıyor artık karşımızda o yeni doğmuş saf bıraktığın yerde kalan bebekler yok oyy ölürüm onlara hepsi sağlıkla büyüsün

Benim oğlumda aynı seninki gibiydi doktor sorun görmedi her bebeğin hareket etme şekli farklıdır dedi bizimki donebiliyor ama tercih etmiyor sevmiyor yüzüstü durmayı dediğin gibi bazen koluna takılıyor donemiyor ama poposunu kaydırarak hareket ediyor yüzüstü yatarkende karnının üstünde sürünüyor bence endişe edeceğin bir durum yok ama kafan rahat etmezse doktoruna söylersin

Cevaplar icin sagolun alintilayamadim öyle burun tikanikligi degik grip olmus hiril hiril. Uyumakta emmekte zorluk cekiyor. Memeyi vakumlayamiyir her uyandiginda agladik
Hasta olmuş olabilir ama öyle değil uzun vadeli hırıltı diyorsan reflü ve alerji hırıltı yapıyor benim oğlum alerjik hep hırıltısı var ara ara azalıp çoğalıyor

Bir gece guzel geciyor, sonraki gece fena. Uyandi 3bucuk gibi 5 e dogru anca uyudu. Ben de biraktim, mesajlari okudum. Bu ara uyaniyor ve agliyor. Anca memede sakinlesiyor. Emme suresinden konusmussunuz, gunduzleri hizlica emer sonra haydi bre pehlivan. oyuna geri donmek ister.

Ek gidaya da basladik. Aklima takilan bir seyler var. Emmeden ne kadar sonra vermeliyiz acaba, hani anne sutune tamamlayici ya. Birde her gun taze yapiyorum ama geri kalan yemek ne olacak, sizler neler yapiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…