2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim anneannemler de yapiyorlar ama icinde turlu baharat ve domates var.
dün doktora sordum verebilir miyim diye içinde domates vardır 8. aydan sonra ver dedi bende trendyolda beyorganik markası aldım hem tarhana hem bebek irmiği hem tam buğday unu tarhananın içinde domates yok kapya biber var 2 gündür yapıp içiriyorum bebeğim çok sevdi bitiriyo bir kase çok şükür bi sorun alerji durumu olmadı

İnşallah yaa daha 15 dk önce uyudu sanırım aralıksız bir saat ağladı, sakinleştiremedim
Bu arada bana en çok öneri beyorganikten gelmişti memnun olmana sevindim belki bende oradan alırım, ya da penelope. İkisi arasındayım. Üretim ve skt tarihi ne durumdaydı canım zahmet olmazsa yazabilir misin?

White Mocha bence normal tarhana vermek hiç mantıklı değil bu arada, daha un ve tuz gibi etmenler var içinde. sadece domateslik bir durum değil yani.

Ben de az once asci anneden siparis verdim. Pirinc unu, bebek irmigi, tam bugday unu, yulaf unu, tuzsuz kapya biber salcasi, bebek tarhanasi, ispanakli tarhana, uzum pekmezi aldim. Insallah memnun kalirim. Denedikten sonra yazarim.
Zaten normal tarhana vermek niyetinde degildim. Tsk

Ehhehe sen sorunca sana diyor gibi oldum evet, aslında genel anlamda uyarmak için yazdım. Okuyup üye olmayanlar da var diye düşünerekten

Bizim doktor da pekmezi su an vermememi soyledi. Ama bi cok yerde 6. Ayda verilebilecegi yaziyor. Pekmez aldim ama muhallebileri tatlandirmak icin, belki 2 ay sonra baslarim. Sen pekmez verdin mi bebise?

Canım annem yaptı bize. Normalde domatesli fln yapar ama bebek için sadece tam buğday unu ve yogurttan yaptı tuz vs hiç bir şey yok. Bende marketten bakayım diyordum irmik ve diğer tahıl grubu için ama zamanım olmazsa arkadaşımın önerisiyle "vitma" dan sipariş vermeyi düşünüyorum instada da sayfaları var bakabilirsiniz.

Ben de asci anneden aldim az once. Insallah begeniriz, cunku 3 tarhana aldim kargoyu bedavaya getirmek icin

Bugün kefir denedik alıştırma bardağına verdim. Bardağı görünce sebepsiz yere mutlu oluyor nedense. Önce heyecanlandı tadına bakıp yüzünü buruşturdu sanki limon yedi kefir biraz ekşimsi ya. Tekrar tekrar istedi sevdi gibi. Şimdiye kadar emzik biberon kullanmadık ona rağmen bardağı güzel tuttu.

Ay maşallah şifa olsun
Bizimkisi alıştırma bardağını görünce çıldırıyor, içinden kefir çıksa ne yapardı merak ettim

Kızım bu aralar eline ne geçirirse sallayip atıyor,bazen sallarken kafasına değiyor çığlığı basıyor Bir de ayaklar sürekli havada,çorabını çekiştirip ağzına götürmeye calisiyor,bazen fark etmiyorum çorabını sirilsiklam yapmış oluyor

Pirinç unu,irmik,tarhana ve pekmez ben de bakıyorum almak için,ekolojimarket diye bir sayfa var Instagram'da güvenilir dendi bakalım ürünler gelince fikir sahibi olur yazarım.

Bir de bu ara kızım çok öksürüyor umarım usutmemisizdir daha bir hafta önce doktor kontrolümüz vardi,ciğerlerini dinledi bir şey demedi doktor ama kafama takılmıyor değil,bakalım devam ederse kotnrole götüreyim bir daha.

tarhanayla irmik üretim tarihi 02.02.2021 skt 2022 canım ama tam buğday unu üretim 06.01.2021 skt 7. ay son bizlik bi sıkıntı olmadı canım tarhanadan memnun kaldım diğerlerini daha denemedim unu pankeklere kullanırım ekmek kek yaparım 7 8. ayda

afiyet şifa olsun kuzuya yarasın inşallah memnun kalırsınız

Bizim doktor da pekmezi su an vermememi soyledi. Ama bi cok yerde 6. Ayda verilebilecegi yaziyor. Pekmez aldim ama muhallebileri tatlandirmak icin, belki 2 ay sonra baslarim. Sen pekmez verdin mi bebise?
bende 6. ayda verilebileceğini biliyorum ama hiç vermedim daha kan ilacı kullandığımız için aklıma gelmedi hiç kansızlık olsa belki içirebilirdim bi dahaki kontrolde sorayım bende en iyisi

Gayet iyiymiş o zaman Sağol canım.
Hangisi daha uyguna geliyorsa oradan alayım o zaman. Pek fark yokmuş çünkü aralarında, önemli olan taze olması

Canım ben kızımın her şeyini aşçıanneden aldım. Tarhana favorimiz çok güzel yiyor maşallah. Memnun kalırsın bence.

Gayet iyiymiş o zaman Sağol canım.
Hangisi daha uyguna geliyorsa oradan alayım o zaman. Pek fark yokmuş çünkü aralarında, önemli olan taze olması
Rica ederim canım ne demek üçünü kargo dahil 80 TL ye aldım tarhana 500 gr un 1 kg ruşeymli irmik de 350 gr

üçünü kargo dahil 80 TL ye aldım canım tarhana 500 gr un 1 kg ruşeymli irmik de 350 gr
Artık 373772 parçaya bölünmekten bazı şeylere fırsat bulamıyorum yaa çoğu zaman sıra gelmiyor bile
Şimdi almayacağım ama, taze olsun diye kullanmaya başlarken alırım büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…