dün doktora sordum verebilir miyim diye içinde domates vardır 8. aydan sonra ver dedi bende trendyolda beyorganik markası aldım hem tarhana hem bebek irmiği hem tam buğday unu tarhananın içinde domates yok kapya biber var 2 gündür yapıp içiriyorum bebeğim çok sevdi bitiriyo bir kase çok şükür bi sorun alerji durumu olmadıBenim anneannemler de yapiyorlar ama icinde turlu baharat ve domates var.
İnşallah yaa daha 15 dk önce uyudu sanırım aralıksız bir saat ağladı, sakinleştiremedimTeşekkür ederim canım amiiin inşallahama zor valla herşeye ağlıyo susturacak birşey bulamıyorum artık ateş sorunu olmasın da huysuzluğunu bi şekilde çekecez inşallah sizinki sıkıntısız geçer
Ben de az once asci anneden siparis verdim. Pirinc unu, bebek irmigi, tam bugday unu, yulaf unu, tuzsuz kapya biber salcasi, bebek tarhanasi, ispanakli tarhana, uzum pekmezi aldim. Insallah memnun kalirim. Denedikten sonra yazarim.dün doktora sordum verebilir miyim diye içinde domates vardır 8. aydan sonra ver dedi bende trendyolda beyorganik markası aldım hem tarhana hem bebek irmiği hem tam buğday unu tarhananın içinde domates yok kapya biber var 2 gündür yapıp içiriyorum bebeğim çok sevdi bitiriyo bir kase çok şükür bi sorun alerji durumu olmadı
Zaten normal tarhana vermek niyetinde degildim. Tskİnşallah yaa daha 15 dk önce uyudu sanırım aralıksız bir saat ağladı, sakinleştiremedim
Bu arada bana en çok öneri beyorganikten gelmişti memnun olmana sevindim belki bende oradan alırım, ya da penelope. İkisi arasındayım. Üretim ve skt tarihi ne durumdaydı canım zahmet olmazsa yazabilir misin?
White Mocha bence normal tarhana vermek hiç mantıklı değil bu arada, daha un ve tuz gibi etmenler var içinde. sadece domateslik bir durum değil yani.
Ehhehe sen sorunca sana diyor gibi oldum evet, aslında genel anlamda uyarmak için yazdım. Okuyup üye olmayanlar da var diye düşünerektenBen de az once asci anneden siparis verdim. Pirinc unu, bebek irmigi, tam bugday unu, yulaf unu, tuzsuz kapya biber salcasi, bebek tarhanasi, ispanakli tarhana, uzum pekmezi aldim. Insallah memnun kalirim. Denedikten sonra yazarim.
Zaten normal tarhana vermek niyetinde degildim. Tsk
Bizim doktor da pekmezi su an vermememi soyledi. Ama bi cok yerde 6. Ayda verilebilecegi yaziyor. Pekmez aldim ama muhallebileri tatlandirmak icin, belki 2 ay sonra baslarim. Sen pekmez verdin mi bebise?dün doktora sordum verebilir miyim diye içinde domates vardır 8. aydan sonra ver dedi bende trendyolda beyorganik markası aldım hem tarhana hem bebek irmiği hem tam buğday unu tarhananın içinde domates yok kapya biber var 2 gündür yapıp içiriyorum bebeğim çok sevdi bitiriyo bir kase çok şükür bi sorun alerji durumu olmadı
Canım annem yaptı bize. Normalde domatesli fln yapar ama bebek için sadece tam buğday unu ve yogurttan yaptı tuz vs hiç bir şey yok. Bende marketten bakayım diyordum irmik ve diğer tahıl grubu için ama zamanım olmazsa arkadaşımın önerisiyle "vitma" dan sipariş vermeyi düşünüyorum instada da sayfaları var bakabilirsiniz.Tarhanayi nerden aliyorsunuz kizlar?
Ben 3 gun kuralina uyarak ilerliyorum. 3-5 gune tadimlar biter. Bal kabagi, havuc, tatli patates, avakado, kabak (hic yemedi, ben de israr etmedim), brokoli (yarin denicez) cam rendede ezerek verdim hep. Simdi corbalara basliyim diyorum. Bebek tarhanasi almak istiyorum. Sizler nerden aldiniz? Kendiniz mi yaptiniz?
Ben de asci anneden aldim az once. Insallah begeniriz, cunku 3 tarhana aldim kargoyu bedavaya getirmek icinCanım annem yaptı bize. Normalde domatesli fln yapar ama bebek için sadece tam buğday unu ve yogurttan yaptı tuz vs hiç bir şey yok. Bende marketten bakayım diyordum irmik ve diğer tahıl grubu için ama zamanım olmazsa arkadaşımın önerisiyle "vitma" dan sipariş vermeyi düşünüyorum instada da sayfaları var bakabilirsiniz.
Afiyet bal olsun kuzuyaBen de asci anneden aldim az once. Insallah begeniriz, cunku 3 tarhana aldim kargoyu bedavaya getirmek icin
Sagol canim, senin kuzucuga da afiyet olsun yarasinAfiyet bal olsun kuzuya
Ay maşallah şifa olsunBugün kefir denedikalıştırma bardağına verdim. Bardağı görünce sebepsiz yere mutlu oluyor nedense. Önce heyecanlandı tadına bakıp yüzünü buruşturdu sanki limon yedi kefir biraz ekşimsi ya. Tekrar tekrar istedi sevdi gibi. Şimdiye kadar emzik biberon kullanmadık ona rağmen bardağı güzel tuttu.
tarhanayla irmik üretim tarihi 02.02.2021 skt 2022 canım ama tam buğday unu üretim 06.01.2021 skt 7. ay son bizlik bi sıkıntı olmadı canım tarhanadan memnun kaldım diğerlerini daha denemedim unu pankeklere kullanırım ekmek kek yaparım 7 8. aydaİnşallah yaa daha 15 dk önce uyudu sanırım aralıksız bir saat ağladı, sakinleştiremedim
Bu arada bana en çok öneri beyorganikten gelmişti memnun olmana sevindim belki bende oradan alırım, ya da penelope. İkisi arasındayım. Üretim ve skt tarihi ne durumdaydı canım zahmet olmazsa yazabilir misin?
White Mocha bence normal tarhana vermek hiç mantıklı değil bu arada, daha un ve tuz gibi etmenler var içinde. sadece domateslik bir durum değil yani.
afiyet şifa olsun kuzuya yarasınBen de az once asci anneden siparis verdim. Pirinc unu, bebek irmigi, tam bugday unu, yulaf unu, tuzsuz kapya biber salcasi, bebek tarhanasi, ispanakli tarhana, uzum pekmezi aldim. Insallah memnun kalirim. Denedikten sonra yazarim.
bende 6. ayda verilebileceğini biliyorum ama hiç vermedim daha kan ilacı kullandığımız için aklıma gelmedi hiç kansızlık olsa belki içirebilirdim bi dahaki kontrolde sorayım bende en iyisiBizim doktor da pekmezi su an vermememi soyledi. Ama bi cok yerde 6. Ayda verilebilecegi yaziyor. Pekmez aldim ama muhallebileri tatlandirmak icin, belki 2 ay sonra baslarim. Sen pekmez verdin mi bebise?
Gayet iyiymiş o zamantarhanayla irmik üretim tarihi 02.02.2021 skt 2022 canım ama tam buğday unu üretim 06.01.2021 skt 7. ay son bizlik bi sıkıntı olmadı canım tarhanadan memnun kaldım diğerlerini daha denemedim unu pankeklere kullanırım ekmek kek yaparım 7 8. ayda
Canım ben kızımın her şeyini aşçıanneden aldım. Tarhana favorimiz çok güzel yiyor maşallah. Memnun kalırsın bence.Ben de az once asci anneden siparis verdim. Pirinc unu, bebek irmigi, tam bugday unu, yulaf unu, tuzsuz kapya biber salcasi, bebek tarhanasi, ispanakli tarhana, uzum pekmezi aldim. Insallah memnun kalirim. Denedikten sonra yazarim.
Rica ederim canım ne demekGayet iyiymiş o zamanSağol canım.
Hangisi daha uyguna geliyorsa oradan alayım o zaman. Pek fark yokmuş çünkü aralarında, önemli olan taze olması
Bütün ürünleri kendi yetiştirip kullanıyor, yeşilliği- nane, Reyhan- dahil, ben bir yerden almaya güvenemedim açıkçası çünkü organik tarım denilen şey maalesef ülkemizde güven vermiyorBenim anneannemler de yapiyorlar ama icinde turlu baharat ve domates var.
Artık 373772 parçaya bölünmekten bazı şeylere fırsat bulamıyorum yaa çoğu zaman sıra gelmiyor bileüçünü kargo dahil 80 TL ye aldım canım tarhana 500 gr un 1 kg ruşeymli irmik de 350 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?