2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Şahanee, afiyet şifa olsun
Peki başka başka neler var, 1 gün boyunca ne yeniyor ne içiliyor? hiç kestiremiyorum. Başta çok planlı gittik, yiğitlğe sürdürmemek adına bizimkilere sormuyorum, her şeyi vermeye kalkacaklar yoksa

maşallah çiğnemesi çok iyi, biraz daha katı devam etmek istiyorum, çorbaya da geçmiyorum o yüzden hemen.

kimlerin bebeişlerinin dişleri çıktı? ben kaçırdım sanırım bir şeyleri. herkese hayırlı olsun, bebeklern dişleri ışıl ışıl parlasın.

Bebeği huysuz olan tüm annelere sabırlar diliyorum en başa da kendimi yazıyorum, ya arkadaş ne derdi var anlamıyorum. Dakikayı geçtim saniyesi saniyesini tutmuyor resmen. Dünden beri sanki çocuğu kaynar kazana sokmuşuz gibi ciyak ciyak bağırıyor. Yapmadığımız şaklabanlık kalmadı resmen diren bu da geçecek diyorum da sanki hiç geçmeyecek

Teşekkür ederim biz Medicalpark engin Yurdagül e gidiyoruz . Dr .dan memnunuz tek sıkıntımız çok yoğun randevu bulamaya biliyoruz.

Luna artık yabancılara ağlamıyor ama bu sefer de akşamları benim kucağımda olamadığında onunla ilgilenemediğimde ağlıyor. duykusu varken daha düşkün oluyor bana. hem de iç çeke çeke boncuk boncuk ağlıyor. O suratını görseniz içiniz parçalanır, yalvarır gibi bakıyor. Yavrumun ağlamasına dayanamıyorum, kalbim eriyor. 5 dk mola alıp sarılıyorum, susuyor sonra bırakınca yine aynı. güvenli bağlanma konusunda sorun yaşayacağız diye endişeniyorum. dedim böyle her an tekrar başa dönerek ağlatmaktan bi sakinleştir bir ağlat bir sakinleştir bir ağlat, tamamen ortadan kaybolayaım daha iyi, bi sefer ağlasın sağlam ağlasın ama sakinleşip yoğulup uyur belki. bilmiyorum ya. bazı şeyler benim elimde değil. hiç ağlamasın istiyorum olmuyor işte. göz göre göre ağladığını görürken kafamı çevirip çalışıyorum.

İnşallah bakalım .aslında ben onu yüzükoyun çevirince o sırt üstü dönmeye çalışıyor.kolu altında kalınca da ondan destek alıp dönüyor da .ama tek başına yapamıyor

Ay başı itibariyle homeoficce olarak çalışmaya başlamaya karar verdim inşallah bir aksilik olmaz .
Ve en büyük korkum o ağlarken benim tepki vermeden sessizce diğer odada çalışmaya devam etmem gerekiyor bazen düşüncesi bile üzüyor tepkisiz kalmazsam alismayacak zor olacak diye endişeleniyorum bakalım biz neler yaşayacağız

Ne alerjiniz vardı biz bugün test yaptırdık deride süt 6*8 çıktı yumurtaya çıkmadı çok şükür umarım kısa sürede geçer

Benim bebisim cok huysuzdu bu gece. 10 dk önce uyudu daha. Benim kafa kazan gibi...

Gece aglayarak uyaniyor ve anca meme verirsem susuyor. Zaten artik memede uyuyor. Emzik istemiyor. Acaba aç mı?

Ek gidanin 4. Gunuydu 2 gundur boyle. Ek gida mi dokunuyor?

Sadece huysuzluksa tamam ama bir sorun varve goremiyorsam diye uzuluyorum

Ben veriyorum yumurta sarısı yaklaşık 2 haftadır miktarı artıra artıra nerdeyse tama çıktık. Kahvaltıyı karışım olarak rondodan geçiriyorum blwci değilim ne yediğini bilmem lazım. Labne, tahıl karışımı, yumurta sarısı, ceviz, elma, muz ve süt karıştırıp veriyorum. Zeytin falan da eklicem ilerleyen günlerde.

Gece uyanmayan bebek var mı benim işe başlamadan bu 2 haftada gece uyanmasıni azaltmam lazım 9 da gece uykusuna geçiyor sabah 8 de uyanıyor ama o arada 6 kere uyanıp emiyor bunu 3e düşürsem ne güzel olur 2 saate bir yeni doğan gibi uyanıyor olması beni çok yoruyor

Ben yumurta sarısı veriyorum yarımı geçirmiyorum şimdilik 7. Ayda belki artar zaten pek iştahı da yok bu ara o yüzden labne ye katıp veriyorum bazen içine bebe bisküvisi de koyuyorum belki tadı hoşuna gider yer diye nafile bu ara iştahımiz hiç yok haftaya doktora götürüp danisacagim belki farklı bir yol önerir gerçi önce memnun kalmadigim doktoru değiştirmem lazım

Bizim de oyle ya. Düşmüyor olmuyor. Dun aksam 11 de uyuttum. Ve her saati gördum. 12/1-2-3-4-5 ve 6 da kesin kalkis yapti. Simdi uyuttum daha. Ne derdi var diyorum dis muhtemelen. Yarin randevu aldim doktordan. Hem uykusuzluk yoruyor beni hem de derdine care olamamak 40 dk da bir saatte bir uyanilir mi ya

Keçi boynuzu özü hakkında neler biliyorsunuz kızlar bazı yerlerde okudum zararlı 1 yaşa kadar diyor bazı anneler veriyor bazıları su ile seyreltip veriyormuş bu konuda bilginiz var mı

Biz de boyleyiz biz de her saat uyaniyoruz. Anca memede sakinlesiyor, sizinde mi? Acaba ne dokundu, neyi var diyip care bulamamak cok uzuyor beni.

Siz de evden yoğun çalışıyorsun değil mi ? Benzer durumu yaşıyoruz. Bakıcı sorununu çözemedim.2. si geldi o da gitti. Nasıl olacak bilmiyorum

Kabızlık başlamış olabilir. Tuvaletini yapabiliyor mu? Ek gıdadan bir süre sonra yarım çay kaşığı kadar soğuk sıkım zeytinyağı vermeyi denesen? Ben çok faydasını gördüm.

Çok Teşekürler ederim inşaallh bakalım döneceğimiz günü bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…