yani mantıklı canım ben sebze tattırmaya birkaç gün erken başladığım için tarhana da erken oldu birazArtık 373772 parçaya bölünmekten bazı şeylere fırsat bulamıyorum yaa çoğu zaman sıra gelmiyor bile
Şimdi almayacağım ama, taze olsun diye kullanmaya başlarken alırım büyük ihtimal.
Tek meme verdim hep, hala da aynı. Öyle aman aman sütüm yok ama karnı doyuyo. Doymazsa da sık oluyor emme arasıKızlar bebişiniz emerken bir memede kaç dakika kalıyor ? Her emzirmede 2 memeyi de veriyormusunuz , yoksa bir emzirmede bir meme, diger emzirmede diger meme ?
Sağol canım Allah razı olsun. Metehan Ankara Üniversitesi Sosyal Pediatri'de takipte ama A Life Hastanesindeki Mustafa Çağlar Yörgüç için çok güzel yorumlar var. Hatta bugün facede bir grupta adı geçti çok güzel ilgileniyor diye. Üniversiteye kaydımızı yaptıramasaydık mutlaka ona giderdim.Geçmiş olsun canım. Ben çocuk doktorunuzu soracaktım. Kime gidiyorsunuz ?
Kesinlikle herkes farklı ölçüyor. Hem boy hem kilo hastanede farklı sağlık ocağında farklı. Ya da aynı kişi bile olsa her zaman aynı şekilde ölçmüyor. Sonra anneye tasa düşüyo uzadı mı kısaldı mı kilo aldı mı verdi miBen her zaman doğru olctuklerini hiç sanmıyorum,geçen ay hiç boyu uzamayan kızım bu ay 4 cm uzamistiönümüzdeki ay ne olur bilemiyorum
Aynı durumdaydık. Yarın tam 6 aylık olacak. 2 gündür yüzüstü konumdan sırtüstü konuma geçiyor. Birden. Dönmüyo kalıyo böyle diyordum hatta annem de yere bırakmıyosunuz ki çocuğu hareket etsin diye kızıyordu bugün artık müjdeyi verdimBu konuda bana yardımcı olacak kimse yok mu
Hahahhaha gerçekten ortalama altı mı dediBu arada bugün 6ay aşılarımızı olduk, ölçüldük biçildik.
Hemşiremiz tarafından sınıfta kaldık, 7300 kg bizim kız, 2 aydır yarımşar kilo alıyor ortalama altı dedi.
Takmadım hiç ya, bu ay beslenme de değişecek sonuçta, sağlığı yerinde çok şükür, napalım. Boyunu doktorda 67 cm ölçmülerdi geçen ay, hemşire bu ay 65 ölçtü, he dedim ona da çekmiştir belki
Canım bunları kaydediyorlar mı katılayım diyecem Ada nın durumu belli değil kimsenin de hakkını yemek istemem ://Sevim Kuruçay Çam, Instagram: "Merhabalar:)) @ilkadimlarim desteğiyle zoom online egitimlerimiz sizin istediginiz konularla devam ediyor. 18 Şubat Perembe günü saat 12 00 deki eğitimimizin konusu , Bebek Beslenmesinde Sık Yapılan Hatalar ve Ek Gıd
104 likes, 54 comments - sevimkurucaycam, February 16, 2021: "Merhabalar:)) @ilkadimlarim desteğiyle zoom online egitimlerimiz sizin istediginiz konularla devam ediyor. 18 Şubat Perembe günü saat 12 00 deki eğitimimizin konusu , Bebek Beslenmesinde Sık Yapılan Hatalar ve Ek Gıdaya Geçiş...www.instagram.com
Bu eğitime ek gıda öncesinde katılmıştım tam da denk geldi. Yine tekrarlanacakmış mutlaka katılmanızı öneririm kızlar.
Ooooo gözünüz aydın canımvee 201. günde bizimde diş göründü kızlaruzun zamandır diş etlerinde şişlik vardı annemlere göstermiştim ablam yok diş çıkarmaz şimdi normaldir şişer söner demişti bugün ağlarken bi gördüm ki patlamış bile ucu görünüyo dünden beridir çok huysuz dün felaket bir geceydi derdi ne anlayamadım kabızlığa bağladım meğerse diş ağrısıymış ne yaparsam yapayım memnun olmuyor hep kucakta asla uzanmıyor uyumuyor yemeklere saldırıyor elimde ne görse kendini yırtarcasına ağlıyor 2 günde yıprattı beni
Yok canım etmiyorlar yaa. :/ Ama bu hatun (Hahahhaha gerçekten ortalama altı mı dediok kibs bye cınım deseydin
Canım bunları kaydediyorlar mı katılayım diyecem Ada nın durumu belli değil kimsenin de hakkını yemek istemem ://
Ooooo gözünüz aydın canımgenel olarak şunu görüyorum o diş patlıcağııı gece sabahlar olmasın olmuş hep bekliyoruz biz de bakalım
Ya di mi eline ne geçse hatta geçmeyenlere de inatla ulaşmaya çalışıp ağzına götüren bebeler patates havuç olunca ağızlarını açmıyolar. Bari yala o da yok. İlk başta parmak patates yaptım bir heves BLW modelSevgili anneler ek gıdaya geçiş nasıl gidiyor? Blw, kaşık ya da her iki yöntemde ilerleme var mı? Bugün 180 günlük olduk havuç deneyeyim dedim. Buharda yumuşadıktan sonra mama sandalyesinin tepsisine bıraktım elinde salladı salladı ağız hariç her yere sürdü. Tabağın içine koyup vereyim dedim o zamanda metEla nın dediği gibi eğilip tabağı yaladı . Eline aldığı her şeyi direkt ağzına götüren bebe havucu birkaç kez diliyle yaladı memnun kalmadı gibi . Bayıla bayıla yiyeceği bir başlangıç beklemiyorum zaten de blw de başarılı olabilecek miyiz zaman gösterecek. Doktor kontrolüne gidelim de olmadı karışık yöntemle devam ederiz. Bazı yiyecekleri parmak gıda bazılarını püre gibi yaparım.
Evet akla gelebilecek her şey ağzındaBebeğiniz her şeyi ağzına sokuyor mu bizimki bütün oyuncaklari eline ne geçerse ağzına sokuyor sizde de durum böyle mi
Benim aklıma gelen : “ee bana var denndiiiğğ”Ya di mi eline ne geçse hatta geçmeyenlere de inatla ulaşmaya çalışıp ağzına götüren bebeler patates havuç olunca ağızlarını açmıyolar. Bari yala o da yok. İlk başta parmak patates yaptım bir heves BLW modelbaktım yüzüne bakmıyo ezip ağzına götürdüm ayaklanıp kaçacaktı.
Bugünle birlikte 3 gündür günde 1 tatlı kaşığı yoğurt tüketiyoruz. Yine kaçası geliyo da arada yiyo bu neymiş arkadaş diyerek
Metehan'ın ek gıdaya yaklaşımı şu an : bana böyle bir şey denmedi. Denseydi gelmezdim.
İnstagramda anneevimutfağı var. Facede de aynı isimdi sanırım. Anıl Hanım. Güzel doğal olarak hazırlıyor. E bebekte de bebek tarhanası var.Tarhanayi nerden aliyorsunuz kizlar?
Ben 3 gun kuralina uyarak ilerliyorum. 3-5 gune tadimlar biter. Bal kabagi, havuc, tatli patates, avakado, kabak (hic yemedi, ben de israr etmedim), brokoli (yarin denicez) cam rendede ezerek verdim hep. Simdi corbalara basliyim diyorum. Bebek tarhanasi almak istiyorum. Sizler nerden aldiniz? Kendiniz mi yaptiniz?
Bebekler her şeyi ağızlarıyla tanımaya çalışıyorlar,bu nedenle eline aldıkları her şeyi ağızlarına götürmeleri çok normal,aksi halde goturmediklerinde bir sorun var demek oluyor,normal bir gelişim süreci yaniBebeğiniz her şeyi ağzına sokuyor mu bizimki bütün oyuncaklari eline ne geçerse ağzına sokuyor sizde de durum böyle mi
ben yumurta sarısı veriyorum her sabah. yoğurt da veriyorum. pekmez de veriyorumSelamlar
kalp atışları, kiloları, doğumu derken ne ara ek gıda konuşur olduk ya
Biz yumurtaya başladık, göremedim burda verdiğini söyleyen ama? Çok şükür sevdi yumurtayı.
Bugün de siyez unu ve yumurta sarısı ile pankek yaptım pek sevdi. Yoğurda da yeni başladık o da iyi gidiyor.
Ama öğünmiktarını kestiremiyorum. Doktora da gidemedik daha, mikyarları konuşmamıştık geçen ay.
Sizler bir günü nasıl geçiriyosunuz?
bugün 1 pankek ve 1 küçük kase yoğurt yedi bizimki mesela.
Bu arada doktorumuz pekmezi 8 ay sonunda verin demişti, meyve vereceğimiz zaman yani.
Yok ya fatura görmüş Erdal Bakkal gibi şu anBenim aklıma gelen : “ee bana var denndiiiğğ”
Oy maşallah. Yok merak etmeyin alerjik tepki olsaydı sizi telaşlandıracak kadar kızarıklık olurdu cildinde. Ben küçük kızımda yaşadığımda o kadar farklıydı ki fotoğrafını çekme gereği duymuştum ki doktor da o fotoğrafları görünce alerjik olduğunu anlamıştı.ben yumurta sarısı veriyorum her sabah. yoğurt da veriyorum. pekmez de veriyorumvar mı arttıran gibi oldu. şimdiye kadar sadece patateste yanakları al aloluyo gibi geldi. 2 kere denedim ikisinde de yanakları al al oldu. ama bunu alerjiden saymıyor doktorlar. ciddi cilti dökülmeleri kakada kan gibi durumlar alerjiden sayılıyor. onları bile bir süre sonra yeniden denemek gerekiyor ki yavaş yavaş vücut tolere etmeyi öğrensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?