2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
öyle valla canım saat 8 9 da uyuyan çocuk uykuya direnir oldu kendini atmalara başladı yerlere gece 3 de uyanıp sabah 6.30 a kadar uyumaması dikkat çekmek için bağırıp öksürmeleri felaket bir geceydi bu gece yine öyle oldu saat kurulmuş gibi sanki 3 de uyandı. Hiç beklemiyordum dişi büyük oğlum 8 ayda çıkarmıştı bu da öyle olur düşünüyordum ama dün gördüm ben şokk Hayırlısıyla ağrısız çıkarırlar da atlatırlar inşallah canım

bende yumurta veriyorum çok severek yiyor minnoşum bazen yumurta cici bebe labne peyniri karıştırıp yediriyorum sesi soluğu çıkmadan yer vermedim mi ağlar yoğurt 4.5 5 aydan beridir veriyordum şu aralar 1 2 kere elma rendesi karıştırıp yedirdim onu da sevdi pankek bende yapmak istiyorum ama korkuyorum bi yandan da boğazına takılır yiyemez diye nasıl atcam bu korkuyu üzerimden bilmiyorum

Evet insan bi acaba diyip etkileniyor bazen
Ama burada olma amacımız da paylaşmak yeri gelince sorunumuzu, yeri gelince mutluluğumuzu ya da son durumu.
İştah durumu da genelde 1 yaşından sonra azalıyormuş, yiyen bebeklerin iştahsız bir bebeye dönüşme ihtimali de var.
Mide kapasiteleri de bir olmayabilir bak ben hiç sağımda 120 cc ve üstü falan görmedim. Günde bir mama veriyordum doktor dedi ki bana o verdiğin kilo aldırmaz zaten (hoş başka doktor da günde bir mama vermeyle bebeği şişiriyorsun demişti) o doktora güvenerek mama vermeyi kestim ve kilo alımı da iyi devam etmişti velhasılkelam demek istediğimi anlatabildim umarım

yaa kızlar ben şoookk diş yeri bu kadar çabuk mu patlıyor dün 1 taneydi şimdi baktım yanındaki de patlamış ikincinin ucu da görünüyo
Bugün arkadaşımla konuştum bebeği Haziran doğumlu. O da öyle demişti bana hemen peşpeşe gelmiş dişleri.
birkaç gün sonra da üstler çıkmaya başlamış. Altları hissetmedik ama üstler çektirdi dedi

Sağ ol ya. Sen de ondan kullanıyosun o zaman. Bir şişe ne kadar gider? Nisanda gelecek 2. şişe :/
Biz karaciğerden dolayı geç başladık 5,5 aylıkken gibi. 1 ay olmuş şişe yarılandı. Ama bizimki sidefer değil, ocean microfer kuzu.
Şişesi de 30 ml olması lazım.

hadi yaa ay korkmaya başladım şimdi bunları bile böyle hissettiriyorsa üstlerde perişan eder valla

kehribar kolye veya bileklik hangisini önerirsiniz acaba ve alanlar nerden aldınız? Bende almak istiyorum da biraz geç kaldım sanki ama bari bundan sonrasında rahatlatsa

Hooayyda bu da mı diş ee ne zaman teşrif ederler ki. Gelen giden yok çünkü bakıyorum 2 gündür çocuğun ağzının içine içine
Zıkkım diş ya çıksana usul usul
Ağrısı önden oluyor zaten eline gelince anlıyorsun ben göremiyorum. Ha bir de memeyi ısırınca anlarsın. Dişi hissedince herşey bitmiş oluyor sen çoktan uykuya dalmış oluyorsun 3 gün uykusuzluktan sonra. Yani uyuyorsan bil ki diş çıkmıştır.

Biz ilk başladığımızda 3 hafta çok güzel yedi nasıl mutlu olduk yiyecek herşeyi diye bu hafta ise yemiyor tatlı meyve yiyordu onuda yemiyor bu hafta sabah mesela yedi yumurta peyniri sonra gün içinde bi daha ek gıda almadı 2 3 tatlı kaşık yoğurt ancak

Allah’ı var şimdi gece uykusunda 2726628 kere uyanmıyor makul sürelerde kalkıyor. Ay bakalım erken çıksın muhabbetinde değilim de çıkacaksa da çıksın böyle süründürmektense. Bence.

Diş huysuzluguna da bağlıyorum.
Uykuları da çok fena:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…