2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
kızlar fisher price eğitici köpekçik alan oldu mu? memnun mu?
Ben almadım kuzenim gönderdi ama onu görünce gülücük atıyor şarkılarını söylüyoruz beraber oturtuyorum karşılıklı Seviyorlar genelde diğer arkadaşlarda öyle demiş

Merhaba arkadaşlar. Benim kızım 6 ay 1 haftalık. Bugüne kadar sadece anne sütü ile besledim bebegimi ve şuanda kilosu 7700 gr. Doktor iyi dedi fakat şu sıralar sütüm yetmiyor gibi hissediyorum. Emdikten sonra ağlıyor doymadığı belli yani. Bende mama vermeyi düşünüyorum. Ama mama hakkında bilgim yok. Kullananlar varsa hangi mamayı önerirsiniz. Neler yapabilirim?
Ek gıdaya da yeni yeni başlıyoruz. Şuan tadımlar oluyor sadece.

Dereotu, kaymak, bal ye, uykuna dikkat et, bol su iç, biraz da proteini arttır artar.
Ben az veriyorum diye SMA veriyorum. Evolvia da kullandım. Ek gıdanın başında çok içiyordu. İştahı artmıştı şimdi mama azaldı. Tarhana çorbası, sebze yoğurt, yumurta sarısı yiyebiliyor. Sütüm de arttı gibi ya da ek gıdadan aralar açıldı doluyor artık bilemiyorum. 15 güne adapte oluyor ek gıdaya 1 yk yoğurt biraz sebze ile öğün geçiyor. Enerji kkal artsın diye zeytinyağını da 1 yk kadar falan koyuyorumdur. Daha iyi oluyor. Çok ağlamıyorsa mama verme evde bulunsun. Ama baktın ağlıyor memeyi de almıyor ki boşsa meme almıyor o zaman 90 cc ver bi dene bakalım. Anne sütü de verdiğim için aşırı vitaminli bir mama almıyorum ben.​

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Deneyeceğim.

Selam kızlar. Biz doktordan çıktık şimdi. Ek gıdaya başlayacağımız için uzun sürdü bayağı 1 saat kadar. Boyumuz hiç uzamamış 72 cm hala. Kilomuz 9320 olmuş. 40 gündür gitmemiştik.

A April wind ayağının üzerine basmayı sordum. Artık bastırabiliriz sorun yok 9 aya kadar vakti var tam basmasının. Yürüteç kullanmıyoruz ama kullananlarda da basmama durumu oluyormuş. Yürüteç kullanımını önermiyor zaten.

Bir arkadaşla da dilbağını konuşmuştuk ama hatırlayamadım şuan. Sorun yok ben her seferinde kontrol ediyorum dedi bize. Dilini dışarı çıkartıp çıkartamadığını sordu. 1 yaşına kadar geçecek.

Aynı şekilde doğumda oluşan ensemizde kızarıklık vardı. Ve popomuzda ufak bir moğol lekesi vardı. Zamanla onlar da geçecekmiş.

Kilo alımı iyi olduğu için ek gıdada amaç tadım olacakmış. Vereceğim sebze meyve liste yaptı verdi. Ve nasıl vereceğimi de anlattı. Başlangıç olarak destekli blw olarak gideceğiz. Kıyma yoğurt sebze ve meyveler var. Yumurta sarısı ve balık önümüzdeki ay olacakmış.

lila6 canım meyveler arasında muz da yazıyor ve üst sınır bir çay bardağı herşey için demişti.

Çok sağol canım biraz biraz desteklemeye çalışıyorum basma konusunda ama istekli değil zorlamıyorum, 9. Ay olayı da süper oldu şimdi tam rahatlayabilirim
Yürüteç bende kullanmıyorum, yürüme arkadaşı aldık onun yerine inşallah güzel güzel kullanır
Uyku sorununu dedin mi? Dişine baktı mı kuzu.

Kelimeleri kıyafetsiz kaldı. İlk basta muayeneden önce konuşurken diş olabilir dedi. Ya da doymuyo olabilir dedi. Sonra kiloya bakti güzel kilo almış. Dişe baktı belirti yok. Ben de zaten bakıyorum kaç gündür görmüyorum. Ama bazen bir anda çıkabilir dedi.

Bi sabah ansızın süpriz yapar inşallah

Canım bizim bir anda çıktı alt iki diş. Gözle görünür belirti olmadı.

Masallah tombismis. Nazar degmesin. Siz yazdiginizda doktorlariniza ozeniyorum. Ben basliyim mi diye sordugumda omuz silkip basla istersen dedi. Abartmiyorum inanin hicbi sekilde o alanla ilgilenmiyor. Onu ilgilendirmedigini dusunuyor. Ben cahil isi ordan burdan gördüğümü okudugumu yapiyorum kendi kendime.

Bizim kizin da alninda ve ensesinde kirmizi leke var. Sanki soluklasti. Melek opucugu diyorlarmış. 2 yasina kadar gecer diyor internette. Bknz her seyi kendim arastiriyorum. Sag olsun umursamaz doktorum.

Dil bagi mi var? Nasil oluyor dil bagi? Dilini disariya cikartmasiylabaglantisi ne? Lunanin dili hepdisarida. Dilinden guc alarak bir seylere uzanmaya calisiyor. Artik dilinin disarida olmasindan rahatsiz olmaya basladim. Hep sorucam sorucam var mi dili hep disarda bebegi olan baska? Hic dili icerde fotosu yok. O derece.

Ayagini basma meselesini sormana sevindim. Konustugumuz gunden beri kontrol ediyorum duzgun basiyo parmak ucuna basmiyo cogu zaman. Birkac saniye ayakta duruyo birakinca. Kalp atisini duydugum gun dun gibi. Ne kadar enteresan varliklar bu bebekler. Hayran kaliyorum gelisimlerine.

Canım bizim bir anda çıktı alt iki diş. Gözle görünür belirti olmadı.
Umarim bizim de oyle olur ya. Gozle gorulur belirti yok ama huysuzlugu zirve suan.
Dilbagi dilin altindaki o et. Emmesine ya da dilini disari cikarmasina engel oluyormus. Dogdugu zaman demisti bize de doktor. Emmesinde sorun yok demisti. Zamanla gecer dedi.
İlk dogdugunda gozunde de vardi kirmizilik o gecti. Dogumda oluyor galiba bilmiyorm. Ama digerleri de gececekmis.
Yardimci olacaksa tarif edeyim canm nasil verecegimi sebze meyveleri sana. Ben de hazirlikli gittim buradaki arkadaslar sağolsun bayagi sey ogreniyorum

Canım ağrı, huysuzluk, uykusuzluk, ağlayarak sık uyanma, salya yani bütün belirtileri yaşadık hala da yaşıyoruz ama diş etinde kabarma kızarıklık olmadan çıktı.

Canım ağrı, huysuzluk, uykusuzluk, ağlayarak sık uyanma, salya yani bütün belirtileri yaşadık hala da yaşıyoruz ama diş etinde kabarma kızarıklık olmadan çıktı.
Aynilari var bizde de. Sadece salya yok. Ama gece mesela uyaniyor ve ağlıyor. Gozler kapali Uykusunda resmen ağlıyor bagiriyor

Aynı benim tinti minti. Dişi beyazladı ama çıkması 1 ay sürer diyenler var . Lütfen hemen çıksın. Ağlama tonu da değişti değil mi ? Mila çok komik ağlıyor. Ayh ayh ayh diyor sonra bir inleme
ayy aynen aynen hiç sorma hem ağlama tonu değişti hem bağırmalar başladı durduk yere çığlık atıyo kendi kendini eğlendiriyo çok şekerler ya sabah çay kaşığıyla çorba tattırdım tık tık sesleri duydum dişinin inşallah kısa sürer çıkması ve ağrıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…