2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canim, bana da doktor ek gidadan sonra kakasinin formunun degismesi normal dedi. Kan vs anormal bi durum gormedigim surece devam dedi. Gittigim bi diger doktor da tatli patates kabiz yapar daha gec denettir dedi sadece. Bir de Ediz anne sutu alirken oldukca sulu kaka yapiyordu genelde. Hatta tuvaletini sesli yapiyordu. Simdi ek gidadan sonra puremsi, hatta kivamli pure gibi yapiyor. Yani verdigim butun gidalardan sonra kakasinin yapisi katilasti. Biraz kafam karisti, anormal biseye devam mi ediyorum acaba ben farkinda olmadan. Cunku Ediz dun aksam biraz kabizlik cekti. Dun 1 ogun brokoli ve yogurt yedi. Ama ben bu durumda ne yapicam? Ne yediricem bilmiyorum.

Ben de ek gidadan sonra kaka formu degisiyo diye biliyordm ama benm anladığım ek gidadan da ziyade ayiyla alakali. Biz ek gidaya gecmedik ama kaka pure kivaminda ve kokusu degisti. Bana sordu bunu doktorr krem kivaminda dedim. Katılaşti yani. Onun demek İstedigi kabizlik sanirim. Eskiye nazaran gidisatin değişmesi gibi bsey. Bakalim ben de baslayinca gorcem. Ama bana da doktor tatli patates bulamazsan normal patates de verebilirsin dedi. Sadece normal patates kabiz yapabilir dedi. Smdi sen deyince netten de baktim tatli patates kabizli onler dio. Kafam karisti bu doktorlarn hepsi de bi baska konusuyo

Neyse sen benim doktora bakma. Ben de kendisine pek guvenmem

Sen kaka kivami deyince ben de Mocha gibi endiselendim tam onu arastiriyordum nette. Patates ve muz veriyorum. Bundan kaynakli bizim kabizligimiz. Yarin brokoli vericem armut vericem bu sekilde sert kakanin formunu degistirmeyi planliyorum. tatli patates de yardim ediyormus kabizlik icin. Sizin kivamlar normal bence. Luna kakasi parmakla tutulabilecek kivamda sert yapiyor. Mevsim meyvesi diye bir de filtre emzikte hipletiyo diye fazla yuklenmis olmaliyim. Yarin hep sebze vericem.

Ah bacım ne kadar alırsan al elimizdekilere özenecek.
Ben de kumanda alacaktım vazgeçtim
Çünkü evde boşta olan kumandayı bebeye revize ettim dezenfekte edip ama illa ortada(bizim) olan kumandayı alacak, biliyor da şebek

Ben de bu mesajini gorunce egitici kopekcik aldim. Dansci Beatboo’su var ama su an icin sanirim kucuk. Kendi oynamiyor, hipnoz olmus gibi gozunu kirpmadan Beatbooya bakiyor. Korkulu ve tedirgin gibi. Ben de oynatmiyorum.
Kopekcik aldim bi de o yuzden.
Kizlar fonem marka kislik bereler cok guzel -kulakli olanlar-. Tavsiye ederim. Kalin, goruntusu asiri sirin (fotodakilerden daha guzel), bebis de hic yadirgamiyor rahat takiyor. Cok begendigim icin 1 tane daha aldim. %50 indirim var su an.

Teşekkür canım kopekcik aldım hemen

Geçmiş olsun umarım bir sıkıntısı yok tur

White Mocha bal kabağı deneyebilirsin kabızlıktan kurtarır bebişi
Canim az once armut rendeledim cam rendede. Valla bebisin hizina zor yetistim bayila bayila yedi insallah iyi gelir kabizina.
2 gundur brokoli yiyordu o yapti herhalde.
Bal kabagi 3 gun yedik alerjik bi reaksiyon gostermemisti. Bgn de kabizi devam ederse yarin bal kabagi vereyim.

Çok geçmiş olsun. Gerçekten bebişler istedikleri gibi ağlasınlar, bağırsınlar ama ateş hastalık uzak dursun onlardan

Yumurta sarısını ne zaman vermeye başladınız kızlar? Aynı zamanda süte ya da mamaya devam ediyor musunuz? Bebişler fazla doyarak memeden uzaklaşsın istemiyorum, nasıl denge tutturacağımı bilmiyorum.
Ben bugün verdim ve şükür ki sevdi. İlk olarak çeyrek yumurta sarısı ile başlıyoruz zaten sonra günden güne artarak yarım sonra 3/4 en son tüm. Yedikten sonra tepki göstermezse ne mutlu
Patates yemedi. Dün brokoli haşladım yemedi. O halde dolaylı yolla yersin dedim ve üzerine yoğurt döküp ben yedim
Emzirmeye normal devam ediyorum ben henüz öğün olarak yemediği için.

Sagol canim. 1-2 gune ben de yumurta sarisina baslicam insallah.
Benim bebis brokoliyi cok sevdi. Hem sade yedirdim, hem yogurtla karistirim. Her iki sekilde de sevdi. Fakat kabiz oldu.

yaa kızlar ben şoookk diş yeri bu kadar çabuk mu patlıyor dün 1 taneydi şimdi baktım yanındaki de patlamış ikincinin ucu da görünüyo
İlki çıktıysa diğerleri de hızla gelir genel olarak ve en iyisi aslında bu. Diğer türlü süreç uzadıkça bebeğin de huzursuzluğu artıyor.
Azı dişlerine gelince biraz zorlanıcaz işte.

Sagol canim. 1-2 gune ben de yumurta sarisina baslicam insallah.
Benim bebis brokoliyi cok sevdi. Hem sade yedirdim, hem yogurtla karistirim. Her iki sekilde de sevdi. Fakat kabiz oldu.
Brokoliyi nasıl verdin canım blw mi yapıyorsun bizimki pütürlü hiç sevmiyor brokoliyi blender yapsam bile pütürlü olur galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…