Yaa sen benim boyle dedigime bakma. Yemeseydi ben de blenderdan gecirirdim. Cok sukur bizimki istahli, kabak haric ne versem yedi. Ama ilginc bisey var pek kilolu sayilmaz. Yiyor yiyor, emiyor da ama buradaki bebeklere gore oldukca minyon. Saglikli sukurler olsunki, varsin zayif olsun.
Sen de hic sikma canini. Zamani gelince yer. Simdilik tadim yaptir yeter. Sonucta bu dunyada survive etmek zorunda olan bir canli, mecbur yiyecek
Evet diş sıkıntımız var. Gribal durumu gecse de en azından ordan rahatlasa. Keyfi yerinde elhamdülillah. Kisa sure emiyor surekli hiril hiril nefesi. Uykusunda sorun yok simdilik bakalim. Her zamanki gibi. Pufidiklikten de damarlar belirgin olmayabilir diye geldi aklima. Ama yapısal olarak inceyse bu durum zorlar bizi hep.bizden onceki bebegi kolay aldılar çünküOyy yavrum. Ay bu bebek hemşirelerini özel seçseler ya. Biz de kan aldırdık Allah razı olsun eli çok hafifmiş sadece korktu ağladı.
Dişten olabilir mi sizinki? İshal de yapar diş. Bir de yattığı odada kalorifer üzerine bir kap suya lavanta yağı damlatıp koysanız rahat nefes almayı da sağlar inşallah
Cok gecmis olsun canim. Insallah bebik hemen atlatir da rahatlarEvet diş sıkıntımız var. Gribal durumu gecse de en azından ordan rahatlasa. Keyfi yerinde elhamdülillah. Kisa sure emiyor surekli hiril hiril nefesi. Uykusunda sorun yok simdilik bakalim. Her zamanki gibi. Pufidiklikten de damarlar belirgin olmayabilir diye geldi aklima. Ama yapısal olarak inceyse bu durum zorlar bizi hep.bizden onceki bebegi kolay aldılar çünkü
crazy06 tesekur ederim
Dediğin gibi yapısal olabilir büyük oğlumunda çok zor bulunurdu 2 3 yaşına kadar ayağından aldırıyorduk biz kanı sizinde daha kolay bir noktanız vardır muhtemelenEvet diş sıkıntımız var. Gribal durumu gecse de en azından ordan rahatlasa. Keyfi yerinde elhamdülillah. Kisa sure emiyor surekli hiril hiril nefesi. Uykusunda sorun yok simdilik bakalim. Her zamanki gibi. Pufidiklikten de damarlar belirgin olmayabilir diye geldi aklima. Ama yapısal olarak inceyse bu durum zorlar bizi hep.bizden onceki bebegi kolay aldılar çünkü
crazy06 tesekur ederim
Geçmiş olsun şimdi nasılsınız canım?Dilerim daha iyidir kuzu..Selamlar. Acile gittik bugun birkac gündür grip belirtisi ile diş belirtileri birlikte gidiyor ve burnu genzi kapali dolasiyordu. Bugün yesil mukuslu ishali oldu. Iki gündür de hafif atesi var. Kaka idrar ve kan ornekleri istedi. Kan vermeye bir girdik ya rabbim ortalik inledi. Damarlari inceymis kuzumun igneyi soktu oynatti durdu. Aldim bebegimi çıktım hicbirini vermedim tahlillerin. Zaten hasta cocugum bir de eziyet edemem. Ahhh analiq. Sen ne menem seysin sen. Bilmiyorum kötüye giderse mecbur götüreceğim yarin birgun. Bakalim... Dua edin bizim icin lütfen
Alt dişinde de beyazlik var hadi bakalim bu geceye kismet geliyr inci boncuklar
İnşallah canım dediğin gibidir.İlk defa böyle bir şey oluyor o kafamızı karıştırıyorSöylediğinden gözümde canlandığı kadarıyla bebekler o kendini savurma hareketini yapıyor bence. Yorulmuştur, uykusu gelmiştir bir yana gerinerek bırakıyodur kendini. Yorgunken Luna yay gibi yapıyor ya da bir o yana bir bunu yana geriliyor.
Evet canım Cem' in iki dişi var fakat fırçalamaya daha başlamadım ama şöyle yapıyorum.Gazlı bezle gün için de ara ara siliyorum .Özellikle demir damlasindan sonra..Günaydın. Bu hafta gece iyi uyuyordu derken bugun 6-7 kere uyanmistir. Derdi ne bilmiyorum. Aglayarak uyanmiyor ilk dislerinin cikacagi zaman gibi. Sadece uyanip mizmizlaniyor. Pispis yaptim su bile verdim fayda etmiyor. Illa meme olcak. Hic emmese de o meme 5 saniye agzinda durmali, hemen uyuyor. Bu kadar memeye asik olan bebek gormedim. Gozu surekli mememde kiyafet ustunden emmeye calisiyor, pat pat diye eliyle mememe vuruyor. Acayim istiyor. Ben 1 yil emzirip birakmak istiyordum. Bu gidisle oyle bi sey olmasi imkansiz. Her gun bi youtuberin emzirmeyi biraktirma hikayesini dinliyorum.
Az once Mir'de (minik insanlar rehberi) genel anestezi ile16 disine kaplama dolgu vs yapilan 2 yasindaki cocugun annesinin postunu okuyodum. Icim urperdi, daha cok kucuk cocuk. Dolayisiyla Luna'nin dislerine iyi bakmak istiyorum, zaten doktorlar da 6 aydan sonra disi ciksin cikmaain fircalamaya baslayin diyolar. Hep goruyorum bebek magazalarinda fircalar vs. Siz kullaniyor musunuz? Neler onerirsiniz? Tam nasil oluyor bebek disi temizligi?
Bir de dun parkta yeni yurumeye baslayan bir bebegin annesinin onu yururken kukla yonetir gibi yukardan iplerle destekledigini gordum. Ilk defa oyle bi sey goruyorum. Arastirdim yurume yardimcisi deniyormus. Kullanan oldu mu daha onceki bebeklerinde? Yurutec gibi onerilmeyen bibsey degildir herhalde. Onu almayi dusunuyorum ilerisi icin.
İnşallah dediğin gibidir. Çok sağol canım benimAllah esirgesin. Dönemsel bir gelişim belirtisidir inşallah. Güzel haberler bekliyoruz
Ne yapiyor tam olarakben aldım ve çok memnunum.
Daha iyi gibi keyfi yerinde cok sukur tesekkur ederiz. Geceleri kötü oluyor daha cok. Atesi cikiyor ara ara hala bir iki saat once hafif vardi yine. Diş e olabilir bilemiyorum. Apireks diye soguk alginligi şurubu vardi dun gece verdim rahat uyudu. Oncesinde balgam tıkanıklık gibi bisi oldu nefes alamadi bir an. Yine sorduk doktora nefessiz kalmaz bu tikaniklik yuzunden zorlansa da tolere eder bu bi hastalık sureci gececek dedi. Ama cok korktum af edersiniz o balgami çıkarmayı da bilmiyor yutmayi da yapamıyor sanirim. Burun salgisi yesil agiz salgisi da cok mukuslu. Devamli burnunu acıyorum. Gecse de biran once. Kendim de cok fena oldum. Okaliptus yagi aciyor burnu aklinizda olsun ondan da hafifce sürüyorum burnunun ucunaGeçmiş olsun şimdi nasılsınız canım?Dilerim daha iyidir kuzu..
Çok sağol canım..Amin..Aynen bebeklere birşey olmasın. Kuzucuklarımız sağlıklı, mutlu olsunÇok geçmiş olsun. Gerçekten bebişler istedikleri gibi ağlasınlar, bağırsınlar ama ateş hastalık uzak dursun onlardan
Canım geçecek inşallah.. İster istemez bu da hayata adapte olma süreci..artık yavaş yavaş soğuk algınlığı benzeri hastaliklarla bebeklerimiz tanışacak..Balgamı da bebekler çoğunlukla kusarak çikarabiliyorlar.Daha iyi gibi keyfi yerinde cok sukur tesekkur ederiz. Geceleri kötü oluyor daha cok. Atesi cikiyor ara ara hala bir iki saat once hafif vardi yine. Diş e olabilir bilemiyorum. Apireks diye soguk alginligi şurubu vardi dun gece verdim rahat uyudu. Oncesinde balgam tıkanıklık gibi bisi oldu nefes alamadi bir an. Yine sorduk doktora nefessiz kalmaz bu tikaniklik yuzunden zorlansa da tolere eder bu bi hastalık sureci gececek dedi. Ama cok korktum af edersiniz o balgami çıkarmayı da bilmiyor yutmayi da yapamıyor sanirim. Burun salgisi yesil agiz salgisi da cok mukuslu. Devamli burnunu acıyorum. Gecse de biran once. Kendim de cok fena oldum. Okaliptus yagi aciyor burnu aklinizda olsun ondan da hafifce sürüyorum burnunun ucuna
Canim benim çok sağol ..Görünürde keyfi yerinde fakat o hareket tekrar oluyor. İnşallah geçici, dönemsel bir şeydir. Pazartesi günü tekrar Doktora gideceğiz inşallah iyi şeyler söyler.ulasimiz cok gecmis olsun. Nasil bebis daha iyi mi?
Canım çok sağol. P.tesi günü kendi Doktoruna götüreceğiz.İnşallah geçici bir şeydir.Geçmiş olsun umarım bir sıkıntısı yok tur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?