2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aynen acıkınca yer. Maşallah senin yavruna dediğin gibi sağlıklı olsunlar yeter

Evet diş sıkıntımız var. Gribal durumu gecse de en azından ordan rahatlasa. Keyfi yerinde elhamdülillah. Kisa sure emiyor surekli hiril hiril nefesi. Uykusunda sorun yok simdilik bakalim. Her zamanki gibi. Pufidiklikten de damarlar belirgin olmayabilir diye geldi aklima. Ama yapısal olarak inceyse bu durum zorlar bizi hep.bizden onceki bebegi kolay aldılar çünkü
crazy06 tesekur ederim

Cok gecmis olsun canim. Insallah bebik hemen atlatir da rahatlar

Dediğin gibi yapısal olabilir büyük oğlumunda çok zor bulunurdu 2 3 yaşına kadar ayağından aldırıyorduk biz kanı sizinde daha kolay bir noktanız vardır muhtemelen

Ya biz bu uykuyu napcaz ya. Bu donemlerde normal mi. Atak haftasnda gorunuyorz ondan mi bilmiyorum. Uyumuyir uyumuyor uyumuyor. Kendini yenidogan zannediyor galiba. Gece kalkip oturuyor ya. Zaten 23:00 te uyuttum. 1 de kalkti hala oturuyor. Enerji patlamasi yasiyo resmen ve aylardir ilk defa gece kaka yapti. Esimle bu saatte uyusun diye cocuk yikadik ya Aglicam gunlerdir. Gece uyumuyo da. Gunduz de uyumuyo adam gibi.

Gece aglayarak uyanmasinin 5.gunu oldu. Diş olsa simdiye kadar çıkmasi gerekmez miydi. Meme vermeden sakinlestirdim ama uyandi simdi de. Emzigi de birakti. Anca arkasiyla dislerini kasiyor.

Sabahları ek gıdayı gece uykusundan uyanınca mı vermek gerekiyor yoksa daha sonra mı bizimki 8 de uyanıyor uyanır uyanmaz meme istiyor bende ağlamasın diye veriyorum yarım saat bı saat sonraek gıda vermek istemediğim de yemiyor burada mı hata yapıyorum sonra 10 gibi uyuyor ilk uyku dan uyanınca veriyorum birde biz hala günde 3uyku yapıyoruz

Günaydın. Bu hafta gece iyi uyuyordu derken bugun 6-7 kere uyanmistir. Derdi ne bilmiyorum. Aglayarak uyanmiyor ilk dislerinin cikacagi zaman gibi. Sadece uyanip mizmizlaniyor. Pispis yaptim su bile verdim fayda etmiyor. Illa meme olcak. Hic emmese de o meme 5 saniye agzinda durmali, hemen uyuyor. Bu kadar memeye asik olan bebek gormedim. Gozu surekli mememde kiyafet ustunden emmeye calisiyor, pat pat diye eliyle mememe vuruyor. Acayim istiyor. Ben 1 yil emzirip birakmak istiyordum. Bu gidisle oyle bi sey olmasi imkansiz. Her gun bi youtuberin emzirmeyi biraktirma hikayesini dinliyorum.

Az once Mir'de (minik insanlar rehberi) genel anestezi ile16 disine kaplama dolgu vs yapilan 2 yasindaki cocugun annesinin postunu okuyodum. Icim urperdi, daha cok kucuk cocuk. Dolayisiyla Luna'nin dislerine iyi bakmak istiyorum, zaten doktorlar da 6 aydan sonra disi ciksin cikmaain fircalamaya baslayin diyolar. Hep goruyorum bebek magazalarinda fircalar vs. Siz kullaniyor musunuz? Neler onerirsiniz? Tam nasil oluyor bebek disi temizligi?

Bir de dun parkta yeni yurumeye baslayan bir bebegin annesinin onu yururken kukla yonetir gibi yukardan iplerle destekledigini gordum. Ilk defa oyle bi sey goruyorum. Arastirdim yurume yardimcisi deniyormus. Kullanan oldu mu daha onceki bebeklerinde? Yurutec gibi onerilmeyen bibsey degildir herhalde. Onu almayi dusunuyorum ilerisi icin.

Geçmiş olsun şimdi nasılsınız canım?Dilerim daha iyidir kuzu..

İnşallah canım dediğin gibidir.İlk defa böyle bir şey oluyor o kafamızı karıştırıyor

Evet canım Cem' in iki dişi var fakat fırçalamaya daha başlamadım ama şöyle yapıyorum.Gazlı bezle gün için de ara ara siliyorum .Özellikle demir damlasindan sonra..

ben aldım ve çok memnunum.
Ne yapiyor tam olarak
Geçmiş olsun şimdi nasılsınız canım?Dilerim daha iyidir kuzu..
Daha iyi gibi keyfi yerinde cok sukur tesekkur ederiz. Geceleri kötü oluyor daha cok. Atesi cikiyor ara ara hala bir iki saat once hafif vardi yine. Diş e olabilir bilemiyorum. Apireks diye soguk alginligi şurubu vardi dun gece verdim rahat uyudu. Oncesinde balgam tıkanıklık gibi bisi oldu nefes alamadi bir an. Yine sorduk doktora nefessiz kalmaz bu tikaniklik yuzunden zorlansa da tolere eder bu bi hastalık sureci gececek dedi. Ama cok korktum af edersiniz o balgami çıkarmayı da bilmiyor yutmayi da yapamıyor sanirim. Burun salgisi yesil agiz salgisi da cok mukuslu. Devamli burnunu acıyorum. Gecse de biran once. Kendim de cok fena oldum. Okaliptus yagi aciyor burnu aklinizda olsun ondan da hafifce sürüyorum burnunun ucuna

Çok geçmiş olsun. Gerçekten bebişler istedikleri gibi ağlasınlar, bağırsınlar ama ateş hastalık uzak dursun onlardan
Çok sağol canım..Amin..Aynen bebeklere birşey olmasın. Kuzucuklarımız sağlıklı, mutlu olsun
Canım geçecek inşallah.. İster istemez bu da hayata adapte olma süreci..artık yavaş yavaş soğuk algınlığı benzeri hastaliklarla bebeklerimiz tanışacak..Balgamı da bebekler çoğunlukla kusarak çikarabiliyorlar.

Allah dermansız dertlerden korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…