2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
kızlar armut verdim ve alnında hemen 2 tane sivilce gibi geniş kızarıklık oluştu.
Bunun anlamı ne?
Bir daha tadım yaptırayım mı erteleyeyim mi yoksa bağımsız bir şey mi? Fikri olan var mı.
Bu tip kızarıklıklar oluşursa bence hemen fotoğraf çek. Kaşıntı yaptı mı, ne kadar süre kaldı, kakada mukus/kan oldu mu gözlemlemende fayda var. Başka bir şey de sebep olmuş olabilir. Birkaç gün bekleyip tekrar armut verdiğinde aynı tepkiyi verecek mi o önemli.

Kizklar merhaba bebeğe nasıl su icitiyorsunuz. Ne ile.. pipetli bardaktan çok geliyor ve pipeti isirmaya çalışıyor. Kaşık zor. Nasıl bir bardaktan memnun kaldınız öneriniz var mi

Direk normal bardağa geçtim küçük:)
Çok seviyor ondan içmeyi hevesle uzanıyor.
Almaya çalışıyor elimden.

ben çay bardağıyla içiriyorum çok da güzel içiyor diş çıkardı dişi değip tık tık ses çıkarınca çok hoşuna gidiyo gülerek içiyo birde

Bizimkinin de dişleri patlamis.
Uç verdiler bir kaç gündür.
Aynen tik tik ses çıkıyor ama deli kaşınıyor sanırım.
Ne bulsa sert sert kasıyor.
Bardak çarpınca canı acır mi diye geriliyorum ben de.. Ama çabuk alışsın istedim bir yandan.

Bu arada peynir yaptım ilk defa.
Umarım basarili olmuşumdur. :)

Yarın sabah deneyeceğim. Severek yesin lutfen..

paylaşım için teşekkür ederim.

fisher price köpekçik için sormuşsunuz zannederim. benim en çok sevdigim yönünü anlatayım. en uzun süreli müzik açınca 4 dakika aralıksız müzik çalıyor, degişik şarkılar şeklinde. köpekçiği bebişin karşısına oturtuyorum, 4 dakika hiç kıpırdamadan müzik dinliyor, sonra bi daha tuşa basıyorum bir daha 4 dakika dinliyor. mesela yemek yemem gerekirken veya kısa süre ayrılmam gerekirken benim ok işime yarıyor.
ayrıca köpekçigi çok seviyor. mesela bugün zil çaldı ve çok korktu. hemen eline köpekçik verdim birden mutlu oldu, neredeyse sarılacaktı :)

yaaa sizin bebiş kaka yaptıgında bezden dışarı taşıyormu. benim özellikle son 1 aydır yaşadıgım bir sorun. prima premium kullanıyorum. kaka yapınca sırtına dogru kaçıyor bir şekilde. hem sırtı kirleniyor hem atleti batıyor. yani kaka yaptıktan sonra ben farkeder farketmez degiştiriyorum. ama bazen aradan süre geçebiliyor ve o zaman yerde tepinirken falan kakayı dışarımı kaçırıyor acaba ? veya ben mi yanlış baglıyorum bezini diyecegim, ama son 1 aydır bu sorun olmaya başladı.
sizde yaşıyormusunuz ? yani bu tür şeyler yaşamamak adına prima alıyorum pahalı bir bez sonuçta, ama olmuyor :)

Herkese selamlar Yine bi dünya alıntı yaptım kaç gündür, hepsi gitmiş

Bizim ilk dişimiz baş verdi çok şükür lila6 sen yazmıştın sanırım çok hoşuma gitmişti eşime de okumuştum, kesintisiz uyuduğu gece bil ki dişi çıkmıştır diye, hakkaten öyle oldu ya
Darısı diğerlerine diyelim.

A April wind geçen günlerde paylaştığın ek gıda seminerine katıldım, denk getiremiyordum o gün denk geldi teşekkür ederim Doktorumuzla paraleldi genel söyledikleri, ama uyuşmayan şeyler de az değil. Bu ek gıda yoruma ne kadar açık bir şey böyle. Sanırım bu saatten sonra en iyisi bir takım yönlendirmelerle birlikte içten geldiği gibi ilerlemek

Bu arada, çok çok geçmiş olsun E Erganun ve ulasimiz Yavrular iyi olsun hep, hiç kıyamıyorum hastalıklarını duyunca

Bu peluş köpekçik mi?? Bizde de var ama 4 dk şarkı gibi bi tuşu olduğunu bilmiyordum. Nasıl oluyor acaba?

Bir büyük bedene geç istersen canm. Biz de cok yasadik acikcasi onu simdilerde artik cikmiyor. Kakasi krem kivaminda artik yogunlasti diye muhtemelen. Arada bacaktan cikiyor sadece. Bi de belinin bantlarini birlestiriyorm neredeyse ortada. Doktor öyle gostermisti. Gerci benm ona ragmen cok cikti prima premium care la

ulasimiz gecmis olsun sanirim ben kacirdim. Bebis iyi mi?

hadi hayırlı olsun acımaz ya bardakla sanmıyorum bayağı sert ve sivri bizimkinin geçen pirinç tanesi verdim parmağımı ısırdı resmen dişinin izi çıktı delindi sanki
benim oğlan sebze pek sevmedi ya hangi sebzeyi verdiysem severek yemedi yüzünü ekşitti ama yumurta peynir meyveleri falan iyi yiyo yarın bende yapcam peynir inşallah hep iştahlı olurlar benimki ağzındaki bitti mi hemm hemm diye ağlıyo yemek istiyo

Sağol canım benim..Aynen hep iyi olsunlar, huzurlu, mutlu olsunlar.

teşekkürler cevabınız için, yanlış anlamayın lütfen anlamak için soruyorum. büyük bedene geçince ne faydası olacakki ? vücüdüna tam oturunca dışarı kaçması daha zor degilmi ? büyük bedene geçince vücuduna bol gelecek ve daha çok kaçacak ?

Sağol canım.. Yeni uyudu ama bütün gün keyifsizdi diş sancısı da üstüne geldi galiba.

Beden buyudukce emme alani da artıyor. Tasma küçük geldigi icin olabilir. Sıkıyor mu suan bi onu kontrol ettinz mi? Bacakları beli. Ben dedigim gibi çözemedim hep tasti. Doktora bile sormustum. Bez numarası tamam. Baglamada da sorun yok ama hep tasti sirttan. Artik kivami degistigi icin o sorun ortadan kalkti.

Rica ederim canım katılmış olmana sevindim
Benim de takıldığım küçük şeyler oldu önceki katıldğımda , cam rende kullanmamak gibi mesela. Ama her doktorun her hemşirenin vs izlediği yol ve deneyimi Farklı olabiliyor işte. Orada da dediğin gibi mantığımız ve içgüdülerimiz devreye giriyor.

Cam rende kullanmak doğru değil mi

Cam rende kullanmak doğru değil mi
Doğru değil değil aslında
Cam rende kullanılan meyvenin daha çok suyunu çıkardığını; meyvelerin suyunda ise daha çok şekerli kısmının kaldığını söylemişti. Kullanılmasa daha iyi vs dedi ama tam olarak katılmıyorum ben.

3 saat sürdü, şarjım bitti de öyle çıktım yani benim tanık olduğum 3 saatti dinlemediğim koptuğum kısımlar da çoktu, aklımda kalmamış cam rende olayı. Bir de biz meyveye 8ay bitince geçicez diye beynim o kısmı algılamadı sanırım

Katılan bazı hanımlar not tutup paylaştı, ben de buraya ekleyeyim illa ki okuyan olacaaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…