2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canim cok gecmis olsun. İnsallah bir an once cikartsin

Kizklar merhaba bebeğe nasıl su icitiyorsunuz. Ne ile.. pipetli bardaktan çok geliyor ve pipeti isirmaya çalışıyor. Kaşık zor. Nasıl bir bardaktan memnun kaldınız öneriniz var mi
Canım Merhaba
Ben Alıştırma bardağı da aldım fakat dışarda kullanırım diye..
Evde çay bardağı ile veriyorum .İlk zamanlar zorlanıyordu ama şimdi alıştı rahatlıkla içiyor. Alıştırma bardığımız da Tommee tippee

kızlar armut verdim ve alnında hemen 2 tane sivilce gibi geniş kızarıklık oluştu.
Bunun anlamı ne?
Bir daha tadım yaptırayım mı erteleyeyim mi yoksa bağımsız bir şey mi? Fikri olan var mı.

Kizklar merhaba bebeğe nasıl su icitiyorsunuz. Ne ile.. pipetli bardaktan çok geliyor ve pipeti isirmaya çalışıyor. Kaşık zor. Nasıl bir bardaktan memnun kaldınız öneriniz var mi
Mamajoo Alıştırma bardağı kullanıyorum ben de, memnunum.
Bir de oioi bardak var biraz zamanını bekliyorum bardağa alıştırırım diye ümit ediyorum.

İlki çıktıysa diğerleri de hızla gelir genel olarak ve en iyisi aslında bu. Diğer türlü süreç uzadıkça bebeğin de huzursuzluğu artıyor.
Azı dişlerine gelince biraz zorlanıcaz işte.
evet ya büyük oğlumda her diş çıkardığında çok zorlanmıştık ateş yapmıştı bunda şuana kadar ateş olmadı inşallah olmaz da hepimizin bebişleri rahatça çıkarır

bende ilk defa duydum ben ilk patates sonra havuç sonra kabak verdim üç gün kuralıyla ondan sonra karıştırmaya başladım. Aslında hepsini ilk karıştırma değil de ilk 3 gün mesela patates verdik onda sorun olmadıysa sonraki 3 gün patatese havuç ekleyip verin diyorlar ama ben hepsinin tadını ayrı ayrı alsın diye üçer gün tek sebze verdim

ben çay bardağıyla içiriyorum çok da güzel içiyor diş çıkardı dişi değip tık tık ses çıkarınca çok hoşuna gidiyo gülerek içiyo birde

Bu sayfa hoşuma gitti belki faydası olur

kızlar armut verdim ve alnında hemen 2 tane sivilce gibi geniş kızarıklık oluştu.
Bunun anlamı ne?
Bir daha tadım yaptırayım mı erteleyeyim mi yoksa bağımsız bir şey mi? Fikri olan var mı.
Canm doktor bana yuzunde falan dokuntu tarzi kizariklik vs olursa kes daha sonra tekrar dene demisti. Genis kirmizilar olur demisti

Canm doktor bana yuzunde falan dokuntu tarzi kizariklik vs olursa kes daha sonra tekrar dene demisti. Genis kirmizilar olur demisti
Sağol canım, kızarıklık oldu uyudu uyandı geçti. Yenidoğanken de oluyordu sanırım armut kaynaklı değil Bakalım tekrar verince olacak mı

Dişleri çıkar çıkmaz temizlik öneriyoruz, beslenme sonrası temiz bir gazlı bezi ıslatıp temizleyebilirsin. Parmak fırçalar da satılıyor onlar da olabilir.Diş fırçası kullanımı için biraz erken, azı dişleri çıktıktan sonra kullanılır. Diş macunu falan kesinlikle yok, tükürmeyi becerdikten sonra florürsüz olanlar kullanılır, 3 yaş civarı. benim oğlum 2,5 yaşında daha yeni başladık fırçalamaya, önce o fırçalıyor sonra ben mikrop kalmış mı diye kontrol edicem diyerek asıl fırçalamayı yapmaya çalışıyorum. Amaç alışkanlık kazansın. Rafine şeker vermiyorsan, biberona tatlı gıdalar koyup eline verip uzun uzun emmesine izin vermiyorsan çürük riski düşük zaten

Bunun anlamı ne?
Doktorumuz hemen geçiyorsa tekrar ver alerji değil direnç dedi direnci kıralım dedi ıspanakta oldu bizdede

BEn chicco alıştırma bardağı aldım fakat biraz bol akıtıyor. İki numara biberon ucuna geçince Eski bir numara avent biberonun ucunu genişlettim onu kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…