2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yine baya konuşmuş ehehe
Paylaş tabi canım

Kizlar konumuz degil ama erken tatil firsatlarindan yararlanmak istiyoruz tavsiyeleriniz var mi yaz icin. Suraya gidersen rahat edersin gibi. Tabi ne kadar cok para o kadar luks ama orta hallilere bakinca da emin olamıyor insan ne kadar doğru fotoğraflar vesair diye. Tavsiye uzerine yapmak mantikli

Cam rendem yok. Ben mecbur kullanamiyorum su an. Bu konuda ne diyorlar mesela?

Ha burda yazmissin.

Kakasinda bugun mukus vardi. Korktum biraz. Olmuyo cunku genelde. Yeni bi sey de vermedim aslinda. Alerji degil ama direnc dedikleri sey olsa gerek. Bir de kakasi epey kati. Hala oyle. Duzeltemiyorum. Bakici teyze ek gida da boyle olmasi normal, bundan sonra boyle olacak dedi. Sizin bebekleriniz nasil yapiyor?

Parmak fırçadan gorursem alicam. Hep firca gordum normal. Olmadi gazli bez zaten.
Yaa 2 bucuk yasinda minik dislerini fircaliyor demek gozumde canlandi.

Sağol canım sizde nasıl bi tepkime vermişti kızarıklık şeklinde miydi?
Banyo yaptırırken baldırında da gördüm o kırmızılıktan, tereddütte kaldım iyice.
Canım benim iki cocukta alerjik olduğu için biliyorum alerjik kırmızılık genellikle ilk ağız çevresinde olup sonra yuze yayılıyor birde ortasında minicik beyaz kabarık etrafı kırmızı oluyor ve alerji kırmızısı biraz daha canlı kırmızı oluyor bizim süt alerjimiz var yoğurt verdim 5 dk sonra çene altı kızardı yarım saate geçti test yaptırdım alerji çıktı emin olmadığın için armut demiştin sanırım bir kaç gün bekle tekrar ver o zaman emin olursun

Bizimki de katı hata yaparken ikiniyor zorlanıyor diye dün genelde çorba kıvamında verdim dün akşam düzeldi ama hep çorba olmayacagi için zamanla ıkınma sorunu azalır diye bekliyorum

Ağız ve çevresinde olmadı ama tarif ettiğin şekilde oldu canım ben sana resim yollayayım bi bak sende :/
Bugün vermicem dediğin gibi sonra deneriz bir daha hem emin olurum.

Bu gece güzel uyuduk sabah dişe baktım sanki bir şey gördüm ama önceden olan diş incisiyle karıştırıyor da olabilirim
Gece uykusu sıkıntı değildi gerçi ama gece ağlayarak uyandığı oluyordu bir iki kez.
Bu gece sadece bir kere kalktı
Dili hep orada çekmiyor ki düzgün göreyim diş mi ne?
Ben de merak ettim gelen diş mi yoksa yanılıyor muyum diye.

Kızlar ilk göz muayenesine gidecegiz yakında. Göz doktoru nelere bakıyor, nasıl bakıyor ? Bebiş rahat durmazki bakarken, nasıl bir ortam oluyor ? Dikkat etmem gerekenler, sormam gereken sorular ?
Tecrübelerinizi anlatabilir misiniz ?

Bir diger sorum daha olacak. Bugün ek gıdaya başladık, çok azda olsa yedi. Size daha önce bahsettiğim patates-havuç-pirinç-zeytinyagı karışımından yaptım. Bunu hergün taze taze pişirip yapmak en ideali. Ama tabiki zaman yetmez buna :) siz kaç günde bir tazesini yapıyorsunuz ? Bşr günden fazla aynı şeyi veriyorsanız, kapalı bir kaba koyup buzdolabındamı saklıyorsunuz ?

Ben de gecen gun denedim. Yaptigim pureden biraz ayirip agzi kapali buzdolabina koydum. Ertesi gun benmari isittim.

Canım bazı gıdalar ikinci güne bırakılıp ısıtılması sakıncalı olan gıdalar tavuk yumurta vs bunların içinde patateste var ben hep iki günlük yemek yaparım yani defalarca ikinci günü olan patatesi ısıtıp yemişizdir bir şey olmadı şükür ama bebek için olanları en azından 1 yaşına gelene kadar günlük yapmaya çalışacağım

Bizim de epey katı yaklaşık bir haftadır, tam anlamıyla kaka yapmaya başladı dedim hatta. ve içi de pütür pütür hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…