2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hadi inşallah diyelim Bizim baya çıktı hala görmek çok zor, elimle hissettim hep. Çıktığı gibi ele geliyor keskinliği.

bende hep yemekleri 2 günlük yaparım. bugün yaptıgımı yarında yerim. ama konu bebek olunca işler degişiyor dogal olarak. "cimcim karides" arkadaş ta 2. güne buzdolabında saklanacagını söylemiş. diger arkadaşlardan da yorum almak isterim. her gün yapacak vakit bulamayabilirim diye korkuyorum, zaten günlük işlerine yetişemiyorum

K kelebek1979 kavanoz maması şeklinde yapmak daha iyi olabilir vakumlu şekilde 3 gün idare eder. Ama normal kapatıp öbür gün vermek iyi fikir mi emin değilim. Vakit olmayınca/çalışınca bir şekilde mecbur kalıyor insan o ayrı.

Bizimki de katı hata yaparken ikiniyor zorlanıyor diye dün genelde çorba kıvamında verdim dün akşam düzeldi ama hep çorba olmayacagi için zamanla ıkınma sorunu azalır diye bekliyorum
Kac sefer ek gida veriyorsun? Ben 3 kez veriyorum. bir ogun yogurt (ya da peynir yumurta) bir ogun sebze ( kendisi ya da corbasi) bir ogun meyve ( 2 meyve mix ya da yogurtlu) gibi. Cok mu veriyorum acaba ?

Ust disleri geliyor. Bu ne acele anlamadim. Sistigini gormustum simdi de kirmizilik gordum ince kilcal damarlar gorunuyor. Alt disleri gibi ayni anda çıkacaklar. Ilki boyle gorundugu hafta cikmisti. Ama daha 2 disli fotosunu cekemedim. Dil hep disarda, iyi poz yakalayamiyorum.

Yirimm O dil yok mu o dil

Bizim de epey katı yaklaşık bir haftadır, tam anlamıyla kaka yapmaya başladı dedim hatta. ve içi de pütür pütür hep.
peki sen kaç öğün ek gıda veriyorsun torro? su veriyor musun? ben ağzını ıslatcak kadar veriyordum varla yok arasında. kakası sertleştiğinden beri veriyorum 10 20 cc

peki sen kaç öğün ek gıda veriyorsun torro? su veriyor musun? ben ağzını ıslatcak kadar veriyordum varla yok arasında. kakası sertleştiğinden beri veriyorum 10 20 cc
Genelde 2 öğün, 3 e çıktık mı pek hatırlamıyorum. Bugün yaklaşık 1 yumurta sarısı ve çeyrek-yarım arası avokado idi 2 öğünü.
Dün yumurta ve yoğurttu, önceki gün kabak püresi vs.
Suyu ben de öyle veriyorum sanırım. alıştırma bardağını ısırmaktan içemiyor zaten, çay bardağıyla da döke saça, Biraz gidiyordur herhalde midesine diyorum.

Bu arada doğduğundan bu yana kaka yapmadığı tek gün bugün. O sert kakalardan sonra kabızlık gelmez umarım

3 öğün olursa helal olsun ben zaman bulamıyorum 3. Öğüne

Elime gelmedi ya
Bu da mı gol değil bee
Beklemeye devam
Ahhh yaaa kız diş patlayacağı zaman sabah 5e kadar uyku yok diyolağğğğ
Öyle bir gece olursa yokla

Neden bilmem çektirmeden geleceğini düşünüyorum (Ümit ediyorum)
Çok pollyanna vari oldu ama

Ben her gün taze yapıyorum canım. İçim rahat etmiyor ertesi gün tekrar vermeye. Zaten her gün menüyü değiştirmeye çalışıyorum aynı şeyleri yemesin diye. Bir gün tarhana, bir gün bezelyeli salçalı yemek, bir gün sebze çorbası gibi. Yarın cheesecake yapacağım umarım sever

Bizde bu olduğunda bezinin küçük geldiğini anlıyorum. Ne zaman büyüğe geçsek kesiliyor bu sorun çünkü.

Ben bugün yiyorsa, yarın da veriyorum. Sonrası kalsada vermiyorum

Biz gecen 4 e kdar uyumadik sabah bi heves baktim ama dis falan yok zTen görünürde bsey de yok agizda. Ben daha baslamadim yarin oglen elma suyula giris yapcam. Bakalm nasi olcak

Dun oglen ilk kez yogurt verdim. Tum gun herhangi bir sey yoktu. Sabah uyandigimda yanaginda kizariklik gordum. Bazen kendi de tirnagiyla yapabiliyor, sabah kendi kendine oynuyordu. Ama yogurttan da suphelenmedim degil. Nasil emin olabilirim acaba, bugun tekrar versem mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…