2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Emin değilsen sonra dene istersen canım ben de armuttan emin olamayınca 1-2 tadım erteledim yine kızarıklık olursa armut kaynaklı olduğundan emin olmuş olurum diye

Gunaydin herkese. Biz bugun elma suyuyla basladik ek gidaya. aslinda tatli kirmizi sulu elmaydi ama yerken hep agzini eksitti. Ceyrek cay bardagindan azdi zaten yarim elma rendeleyip suyunu sıktım. Yarisini bile yemedi. Bir sure sonra kasigi uzattigimda yuzunu cevirdi. Cok istahli aslinda beni sasirtti sonra emzirdim emdi. Bakalim yarim tekrar deneyecegiz.

Burda pek cok annenin artik eskisi gibi yemiyor dediğini okudum bizimki de bir hafta kadar reddetti. En son karnibahar vermistim cok gaz sancisi olmustu sonra ara verdim bir iki gun yine verdim baska seyler patates filan almadi. Puturlu vermeye baslamistim. Alissin diyorlar ya hani. Sonra blender yaptım guzel yedi. Uc gundur bu sekilde çok sulu verdim sonra elma filan rendeledim cam rendede pattaes havuc puresinin icine ruseym koydum irmik koydum tekrar yemeye basladi putur. Eger reddetmesi bundansa bir deneyin derim putur konusunu.

Bu arada dun gece mi desem sabaha karsi mi bilemedim. 06:30 uyuduk Arada parca parca 2 kere uyudu ama toplasan 1,5 saat falandir. Bir de ben yatiriyorum kendisi yuzustu donuyor. Dogdugundan beri hic o sekilde uyutmadim. Suan kendisi dönuyor. Ben ceviriyorm tekrar donuyor. Sanirim o sekilde rahat ama ben de bu sefer ona bakmadan edemiyorum. Sanki agzi burnu kapanacakmis gibi geliyor

3 ogune bi haftadir basladik. Ama zaten bi iki kasik yedi yemedi belli olmayan ogunler olabiliyo zorlamiyorum hic. Sozum ona 3 ogun... Cocuk ac endisesini koca kiz olsa 20sine gelse de yasicam ben bence
Ben de bardakla vermeye basladim. Biberon gibi olmadigindan alistirma bardagiyla icince hep bogazina kaciyo oksuruyo. Her sudan sonra kiyafet degistirmek zorunda kaliyoruz. :/ Yaptı mi kakasini?

3 öğün olursa helal olsun ben zaman bulamıyorum 3. Öğüne

Ahhh yaaa kız diş patlayacağı zaman sabah 5e kadar uyku yok diyolağğğğ
Öyle bir gece olursa yokla
Hahah tam olarak oyle bi gecenin sabahindayim. En cok utandigi gece bu geceydi diyebilirim. Ust disleri gelmek uzere. Dedim sabaha cikacaklar boyle giderse ama cikmamislar.

Bir de az once ilk reglimi oldum. Ben dise yordum ama. Acaba gece sutum yetmiyordu da ona mi uyandi...

Yaa bu bir anda yuzustu uyuma sevdasi bizde de oldu. Hatta 20 gunu gecti hala bazen korkuyorum. Ama kafalari yan oluyor, rahatlar sanirim. 6. Aydan sonra kendileri dönüyorsa sorun yokmus ama insan urkuyor.

Bu ara yuzustu uyku uykuda emeklemeye döndü. Poposunu kaldiriyor sonra elleri dizleri ustunde dogruluyor. Sansliysak gozunu acmiyor, popo havada uykuya devam. Ama cogunlukla uyaniyor tabii

An itibari ile 9-12 ay tulumlara girdi bol falan da değil ben şok
E bebekten 9 aylık tulum kıyafet birşeyler sipariş etmiştim olmaz mı ki?

kızlar sizde benim gibimisiniz ? bugün günlerden pazartesiymiş, haftanın ilk günü, hafta sonu bitmiş. hiçbirşeyden haberim yok, hayattan kopmuş şekilde yaşıyoum, her gün birbirinin aynısı :)
Haftaiçi ile haftasonunun farkına varabiliyorum bir tek o da eşim evde oluyor dört gözle haftasonu olsun da kıza biraz baksın diye bekliyorum.

Sorma üç gündür bizimkinin de yanağı kızarık. Yumurtayı tarhanayı kestim. Bazen daha kırmızı bazen daha soluk pembe oluyor. Çizmiş de olabilir diye düşündüm ama çizse geçerdi şimdiye bir de böyle renk değişimi olmazdı. Baktıkça çok üzülüyorum.

Bi bilgi öğrenmiştim, bu ay bir öğününde 1 kaşık bile yese “bu öğünü yedi” diyebilmeliymişiz. Ama analık senin de dediğin gibi bu çocuk aç demek üzerine kurulu bir kurum
Ben önümüzdeki ay daha ana-ara öğün şeklinde gideceğim, o yüzden çok da kasmıyorum, alıştırma gibi oluyor şimdilik.

Bu arada regl zamanı bambaşka bir huysuzluğu oluyor ilk günler, ben bizde emin oldum bu duruma. Süt azaltmasından bağımsız olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…