Bizim de öyle. Gece zaten 3 4 5 uyanıyo ama geçen hafta 5 te uyandı uyumadı. 6 da uyuttum 7 de ayakta yine. Dişten diyorum. Epey rahatsızlık veriyor demek ki uyutmuyor yavruları.Evet gece çok sık uyanıyorduk hep zaten ama yine çat pat bi düzeni vardı. 9-10 gibi uyumuş olurdu. son zamanlarda artık 12-1 de uyuyor. Bazen 1 saat uyuyor. Geri kalkıp oturuyor sanki gündüz gibi. Geçen mesela kalktı oturdu ve sabah uyudu. Öyle olunca da tüm gün huysuzluk yapıyor.
Canım fayda olur mu bilmiyorum ama ben uyku saatini öne çekerken şey denemiştimEvet gece çok sık uyanıyorduk hep zaten ama yine çat pat bi düzeni vardı. 9-10 gibi uyumuş olurdu. son zamanlarda artık 12-1 de uyuyor. Bazen 1 saat uyuyor. Geri kalkıp oturuyor sanki gündüz gibi. Geçen mesela kalktı oturdu ve sabah uyudu. Öyle olunca da tüm gün huysuzluk yapıyor.
Biz balayında Didim’e gittik tam aile/emekli yeri ben öyle yerleri seviyorum çok ve denizi aşırı güzeldiEts sayfasında sanırım çocuk/bebek dostu oteller gibi bir seçenek vardı. Aslında daha çok neyi beklediğimizle alakalı şeyler ama ben daha büyük çocuklarımın da olması ve kendimin de yüzme bilmememden mütevelli denizi daha sığ ve temiz olan Didim, Fethiye taraflarını daha çok seviyorum. Çünkü ben denizde yüzmüyor yürüyorumama çocuklarla girebilme imkanı veriyor bu da. 5 yıl önce falandı sanırım ismi değişmiş olabilir Didim Akbük'te Aurum otellerinden birinde kalmıştık. Yemeği, temizliği güzeldi. Eğer el değiştirip bozulmadıysa tabi. Bir yakınımız Ramada Didime gitmişti memnun kalmıştı. Tusan Beach miydi ismi hatırlamıyorum ama ondan da memnun kalan bir arkadaşım vardı.Geçen gün ulen bu max royal çok mu pahalı deyip de bakma gafletinde bulundum. Zira bir aile odasını 20binlerde falan görünce (giden arkadaşlar varsa tenzih ediyorum) insan mısınız siz ya da biz neyiz demedim değil İnşallah gönlünüze göre bulursunuz.
yok sıkıntı orda zaten. gece uykusunu gündüz tamamlamıyor. sanki aksam 9 dan sabah 7 ye kadar uyumus gibi gündüz de 1 er saatlik 2 uyku yapıyo. bazen 45 dk falan uyuyo. uyutuyorum aksam 9 gibi mesela 35-40 dk sonra kalkıp oturuyo. ben de anlamadım valla nasıl yapcam. yine yazmaya başladım saatleri.Canım fayda olur mu bilmiyorum ama ben uyku saatini öne çekerken şey denemiştim
Normalde uyandığı saatten yarım saat önce ses yaparak uyandırmıştım, kendi uyandı gibi olsun diye. Uyanma saati öne gelince akşam uykusu da öne gelmiş oldu. 11,30dan 9a çektim böyle. Tabi arada şaşıyor o ayrı
Gündüz uyuduğu için gece uyumuyor olabilir gündüz uzun uyutmamaya çalışırsan ve gece uykusu gibi uyuduğu zamanda yarım saat öncesinden uyandırırsan belki sende bir fayda görürsün.
Fikkir olsun diye yazayım dedim tam uyuma saatlerini bilmediğim için. Gece uykusunu gündüz tamamlıyor gibi anladım.
Çook güzel ya fazlasıyla. Dediğin gibi aile ortamı daha fazla. Ve denizi harikaBiz balayında Didim’e gittik tam aile/emekli yeri ben öyle yerleri seviyorum çok ve denizi aşırı güzeldi
Aslında pirinç unu sanırım kalorisi fazla olduğu için bebeklere ağır geliyor. Onu yiyip uzuuunca uyuyunca da tok olduğu için rahat uyudu algısı oluşuyor. Geçen izlediğim canlı yayında doktor onun bebekleri bayıltacak seviyede ağır geldiğini söyledi.Pirinç ununun besin değeri çok yok diye biliyorum ama bununla yapılan tarifler var. Pirinç unu almak lazım mi yoksa onun yerine mesela buğday ununu kullansak oluyor mu?
saçma bi soruysa bilmiyorum valla arada ki ayrımı ondan soruyorum
Çünkü bir kaç şey aldım ve pirinç unu almadım bu sebeple
Çok teşekkürEts sayfasında sanırım çocuk/bebek dostu oteller gibi bir seçenek vardı. Aslında daha çok neyi beklediğimizle alakalı şeyler ama ben daha büyük çocuklarımın da olması ve kendimin de yüzme bilmememden mütevelli denizi daha sığ ve temiz olan Didim, Fethiye taraflarını daha çok seviyorum. Çünkü ben denizde yüzmüyor yürüyorumama çocuklarla girebilme imkanı veriyor bu da. 5 yıl önce falandı sanırım ismi değişmiş olabilir Didim Akbük'te Aurum otellerinden birinde kalmıştık. Yemeği, temizliği güzeldi. Eğer el değiştirip bozulmadıysa tabi. Bir yakınımız Ramada Didime gitmişti memnun kalmıştı. Tusan Beach miydi ismi hatırlamıyorum ama ondan da memnun kalan bir arkadaşım vardı.Geçen gün ulen bu max royal çok mu pahalı deyip de bakma gafletinde bulundum. Zira bir aile odasını 20binlerde falan görünce (giden arkadaşlar varsa tenzih ediyorum) insan mısınız siz ya da biz neyiz demedim değil İnşallah gönlünüze göre bulursunuz.
Hmm o zaman başka :/ Yaz bakalım kuzu görmek daha iyi oluyor inşallah tekrar bi düzen sağlarsınız. Dişleri kontrol et arada, bize de haber ver1
yok sıkıntı orda zaten. gece uykusunu gündüz tamamlamıyor. sanki aksam 9 dan sabah 7 ye kadar uyumus gibi gündüz de 1 er saatlik 2 uyku yapıyo. bazen 45 dk falan uyuyo. uyutuyorum aksam 9 gibi mesela 35-40 dk sonra kalkıp oturuyo. ben de anlamadım valla nasıl yapcam. yine yazmaya başladım saatleri.
Sağol kuzum bir arkadaşa daha sordum (Çook güzel ya fazlasıyla. Dediğin gibi aile ortamı daha fazla. Ve denizi harika
Dün soracaktım unutmuşum kızlar
Aslında pirinç unu sanırım kalorisi fazla olduğu için bebeklere ağır geliyor. Onu yiyip uzuuunca uyuyunca da tok olduğu için rahat uyudu algısı oluşuyor. Geçen izlediğim canlı yayında doktor onun bebekleri bayıltacak seviyede ağır geldiğini söyledi.
Pirinç unu yerine yulaf unu kullanabiliriz bence. Migroslarda var. Buğday unu da pirinç unundan daha sağlıklı ama tercih yulaftan yanabuzdolabında saklayınız ruşeym de kullanmakta fayda var en fazla bir çay kaşığı.
Olabiliyor öyle direkt yemesiyle sütten geçmesi arasında fark var alerji değil de vücudu tolere edememiştir belki kuzu sen de 3-4 tadım sonra yumurtayı tekrar dene bence. Böyle böyle vücutları tolere etmeyi öğrenirmiş. Doktora ulaşımın varsa görüşünü de sor mutlaka tabi.Merhaba anneler, bizim kızın yanağındaki kızarıklık soldu baya. Zannediyorum yumurta sebep oldu. Fakat ben yumurta yiyince olmuyor kendisi yiyince oldu. Bu konuda fikri olan var mı? Tekrar yumurta ne zaman vereyim yoksa hiç vermesem mi?
İlk 2 gün bizim de öyleydi sonra değişti. Meyve sebze süzgecine muz deneyin onu çok seviyor benim kızım.Bu arada biz ek gıdaya geçemiyoruz. Metehan kesinlikle ağzını açmıyor kaşığı görünce. Diğer akla gelen her şeyi (parke dahil) yalıyor fakat söz konusu gıda olunca o ağzını bir kapatıyor ki kesinlikle açmıyor. Blw denedim, ezdim, püre yaptım. Yoğurt da aynı şekilde. Katiyen yemiyor. Es kaza ağzına kaşığı aldıysa da geri çıkarıyor. Kızlarım az da olsa yerdi. Bu yavrum da iştahlı olacak herhalde her şeye saldırıyo derken iştahı gıdaya değilmiş onu anladımmeyveye geçmedik henüz bu arada. Ama bu gidişle muz bari deneyim dicem yerse..
Bebek büyütmede ortak sorun uyku. Uyumayı öğrenseler her şey güzel olacak ama işte. Ben dün güya 8de uyuttum bir de bana sor her 10 dakikada bir başında nöbet tutturdu. Gözü kapalı mıyıkladı saat gibi. Babası 10 gibi geldi onu görünce hepten uykusunu açtı. 12 miydi neydi geri uyuduğunda üstüne de 2 saatte bir uyandı sabah 8,30 güne merhaba dediben de deliksiz uykudan ümidi kesenlerdenim. kendimi çook çaresiz hissediyorum. oturuyorum ağlıyorum gecenin bir yarısı. gece 3 kez kalksam harika bir gece olur. bir ara gündüz uykuları güzelleşmişti, 40ar dakikadan 1.5 saate çıkmıştı ama o da gitti, eski hal geri geldi.
Blw Türkiye sayfasında buğday unu 8. Ay diyor. Pirinç, irmik, arpa 6. Ay. Şimdilik bulaşmadım unlu mamullere.BDün soracaktım unutmuşum kızlar
Pirinç ununun besin değeri çok yok diye biliyorum ama bununla yapılan tarifler var. Pirinç unu almak lazım mi yoksa onun yerine mesela buğday ununu kullansak oluyor mu?
saçma bi soruysa bilmiyorum valla arada ki ayrımı ondan soruyorum
Çünkü bir kaç şey aldım ve pirinç unu almadım bu sebeple
Ben tadımları bitirene kadar 7 ay 1 haftalık oluyor, 3 haftanın da lafı olmaz yaBlw Türkiye sayfasında buğday unu 8. Ay diyor. Pirinç, irmik, arpa 6. Ay. Şimdilik bulaşmadım unlu mamullere.
Ben bizimkinden umudu kestim doğdu doğalı uykusu az nerdeyse 7 aylık olacak kesintisiz uyuması lazım 2 kere uyansa onada razıyım ama sanki kurulmuş gibi saaat başı uyanıyor
Al benden de o kadar. 4 aydan sonra her saat uyandi hep. Sonra iki saatte bir olacak sekilde dengeledi ama muhakkak bu devrelerden birini ayakta surekli sallanarak gecirdik. Son zamanlarda da bir iki gun duzenli uyursa ucuncu gun sabaha kadar ayakta desem yeridir. Dun gece yine diş dedim ama yok surekli mikirdadi sureeeekli. Ayakta sallamaktan helak oldum. Sabah 6 buçukta babasina verdim uyucam diye sallamamis uyandi cingoz. Su erkeklerin bir gr fazla efor harcamayasinin olmamasi sinirlendiriyor bazenAynı canım aynı bende kabullendim artık aralıksız 3 saat uyursa oh uykumu aldım diyorum @zelihanur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?