Çoğumuz yaşıyordur bu duyguyu benceTam olarak ic sesim gibi konusmussun. Ben kendi yolumu buldum. Benim yolum normalde cok kuralci degil ama buraya gelip bakinca bazen beni ikilemde birakan konular oluyor. Sonra diyorum ya cocuguma zarar veriyosam gozgore gore. Bi sucluluk kapliyo icimi. Ben mi cok rahatim diyegel git yasiyorum.
Yalniz algilari muthis acilmadi mi? Oyle bi bakiyo sakalarima kikirdiyo ki bi an durup cevatlp vercekmis gibi hissediyorum.
Video cek ben oyle yapmistimOturdum kocamın horultusunun desibelini ölçüyorum. Sabaha ne kadar pişman olurum acaba asgagsgafafagafÇocuk uyanıyor napayım inanmıyor
Gecen gece ben de ses kaydi alip ona wp tan yollamistim gece 4 civari. Cocuk o gun 06:30 da uyumustu sabah ve resmen ben uyutuyorum kocamin horultusuna uyaniyor. En son kovaladim gitti salonda yatti. Bde inkar ben horlamam dieOturdum kocamın horultusunun desibelini ölçüyorum. Sabaha ne kadar pişman olurum acaba asgagsgafafagafÇocuk uyanıyor napayım inanmıyor
Canım bende almıştım bekletmeden hemen sıkıp yıkamaya çalışıyorum şimdilik memnunum.Baby me leke cikarici aldim e bebekten. Kullanan var mi memnun kalan. Minoris alacaktim indirimdeydi bu diye aldim. 2 gunluk ek gida seruvenimizde hersey leke oldu ve cikartamadm
İlk zamanlar zor oluyor bende zar zor yediriyorum istemezse ısrar etmiyorum zamanla alışırız umarımGünaydın kızlar
Bugün ek gıdaya geçtik sabah 7.30 da uyandırmaya niyetliydim ama havuc pismeyince 8 e sarkti hic oyle bekledigim gibi de gecmedi öğüre öğüre hal oldubende hiç zorlamadım 2 çay kaşığı anca yemiştir. Sonra kaşıkla beslemeyi bıraktım tabak önünde avuçlamaya bazen sağa sola fırlattı bazen de ağzına götürdü 15 dakika bekledim sonra emzirdim. Nasıl bir emmek anlatamam.... 10.30 gibi uyuturum diye dusunmustum ama nerdeee hooop az önce uyudu... önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Video cek ben oyle yapmistimayyy bu erkekler. Allahim bu erkekler...
AhahahhaGecen gece ben de ses kaydi alip ona wp tan yollamistim gece 4 civari. Cocuk o gun 06:30 da uyumustu sabah ve resmen ben uyutuyorum kocamin horultusuna uyaniyor. En son kovaladim gitti salonda yatti. Bde inkar ben horlamam diesnra tlf bakinca mesaji gordu
Gönlünce bir şeyler ayarlarsınız inşallah baş başa kuzum. Ama bi kafa boşaltma seansı gerekliÖnceden hep hayal kurardım ilerde çocuğum olduğunda ilk tatilimizi sadece üçümüz hiç gitmediğimiz bir yerde yapalım baş başa diye ama nasıl içinde patladı anlatamam.pandeminin gözü kör olsun kaçamaklar yerine evde baş başa kaldik diyorum ki sağlık olsun neyse. Sürekli tatil alıp iptal etmek durumunda kaldım hep sokağa çıkma yasağı yapildi bende bu şans varken bayramda da yasak verirler hicbir yere gidemem gene yazlığa annemlerin yanına gideriz başbaşa yerine cümbür cemaat oluruz artık
Canım kendini kötü hissetmene gerek yok. Tarhana çok elzem bir şey değil çünkü zaten belli baharat ve domatesi tüketemiyorlar şuanlık. Maksat çeşit olsun yani ben öyle bakıyorum olaya. En nihayetinde içinde olan yoğurt un maya kapya biber. Onun yerine eğer orada varsa kapya biber salçası yap kendin mesela. Yemeklere at. Aynı vitamin. İstediğin/ bulamadığın bir tarif olursa biz atarız.Tum ihale sana ve doktoruna kalmasin lutfen.Genel anlamda yazilanlara bakinca kendimi kotu hissediyorum. Bebeklere ozel bisküviler pisirildi, ozel tarhanalar satin alindi, markalar konusuluyor surekli, ben cok duz bi sekilde yasak olmayan her şeyi 6. Aya uygun mu diye googlelayip bogazina kacmayacak sekilde catalla ezme normal rendeleme suretiyle veriyorum. Tamamen insiyatif aliyorum aklima nasil eserse insallah ileride bi sindirim problemi kalp damar sorunu olmaz benim yuzumden.
Haftasonunu iple çekiyorum ben de uyumak içinn12-03-06 seansları ile 6 da güne başladık. Haftasonu gelse de babaya bırakıp uyusam....
Kahvaltıda sadece lor peyniri veriyorum bazen de dursun diye sebze emziğinde muz da ek oluyorMerhaba kızlar,
Valla kendimden geçmiş durumdayım. 2 çocuk biri ilkokul 1.sınıf ebası, ödevi, ilgilenmesi, diğerinin ek gıdası uyutması oyalaması.. Saçımı toplayacak dermanım yok desem yeridir. Bu instamomların nasıl süslü püslü gezdiklerini sanırım hiç anlamıcam. Bendemi sorun yoksa onlarmı anormal kestiremedim. Geçen gün resmen 4.gün duşa girebildim. 4 gün yıkanmadığımı bile sonradan idrak ettimtemizlik desen tipikbir başak burcuyum ama yaaapaamıııyoorummm hep diyorum kız uyusun bir gün mutfağı, birhün banyoyu.. Yok arkadaş o kadar yoruluyorum ki mecalim kalmıyor.. Her sorsanız oturuyomusun o da yok 12 den önce popom yer görmüyor afedersiniz. Oda süt sağma esnasında anca
Ek gıda konusunda bizim kız hevesli bebelerden değil. Şarkıyla türküyle yiyor işte. Gören bu herşeyi yer maşallah diyor ama işin aslı öyle olmuyormuş. Yumurtaya direnç gösterdi. Bir iki kızarık oldu ara verdim 3 4 gün sonra tekrar deneyecem. Kahvaltıda yumurta olmadan nasıl verilir onuda bilmiyorum. Bu şekilde olan arkadaş varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Son olarak bu günlerin geçeceğini düşünerek kendimi avutuyorum. Bir 6 ay sonra belki ayaklanınca daha yorulacam ama en azından dilinden anlayacam.Ben değil kendi oyalanacak bir şekilde diye düşünüyorum. Umarım yanılmam
Ahaha dün gece bebeyi eşim uyuttu tabi kendini de uyutmayı ihmal etmemişGecen gece ben de ses kaydi alip ona wp tan yollamistim gece 4 civari. Cocuk o gun 06:30 da uyumustu sabah ve resmen ben uyutuyorum kocamin horultusuna uyaniyor. En son kovaladim gitti salonda yatti. Bde inkar ben horlamam diesnra tlf bakinca mesaji gordu
Cano yazmıştım ilk başlarda çok öğüryorlar yektanın baya öğürmesi azaldı artık 1 ay olacak tadım yapalı.Günaydın kızlar
Bugün ek gıdaya geçtik sabah 7.30 da uyandırmaya niyetliydim ama havuc pismeyince 8 e sarkti hic oyle bekledigim gibi de gecmedi öğüre öğüre hal oldubende hiç zorlamadım 2 çay kaşığı anca yemiştir. Sonra kaşıkla beslemeyi bıraktım tabak önünde avuçlamaya bazen sağa sola fırlattı bazen de ağzına götürdü 15 dakika bekledim sonra emzirdim. Nasıl bir emmek anlatamam.... 10.30 gibi uyuturum diye dusunmustum ama nerdeee hooop az önce uyudu... önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Emen bebeklerin süreç çok uzun gece beslenmesini kesmek içinBirde uyutma faslımız varki evlere şenlik.. Hala kucakta uyuyor. Ayakta kabul etmiyor. Haliyle benim kokumu aldığı için babası uyutamıyor. Hadi uyuttuk diyelim yatakta çivi var sanki 15-20 dk sonra fırt. Kucakta uyutup ayağa alırsan sürekli ıhladıkça sallarsan süre 45-60 dkya çıkıyor. Ama onuda yapamıyorum.Büyük kızın ebası oluyor. Burada 1 saat 2.5 saat diyenleri görünce bir hoş oldum. Toplasan benim kız anca 2 saat uyuyordur.Gecede sürekli mızmız. Birde bu gece beslenmesi ne zaman kesilecek. Ben mama ve anne sütü veriyorum. Ama çoğunluk mama tabi. Akşamları muhallebi yeme kıvamına ne zaman geliyor bu bebeler Yediren var ise gece kalkıyor mu beslenme için merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?