Bizde öyleyiz.çok az sabit durup sonra yıkılıyoruzE Edayazbahar bizimki düşüyor ya da öne atıyor belki de kendini. Öne atıp yüzükoyun gelip hareket edebilmek amacı
Bi 10 saniye felan oturuyor bazende kendini eliyle destekliyor öyle oturuyor ama bunlara desteksiz oturuyor demiyorum benMerhaba anneler.Bebekleriniz desteksiz oturtabiliyor mu?
Basta 3 5 saniye oluyordu simdi 1 dk yı buluyor oturduğu süre bence sayabilirsin sonuçta gunden gune süre uzuyor ve oturuyor yaniBöyle 10sn kadar kendi başına oturunca desteksiz oturuyor diyebilirmiyiz.yoksa dakikalarca oturması mı gerek.biz 10/15 sn kendi başımıza oturup sonra devriliyoruZ.siZin nasıl
TeşekkürlerBasta 3 5 saniye oluyordu simdi 1 dk yı buluyor oturduğu süre bence sayabilirsin sonuçta gunden gune süre uzuyor ve oturuyor yani
Anladım teşekürlerBi 10 saniye felan oturuyor bazende kendini eliyle destekliyor öyle oturuyor ama bunlara desteksiz oturuyor demiyorum ben
canım yetişkin insanın göz muayenesinde sorarak bu hangi harf şimdi net görebiliyor musun bu gördüğün nedir gibi sorularla bozukluk anlaşılıyor. bebeklerin gözünün bozuk olduğunu nerden anlıyorlar ben inanmıyorum bozukluğu teşhis edebildiklerine doktorların... bence moralini bozma sakın. nasıl anlamışlar el kadar bebeğin gözünün bozuk olduğunuhepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, bakalım hayırlısı diyeyim inşallah güzel haberler alırız. ama insan çok üzülüyor böyle durumlarda.
Henüz biz de gitmedik.kızlar merhaba, moralim bayagı bozuk sizinle paylaşmak istedim. göz kontrolümüz vardı, ilk defa gittik göz doktoruna. normalden fazla seviyede bozukluk varmış gözünde. yani yenidoganların zaten bozuk olurmuş ama o seviyenin üstünde dedi. 3ay sonra yine gel bakalım dedi. ama gözlük kullanmak zorunda kalabilir dedi.
ailede gözünde bozukluk olan varmı dedi, normal gözlük kullanandan bahsetmiyorum, ciddi derecede bozukluk olan dedi. öylede birisi yok, standard gözlük kullananlar var sadece.
şimdi 3 ay nasıl geçecek . endişeleniyorum.
siz göz kontrolünüz nasıl geçti, ne yaptılar, doktor ne dedi.
paylaşabilir misiniz ?
Teşekkür ederim, mesela göz doktoruda bana bunu sordu, ailede varmı genetik göz bozukluğu diye. Sizin ailenizde varmı genetik göz bozukluğu, yoksa sizdeki sorun , ailenizde sadece sizdemi var ??Henüz biz de gitmedik.
Ama ben de genetik miyop var kalın camlı gözlüklerim oldu hep nasıl bir bozuklulmuş ki,?
Kendi düzelebilir galiba 3 ay sonra yine bakacaksa. İnşallah düzelir.
Benim cimcime de yuvarlanarak fare gibi her yere giriyor. Artık evlerimizde güvenlik önlemleri almanın zamanı geldi sanırım.Benim ilk doğanlardan 13 temmuzda doğdu sanırım 7.5 aya yaklaştı çok emeklemiyor bir iki atıp elini düşüyor dönerek istediği yere varıyor ama.
Geçmiş olsun.Başıma gelmedi ama sudokremi çok övüyorlar.İyi geceler kızlar,
Umay’ın poposu fena pişik oldu, kıpkırmızıBez aynı, pişik kremi kullanımım aynı, farklı bir besin de denemedik epeydir niye böyle oldu bilmiyorum. Doğduğundan bu yana ilk. Ne yapmak lazım, çok tecrübesiz kaldım?
Annem ve babam da miyop benim. Hatta babamım gözlükleri de kalındı benimkiler gibi.Teşekkür ederim, mesela göz doktoruda bana bunu sordu, ailede varmı genetik göz bozukluğu diye. Sizin ailenizde varmı genetik göz bozukluğu, yoksa sizdeki sorun , ailenizde sadece sizdemi var ??
Çok geçmiş olsun güzel haberle sonuçlanır inşallah.kızlar merhaba, moralim bayagı bozuk sizinle paylaşmak istedim. göz kontrolümüz vardı, ilk defa gittik göz doktoruna. normalden fazla seviyede bozukluk varmış gözünde. yani yenidoganların zaten bozuk olurmuş ama o seviyenin üstünde dedi. 3ay sonra yine gel bakalım dedi. ama gözlük kullanmak zorunda kalabilir dedi.
ailede gözünde bozukluk olan varmı dedi, normal gözlük kullanandan bahsetmiyorum, ciddi derecede bozukluk olan dedi. öylede birisi yok, standard gözlük kullananlar var sadece.
şimdi 3 ay nasıl geçecek . endişeleniyorum.
siz göz kontrolünüz nasıl geçti, ne yaptılar, doktor ne dedi.
paylaşabilir misiniz ?
Geçmiş olsun. Ek gıda döneminde fazlasıyla yaşanabiliyo bu durum. Hakiki zeytinyağı sürebilirsin, kantaron yağı, hindistan cevizi yağı da iyi gelir. Brn Metehan 'da pişik görünce üçünden birini sürüyorum. Hatta şaka gibi ama küçük kızımın inatçı pişikleri olurdu alerjiden dolayı. Hiçbir iyi krem geçirmemişti de bu marketlerde yeşil tüplü arko krem çok iyi gelmişti. Aklınızda olsunİyi geceler kızlar,
Umay’ın poposu fena pişik oldu, kıpkırmızıBez aynı, pişik kremi kullanımım aynı, farklı bir besin de denemedik epeydir niye böyle oldu bilmiyorum. Doğduğundan bu yana ilk. Ne yapmak lazım, çok tecrübesiz kaldım?
Ek gıda ya geçişte oluyor canım kantaron yağı iyi geliyor bir de bize hametan çok iyi geliyor ıslak mendil kullanıyorsan su pamuk kullan temizlerkenİyi geceler kızlar,
Sevindim karar vermenize. İnşallah güzel geçer. Bebekli olunca illa ki zorlukları oluyo buna en çok bizim tedirginliğimiz sebep oluyobir de bebekler açık havada daha rahat oluyo. Suya girse hemen yorulup uyuyo falan. Asıl sorun biraz daha büyüyüp çocuk havuzundan, kaydıraklardan kurtulamadığında başlıyo "anne bak kayıyorum" "ooo süper çocuğum" "anne bak kayıyorum" "evet annecim gördüm" "anne bak kayıyorum" "evet diğer 5678567 kayman gibi bu da harika" ve tatil biter
45 derece imis normal süt ile ideali ama anne sütünü bu kadar isitmayin diyorlardı canimBir de kızlarrrrr anne sütü ile yoğurdu nasıl yapacağım sütler var değerlendireyim mis gibi
Ama sütü ısıtacak mıyım normal verirken süt ısıtıcı makinamda 40 derece ısıtıyor
Yoksa cıkarıp oda sıcaklığını mı beklicem ve maya olarak activia mı koyayım ?
Biri beni aydınlatabilir mi
Geçmiş olsun. Ek gıda döneminde fazlasıyla yaşanabiliyo bu durum. Hakiki zeytinyağı sürebilirsin, kantaron yağı, hindistan cevizi yağı da iyi gelir. Brn Metehan 'da pişik görünce üçünden birini sürüyorum. Hatta şaka gibi ama küçük kızımın inatçı pişikleri olurdu alerjiden dolayı. Hiçbir iyi krem geçirmemişti de bu marketlerde yeşil tüplü arko krem çok iyi gelmişti. Aklınızda olsun
Asitli sebze/Meyveler yapabiliyorİyi geceler kızlar,
Ağız çevresinde ve yanaklarında benekler çıktıOh afiyet olsun
Bizim meyvelerle olan mücadelemiz devam ediyor
Elma-armut kızarıklık yapıyor anında onlar liste dışı şimdilik.
Bugün avokado verdim sevmedi öğürdü hep
Elimde kaldı muz onu sevdi bi.
Ayva denerim belki bir de. Onu da sevmeyecek kesin. Otçul çıktı benim bebe
Geçmiş olsun kıyamam. Canım bizde de ara ara pişik oluyor hatta geçen hafta oldu poposu ve cinsel organın ici kıpkırmızıydı ; o zamanlar bezini sık degistiriyorum ve her değişimde belden aşağısını ılık suyla güzelce banyoda yıkıyorum. Sonra alt açma bezinin üzerine bezlemeden çıplak yaklaşık 10- 20 dakika serbest bırakıyorum hava alsın diye zaten kendiliğinden kuruyor sonra eczaneden aldığım kantaron yağını bol bol sürüyorum ve bezliyorum 2 günde tüm pişik yok oluyor iyileşiyor ekstra hicbir şey kullanmıyorum.İyi geceler kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?