2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Böyle 10sn kadar kendi başına oturunca desteksiz oturuyor diyebilirmiyiz.yoksa dakikalarca oturması mı gerek.biz 10/15 sn kendi başımıza oturup sonra devriliyoruZ.siZin nasıl
Basta 3 5 saniye oluyordu simdi 1 dk yı buluyor oturduğu süre bence sayabilirsin sonuçta gunden gune süre uzuyor ve oturuyor yani

hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, bakalım hayırlısı diyeyim inşallah güzel haberler alırız. ama insan çok üzülüyor böyle durumlarda.
canım yetişkin insanın göz muayenesinde sorarak bu hangi harf şimdi net görebiliyor musun bu gördüğün nedir gibi sorularla bozukluk anlaşılıyor. bebeklerin gözünün bozuk olduğunu nerden anlıyorlar ben inanmıyorum bozukluğu teşhis edebildiklerine doktorların... bence moralini bozma sakın. nasıl anlamışlar el kadar bebeğin gözünün bozuk olduğunu birçok kişi göz muaynesine bile götürmüyor rutin bi kontrol değil diye biliyorum. ben götürmeyeceğim mesela

Henüz biz de gitmedik.
Ama ben de genetik miyop var kalın camlı gözlüklerim oldu hep nasıl bir bozuklulmuş ki,?
Kendi düzelebilir galiba 3 ay sonra yine bakacaksa. İnşallah düzelir.

İyi geceler kızlar,
Umay’ın poposu fena pişik oldu, kıpkırmızı Bez aynı, pişik kremi kullanımım aynı, farklı bir besin de denemedik epeydir niye böyle oldu bilmiyorum. Doğduğundan bu yana ilk. Ne yapmak lazım, çok tecrübesiz kaldım?

Henüz biz de gitmedik.
Ama ben de genetik miyop var kalın camlı gözlüklerim oldu hep nasıl bir bozuklulmuş ki,?
Kendi düzelebilir galiba 3 ay sonra yine bakacaksa. İnşallah düzelir.
Teşekkür ederim, mesela göz doktoruda bana bunu sordu, ailede varmı genetik göz bozukluğu diye. Sizin ailenizde varmı genetik göz bozukluğu, yoksa sizdeki sorun , ailenizde sadece sizdemi var ??

Benim ilk doğanlardan 13 temmuzda doğdu sanırım 7.5 aya yaklaştı çok emeklemiyor bir iki atıp elini düşüyor dönerek istediği yere varıyor ama.
Benim cimcime de yuvarlanarak fare gibi her yere giriyor. Artık evlerimizde güvenlik önlemleri almanın zamanı geldi sanırım.
Geçmiş olsun.Başıma gelmedi ama sudokremi çok övüyorlar.

Teşekkür ederim, mesela göz doktoruda bana bunu sordu, ailede varmı genetik göz bozukluğu diye. Sizin ailenizde varmı genetik göz bozukluğu, yoksa sizdeki sorun , ailenizde sadece sizdemi var ??
Annem ve babam da miyop benim. Hatta babamım gözlükleri de kalındı benimkiler gibi.

Çok geçmiş olsun güzel haberle sonuçlanır inşallah.
Bu süreçte havuç mu yeseniz ya da yedirseniz acaba. Göz sağlığı için havuç faydalı bir vesin. Belki faydası olur

Geçmiş olsun. Ek gıda döneminde fazlasıyla yaşanabiliyo bu durum. Hakiki zeytinyağı sürebilirsin, kantaron yağı, hindistan cevizi yağı da iyi gelir. Brn Metehan 'da pişik görünce üçünden birini sürüyorum. Hatta şaka gibi ama küçük kızımın inatçı pişikleri olurdu alerjiden dolayı. Hiçbir iyi krem geçirmemişti de bu marketlerde yeşil tüplü arko krem çok iyi gelmişti. Aklınızda olsun

Ek gıda ya geçişte oluyor canım kantaron yağı iyi geliyor bir de bize hametan çok iyi geliyor ıslak mendil kullanıyorsan su pamuk kullan temizlerken

Her gun yeni bir şirinlik her gün yeni bir minnosluk daha neler göreceğiz yasayacagiz cok heyecanlı cok guzel. Binlerce kez sukurler olsun. Insallah diş miş donemi denk gelmez guzelce dinlenir gezeriz hepimiz hak ettik. Gerci ilk dişin sancisi o kadar uzun zamandir zorluyor hala cikmadi. Sikintisiz bir donem de olmayacagi belli.

Yaniyor başı avuclari agzi. Bir ayi geckindir ara ara oluyordu ama 10 gündür filan cok daha fazka kaşıniyor belli. Karanfil beklemiştim zeytinyaginda dokaptan çıkartıp onu sürüyorum. Dondurucudan bisiler cikartip veriyorum. Bazen elimi alip agzina götürüp hirsla surtuyor kasiyorum iyice. Bazem agrisi oluyor dokundurmuyor. Şişmiş de görünüyor. Umarim her diste ayni seyi yasamayiz

45 derece imis normal süt ile ideali ama anne sütünü bu kadar isitmayin diyorlardı canim
torro benimkine bepantol iyi geliyordu cok gecmis olsun

Asitli sebze/Meyveler yapabiliyor
Farklı besin olmasa da sebebi bu olabilir arkideşler öneride bulunmuş benim favorim kantoron yağı
Bir de popiş az hava alsın bez değişiminde mutlaka bir iki dakika açık bırakıp kuruyup havalanmasını bekliyorum totişin

Ağız çevresinde ve yanaklarında benekler çıktı doktora da atamadım hiç sabit durmadı diye ama 3 saat sonra geçti akşam yeniden verdim olmadı bu sefer belki de yemedi bilemiyorum bu sabah verdim 3.gunumuz bugün sabah yeniden beneklendi ama vücudunda yok sadece yüzünde yine sabit durmayınca resmini çekemedim şimdi uyudu uyurken çektim doktora yazdım ama ben çekene kadar çoğu yok oldu bakalım ne diycek

Geçmiş olsun kıyamam. Canım bizde de ara ara pişik oluyor hatta geçen hafta oldu poposu ve cinsel organın ici kıpkırmızıydı ; o zamanlar bezini sık degistiriyorum ve her değişimde belden aşağısını ılık suyla güzelce banyoda yıkıyorum. Sonra alt açma bezinin üzerine bezlemeden çıplak yaklaşık 10- 20 dakika serbest bırakıyorum hava alsın diye zaten kendiliğinden kuruyor sonra eczaneden aldığım kantaron yağını bol bol sürüyorum ve bezliyorum 2 günde tüm pişik yok oluyor iyileşiyor ekstra hicbir şey kullanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…