2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Disleri cikanlara hayirli olsun. Minik tatlis disler cook sevimli oluyolar.
Bizim kiz gigi diyor her seye. Ne anne ne baba. Gigii
Gel geel deyince ellerini uzatiyo, kikirdiyo. Artik cogu seyi anlamaya ve bilincli tepkiler vermeye basladi. Kisiligi var resmen. Mest oluyorum

Gece sık uyandı mı kuzu, bari buradan kotaralım istiyorum

Oğlumda kucakta uyur genelde bu aralar sıkıntılı yay gibi geri atıyor kendini ıııhıı gibi sesler çıkararak uykusuzluktan düşecek neredeyse ama dalana kadar baya zorlanıyor. Diş diye beklıyorum bakalım bazı gecelerde ağlayarak uyanıyor
Bende bu postu paylaşacaktım daha öncede önermiştim oya çanak bebek uykusunu lütfen okuyun.
Bu arada tuzlu su iyi geliyor benim vücudumda büyük benek gibi kaşınan kabarcıklar çıkmıştı doktor duş sonrası tuzlu su solüsyonu ile sil demişti hemen geçmişti.

Uyku beslenme uyum gibi konularda mizacında çok etkisi var. Benim oğlum kolik değildi ama kucaksız asla durmazdı ilk aylarda sakinleşip uyurdu. Kaç defa ayakta sallayarak uyutmaya çalışsam nafile hiç istemedi uyuduktan sonra dinleneyim diye ayağıma aldım. Hala kucakta uyuyor kilosu arttıkça nasıl taşırım diyordum ama hala taşıyabiliyorum kaslar kuvvetlendi artık

Aslinda yeni oyuncak olunca uzun sure onunla oynuyor. Sonra skiliyor. Bu sefer hic baslamadi. Agzimiza sokamadigimiz seyleri sevmiyoruz. Sizinkiler de oyle mi ya. Ne bulaa agzinda. Hersey agzinda.
Hmm bizim bebiş tam tersi yeni oyuncağa temkinli oluyor sonradan alışıyor genelde ondan aklıma öyle geldi
Ama o ağız meselesi bizde de var sokabildiği her şey ağzında. Bugün babasının kulağını emdi

Ynasmaya korkar olduk vala kari koca perisaniz. ZTen bi sac bas yoluyo. Sonra da cene. Burun agiz. Surekli agzina sokmaya çalışıyor.

Biz bugun 7. Ayi doldurduk. Pazartesiden beri elma suyuyla baslamistik yaziyorum hep buraya. Krem daha oncesinde zaten kaka kivami degismisti baslamadan once. Krem gibiydi. Ama altin sarisiydi. Alti ustu 2 yudum elma suyu icti die bi anda karardi katilasti falan bi degisik oldu. Acaba normal mi ki ya.

Ne zaman uyku eğitimine karar versem , paylaştığınız yazı tarzı konulara denk geliyorum. Dün çok kararlıydım. Ben de o sayfayı takip ediyorum. Aynı yazı çıktı karşıma. Drumuz ısrarla eğitim verin diyor. Ama çocuklar belli bir yaşa gelince zaten kendi uyuyor. Uyku eğitimi ebeveynlerin rahatı için bence. Yine çok çok kararsızım. diyorum ki ; 35 imde doğurdum bir daha ne zaman olur ya da 2. Çocuk düşünürmüyüm bilmiyorum. Tadını çıkartayım bazen de yeterrr sırtım , belim ağrıdı

Bilmiyorum canım valla elma bekledikçe kararan bir meyve olduğundan belki renk değişimi yapabilir ama hemen katılaşması vs bilemedim yanlış bir şey demiyim
Bu yazıyı bende paylaşacaktım ama yanlış anlaşılmalar olur diye paylaşmamıştım genelde ben bi paylaşım yaptığımda tepki alıyorum bak aynı tepkiyi sen almamışsın diye yengeç alınganlığımı ortaya koyayım

Ya bu muthis bi sey. Ben bi hafta izinliydim denedim cok agladi. Sonra calismaya baslayinca yine tum duzeni bozuldu

Gece sık uyandı mı kuzu, bari buradan kotaralım istiyorum
Gece sık uyanması olmadı canım ama normalde gece uyandırdı beslerdim uykuya devam ederdi. Uyanıp uyumamaya başladı. Ozellikle 4-5 gibi uyanıp 4 saat duruyordu. Dün onu yaşamadık inşallah geçmiştir
Aynen arkasından diş geldi bizim belki sizin de öyledir

Ebeveyn destegi diyor yazida. Babasi da uyutabilir. Bence yazi direkt memeyle uyutmayi savunmuyo. Sarilip sevsek ve uyusa keske. Ben ofise gectigimde bu yazilandan daha kotuleriyle yuzlesek gec saatlere kadar calistigimdan. Onu olacaklara hazirlamaya calisiyorum ama olmuyor.

Gece sık uyanmasi hakkinda bi sey fark ettim. Ne zaman saat 22:00'den sonra uyusa daha dogrusu yaninda olmadigim icin erken uyutamazsak gece uyanmiyo. Calismadigim gunler onu 20:00'de yatitiyorum o zaman gece sık sik uyaniyo. Yani gec yatinca uyanmiyo, erken yatinca uyaniyor.

Katılıyorum aling
O köpekçiğin içinde kırmızı balık var onu aç ilkten seviyorsa
Umarim oyle olur bakalim. Actim hepsini cok tinlamadi. İcine sim ve pul attigim su sisesini tercih etti
cok kati degil ama katilasti yani. 2 gundur yogurt yiyoruz bakalim
Bugun yaparsa foto cekcem.

bizimki de katı ve koyu yeşil, içinde sarılık var anne sütünden, evet çok inceledim. ama Luna çok yiyor. Bakıcı teyzemiz eee normal tabi artık bir şeyler yemeye başladı eskisi gibi olmaz kakası , bundan sonra böyle olcak dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…