Gece sık uyandı mı kuzu, bari buradan kotaralım istiyorumGeçen buraya bir uyku düzeni yazmıştım. O büyük ölçüde yok olduHuysuzluk vs yaşamadık ama normalde iki dk içinde kucağımızda uyuttugumuz çocuğu uyutamaz olduk kucakta. İyice uykusu geliyordu ama atıyordu kendini. Yatakta kendi kendine ya da ayakta gezerken uyuyakaliyordu. Başka bir sıkıntı olmadı çok şükür
Çeker çeker yeni olmasının dolayıdır belki. Bilememiştir nasıl şeetceğiniEğitici kopekcigimiz geldi ama hic ilgisini cekmedi. aldi biraz agzina sokmaya calisti sonra birakti yuzune bile bakmıyor
Oğlumda kucakta uyur genelde bu aralar sıkıntılıGeçen buraya bir uyku düzeni yazmıştım. O büyük ölçüde yok olduHuysuzluk vs yaşamadık ama normalde iki dk içinde kucağımızda uyuttugumuz çocuğu uyutamaz olduk kucakta. İyice uykusu geliyordu ama atıyordu kendini. Yatakta kendi kendine ya da ayakta gezerken uyuyakaliyordu. Başka bir sıkıntı olmadı çok şükür
Bende bu postu paylaşacaktımYatağında, yanında oturarak uyuyttuğum yani desteksiz uyuyan bebeğini son ayda memede uyumaya alıştırdım, evet baya ben yaptım bunu, aman rahat etsin dişi çıkacak diye.
Şimdi ben barsam yanında asla emmeden uyumuyor, ama annemdeyken annem uyutuyor mesela.
Dün çok direndim emzirmemek için ağlaya ağlaya uyuyakaldı en son kucağımda, çok kötü ü oldum. Üzerine de şu yazıyı okudum, tavsiye ederim.
Altındaki yorumlarına kadar okudum.
Özlem Ilgaz on Instagram: "Okumak için ekranı sola kaydırın lütfen 👉💜 . "Destek" sende olmayan, az olan, gücünün yetmediği bende varsa paylaşmak değil mi zaten? . . . . #attachmentparentingturkiye #empatikebeveynlik #koşulsuzebeveynlik #doğalebeveynl
16K likes, 581 comments - attachmentparentingturkiye on February 25, 2021: "Okumak için ekranı sola kaydırın lütfen 👉💜 . "Destek" sende olmayan, az olan, gücünün yetmediği bende varsa paylaşmak değil mi zaten? . . . . #attachmentparentingturkiye #empatikebeveynlik #koşulsuzebeveynlik...www.instagram.com
Bizimki uslu bebekti, çabuk uyum sağlamıştı yatır/kaldır yöntemini denemiştim kendimce ve başarılı da olmuştu ama onun mizacına uygundu belki de ondan. Şimdi neden zorlayayım diyorum. Oh az önce de bi güzel emzirdim uyuttum tüm eğitimlere inat
Aslinda yeni oyuncak olunca uzun sure onunla oynuyor. Sonra skiliyor. Bu sefer hic baslamadi. Agzimiza sokamadigimiz seyleri sevmiyoruz. Sizinkiler de oyle mi ya. Ne bulaa agzinda. Hersey agzinda.Çeker çeker yeni olmasının dolayıdır belki. Bilememiştir nasıl şeetceğini
Hmm bizim bebiş tam tersi yeni oyuncağa temkinli oluyor sonradan alışıyor genelde ondan aklıma öyle geldiAslinda yeni oyuncak olunca uzun sure onunla oynuyor. Sonra skiliyor. Bu sefer hic baslamadi. Agzimiza sokamadigimiz seyleri sevmiyoruz. Sizinkiler de oyle mi ya. Ne bulaa agzinda. Hersey agzinda.
Ynasmaya korkar olduk valaHmm bizim bebiş tam tersi yeni oyuncağa temkinli oluyor sonradan alışıyor genelde ondan aklıma öyle geldi
Ama o ağız meselesi bizde de var sokabildiği her şey ağzında. Bugün babasının kulağını emdi
Ne zaman uyku eğitimine karar versem , paylaştığınız yazı tarzı konulara denk geliyorum. Dün çok kararlıydım. Ben de o sayfayı takip ediyorum. Aynı yazı çıktı karşıma. Drumuz ısrarla eğitim verin diyor. Ama çocuklar belli bir yaşa gelince zaten kendi uyuyor. Uyku eğitimi ebeveynlerin rahatı için bence. Yine çok çok kararsızım. diyorum ki ; 35 imde doğurdum bir daha ne zaman olur ya da 2. Çocuk düşünürmüyüm bilmiyorum. Tadını çıkartayım bazen de yeterrr sırtım , belim ağrıdıYatağında, yanında oturarak uyuyttuğum yani desteksiz uyuyan bebeğini son ayda memede uyumaya alıştırdım, evet baya ben yaptım bunu, aman rahat etsin dişi çıkacak diye.
Şimdi ben barsam yanında asla emmeden uyumuyor, ama annemdeyken annem uyutuyor mesela.
Dün çok direndim emzirmemek için ağlaya ağlaya uyuyakaldı en son kucağımda, çok kötü ü oldum. Üzerine de şu yazıyı okudum, tavsiye ederim.
Özlem Ilgaz on Instagram: "Okumak için ekranı sola kaydırın lütfen 👉💜 . "Destek" sende olmayan, az olan, gücünün yetmediği bende varsa paylaşmak değil mi zaten? . . . . #attachmentparentingturkiye #empatikebeveynlik #koşulsuzebeveynlik #doğalebeveynl
16K likes, 581 comments - attachmentparentingturkiye on February 25, 2021: "Okumak için ekranı sola kaydırın lütfen 👉💜 . "Destek" sende olmayan, az olan, gücünün yetmediği bende varsa paylaşmak değil mi zaten? . . . . #attachmentparentingturkiye #empatikebeveynlik #koşulsuzebeveynlik...www.instagram.com
Bizimki uslu bebekti, çabuk uyum sağlamıştı yatır/kaldır yöntemini denemiştim kendimce ve başarılı da olmuştu ama onun mizacına uygundu belki de ondan. Şimdi neden zorlayayım diyorum. Oh az önce de bi güzel emzirdim uyuttum tüm eğitimlere inat
Bilmiyorum canım valla elma bekledikçe kararan bir meyve olduğundan belki renk değişimi yapabilir ama hemen katılaşması vs bilemedim yanlış bir şey demiyimBiz bugun 7. Ayi doldurduk. Pazartesiden beri elma suyuyla baslamistik yaziyorum hep buraya. Krem daha oncesinde zaten kaka kivami degismisti baslamadan once. Krem gibiydi. Ama altin sarisiydi. Alti ustu 2 yudum elma suyu icti die bi anda karardi katilasti falan bi degisik oldu. Acaba normal mi ki ya.
Bu yazıyı bende paylaşacaktım ama yanlış anlaşılmalar olur diye paylaşmamıştım genelde ben bi paylaşım yaptığımda tepki alıyorumYatağında, yanında oturarak uyuyttuğum yani desteksiz uyuyan bebeğini son ayda memede uyumaya alıştırdım, evet baya ben yaptım bunu, aman rahat etsin dişi çıkacak diye.
KatılıyorumÇeker çeker yeni olmasının dolayıdır belki. Bilememiştir nasıl şeetceğini
Ya bu muthis bi sey. Ben bi hafta izinliydim denedim cok agladi. Sonra calismaya baslayinca yine tum duzeni bozulduBen beşikte bile uyutamiyorum orda ağlayınca bile eşim hemen kaldırıyor kiyamiyor ama öğrenmesi gerekiyor
Memede uyumayı bizde bıraktık uykuya yakın emziyorum karnı doyunca uyku vaktinde verince bir iki emip bırakıyor şuan ayakta salanarak uyuyor en azından memede uyumayı bıraktık
Gece sık uyanması olmadı canım ama normalde gece uyandırdı beslerdim uykuya devam ederdi. Uyanıp uyumamaya başladı. Ozellikle 4-5 gibi uyanıp 4 saat duruyordu. Dün onu yaşamadık inşallah geçmiştirGece sık uyandı mı kuzu, bari buradan kotaralım istiyorum
Aynen arkasından diş geldi bizim belki sizin de öyledirOğlumda kucakta uyur genelde bu aralar sıkıntılıyay gibi geri atıyor kendini ıııhıı gibi sesler çıkararak uykusuzluktan düşecek neredeyse ama dalana kadar baya zorlanıyor. Diş diye beklıyorum bakalım bazı gecelerde ağlayarak uyanıyor
Ebeveyn destegi diyor yazida. Babasi da uyutabilir. Bence yazi direkt memeyle uyutmayi savunmuyo. Sarilip sevsek ve uyusa keske. Ben ofise gectigimde bu yazilandan daha kotuleriyle yuzlesek gec saatlere kadar calistigimdan. Onu olacaklara hazirlamaya calisiyorum ama olmuyor.Yatağında, yanında oturarak uyuyttuğum yani desteksiz uyuyan bebeğini son ayda memede uyumaya alıştırdım, evet baya ben yaptım bunu, aman rahat etsin dişi çıkacak diye.
Umarim oyle olur bakalim. Actim hepsini cok tinlamadi. İcine sim ve pul attigim su sisesini tercih etti
cok kati degil ama katilasti yani. 2 gundur yogurt yiyoruz bakalimBilmiyorum canım valla elma bekledikçe kararan bir meyve olduğundan belki renk değişimi yapabilir ama hemen katılaşması vs bilemedim yanlış bir şey demiyim
Bu yazıyı bende paylaşacaktım ama yanlış anlaşılmalar olur diye paylaşmamıştım genelde ben bi paylaşım yaptığımda tepki alıyorumbak aynı tepkiyi sen almamışsın diye yengeç alınganlığımı ortaya koyayım
bizimki de katı ve koyu yeşil, içinde sarılık var anne sütünden, evet çok inceledim. ama Luna çok yiyor. Bakıcı teyzemiz eee normal tabi artık bir şeyler yemeye başladı eskisi gibi olmaz kakası , bundan sonra böyle olcak dedi.Biz bugun 7. Ayi doldurduk. Pazartesiden beri elma suyuyla baslamistik yaziyorum hep buraya. Krem daha oncesinde zaten kaka kivami degismisti baslamadan once. Krem gibiydi. Ama altin sarisiydi. Alti ustu 2 yudum elma suyu icti die bi anda karardi katilasti falan bi degisik oldu. Acaba normal mi ki ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?