- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Oh Maşallah yiğit paşayaGece sık uyanması olmadı canım ama normalde gece uyandırdı beslerdim uykuya devam ederdi. Uyanıp uyumamaya başladı. Ozellikle 4-5 gibi uyanıp 4 saat duruyordu. Dün onu yaşamadık inşallah geçmiştir
Aynen arkasından diş geldi bizim belki sizin de öyledir
Ahaha diş sıkıntısı çekip getiremeyen bir de biz varızO diş biraz daha gelmezse ben kocaman bir huni alıp kafama geçircem ya da camdan atacam kendimi
Bence normal hafif katılaşması o zaman çünkü bizim de çünkü değiştii eskisi gibi öyle sulu sulu değilUmarim oyle olur bakalim. Actim hepsini cok tinlamadi. İcine sim ve pul attigim su sisesini tercih etti
cok kati degil ama katilasti yani. 2 gundur yogurt yiyoruz bakalim
Bugun yaparsa foto cekcem.
Oh Maşallah yiğit paşaya
baaakesmeralda5 gerenk yokmuş uykusuz kalmaya
Ahaha diş sıkıntısı çekip getiremeyen bir de biz varızCiddi şekilde ümidi kestim yaşında çıkar heralde. Yaşına dişsiz dedeler gibi giriyomuş bi de
Bence normal hafif katılaşması o zaman çünkü bizim de çünkü değiştii eskisi gibi öyle sulu sulu değil
Smdi yapti yine. Bugun daha normal geldi gozume. Kahverengi gibi. İki gundur cunku resmen siyah ve katiydi bayagi. Suan daha sulu. Yne eskiye gore kati ama o kdar normalbizimki de katı ve koyu yeşil, içinde sarılık var anne sütünden, evet çok inceledim. ama Luna çok yiyor. Bakıcı teyzemiz eee normal tabi artık bir şeyler yemeye başladı eskisi gibi olmaz kakası , bundan sonra böyle olcak dedi.
Ayy mesajı okurken içim bir hoş oldu, allahımm bu bendeki nasıl bir denize girme hasretidirrDüşününce doğru geldi mesela yazın özellikle bacak sürtünmesinden dolayi bazen kızarıklık olduğunda denize girince önce bir yakıyordu su sonra hemen iyileşiyorduama ilk suya deyince gerçekten yakıyordu canını.
Teşekkürler, şu mesajları yazıp hemen okuyacağımBende bu postu paylaşacaktımdaha öncede önermiştim oya çanak bebek uykusunu lütfen okuyun.
Bu arada tuzlu su iyi geliyor benim vücudumda büyük benek gibi kaşınan kabarcıklar çıkmıştı doktor duş sonrası tuzlu su solüsyonu ile sil demişti hemen geçmişti.
Kaka renginin vücuttaki su miktarına da bağlı değişebilen bir şey olduğu gibi bir bilgi kalmış bende. Araştırmak lazım ama, belki içtiği su miktarını arttırmak işe yarayabilir?Biz bugun 7. Ayi doldurduk. Pazartesiden beri elma suyuyla baslamistik yaziyorum hep buraya. Krem daha oncesinde zaten kaka kivami degismisti baslamadan once. Krem gibiydi. Ama altin sarisiydi. Alti ustu 2 yudum elma suyu icti die bi anda karardi katilasti falan bi degisik oldu. Acaba normal mi ki ya.
Benim de hep bu anlarda çıkıyor karşıma, hatta önceki gece resmen konu ile ilgili 3 kitabı didik didik ettim, neyi yanlış yaptım/yapıyorum diye.Ne zaman uyku eğitimine karar versem , paylaştığınız yazı tarzı konulara denk geliyorum. Dün çok kararlıydım. Ben de o sayfayı takip ediyorum. Aynı yazı çıktı karşıma. Drumuz ısrarla eğitim verin diyor. Ama çocuklar belli bir yaşa gelince zaten kendi uyuyor. Uyku eğitimi ebeveynlerin rahatı için bence. Yine çok çok kararsızım. diyorum ki ; 35 imde doğurdum bir daha ne zaman olur ya da 2. Çocuk düşünürmüyüm bilmiyorum. Tadını çıkartayım bazen de yeterrr sırtım , belim ağrıdı
Evet, ama emzirmek de bahsi geçen desteklerin arasında. Zaten bizim için, bende olup babada olmayan tek şey o. Ki denedik de, evden çalıştığı için ama nafile. Bu arada gündüz uykularında çok çok zor, en son denememde ikimiZde ağlıyorduk, o içini çeke çeke uyuyakaldı.Ebeveyn destegi diyor yazida. Babasi da uyutabilir. Bence yazi direkt memeyle uyutmayi savunmuyo. Sarilip sevsek ve uyusa keske. Ben ofise gectigimde bu yazilandan daha kotuleriyle yuzlesek gec saatlere kadar calistigimdan. Onu olacaklara hazirlamaya calisiyorum ama olmuyor.
Hahahh yaa bak utandım şimdi ama çok da yanlış anlamalıl değil beBilmiyorum canım valla elma bekledikçe kararan bir meyve olduğundan belki renk değişimi yapabilir ama hemen katılaşması vs bilemedim yanlış bir şey demiyim
Bu yazıyı bende paylaşacaktım ama yanlış anlaşılmalar olur diye paylaşmamıştım genelde ben bi paylaşım yaptığımda tepki alıyorumbak aynı tepkiyi sen almamışsın diye yengeç alınganlığımı ortaya koyayım
Doğru dedinHahahh yaa bak utandım şimdi ama çok da yanlış anlamalıl değil beişte bu dediğin de da tipik bir yengeç ince düşüncesi, bir yengeci en iyi bir yengeç anlar
Ovvv dün gece ben de rüyalar alemindeydim dolunay etkisiEvet çok konuştum ama bir de dün geceki rüyamı anlatayım;
Burada aktif konuştuğumuz arkadaşlarım, hemen hemen hepinizi gördüm nicklerinizle kafamda canlandırmışım sizibuluşmuşuz hep birlikte, ama iki kişi ile ilgili ayrıntı çok net, aling sen telefonla arayıp çağırıyorsun beni, M Mirune seni de turuncu saçlı gördüm net bir şekilde
Sonra içimizden biri “Adana’ya gidek mi?” Diye soruyor bi sonraki buluşma için gibi, gayet normal bir şekilde. Ben de kebabından yiyek mi diyorum, sonra bi anda oynamaya başlıyoruz hep birlikte
Sabah uyandım güle güle, epey komikti unutmadan yazayım dedim sıra gelemediaçıp o şarkıyo da dinlemiyorum vallahi
Ya çok yazdım milleti sıkmayayım diye daha yazmadım ama, masanın ortasında oturan biri vardı, yüzde 99 sendinOvvv dün gece ben de rüyalar alemindeydim dolunay etkisi
Beni de gördün mü
Ben de evden çalışıyorum ve gündüz uykuları işkence resmen. En fazla yarım saat uyuyor. 3 kere. Yetiyor galiba bünyesine :)Ayy mesajı okurken içim bir hoş oldu, allahımm bu bendeki nasıl bir denize girme hasretidirrneyse, tuzlu su epey işe yaradı bu da burada dursun
Teşekkürler, şu mesajları yazıp hemen okuyacağım
Evet gerçekten de işe yaradı :)
Kaka renginin vücuttaki su miktarına da bağlı değişebilen bir şey olduğu gibi bir bilgi kalmış bende. Araştırmak lazım ama, belki içtiği su miktarını arttırmak işe yarayabilir?
Benim de hep bu anlarda çıkıyor karşıma, hatta önceki gece resmen konu ile ilgili 3 kitabı didik didik ettim, neyi yanlış yaptım/yapıyorum diye.
Sonra bunu okuyunca bi rahatlık geldi.
aslında kaliteli uyku onların rahatı için de çook önemli ama elimizden geleni yapıp işi onlar için de zorlaştırmadan bu konuyu halledebilsek ne güzel olacak
Evet, ama emzirmek de bahsi geçen desteklerin arasında. Zaten bizim için, bende olup babada olmayan tek şey o. Ki denedik de, evden çalıştığı için ama nafile. Bu arada gündüz uykularında çok çok zor, en son denememde ikimiZde ağlıyorduk, o içini çeke çeke uyuyakaldı.
Ama akşam uykusuna yatarken rutinin sonu emzirmek, doya doya emdikten sonra memede uyuyakalıyor bazen, uyuyakalmazsa da yatakta döne döne keyifle uyuyor. Ama gündüzü çözemiyorum, işe başlamayı ertelediğim için de üzerinde durmamaya karar verdim.
senin durumun bu yüzden daha farklı, ama eminim çabuk adapte olacak. Mesela ben anneme bıraktığımda çok güzel uyuyormuş. Ama benim orada olduğumu biliyorken namümkün.
Akşamdan suyun içinde ıslatın sabaha kadar beklesin tuzu gitmiş olur. Yani ben böyle yapmayı düşünüyorumKızlar labne yapımı için tuzsuz beyaz peynir bulamıyorummm. Siz nereden buldunuz
Bende bu şekil yaptım canımAkşamdan suyun içinde ıslatın sabaha kadar beklesin tuzu gitmiş olur. Yani ben böyle yapmayı düşünüyorum
Akşamdan suyun içinde ıslatın sabaha kadar beklesin tuzu gitmiş olur. Yani ben böyle yapmayı düşünüyorum
Teşekkür ederimmm
Arada su teklif ediyorm ama icmiyor. Doktor zTen suan tadim yaptigimiz icin su vermene gerek yok. Anne sutunun yuzde doksani su demisti. Teklif et icmiyosa sorun yok demisti. Bugun degisti kaka rengi daha normal geldi. Bilmiyorm ilk defa yedigi icin belki sutten sonra vucudu belki anca adapte olmustur diye dusundumAyy mesajı okurken içim bir hoş oldu, allahımm bu bendeki nasıl bir denize girme hasretidirrneyse, tuzlu su epey işe yaradı bu da burada dursun
Teşekkürler, şu mesajları yazıp hemen okuyacağım
Evet gerçekten de işe yaradı :)
Kaka renginin vücuttaki su miktarına da bağlı değişebilen bir şey olduğu gibi bir bilgi kalmış bende. Araştırmak lazım ama, belki içtiği su miktarını arttırmak işe yarayabilir?
Benim de hep bu anlarda çıkıyor karşıma, hatta önceki gece resmen konu ile ilgili 3 kitabı didik didik ettim, neyi yanlış yaptım/yapıyorum diye.
Sonra bunu okuyunca bi rahatlık geldi.
aslında kaliteli uyku onların rahatı için de çook önemli ama elimizden geleni yapıp işi onlar için de zorlaştırmadan bu konuyu halledebilsek ne güzel olacak
Evet, ama emzirmek de bahsi geçen desteklerin arasında. Zaten bizim için, bende olup babada olmayan tek şey o. Ki denedik de, evden çalıştığı için ama nafile. Bu arada gündüz uykularında çok çok zor, en son denememde ikimiZde ağlıyorduk, o içini çeke çeke uyuyakaldı.
Ama akşam uykusuna yatarken rutinin sonu emzirmek, doya doya emdikten sonra memede uyuyakalıyor bazen, uyuyakalmazsa da yatakta döne döne keyifle uyuyor. Ama gündüzü çözemiyorum, işe başlamayı ertelediğim için de üzerinde durmamaya karar verdim.
senin durumun bu yüzden daha farklı, ama eminim çabuk adapte olacak. Mesela ben anneme bıraktığımda çok güzel uyuyormuş. Ama benim orada olduğumu biliyorken namümkün.
Ay cok guldum yaEvet çok konuştum ama bir de dün geceki rüyamı anlatayım;
Burada aktif konuştuğumuz arkadaşlarım, hemen hemen hepinizi gördüm nicklerinizle kafamda canlandırmışım sizibuluşmuşuz hep birlikte, ama iki kişi ile ilgili ayrıntı çok net, aling sen telefonla arayıp çağırıyorsun beni, M Mirune seni de turuncu saçlı gördüm net bir şekilde
Sonra içimizden biri “Adana’ya gidek mi?” Diye soruyor bi sonraki buluşma için gibi, gayet normal bir şekilde. Ben de kebabından yiyek mi diyorum, sonra bi anda oynamaya başlıyoruz hep birlikte
Sabah uyandım güle güle, epey komikti unutmadan yazayım dedim sıra gelemediaçıp o şarkıyo da dinlemiyorum vallahi
Ayrıca bir şey almadım tuzsuz bulamayıncaTeşekkür ederimmmEşim de öyle söyledi ama tamamen tuzu gider mi emin olamamıştım Hangi beyaz peyniri alsam tavsiyeniz var mıdırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?