2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Oh Maşallah yiğit paşaya
baaak esmeralda5 gerenk yokmuş uykusuz kalmaya
O diş biraz daha gelmezse ben kocaman bir huni alıp kafama geçircem ya da camdan atacam kendimi
Ahaha diş sıkıntısı çekip getiremeyen bir de biz varız Ciddi şekilde ümidi kestim yaşında çıkar heralde. Yaşına dişsiz dedeler gibi giriyomuş bi de
Umarim oyle olur bakalim. Actim hepsini cok tinlamadi. İcine sim ve pul attigim su sisesini tercih etti

cok kati degil ama katilasti yani. 2 gundur yogurt yiyoruz bakalim
Bugun yaparsa foto cekcem.
Bence normal hafif katılaşması o zaman çünkü bizim de çünkü değiştii eskisi gibi öyle sulu sulu değil

Smdi yapti yine. Bugun daha normal geldi gozume. Kahverengi gibi. İki gundur cunku resmen siyah ve katiydi bayagi. Suan daha sulu. Yne eskiye gore kati ama o kdar normal

Uyku konusu konuşulmuş bende bizim durumdan azcık bahsediyim tam trajikomiğiz uyku için akşam odaya gidiyoruz gece lambasını açıyorum ninni söyleyerek kucagimda emzirerek uyutuyorum daha dogrusu uyutmaya calisiyorum memesiz hic uyumuyor. Ama yaklasik 1 aydir uymaya çalışırken kucakta durmak istemiyor emerken kendini arkaya arkaya geriyor arka tarafı görmeye çalışıyor kendini kolumdan aşağı atmaya çalışıyor bende yatarak emziriyorum o zamanda iki çekip diğer tarafa dönüyor arkasına bakıyor sonra yeniden donup hoop memeye yapışıyor iki çekip yeniden donup arkasına bakıyor sonra yeniden donup memeye yapışıyor taaa ki arkada ilgisini çekecek bir şey olmadığına kanaat getirene kadar sonra hiiiihiii yapıp hem konuşuyor hem emiyor hemde uste kalan eliyle vucudumu oksuyor ancak sonra uykuya dalıyor sanki asla desteksiz uykuya geçemeyeceğiz

Ben uyuturken hep sallanan beşik veya salıncak kullandım. Karyolası da sallanıyor o yüzden çok şükür bir sorun yaşamadım. Çok çok yorgun ise memede uyur, onun dışında çoğunlukla mamasını yer beşiğini sallarken uyuturum. Ama öyle iki dakikada uyumuyor, bazen 5 dk, bazen 20 dk duruma göre değişiyor. Bence Uyku eğitimi kişinin direnç seviyesine bağlı kişi duygusal olarak dayanıklıysa eğitim verebilir, yoksa bir gün öyle bir gün böyle olsun denirse çok zor hiç başlanmasa daha iyi.

Kizlar bisey sormak istiyorum cevab verirseniz sevinirim benim adetimde 9 gun gecdi idarar testi yapiyorum test 15 dakika sonra pozitif oluyor bebegi istemiyorum yani gebelikse sizde boyle durum oldumu ben iki hamilelik yasadim ikisindede iki cizgi ayni anda gelmisdi boyle durum yasayan oldumu neden gec gelsin iminci cizgi

Ayy mesajı okurken içim bir hoş oldu, allahımm bu bendeki nasıl bir denize girme hasretidirr neyse, tuzlu su epey işe yaradı bu da burada dursun
Teşekkürler, şu mesajları yazıp hemen okuyacağım
Evet gerçekten de işe yaradı :)
Kaka renginin vücuttaki su miktarına da bağlı değişebilen bir şey olduğu gibi bir bilgi kalmış bende. Araştırmak lazım ama, belki içtiği su miktarını arttırmak işe yarayabilir?
Benim de hep bu anlarda çıkıyor karşıma, hatta önceki gece resmen konu ile ilgili 3 kitabı didik didik ettim, neyi yanlış yaptım/yapıyorum diye.
Sonra bunu okuyunca bi rahatlık geldi.

aslında kaliteli uyku onların rahatı için de çook önemli ama elimizden geleni yapıp işi onlar için de zorlaştırmadan bu konuyu halledebilsek ne güzel olacak
Evet, ama emzirmek de bahsi geçen desteklerin arasında. Zaten bizim için, bende olup babada olmayan tek şey o. Ki denedik de, evden çalıştığı için ama nafile. Bu arada gündüz uykularında çok çok zor, en son denememde ikimiZde ağlıyorduk, o içini çeke çeke uyuyakaldı.
Ama akşam uykusuna yatarken rutinin sonu emzirmek, doya doya emdikten sonra memede uyuyakalıyor bazen, uyuyakalmazsa da yatakta döne döne keyifle uyuyor. Ama gündüzü çözemiyorum, işe başlamayı ertelediğim için de üzerinde durmamaya karar verdim.

senin durumun bu yüzden daha farklı, ama eminim çabuk adapte olacak. Mesela ben anneme bıraktığımda çok güzel uyuyormuş. Ama benim orada olduğumu biliyorken namümkün.

Hahahh yaa bak utandım şimdi ama çok da yanlış anlamalıl değil be işte bu dediğin de da tipik bir yengeç ince düşüncesi, bir yengeci en iyi bir yengeç anlar

Evet çok konuştum ama bir de dün geceki rüyamı anlatayım;
Burada aktif konuştuğumuz arkadaşlarım, hemen hemen hepinizi gördüm nicklerinizle kafamda canlandırmışım sizibuluşmuşuz hep birlikte, ama iki kişi ile ilgili ayrıntı çok net, aling sen telefonla arayıp çağırıyorsun beni, M Mirune seni de turuncu saçlı gördüm net bir şekilde
Sonra içimizden biri “Adana’ya gidek mi?” Diye soruyor bi sonraki buluşma için gibi, gayet normal bir şekilde. Ben de kebabından yiyek mi diyorum, sonra bi anda oynamaya başlıyoruz hep birlikte
Sabah uyandım güle güle, epey komikti unutmadan yazayım dedim sıra gelemedi açıp o şarkıyo da dinlemiyorum vallahi

Ovvv dün gece ben de rüyalar alemindeydim dolunay etkisi
Beni de gördün mü

Kızlar labne yapımı için tuzsuz beyaz peynir bulamıyorummm. Siz nereden buldunuz

Ben de evden çalışıyorum ve gündüz uykuları işkence resmen. En fazla yarım saat uyuyor. 3 kere. Yetiyor galiba bünyesine :)

Kızlar çok sorulmuş.
Piş piş desteğiyle ferber metodu karışık uyguluyorum yani destek veriyorum bilmediği için tabi ki zorlandık ama alışmaya başlıyor aglamalarimiz kayda değer azaldi 1 haftada. Bu ara bi bozmaya niyetlendi ama sıkı yönetimle karşı karşıya

Arada su teklif ediyorm ama icmiyor. Doktor zTen suan tadim yaptigimiz icin su vermene gerek yok. Anne sutunun yuzde doksani su demisti. Teklif et icmiyosa sorun yok demisti. Bugun degisti kaka rengi daha normal geldi. Bilmiyorm ilk defa yedigi icin belki sutten sonra vucudu belki anca adapte olmustur diye dusundum
Belki sacma ama

Ay cok guldum ya

Teşekkür ederimmm Eşim de öyle söyledi ama tamamen tuzu gider mi emin olamamıştım Hangi beyaz peyniri alsam tavsiyeniz var mıdırrr
Ayrıca bir şey almadım tuzsuz bulamayınca
Sütaş süzme peynir kullanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…