Aman aman inşallah sıkıntıları olmaz ama 4-5 te uyanıp uyumamakta bir uyku sorunu yaaaOh Maşallah yiğit paşaya
baaakesmeralda5 gerenk yokmuş uykusuz kalmaya
Ahaha diş sıkıntısı çekip getiremeyen bir de biz varızCiddi şekilde ümidi kestim yaşında çıkar heralde. Yaşına dişsiz dedeler gibi giriyomuş bi de
Bence normal hafif katılaşması o zaman çünkü bizim de çünkü değiştii eskisi gibi öyle sulu sulu değil
Ahahhahaha 5 kere okudum 5 kere kahkaha attım yaaaa ahhahah Allah iyiliğini versinEvet çok konuştum ama bir de dün geceki rüyamı anlatayım;
Burada aktif konuştuğumuz arkadaşlarım, hemen hemen hepinizi gördüm nicklerinizle kafamda canlandırmışım sizibuluşmuşuz hep birlikte, ama iki kişi ile ilgili ayrıntı çok net, @aling sen telefonla arayıp çağırıyorsun beni, M Mirune seni de turuncu saçlı gördüm net bir şekilde
Sonra içimizden biri “Adana’ya gidek mi?” Diye soruyor bi sonraki buluşma için gibi, gayet normal bir şekilde. Ben de kebabından yiyek mi diyorum, sonra bi anda oynamaya başlıyoruz hep birlikte
Sabah uyandım güle güle, epey komikti unutmadan yazayım dedim sıra gelemediaçıp o şarkıyo da dinlemiyorum vallahi
Böyle yapılan beyaz peyniri direkt bebege verebilirsiniz dedi bizim doktorumuz. Sıcak suda 30 dk bekletmemiz yeterli imiş.Akşamdan suyun içinde ıslatın sabaha kadar beklesin tuzu gitmiş olur. Yani ben böyle yapmayı düşünüyorum
Doktorunuzun marka önerisinden bahsedeyim madem .Ayrıca bir şey almadım tuzsuz bulamayınca
Sütaş süzme peynir kullanıyorum ben
Nasıl uyutuyorsun peki?Ay insallah bizimkinin de düzene girer. Şuan 7.30 da uyandıriyorum ama o kadar huysuz ki akşam 8.30 da uyutmaya niyetlendim 9 da uyudu dedim 9.10 da uyandı ve gece 1 e kadar mızmızlandı kendi kendine söylendi.
Şöyle ki benim bebeğim hem gazlı hem kolik hemde laktoz intolerans ı olan bir bebekti . Biz 6. Ayın dolmasını bekledik çünkü sadece laktoz intolerans ı bile çok ağırdı.L Leotruck uyku egitiminizle ilgili tecrübeleri aktarir misiniz grupca en merak ettiklerimizden. Bir de @Feline sizin bebisti sanirim desteksiz uyuyan sizin sureciniz nasildi aceba.
Bu uyku egitmenlerinin cok buyuk bir sahtekarlık ortaya koyduklarini düşünüyorum. Yaniliyorsam duzeltin lütfen. Soyle ki cevremde desteksiz uyuyan bebeklerin anneleri doğdu dogali boyle alıştırdım diyor. Bebegin kabul etmesine ve kolik durumuna göre de degisir tabi ama demek ki dogar dogmaz sallama delisi meme bagimlisi değil hicbiri.bunlarin motorları ise sadece 4 aya kadar bebege ne isterse ver her türlü yanlışa alıştır. Sonra bunu düzeltirken stresi bebek çeksin. Hicbiri de demiyor ki en bastan da bir duzen kurulabilir. Bu cok dikkatimi çekti.
Evet tabi doyumluk bi yeme değil. Ama illa ki etkilemiştir ya, saçma değil senin de düşündüğün. O minicik böbrekler bağırsaklar nasıl şaşırıyor kim bilir, verdiklerimiz bize ufacık şey gibi gelse deArada su teklif ediyorm ama icmiyor. Doktor zTen suan tadim yaptigimiz icin su vermene gerek yok. Anne sutunun yuzde doksani su demisti. Teklif et icmiyosa sorun yok demisti. Bugun degisti kaka rengi daha normal geldi. Bilmiyorm ilk defa yedigi icin belki sutten sonra vucudu belki anca adapte olmustur diye dusundum
Belki sacma ama
İnanın gerçeği (rüyanın gerçeği mi olurAhahhahaha 5 kere okudum 5 kere kahkaha attım yaaaa ahhahah Allah iyiliğini versin
Ben napıyordun aceppppp beni hatırlıyor musun kızTracer ben yarım saat filan ılık suda beklettim, unutmuşum çünkü akşamdan, o bile yetti diyebilirim Tabi akşamdan koymak en iyisidir.
Ben tahsildaroğlu beyaz peynir kullandım.
Evet tabi doyumluk bi yeme değil. Ama illa ki etkilemiştir ya, saçma değil senin de düşündüğün. O minicik böbrekler bağırsaklar nasıl şaşırıyor kim bilir, verdiklerimiz bize ufacık şey gibi gelse de
İnanın gerçeği (rüyanın gerçeği mi olur) çok çok komikti, tüm gün aklıma gelip durdu
Sadece maya olarak kullanıyorum peyniri. Bi kaşıklık için farklı marka alamam, sevmiyorum çünkü diğerlerini, alışkanlıkDoktorunuzun marka önerisinden bahsedeyim madem .
Eker
Torku
AOÇ
Bunların hazir yogurt peynir gibi ürünlerini kullanabilirsiniz dedi bize. Ben evde bu şekilde veriyorum hatta eker muhtesem birsey yapmis Danone pudingler4 lu kırılıp alınan paketli ya ayni mantıkta yoğurdu satılıyor
hahah çok güldüm. müthiş hayal gücü. bayıldım rüyana. turuncu sağlı değilim ama tutmamışEvet çok konuştum ama bir de dün geceki rüyamı anlatayım;
Burada aktif konuştuğumuz arkadaşlarım, hemen hemen hepinizi gördüm nicklerinizle kafamda canlandırmışım sizibuluşmuşuz hep birlikte, ama iki kişi ile ilgili ayrıntı çok net, @aling sen telefonla arayıp çağırıyorsun beni, M Mirune seni de turuncu saçlı gördüm net bir şekilde
Sonra içimizden biri “Adana’ya gidek mi?” Diye soruyor bi sonraki buluşma için gibi, gayet normal bir şekilde. Ben de kebabından yiyek mi diyorum, sonra bi anda oynamaya başlıyoruz hep birlikte
Sabah uyandım güle güle, epey komikti unutmadan yazayım dedim sıra gelemediaçıp o şarkıyo da dinlemiyorum vallahi
Aynen ben de oyle yapiyorum. Bazen de kendim yogurttan yapiyorum lorAkşamdan suyun içinde ıslatın sabaha kadar beklesin tuzu gitmiş olur. Yani ben böyle yapmayı düşünüyorum
Ayrıca bir şey almadım tuzsuz bulamayınca
Sütaş süzme peynir kullanıyorum ben
Teşekkür ederim bugün yapıyorum bakalım inşallah olurTracer ben yarım saat filan ılık suda beklettim, unutmuşum çünkü akşamdan, o bile yetti diyebilirim Tabi akşamdan koymak en iyisidir.
Ben tahsildaroğlu beyaz peynir kullandım.
Evet tabi doyumluk bi yeme değil. Ama illa ki etkilemiştir ya, saçma değil senin de düşündüğün. O minicik böbrekler bağırsaklar nasıl şaşırıyor kim bilir, verdiklerimiz bize ufacık şey gibi gelse de
İnanın gerçeği (rüyanın gerçeği mi olur) çok çok komikti, tüm gün aklıma gelip durdu
Kuzum Penelopeden bebe bisküvisi almıştım +6 yazıyordu. İçinde pekmez de var. İki kere verdim herhangi bir sıkıntı olmadı. Dediğin gibi çok yemiyorlar zaten şu an iki bisküvi anca yediKizlar bebislere pekmez vermeye basladiniz mi? Pekmez konusunda zit gorusler var -hemen hemen her konuda oldugu gibi-. Kimi diyo 6 ay kimi diyo 8 ay. Bizim doktor diyo 8 ay ama bebe biskuvisi yaparsan icine su anda da koyabilirsin. Ben valla dun verdim gitti. Cok azicik pirinc unundan oldukca akiskan bi muhallebi yaptim az bisey. Altini kapatinca icine 1 cay kasigina yakin tereyagi koydum. Soguyunca icine muz ezdim ve 1 cay kasigi pekmez ilave ettim. Severek yedi benim bebe. Severek yedi deyince kafanizda oyle bi kase yemis gibi canlandirmayin. 2 yemek kasigi civari yemistir. Vucut bi reaksiyon gostermedi. Acaba pekmeze devam mi etsem bilemedik. Tatsiz tuzsuz sebze yedirmek istemiyorum artik, biraz eglenceli seyler de yesin yavrular
Doktorumiz 4.hafta muhallebi tarifinin icine pekmek de yazmis. Ben de vermeyi dusunuyorum azicik.Kizlar bebislere pekmez vermeye basladiniz mi? Pekmez konusunda zit gorusler var -hemen hemen her konuda oldugu gibi-. Kimi diyo 6 ay kimi diyo 8 ay. Bizim doktor diyo 8 ay ama bebe biskuvisi yaparsan icine su anda da koyabilirsin. Ben valla dun verdim gitti. Cok azicik pirinc unundan oldukca akiskan bi muhallebi yaptim az bisey. Altini kapatinca icine 1 cay kasigina yakin tereyagi koydum. Soguyunca icine muz ezdim ve 1 cay kasigi pekmez ilave ettim. Severek yedi benim bebe. Severek yedi deyince kafanizda oyle bi kase yemis gibi canlandirmayin. 2 yemek kasigi civari yemistir. Vucut bi reaksiyon gostermedi. Acaba pekmeze devam mi etsem bilemedik. Tatsiz tuzsuz sebze yedirmek istemiyorum artik, biraz eglenceli seyler de yesin yavrular
Aaa ama benim bebe de bu kadar yiyor, ve ben cok guzel yiyor diye seviniyorumKızlar günaydın.
Uyku konusunda eğitimi kendimce anlamsız buluyorum.. Vermeyeceğim.
Memede uyusun yeterki uyusun :)
Omuzlarımızda uyusun yeter ki uyusun :)
Eğer bir derdi yoksa uykusu geldiğinde genelde çok belimizi sırtımızı bükmeden uyuyor zaten onu farkettim.
Çocuğun huysuzluğu, derdi varsa da ağlaya ağlaya bırakamam bende o sabır yok..
Geçen kendim lor peyniri yapmıştım.
Minicik yedi istemedi. Sonra da ınstada hastalanmayan çocuk diye bir sayfada okuduklarımla yaptigim lor peynir hiç oldu:)
Okumanızı tavsiye ederim. Ilginç bilgiler var.
Şimdi yazdiklariniz doğrultusunda peynir için farkli alternatifler bakacağım..
Ek gıda korkunç gidiyor tabiki :)
Önlük de taksak günde 3 Kere ust degisiyoruz.
Bari yese de değse..
5-6 yemek kaşıkları mi okuyorum?
Dün yediğimizi yazayım.
Yarım yumurta sarısı
Yarım türk kahvesi fincanı yoğurt
Çeyrek türk kahvesi fincanı tarhana..
Armut verdim iki emdi istemedi..
Hepsi 4-6 yemek kaşığı etmez benimkilerin ondan öyle düşünüyorum canım:)Aaa ama benim bebe de bu kadar yiyor, ve ben cok guzel yiyor diye seviniyorum
Dun yediklerini yaziyim:
1/4 den biraz fazla yumurta sarisi
4 cay kasigi labne
2 cay kasigi labne ve yarim cay kasigi pekmez karisimi
2 yemek kasigi muzlu pekmezli muhallebi
Ama simdi zaten tadimdalar diye ben bu kadar yemesine seviniyorum. Doyumluk yemesin zaten beni emmeyi birakir diye dusunuyorum.
Dun cok tatli tatli yedirmisim bgn tarhana yapayim.
Canim oglum genelde labne, tatli patates, ve muzu reddetmiyor. Ben de diger yemeklerin icine bu gidalardan koyuyorum. Mesela yumurtayi labneye karistiriyorum, muhallebiye muz koyuyorum gibi. Bir de bebegin gelisimi normalse cok takmiyorum. Ilk tarhana verdigimde benim bebe agladi mesela. Hic yemedi. Ikinci yapisimda 2 cay kasigi yedi. Sonraki yapisimda severek yedi. Eger 2-3 gun az yediyse sonraki gun sevdigi seyleri sunuyorum yesin diyeHepsi 4-6 yemek kaşığı etmez benimkilerin ondan öyle düşünüyorum canım:)
Afiyet olsun minnaka güzel yemiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?