2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
“Hastalanmayan çocuk” sayfasından konu açılmışken. Geçen gün farklı görüş bildiren yorum yazdım diye 10 saniyede falan engellendim. Yönetici çok komik. Çocukların hasta olma sebebi mama içmeleriymiş falan gibi saçma sapan yazılar var. O yüzden yazanları dikkate alma konusunda emin değilim. Zaten artık göremiyorum da

Aaa şaka gibi..
Ben de sağlıkçı diye hatırlıyorum sayfa sahibini.
Ondan takibe aldım.
Bir iki gönderiye göz attım sadece hepsini okumadım.

Aaa şaka gibi..
Ben de sağlıkçı diye hatırlıyorum sayfa sahibini.
Ondan takibe aldım.
Bir iki gönderiye göz attım sadece hepsini okumadım.
Ben de takip ediyordum. Ta ki, “anne sütü yerine mama içen bebekler hasta olur” gibi kesin bir tabir görene kadar. Şu an bebeğine mama veren bir anne olarak bu tarz ispatlanmadığı halde ispatlanmış gibi paylaşılan bilgilere hiç tahammülüm yok... Kendisi de emin değil herhalde, engelledi

Kızlar bu arada, Dreame D9 robot süpürge kullanan vardı dimi? White Mocha canım seni hatırlıyorum sanki. Memnun musunuz? Annem de istiyor da, bende xiaomi mop pro var ama dreamenin özellikleri daha iyi diye onu alayım dedim. Şarj yüzdesi görünüyor muydu uygulamada? Bir de mi home uygulamasında Türkçe kullanabiliyor musunuz?

kızlar pekmezi hangi marka veriyorsunuz? bi de yumurta sarısını neyle karıştırıp veriyorsunuz?
Yazın anneanneme yaptırmıştım ben dut pekmezi onu kullanacağım.
Yumurta sarısını labne ile karıştıp veriyorum.
Avokado tadımını bitirdik, dün de avokado/yumurta/labne karıştırıp verdim severek yedi. Hem de besleyici bir kahvaltı oldu.
Labneyi de evde yapıyorum canım.

labnwyi nasıl yapıyorsun tatlım?

labnwyi nasıl yapıyorsun tatlım?
Pastörize sütü ısıtıp maya olarak tuzsuz süzme peynir ekliyorum ve yoğurt mayalar gibi mayalanmaya bırakıyorum. Dolaba kaldırıp dinlenmesini bekliyorum sonra İnce süzgeç ile Birkaç saat kendi halinde kalıp süzülüyor kalanlar bizimdir
Ben 180ml kadar yapıyorum son kalan yarısı kadar oluyor. Bu bize yetiyor

Kızlar benim bi problemim var yorumlarınızı bekliyorum
Uzun uzun yazmaya fırsatım yok ama
Bebe memeyi reddediyor sütüm azalmaya başladı birkaç gündür onunla mücadele ediyorum dünden beri neredeyse hiç Sağlıklı emmedi. 7 aylık olduk ve birkaç güne kadar hiç doyumluk vermemiştim, 2 öğüne yeni çıktık ve bana ek gıdayı tercih ediyor gibi geliyor
Sağıyorum, biberonu da reddediyor içmiyor. Of kafam dumanlı oldu iyice

Gece nasıl hafif uykulu iken emiyor mu? Belki dönemsel bir durumdur.

Canım tekrar 1 öğüne düşüp denesen nasıl tepki vercek acaba :/

Anne sütü mama konusuna gelince ben sadece mama ve 3 aylıkken ufak ufak ek gıda takviyesi ile büyümüşüm. 33 yaşındayım çok şükür sağlık sorunum yok. Annemi çok yormuşum bebekligimde .

Canim ben cok memnunum. Sarj yuzde olarak maalesef gorunmuyor. Ama ben eksikligini hissetmedim. Evim baya buyuk olmasina ragmen yari sarjla bitiriyor evi. Mi home Turkce kullaniliyor mu bi bakayim dil seceneklerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…