canım akşam öğünü verme bence sabah ya da öğlen ver. akşam verirsen gece emmez bu sefer süt üretmezsin.Aminn inşallah
Yarın tek öğün vermeyi düşündüm ben de. Akşam üstü öğünü veririm bi tur. Bir de öyle deneriz artık
Bizim de hep bakiyor ama sorun yok diyor. Simdi aklima takıldı benim de. Ama arkadasi gondermis goz doktoruna gidin diye. Kayma var hafif demis. Sonraki kontrolde sorayim ben de.evet çocuk doktoru bakıyor rutin kontrellerde ve hiçbir şey demedi şimdiye kadar
yani kafanızı bulandırmak istemem ama bence ihmal etmeyinBizim de hep bakiyor ama sorun yok diyor. Simdi aklima takıldı benim de. Ama arkadasi gondermis goz doktoruna gidin diye. Kayma var hafif demis. Sonraki kontrolde sorayim ben de.
Canım akşam değil akşam üstü vericem. Bugün sağıma güvenip emzirme aralıklarını açtım biraz daha kaliteli emdi. Belki de sorun tam acıkmamış olmasıdır. Sonrasında sağım yapınca olumlu etkisini görmeye başladım.canım akşam öğünü verme bence sabah ya da öğlen ver. akşam verirsen gece emmez bu sefer süt üretmezsin.
Canım demir ilacı da yapıyor bazen koyulaşma kaka daBiz bugun 7. Ayi doldurduk. Pazartesiden beri elma suyuyla baslamistik yaziyorum hep buraya. Krem daha oncesinde zaten kaka kivami degismisti baslamadan once. Krem gibiydi. Ama altin sarisiydi. Alti ustu 2 yudum elma suyu icti die bi anda karardi katilasti falan bi degisik oldu. Acaba normal mi ki ya.
Yani gözlemlemek için dene kuzum 1 günden bişi olmaz aç kalsa da diğer günler toparlarsın ..Emiyor canım ama yoksa sürekli kafa çeviriyor
Bunu bende düşündüm deneyebilirim Ama aç kalır diye korkuyorum :/
Damla damlattılar mı canım ?teşekkür ederim . biz de siyah beyaz görüntü alan bir kamera vardı hemşirenin elinde. hemşire çocuga 1metre mesafede kamerayı tutarak 4-5 dakika falan çocugun kameraya bakmasını istedi . kamerada görüntü olarak çocugun gözlerine zoom'lamıştı. gözlerind erecesi için bu sayede ölçüm yaptı hemşire. sonrada doktor elinde mercek gibi bir şeyle gözlerine baktı. siz kart vs. baktırdı derken nasıl bir karttan bahsediyorsunuz ? benim bahsettigim şeyleri yaptımı acaba doktorunuz ? çok kafaya taktım konuyu anlamak istiyorum, kusura bakmayın
Yok damla damlatmadı, canı çok acır dedi, 9.ay gittiğimizde damlatacakmış . Size damlattımı acaba ?Canım demir ilacı da yapıyor bazen koyulaşma kaka da
Yani gözlemlemek için dene kuzum 1 günden bişi olmaz aç kalsa da diğer günler toparlarsın ..
böyle anlamadığın için insan nasıl davrancağını bilemiyor emme aralarını da açabilirsin 4 ai- 4.5 saat kdr 5 bile olur bence tepkisine bakarsın
Damla damlattılar mı canım ?
yaa bildiğin siyah beyaz zeka kartlarından canım 3 aylık olduğu için
Bir de ışık takip ettirdi karanlık odada
Canım estagfurllah ne kusuru istediğini sorabilirsin istediğim kadar detayda sorabilirsin... her şey de çok hassasız ve çok evhamlıyız çok empati kurabiliyoruzYok damla damlatmadı, canı çok acır dedi, 9.ay gittiğimizde damlatacakmış . Size damlattımı acaba ?
Karanlık odada ışık takip ettirdi derken ? Biraz anlatırmısınız ?
Kusura bakmayın, çok kafam taktım bu konuyu, o nedenle vaktinizi alıyorum
Ingilizce okuduğum makaleler 4 saat diyor. ben 4-5 kere bir ibra içtim bu şekilde. eskiden ilk uykusunu 5 saat yapıyordu ona güveniyordum ama şimdi sağı solu belli değil içemiyorum. Şimdi şöyle ki 2. saatte kandaki alkol oranı tavan yapıyormuş. Sonra azalmaya başlıyormuş. 4 saat sonra emzirebilirsiniz diyorlar. pump and dump diye bi sistem var, sağıp o sütü atıp emzirmek gibi. Bu yöntem kandaki alkol oranına herhangi bir etki etmediği için sağılan sütün yerine gelecek olan süt de aynı olacaktır, boşuna sütünü atmış oluyorsun, önerilmeyen bi yöntem. en iyisi 4 saat beklemekmiş.Alkolden ne kadar sonra emzirebiliyorduk Kızlar?
Teşekkür ettimIngilizce okuduğum makaleler 4 saat diyor. ben 4-5 kere bir ibra içtim bu şekilde. eskiden ilk uykusunu 5 saat yapıyordu ona güveniyordum ama şimdi sağı solu belli değil içemiyorum. Şimdi şöyle ki 2. saatte kandaki alkol oranı tavan yapıyormuş. Sonra azalmaya başlıyormuş. 4 saat sonra emzirebilirsiniz diyorlar. pump and dump diye bi sistem var, sağıp o sütü atıp emzirmek gibi. Bu yöntem kandaki alkol oranına herhangi bir etki etmediği için sağılan sütün yerine gelecek olan süt de aynı olacaktır, boşuna sütünü atmış oluyorsun, önerilmeyen bi yöntem. en iyisi 4 saat beklemekmiş.
Gözün aydın darısı başımıza bizim ki de gelse rahatlasa bitse bu mizmizlikAhada dişin ucu geldi. Son 1 haftadır 30dklık uykular gece ağlayarak uyanması ve deli gibi diş kaşıma isteği sonrası geldi yanındaki de patlamak üzere Allah yardımcımız olsun diş olduğunu sanmıyordum ama bu huzursuzlukları vardı
Bizimki de oturmaya başladigindan dönmeyi bıraktı yüz üstü koyunca ağlıyor bende yere koyup surkeli döndurmeyi oyun gibi yapıyorum alışsın diye ama hiç gayret yok emekleme çabası da yok oturduğumuz yerde kalıyoruzyaa herkesin bebişi dönüyor bi dönemeyen benimki mi acabahala dönmüyor ayaklarını tutup ağzına sokmayı bile öğrendi yan dönüyor ama ters dönme yok hep oturmak istiyo yüzüstü koyuyorum bacağının birinin üstüne basıp poposunu kaldırıp kendini öne atıyo emeklemeye çalışıyor ama dönme çabası yok dün sırt üstü yatırdım yere çamaşır asmaya gittim elindeki oyuncağı atmış onu almaya çabalamış kendini sırt üstü kaydıra kaydıra halının üstünden parkeye götürmüş bi mızıklanma bağırma sesi geldi gittim bi baktım ki yerde oyuncağa uzanmaya çalışıyor ben şokk
Günaydın canım kontrole 2 gün var evde tarttım kilo alımı yok bizdeBenim oğlan ek gıdaya başlayalı baya hızlı kilo alanlardan anne sütü ile çok sınırda gidiyordu bu ay 9100 oldu sizlerde durum ne az alıyor diye üzülürken şimdide çok şişman olmasın diyorum annem hareketlesin hiç kalmayacak alsın diyor doktoruda 1 yaşında 13 kilo olan bebeğe diyet verdim yazık değil mi yürüyemiyor çocuklar diyor
Günaydın tatlım valla sabah 1 yumurta sarısı bebek ekmeği 1 çay kaşığı pekmez lor peynir sonrası işteyken 60cc mama evdeysem anne sütü. Öğlen yarım muz avakado + anne sütü akşam üzeri sebze püresi içine 1 çk tereyağı gecede sürekli emmeye kalkıyor gerçi sütüm az gibi geliyor 60cc mama veriyorum yatırmadan doktorda 120 180 cc mama ile bu kadar kilo almaz zaten diyor muzdan heralde bi ara sadece muz yiyordu bırakmıştı sebzeleriGünaydın canım kontrole 2 gün var evde tarttım kilo alımı yok bizdeAma ben zaten çelimsiz seviyorum bebeyi, neden bilmem
Ne veriyorsun anlatsana az.
Bakalım doktor bize ne diyecek
Oh yarasın şifa olsun kuzuyaGünaydın tatlım valla sabah 1 yumurta sarısı bebek ekmeği 1 çay kaşığı pekmez lor peynir sonrası işteyken 60cc mama evdeysem anne sütü. Öğlen yarım muz avakado + anne sütü akşam üzeri sebze püresi içine 1 çk tereyağı gecede sürekli emmeye kalkıyor gerçi sütüm az gibi geliyor 60cc mama veriyorum yatırmadan doktorda 120 180 cc mama ile bu kadar kilo almaz zaten diyor muzdan heralde bi ara sadece muz yiyordu bırakmıştı sebzeleri
Kafa koruyoruz canım,Canlar ben yavru kuşumu balkonda güneşlendiriyorum da ne kadar tutmak gerekir en iyi d vit emilimi vücudun hangi bölgesinden olur başını korumak mı lazım yoksa açık mı kalmalı mı gibi sorularım var bilginiz var mı
Teşekkür canımKafa koruyoruz canım,
el kol bacaklardan alabiliyor canım 10-15 dk yeterli
Kolay gelsin ya, burada pek çok arkadaş başladı/başlayacak gibi evden çalışmaya. Benim 2 ayım daha var gibi, hiç gözümde canlandıramıyorum nasıl olur. Yanınızda biri var mı bu süreçte?Ben de evden çalışıyorum ve gündüz uykuları işkence resmen. En fazla yarım saat uyuyor. 3 kere. Yetiyor galiba bünyesine :)
Yaa o sabah çok netti vala yazana kadar silindi ayrıntılar, ama kessinlikle oradasındır oynamışızdırBen napıyordun aceppppp beni hatırlıyor musun kız
O akşam queens gambit izlemiştim, kız baya turuncu kafa, sanırım oradan uygun gördümhahah çok güldüm. müthiş hayal gücü. bayıldım rüyana. turuncu sağlı değilim ama tutmamış
Bizim doktor pekmeze 8 ay dolduktan sonra başlatacak, sebebi tatlı olmasıKizlar bebislere pekmez vermeye basladiniz mi? Pekmez konusunda zit gorusler var -hemen hemen her konuda oldugu gibi-. Kimi diyo 6 ay kimi diyo 8 ay. Bizim doktor diyo 8 ay ama bebe biskuvisi yaparsan icine su anda da koyabilirsin. Ben valla dun verdim gitti. Cok azicik pirinc unundan oldukca akiskan bi muhallebi yaptim az bisey. Altini kapatinca icine 1 cay kasigina yakin tereyagi koydum. Soguyunca icine muz ezdim ve 1 cay kasigi pekmez ilave ettim. Severek yedi benim bebe. Severek yedi deyince kafanizda oyle bi kase yemis gibi canlandirmayin. 2 yemek kasigi civari yemistir. Vucut bi reaksiyon gostermedi. Acaba pekmeze devam mi etsem bilemedik. Tatsiz tuzsuz sebze yedirmek istemiyorum artik, biraz eglenceli seyler de yesin yavrular
İnanın sizin kadar ayrıntı veremeyeceğim, hiç dikkat etmediğimi fark ettim. Bi kaç şeyle baktı yarım metre uzaktan. 5 dk filan sürdü, aklımda kalan da o. O kadar para verdik ne kadar kısa bir şeymiş diye muhabbetini yaptık çünkü.teşekkür ederim nasıl bir kontrol oldu acaba merak ettigim için soruyorum. biz de siyah beyaz görüntü alan bir kamera vardı hemşirenin elinde. hemşire çocuga 1metre mesafede kamerayı tutarak 4-5 dakika falan çocugun kameraya bakmasını istedi . bu sayede ölçüm yaptı hemşire. sonrada doktor elinde mercek gibi bişeyle gözlerine baktı. aletlerle kontrol etti derken nasıl bir aletti. kusuruma bakmayın konu çok kafama takıldı detay ögrenmek için soruyorum.
Çok geç bir cevap olacak ama, 1 bira 1 kadeh şarap gibi az miktarlar 2 saatte vücuttan atılıyor, bol su içmek de kesinlik sağlarAlkolden ne kadar sonra emzirebiliyorduk Kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?