2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
canım akşam öğünü verme bence sabah ya da öğlen ver. akşam verirsen gece emmez bu sefer süt üretmezsin.
Canım akşam değil akşam üstü vericem. Bugün sağıma güvenip emzirme aralıklarını açtım biraz daha kaliteli emdi. Belki de sorun tam acıkmamış olmasıdır. Sonrasında sağım yapınca olumlu etkisini görmeye başladım.

Canım demir ilacı da yapıyor bazen koyulaşma kaka da
Emiyor canım ama yoksa sürekli kafa çeviriyor

Bunu bende düşündüm deneyebilirim Ama aç kalır diye korkuyorum :/
Yani gözlemlemek için dene kuzum 1 günden bişi olmaz aç kalsa da diğer günler toparlarsın ..
böyle anlamadığın için insan nasıl davrancağını bilemiyor emme aralarını da açabilirsin 4 ai- 4.5 saat kdr 5 bile olur bence tepkisine bakarsın
Damla damlattılar mı canım ?
yaa bildiğin siyah beyaz zeka kartlarından canım 3 aylık olduğu için
Bir de ışık takip ettirdi karanlık odada

Yok damla damlatmadı, canı çok acır dedi, 9.ay gittiğimizde damlatacakmış . Size damlattımı acaba ?
Karanlık odada ışık takip ettirdi derken ? Biraz anlatırmısınız ?
Kusura bakmayın, çok kafam taktım bu konuyu, o nedenle vaktinizi alıyorum

Canım estagfurllah ne kusuru istediğini sorabilirsin istediğim kadar detayda sorabilirsin... her şey de çok hassasız ve çok evhamlıyız çok empati kurabiliyoruz

damla damlatmadı kuzum, bu ay doktorumuza göz muayenesini sordum gerek yok damla damlatıcaklar dedi 1 yaşında yaptırırsınız ben çocuklarıma da öyle yaptırdım dedi...

Yani ışıkları kapattırdı odanın ve ufal fener gibi bir şey onu takip edip etmediğine baktı

sen nerde yaptırdın canım göz muayenesini hatırlayamadım

yaa herkesin bebişi dönüyor bi dönemeyen benimki mi acaba hala dönmüyor ayaklarını tutup ağzına sokmayı bile öğrendi yan dönüyor ama ters dönme yok hep oturmak istiyo yüzüstü koyuyorum bacağının birinin üstüne basıp poposunu kaldırıp kendini öne atıyo emeklemeye çalışıyor ama dönme çabası yok dün sırt üstü yatırdım yere çamaşır asmaya gittim elindeki oyuncağı atmış onu almaya çabalamış kendini sırt üstü kaydıra kaydıra halının üstünden parkeye götürmüş bi mızıklanma bağırma sesi geldi gittim bi baktım ki yerde oyuncağa uzanmaya çalışıyor ben şokk

Alkolden ne kadar sonra emzirebiliyorduk Kızlar?
Ingilizce okuduğum makaleler 4 saat diyor. ben 4-5 kere bir ibra içtim bu şekilde. eskiden ilk uykusunu 5 saat yapıyordu ona güveniyordum ama şimdi sağı solu belli değil içemiyorum. Şimdi şöyle ki 2. saatte kandaki alkol oranı tavan yapıyormuş. Sonra azalmaya başlıyormuş. 4 saat sonra emzirebilirsiniz diyorlar. pump and dump diye bi sistem var, sağıp o sütü atıp emzirmek gibi. Bu yöntem kandaki alkol oranına herhangi bir etki etmediği için sağılan sütün yerine gelecek olan süt de aynı olacaktır, boşuna sütünü atmış oluyorsun, önerilmeyen bi yöntem. en iyisi 4 saat beklemekmiş.

Teşekkür ettim

Gözün aydın darısı başımıza bizim ki de gelse rahatlasa bitse bu mizmizlik
Bizimki de oturmaya başladigindan dönmeyi bıraktı yüz üstü koyunca ağlıyor bende yere koyup surkeli döndurmeyi oyun gibi yapıyorum alışsın diye ama hiç gayret yok emekleme çabası da yok oturduğumuz yerde kalıyoruz

Benim oğlan ek gıdaya başlayalı baya hızlı kilo alanlardan anne sütü ile çok sınırda gidiyordu bu ay 9100 oldu sizlerde durum ne az alıyor diye üzülürken şimdide çok şişman olmasın diyorum annem hareketlesin hiç kalmayacak alsın diyor doktoruda 1 yaşında 13 kilo olan bebeğe diyet verdim yazık değil mi yürüyemiyor çocuklar diyor

Günaydın canım kontrole 2 gün var evde tarttım kilo alımı yok bizde Ama ben zaten çelimsiz seviyorum bebeyi, neden bilmem
Ne veriyorsun anlatsana az.
Bakalım doktor bize ne diyecek

Günaydın canım kontrole 2 gün var evde tarttım kilo alımı yok bizde Ama ben zaten çelimsiz seviyorum bebeyi, neden bilmem
Ne veriyorsun anlatsana az.
Bakalım doktor bize ne diyecek
Günaydın tatlım valla sabah 1 yumurta sarısı bebek ekmeği 1 çay kaşığı pekmez lor peynir sonrası işteyken 60cc mama evdeysem anne sütü. Öğlen yarım muz avakado + anne sütü akşam üzeri sebze püresi içine 1 çk tereyağı gecede sürekli emmeye kalkıyor gerçi sütüm az gibi geliyor 60cc mama veriyorum yatırmadan doktorda 120 180 cc mama ile bu kadar kilo almaz zaten diyor muzdan heralde bi ara sadece muz yiyordu bırakmıştı sebzeleri

Oh yarasın şifa olsun kuzuya
Yumurta da kilo yapar ve dediğin gibi muz
Bende hemen hemen hergün yumurta veriyorum öğlen sebze püresi&çorba
meyvelerden yana yüzümüz gülmedi muz ve avokado dönüşümlü kullanıyorum şimdilik kahvaltıda

Canlar ben yavru kuşumu balkonda güneşlendiriyorum da ne kadar tutmak gerekir en iyi d vit emilimi vücudun hangi bölgesinden olur başını korumak mı lazım yoksa açık mı kalmalı mı gibi sorularım var bilginiz var mı

Kafa koruyoruz canım,
el kol bacaklardan alabiliyor canım 10-15 dk yeterli

Ben de evden çalışıyorum ve gündüz uykuları işkence resmen. En fazla yarım saat uyuyor. 3 kere. Yetiyor galiba bünyesine :)
Kolay gelsin ya, burada pek çok arkadaş başladı/başlayacak gibi evden çalışmaya. Benim 2 ayım daha var gibi, hiç gözümde canlandıramıyorum nasıl olur. Yanınızda biri var mı bu süreçte?
Ben napıyordun aceppppp beni hatırlıyor musun kız
Yaa o sabah çok netti vala yazana kadar silindi ayrıntılar, ama kessinlikle oradasındır oynamışızdır
hahah çok güldüm. müthiş hayal gücü. bayıldım rüyana. turuncu sağlı değilim ama tutmamış
O akşam queens gambit izlemiştim, kız baya turuncu kafa, sanırım oradan uygun gördüm
Bizim doktor pekmeze 8 ay dolduktan sonra başlatacak, sebebi tatlı olması meyveyle birlikte başlayacağız.
Çocuğa yedirecek şey bulamıyorum resmen. Ben de eğlensin artık kafasındayım, bir tatlı manyağı olarak
İnanın sizin kadar ayrıntı veremeyeceğim, hiç dikkat etmediğimi fark ettim. Bi kaç şeyle baktı yarım metre uzaktan. 5 dk filan sürdü, aklımda kalan da o. O kadar para verdik ne kadar kısa bir şeymiş diye muhabbetini yaptık çünkü.
Alkolden ne kadar sonra emzirebiliyorduk Kızlar?
Çok geç bir cevap olacak ama, 1 bira 1 kadeh şarap gibi az miktarlar 2 saatte vücuttan atılıyor, bol su içmek de kesinlik sağlar sonrasında emzirmek serbest diye biliyorum. Tabi miktar artarsa 5-6 saatleri buluyormuş.
Bu arada ara mesajları okuyamadım ama, bizimde dönem dönem çişsiz bezleri oldu. Doktor bana içireceğin su miktarını bezdeki çişten anlarsın demişti. Acaba suyu artırmak nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…