2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Biz de ek gıdaya başlayınca kilo almayanlardanız, sade anne sütüyle igüzel güzel gidiyordu oysa
Gerçi biz meyveye başlamadık, dediğin gibi muz da çok etkilemiştir. Vala doktor ne derse o tabi ama bence iyi ya tontiğe maşallah yesin içsin

Şimdi doktordan geldik, bu ay gecikmeli gittik 6.5 ayı geçti.
Perşembe Cuma günü biraz ateşi vardı, bezinde de pembe leke oldu bi defa. Ara ara da öksürük. Üst solunum yolu enfeksiyonu geçirmiş meğer Hafif geçmiş ama çok şükür.

üst dişleri geliyormuş az kalmış desteksiz oturmasını görünce çok iyi, muhtemelen erken yürüyecek dedi, ki ben de 9 aylıkken yürümüşüm. Fakat kilo alımı bi 150 gr kadar az Öğünleri artıracağız.

Vee kırmızı biber içeren hiçbir şey vermiyormuşuz, salça için domates daha iyidir biberden dedi kırmızı biberin pişiği çok zor geçer dedi. Tarhananızdaki domates sorun olmaz ama biber varsa vermeyin dedi.
Dedi de dedi.

bir de 8 ay dolana kafar çok bastırmamalıymışız. Bizimki çok hevesli de ayakta durmaya.

Doğumdan sonra kadın doğuma giden oldu mu? Konuşulduysa da kaçırdım. Bana 6 ay sonra gel demişti ama daha gidemedim. 1-2 ay sonra gideceğim sanırım.

Sağol canım Ortalama 4 saat diyorlardı, ilk uyandığında öncesinde sağdığım sütü verdim son yudumdan 4 saat 10 dk sonra da emzirdim bi sıkıntı olmadı.
Çişleri berrak aslında suyu yine artırdım hem yemek arasında hem yemekten sonra verdim. Dün boştu bezleri baya uğraştırdı bugün iyiyiz sanırım sütün azalmasıyla emmekle uğraşmak istemedi emzirdikten sonra sağım da yapınca toparlandı şükür .

Doğumdan sonra kadın doğuma giden oldu mu? Konuşulduysa da kaçırdım. Bana 6 ay sonra gel demişti ama daha gidemedim. 1-2 ay sonra gideceğim sanırım.
Benimki çağırmadı ben de gitmedim bir problem yok diye acaba niye çağırdı ki?
40 kontrolüne gittiysen önemli değil bence ama gitmediysen genel bir kontrole gidebilirsin belki korunma yöntemi önerisi olacaktır, smear içinde çağırmış olabilir. 40 kontrolü yapmadıysa belki de sadece genel kontrol içindir.
Ben de şu aralar gideceğim smear vermedim bayadır önemli bir konu atlamak istemiyorum ama vakitte ayıramıyorum

Bu doktorların da her biri Farklı konuşuyor Doktorun bir sene vermeyeceksin gıdalar dediği arasında domateste vardı. Saydıklarım dışındakileri ayına ve mevsimine uygun olarak verebilirsin dedi.
Ama pişik sorunu yaşamıştınız değil mi ben olsam direkt asit içeriği yüksek olan her gıdadan uzak dururdum bir daha sorun yaşamamak adına.
Mesela bak daha az önce Osman gönlüalın 7 ay videosunu izledim, bacakları daha kuvvetlenmiştir ağırlığını biraz kendimiz alarak bastırabiliriz diyordu. Mesela zıplama hareketi yaparlarmış bizimki de yapıyor izleyince biraz içim rahatladı
Benim tartı ne kadar Sağlıklı bilmiyorum ama sanırım bu ay biz hiç kilo almamışız gibi gözüküyor ama bu ay hep bi meme bırakma, dışarıyı seyretme kafayı çevirme şeklinde zar zor emzirdim. 2 gündür de patlak vermişti ona bağlıyorum artık
Sahi bu meme reddi şeysi ne zaman bitecek artık yaşına kadar risk mi hep böyle

Ben 40'ta gitmiştim canım genel olarak rahim toplamış mı yumurtalıkların durumuna falan baktı alttan kontrol ile

40 kontrolune gitmistim smear icin cagirdi. Ocak ayinda regl oldm gibi olmustum. 2 gun kahverengi lekelenme seklinde. Şubatta o da olmadi. Bi gitsem iyi olcak sanki.

torro o diziyi cok begenmistim. Ams azcik bile o guzel kiza benzemiyorum demek ayaklarini bastirmamaliymisiz. Doktorlar sonunda beni cildirtcak ben bastiriyorum. Hatta koltuk altindan destek olunca pit pit yuruyo. Yuruyor ama uzun sure desteksiz oturamiyor. Oturup oynuyor birkac dakika sonra bir yana yikilabiliyor. Hep etrafinda olmak gerekiyor.

aling ben 4. Ayimda kendim gittim. Dikislerin iyilesmis iyi fln dedi. Smear testi yapti, sonuc iyi cikti. Ama cagiran eden olmadi.

Bugün biz de doktora gittik kan verdik. 7.5 aylık karnında da kırmızı lekeler çıktı yumurta alerjisi olabilir diye. Doktor baktı alerji dedi. Bi daha denenip emin olunacak sanırım. Ek gıda ile ilgili burada konuşulanlardan bahsetti. Ben yoğurdu sordum iki güne mayalayayım mı diye gerek yok dedi. Kalça röntgeni de çekildi. Çok şükür birşey çıkmadı. Ama kan vermek ölüm... nasıl içli içli ağlıyor. Şimdi herşeyi unuttu çoktan oyuncak yerine benim crocks terliklerimle oynuyor ve evet emekliyor istediği yere yavaş da olsa gidiyor.

Benimki de dönmüyor doktor sorun değil dedi.

Benim kızım hasta oldu kızlar
Birr kaç gündür sabahları hafif balgam hissediyordum. Ilerledi ve dün gece balgamı kusmalarla başlayan korkunç bir gece geçirdik

Sanırım bronşit oldu.

Burun akıntısı çok.
Sürekli serumla açıp çekiyorum ama tamamen açılmıyor. Saatte bir yine doluyor.
Bu nedenle 20 dkdan fazla uyuyamiyor.
Dik pozisyonda burnu daha iyi olduğu için kucağımda uyudu bugün.
Günde 6 kere denmiş ama daha fazla kullansam serumu sorun olur mu acaba?

Sıcak su buharı ile mi temizleyeyim yoksa?
Inliyor, boynu bükük ve mutsuz.
Kusunca rahatlıyor oynamaya başlıyor ama yavrum.

Yarına doktora gidecektik zaten kan tahlili verecektik. Bu da eklenmiş oldu.
Hoş ilaç falan kullanmak istemiyorum ki ben :/

Bugün ek gıda aklımdan bile geçmedi.
Miniklerimiz sağlıklı olsun yeter başka şeyleri takmayın lütfen..

Son düzenleme:
Gecmis olsun. Dogru diyorsun saglik tum her seyin basinda. Gerisi hallolur. En kucuk bi saglik sorununda dert ettigim kucuk seylere bakip utaniyorum. Bir an once iyilesir insallah.

çok geçmiş olsun, saçının teline zarar gelse ona gelmesin bana gelsin diyorum çok zor...

Cok gecmiş olsun. İnşallah çabucak iyileşir. Dediğin gibi hastalık gelince uykusu ek gıdası umrunda olmuyor insanın. Umarım yarın neşesine kavuşur kuzun.

cok gecmis olsun canim. Serum fizyolojik gerektigi kdar kullan demisti doktor. Tikandikca.

Geçmiş olsun.Üst solunum yolu enf olmuştur belki. Serum fizyolojik iyi olur burnun açılması için. Buhar makinası da.

Çok geçmiş olsun . Soğuk buhar olması açısından odaya buz koyabilirseniz tıkanıklığa iyi geliyor umarım ilerlemeden atlatır kuzucuk bol bol emzirmeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…