2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bugun 20:00'de uyudu. Bakalim sabaha kdr kac kere kalkacak

geçmiş olsun inşallah en kısa sürede düzelir

Kızlar merhaba meyveye geçince sebze ve yoğurt yemez olduk.Her gün ne yedireceğimi şaşırıyorum. Kaç öğün vereceğim konusunda kafam karışıyor. Her doktor farklı birşey söylüyor. Siz ne yediriyorsunuz bebişlere?Bir de ev yapımı az salça ilave etmek için erkenmi?

keşke benimki de yerde biraz dursa da oyuna çevirebilsem uzandı mı çığlık çığlığa ağlıyor uyurken tek uzanıyor birde emzirirken kucağımda uzanıyor o yani onun dışında hep oturuyo ya koltukta ya mama sandalyesinde

Benimki de dönmüyor doktor sorun değil dedi.
yaa inşallah öyledir dönme dışında diğer şeylere çabalıyo yarım yamalak yapıyor ama tam dönemiyor abisi 4 aylıkken dönmeye başlamıştı o yüzden tedirgin oldum biraz 7 aylık oldu geç kaldı bayağı

Kızlar dünden beri resmen kabus gibiydi herşey anca bugün biraz rahat nefes alabildim ki şöyle bebiş çok fena düştü . Şöyle ki dün bebişi 2 gibi uyutup bir yarim saat markete gittim eve geldim eşimin kucağında çılgınca ağlıyor dedim noldu uyanmış döne döne yataktan aşağı düşmüş. Önce hemen bebişi alıp sakinlestirdim ama eşim de çok fenaydı onu da hemen banyoya gönderdim elini yüzünü yıkatip balkona gönderdim kendini sakinlestirmeden yanımıza gelme dedim bebişi sakinlestirdim ve bezine kadar soydum elle tüm vücudunu kontrol ettim. Bazayla dolap arasında dar bir ara var 30 cm lik felan ve dolap sürgülü olduğu için alt kısımda sivri çıkıntı mevcut. Düşerken oraya çarpmış ve sakinlestirip emzirdikten sonra elle muayenede sol kaburgada ve hemen altinda bir noktaya deyince çılgınca ağlamaya başladı yine sakinleştirip yine muayene ettim yine aynı şekilde olunca doğru çocuk acile doktor da elle muayenede aynı noktaya dokununca çok ağladı ve o bölgede kizariklik felan da vardi hemen röntgene soktular kafa ve govde sonrası kan tahlili ölüm gibiydi resmen için gitti damar bulamadılar felan ama düşme olduğu için mecburiyetten müdahale edemedim sonuç 4 delik 4. De de bulamasaydilar birakin diycektim resmen. Rontgenden sonra yine gelip elle muayene ettiler yine aynı bölgede çok ağlayınca çocuk cerrahini çağırdılar felan o da muayene etti. Şükür ki röntgenler temiz çıktı. Idrar tahlilinde mikrop buldular yeniden tahlil vermemizi istediler bu sefer idrar kültürü yapılacakmış. Acilde travma bölümünde müşadeye aldılar kaburgada hassasiyet olunca. Ilerleyen saatlerde kavga bıçaklama vakaları felan geldi acile biraz bağrış çağrış olunca seslerden çok etkilendi başladı ağlamaya. Hastaneye yakin yerde oturduğumuz için isterseniz evde siz gözlemleyin burda seslerden çok etkilenmesin farklı bir durum olursa hemen gelirsiniz dediler bizde kabul ettik. Gece 11.30 gibi eve geldik. Sabaha kadar kontrol ettik bekledik. Çocuk cerrahisi yarin poliklinik muayenesine gelin demisti bugün onu da yaptırdık ve derin bir ohhh çektim. Idrardaki mikrop için antibiyotik başlattılar 3 gün kullanın 3. Günden sonra çocuk acile gelip idrar kültürü sonucuna göre sorumlu doktor size antibiyotiğe devam edip etmeyeceğinizi söyleyecek dediler. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki bugun doktor sıkınti yok dedi sanki hemen ardindan üzerimden dozer gecti tum kemiklerim birbirinin ici ne girdi her yerim ağrıyor. Çocuk bu tabikide düşecek ama evde muayene ederken kaburga ve altında çok ağlayınca dedim ya kırıldı ya çatladı herhalde. Bizdee durum bu yani.. Hepimizin bebişlerini korusun sağlık her şeyin başı.

Çok geçmiş olsun. Çok şükür bir sıkıntı olmamış.Fena bir his.Geçen hafta da bizim başımıza geldi sıkıntı çıkmadı.

Rheaa çok geçmiş olsun yüreğim ağzımda okudum. Çok şükür ki bir sorun yokmuş ama yine de korkunu, endişeni derinden hissettim

Rheaa gecmis olsun canim, insallah bi daha yasanmaz. Dilerim kimse yasamaz. Cok sukur biseyi yokmus bebisin. Ama cok korkmussunuz, okurken ben bile cok etkilendim. Sizi tahmin edemiyorum...

Ben bebegin dusmesinden korktugum icin, onu yalniz birakip gideceksem ya besigine, ya odasinda karyolasina, ya da salonda oynadigi yere koyuyorum. Isim varken en fazla cani skildigi icin biraz aglarsa agliyor. En azindan dusme riski olmadigindan daha rahat hissediyorum. Yakin zamanda emeklemeye baslayinca ne yapicaz bakalim... ozaman kendilerine zarar verme riski daha da artacak

Rheaa ah ah çok geçmiş olsun neyseki bir şeyi yok kuzucuğun Allah korusun. bu düşmeler başımıza geliyor bir şekilde şükredelim kafamıza dank ediyor ve daha da dikkat ediyoruz böylece.

Çok geçmiş olsun, okurken içim çekildi resmen. Neyseki bir şeyi yokmuş

Canım çok geçmiş olsun, çok korktum valla neyse ki bir şey yokmuş ...
Allah tüm minikleri beterlerinden sakınsın

Çok geçmiş olsun.
Büyük korku yaşamışsınız.
Biz de hastalıkla uğraşıyoruz çok zor.
Bugün doktora gideceğiz umarım iyi şeyler söyler..

Kıyamam ya... valla içim ezildi çok duygusalım ben bu konularda. Benzerini birkaç aylıkken yaşadık o müşahade kısmı zaten ayrı fena. Biz beklemedik eve gittik. O gürültüde zaten bebeğim korkuyor uyur gibi yapıyor benim iç kanama geçirse anlayamam ki... Rabbim tüm bebekleri korusun. Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. Çok şükür bir sıkıntı olmamış.Fena bir his.Geçen hafta da bizim başımıza geldi sıkıntı çıkmadı.
Tesekkurler canim Şükür bir şey çıkmadı

Rheaa çok geçmiş olsun yüreğim ağzımda okudum. Çok şükür ki bir sorun yokmuş ama yine de korkunu, endişeni derinden hissettim
Teşekkür ederim canım

Teşekkürler canım , dilerim kimse yaşamaz gerçi ben ufak tefek durumlarda oldukça elhamli ama bu tarz kritik durumlarda soğuk kanlilik gösterebiliyorum aslında şöyle ki ben uyutup çıktığımda gayet emniyetli yerdeydi ardımdan uyanmis babası oynayıp yatak üstüne koymuş iki yanına yastık koymuş ama ayak kısmına koymamış oraya dönemez diye. Döndü ve düştü. Aslında onlenebilen bir kaza bizimki. O kadar çok korktu eli ayağı titredi ki benim bir şey dememe gerek kalmadı. Düşüşünü görmedim ve sakinleştirip 2 -3 defa vücuduna dokundugumda kaburgaya dokununca çok ağlayınca hastaneye götürdüm ağlamasaydı gitmezdim. Düşe kalka büyüyecekler biliyorum bende.

Rheaa ah ah çok geçmiş olsun neyseki bir şeyi yok kuzucuğun Allah korusun. bu düşmeler başımıza geliyor bir şekilde şükredelim kafamıza dank ediyor ve daha da dikkat ediyoruz böylece.
Tesekkurler canim Aynen dediginiz gibi tecrübe en büyük öğretici oluyor.
Çok geçmiş olsun, okurken içim çekildi resmen. Neyseki bir şeyi yokmuş
Teşekkürler cnm neyseki bir şeyi yok.
Canım çok geçmiş olsun, çok korktum valla neyse ki bir şey yokmuş ...
Allah tüm minikleri beterlerinden sakınsın
Amin canım tüm bebişlerimiz sağlıklı olsun

Çok geçmiş olsun.
Büyük korku yaşamışsınız.
Biz de hastalıkla uğraşıyoruz çok zor.
Bugün doktora gideceğiz umarım iyi şeyler söyler..
Size de çok geçmiş olsun canım inşallah sonuclariniz çok güzel çıkar doktordan sonra iyi haberlerini bekliyoruz. Konu ufacık bedenler olunca insan panikliyor gerçekten.
nomunomuchua Rheaa
Ah yaa iki yavruma da çok geçmiş olsun
Okudum ama ancak yazabiliyorum.
Sağlıkları yerinde olsunda gerisi boş gerçekten Allah korusun miniklerimizi
Aynen öncelikle herşeyin başı saglik 2 gün önce yok havuç yemiyor diyordum şimdi aman yemesin sonra yavaş yavaş yer diyorum.
Rheaa çok geçmiş olsun Allah korusun daha kötülerinden
Amin canım hepimizin bebişini korusun

O kadar haklısınız ki , o müşahade de beklemek zor 9 saate yakın bekledik biz. Doktor ilk muayenesinde 24 saat kalabilirdiniz dedi, çünkü elle ilk yaptığı muayenede kaburga ve altına dokununca çok ağladı ve elle muayene sırasında eline bir sislik gelmiş sanırım telefonla çocuk cerahini aradığında hassasiyet ve elle muayenede bilmem ne bulgulari var gibi bir sürü şey soyledi tıbbi konuştukları için pek anlayamadım zaten sonrasında 5 dakika içinde cerrah geldi. Kan alma süreci çok kötüydü damarı bulamadılar deri altından iğneyle aradılar o zaman eşime dedim seni şu an boğabilirim ölmene izin vermeden doktorlar hayata döndürür diye. Sonra emzirip uyuttum cantasinda oyuncaklar vardı onlarla oynattim felan ama saat akşam 10 gibi kavga olayı geldi adamı hasat etmişler 8 yerden bıçaklama kafa yarık sopayla vurmuşlar felan kanında madde var diye anestezi vermeden dikim yaptılar adam bağırdı o zmaan cocuk aglayinca doktora dedik başka yere geçme imkanımız var mı diye o zaman eve gitmeyi önerdi bir durum olsaydı zaten şimdiye kadar çıkardı dedi ama 24 saat müşahade dedikleri için kağıt imzalayip eve çıktık.

Çok geçmiş olsun Bizim bugün 6. Ay aşısı vardı ona bile tüm gece evhamlanıyorım. Şimdi çok üzüldüm, kötü bir şey çıkmamasına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…