2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasin

nomunomuchua çok geçmiş olsun, biz de üsye geçirmişiz meğer ama allahtan çok ilerlememiş. İnşallah güzel sonuçlarla dönersiniz doktordan

aling cim beni doğumdan 2 ay sonraya çağırmıştı doktor. Gittim, genel muayene etti ve korunma yöntemleri, spiral çeşitleri etkileri yan etkileri vs bahsetti, emzirme döneminde kullanabileceğim hap isimlerini yazdı. Bi daha da gitmedim zaten.

Kizlar haftasonu bebise pankek yapiyim diyorum ama korkmuyor da degilim. Aranizda pankek yedirmeyi deneyen var mi?

Tuzsuz tereyağ bulamadım
Peyniri suya koyduk tereyağını napacaz?
Onu da mi evde yapsam kii becerebilir miyim acaba.

Tuzsuz tereyağ bulamadım
Peyniri suya koyduk tereyağını napacaz?
Onu da mi evde yapsam kii becerebilir miyim acaba.
Niyeyse üniversitedeyken çok izledim tereyağı yapım videosu kolay görünüyordu aslında kremaya buz ekleyip blenderla çırpıyorlardı. Çıkan yağı da yine buzlu suda yoğurarak arindiriyorlardi. Görünüşte kolay ama hiç denemedim

Benim teyzem yapıyordu aslında bazen ama aklımda kalmadı nasıl yapıldığı
Kavanozda çalkalıyordu Yağa dönüşüyordu burası kalmış aklımda sadece

Benim teyzem yapıyordu aslında bazen ama aklımda kalmadı nasıl yapıldığı
Kavanozda çalkalıyordu Yağa dönüşüyordu burası kalmış aklımda sadece
Kaymak biriktirip yapanlar da vaar kremadan yapanlar da. Kaymak biriktirmek uzun ve çetrefilli geliyor bana yıllarca izledim videosunu ben de yapayım bak aklıma düşürdün kilit nokta buz ama

Kaymak biriktirip yapanlar da vaar kremadan yapanlar da. Kaymak biriktirmek uzun ve çetrefilli geliyor bana yıllarca izledim videosunu ben de yapayım bak aklıma düşürdün kilit nokta buz ama
Bende teyzeme sorayım bi bakalım nasıl neyden yapıyormuş. Uğraştırıcı olabilir ama tadı enfes oluyordu. Şimdi canım ekmek kızartıp tereyağ sürüp yemek çekti

Bende teyzeme sorayım bi bakalım nasıl neyden yapıyormuş. Uğraştırıcı olabilir ama tadı enfes oluyordu. Şimdi canım ekmek kızartıp tereyağ sürüp yemek çekti
Öğrenirsen bize de söyle yapılışını canım belki daha iyidir teyzenin yöntemi. Yanında tulum peyniri ve çay olursaaa üff Bak yaa yarın başıma iş çıkardın bugün her şeyi halletmistim

Öğrenirsen bize de söyle yapılışını canım belki daha iyidir teyzenin yöntemi. Yanında tulum peyniri ve çay olursaaa üff Bak yaa yarın başıma iş çıkardın bugün her şeyi halletmistim
Offf
Ben çay koyayım en iyisi.
Uzun zamandır kızarmış yememişim ama şimdi farkettim.

Akşam ağlamaları başladı yine
Yatağa yatırınca çivi batmışcasına ağlıyor
Aşırı uykusu var ama uykuya dalamıyor (sabah 5,30da uyandı)
yüzüstü emekleme pozisyonuna geçip hem yatakta dört dönüyor hem ağlıyor
Kaldırınca sıkıntı yok gibi ama.. O da kucakta durarsa.
Uykusunu geciktiği içinde huysuz, ayağımda bile sallamayı denedim ağlamaya devam ediyor söylenme şeklinde
2 teorim var ya diş ya emekleme becerisinin getirdiği huysuzluk.
Tahmini olan veya aynı durumu yaşayan/atlatan var mi?

Kesinlikle, hepsi başka başka konuşuyor iyice emin oldum zaten 7-8 ayda salçalı yemeklere başlanır, onda da domates püresi eklerim az az bakalım.

Bastırma konusununda açığa kavuşturayım, burada denilen gibi, yükünü biraz alarak bastırmak değil de tamamen kendini taşıması için 8 ay diye konuştuk, erken yürüyecek muhabbeti üzerine :)

Yaa, ben öyle uygun görmüşüm ama bak hem güzellik kalpte olsun

Kizlar haftasonu bebise pankek yapiyim diyorum ama korkmuyor da degilim. Aranizda pankek yedirmeyi deneyen var mi?
ben bu sabah yaptım bende korka korka yaptım ama bi cesaret geldi verdim eline mıncıklaya mıncıklaya yedi çok şükür korktuğum gibi de olmadı yumuşak olduğu için rahatça eridi yedi

şuan aynı durumdayız canım uyumamak için direniyor ağlıyor hep kendini yırtarcasına bağırıyo durup dururken boğazı yırtılıyo sanki sonra öksürmeye başlıyo o bağırdıkça benim kulağım çınlıyo ben geriliyorum 2 3 gündür öyle kötüyüm ki dün migrenim tuttu ağrıdan oturdum ağladım artık eşime bıraktım çocukları gittim uyudum

Benim bebek konusunda anlıyorum ki tek tahammül edemediğim şu ağlama meselesi
Uykuyu bile belki idare edebilirim uzun sürmezse ama ağlama söz konusu olunca, benim migrenim yok ama alnıma doğru bir ağrı giriyor anlatamam Beynimi söküp atasım geliyor öyle bir ağrı.
Bilemedim daha şimdi uyudu az eşim baktı o aradada nefes aldım bi yemek yedim koyduğum çaydan içtim
Of ne olacak bu halleri ben anlamadım canımı yanıyor acaba başka bir sıkıntısı mi var anlayamıyorum ki keşke artık konuşma evresine ışınlansak belki anlaşabilirdik
Sen de iyi yapmışsın ya bir de birden fazla çocuk ahah anında vazgeçiyorum olan fikrimden de böyle durumlarda. Sabah araları az olsun be derken şimdi Nasip diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…