2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hmm cıks onu demedi ayrıyetten canım, geçen ay Başlangıç için 2 demişti ben şimdi 3e çıkmadım o da şöyle
Soğan denedim 2 gün, 2 sebze+soğan verdim. Ama 3 sebzede verilebilir bence artık.
O karıştırma meselesi bebekler tatları ayırt edebilsin diye bence. Sorun yok yani cano oh maşallah yarasın kuzuya

7 ay bitecek mi 7 aylık olacak mı sen ağustosta doğum yapmışın ben 30 temmuzda şuan 7 aylık oldu bu ayın 30 unda 7 bitiyo 8 oluyor diye biliyorum aman ne karışık ya beynim yandı
Hah işte, 2si de 7 aylık deniyor tabi o zaman, ama bizim henüz dolmadığı için de 7. Ayda diyebiliriz ama dolu dolu 6aylık kafalar yanmıştır bu saatte tabi ama aynı şeyi söylüyoruz :)

işte ben bu doldurma işini anlayamıyorum canım kafamı karıştırıyor şuan 7 oldu mesela bu ayın 30 da 7 bitecek 8 olacak diye hesap yapıyorum sorana da 7 aylık diyorum
Her ayın sonunda ay atlıyorlar canım doğru hesabın aslında. Bu ay sonunda 8 aylık diyeceğiz. Ben 29, sen 30unda.
Şuan 7 aylık 4 günlük benimki, 7 aylık 3 günlük seninki olmuş.
7 ay 15 gün olunca da 7,5 aylık diyorum misal ben sorana. Bele işte amann

aynen öyle ilk başlarda zaten tatlara alışsın diye hep ayrı verdim artık karıştırıyorum hatta içine biraz pirinç veya tel şehriye de koyuyorum hepsi pişiyor sonra ezip yediriyorum soğan gerçekten lezzet katıyo ama ilk zamanlar karıştırdığımda iştahla yemezdi soğan karıştırdığımdan beridir maşallah bi iştahlı yiyor ki inşallah yarıyordur görcez bakalım 10 gün sonra kontrolümüz var en son 6970 gramdı
çok teşekkürler kuzu kafa karışıklıklarımı giderdin valla

Hah işte, 2si de 7 aylık deniyor tabi o zaman, ama bizim henüz dolmadığı için de 7. Ayda diyebiliriz ama dolu dolu 6aylık kafalar yanmıştır bu saatte tabi ama aynı şeyi söylüyoruz :)
valla benim kafa 3 4 gündür hep yanık ne konuştuğumu anlıyorum ne yazdığımı ne yazılanı hele ki bu ay hesaplamaları iyice yakıyor beynimi sizinkini de yaktığım için kusura bakmayın

haah aynen işte benim hesabım da böyle bu şekil yok doldurdu yok gün aldı hiç girmiyorum o işlere

Oy maşallah iştahları hep açık olsun
Soğandan pek hoşlanmadı bizimki tekrar deneyeceğim ben de.

Oy maşallah iştahları hep açık olsun
Soğandan pek hoşlanmadı bizimki tekrar deneyeceğim ben de.
ayy inşallah canım inşallah büyük oğlumdan çok çektim hala da çekiyorum bu iştahlı olsa bari ben ayrı vermedim ama sebzelerle karıştırdım o şekil yiyo

ayy inşallah canım inşallah büyük oğlumdan çok çektim hala da çekiyorum bu iştahlı olsa bari ben ayrı vermedim ama sebzelerle karıştırdım o şekil yiyo
İnşallah olur
Bende ayrı vermedim aslında canım ya sebze püresine ekledim minicik eklememe rağmen farklılığı hissetti. Reddetmedi ama çok sevmedi gibi geldi bana Belki de Farklı gelmiştir sadece, zamanla sever

sever canım ya vazgeçme sen yedir ilerde zaten beğenmedikleri şeyleri yemiycekler bari şimdiden vitamin alsınlar biraz

işte ben bu doldurma işini anlayamıyorum canım kafamı karıştırıyor şuan 7 oldu mesela bu ayın 30 da 7 bitecek 8 olacak diye hesap yapıyorum sorana da 7 aylık diyorum
Heheheh şu meseleyi biz hep yaş konusunda tartışıyoruz fakat şöyle düşündüm şimdi
30 gün geçtiğinde 1 aylık oluyor bebişler yani doldurduğu ayı söylüyoruz
Örnek
-Ayyy ne büyümüş ne kadarlık oldu
-1 aylık

15 - 20 gün geçtiyse mesela 1 aylık demiyoruz 15 günlük diyoruz

Bebişler hep aynı şeyleri yiorlarmış gibi hissediyorum yaaa en azından benim bebe

Havuç, bal kabağı, yeşil kabak, patates, tatlı patates, yoğurt, lor peyniri, armut, elma

bizde bu kadar yeni bir de yumurta sarısı yemeye başladık

daha ne versem bilmiyom..

A April wind normal bildiğimiz kuru soğan mı yoksa kırmızı soğan mı
Direkt mamajo da haşlayıp mı verdin canım

sever canım ya vazgeçme sen yedir ilerde zaten beğenmedikleri şeyleri yemiycekler bari şimdiden vitamin alsınlar biraz
Bende o kafadayım 1 yaşından sonra iştah azalması oluyor diyolllaa
Aynı şeyleri yiyorlar zaten zamanla çeşitlenecek inşallah
Arpacık soğan kuzu, ben minik minik buldum resmini atayım sana çok tatlışlar
Ben haşlayarak ekledim püresine, yani sebzelerle bir buharda haşladım ama belki de kavurmak daha iyidir tat bakımından orasından emin değilimmm

evet bende öyle işte şuan ayın 30 una kadar 7 aylık benim için 30 dan sonra 8 aylık oluyor

şuan aynı şeyler oluyo zaten canım ayına göre çeşitleniyor yavaş yavaş sabah kahvaltıyı çeşitlendirebilirsin mesela katı şeyler yiyebiliyosa pankek veya yumurtayı haşlama değil de omlet şeklinde yapıp verebilirsin içerik aynı ama sunum farklı

evet ne yazık ki öyle oluyor iştah da azalıyo daha çok hareketleniyolar yürümeye başlıyorlar kilo da kaybediyorlar zaman geçtikçe büyüdükçe sıkıntı da artıyor tabi

evet ne yazık ki öyle oluyor iştah da azalıyo daha çok hareketleniyolar yürümeye başlıyorlar kilo da kaybediyorlar zaman geçtikçe büyüdükçe sıkıntı da artıyor tabi
Ay minik insanlar yaa
Hala yürüyeceğine inanamıyorum gözümde canlanmıyor hep minik kalacak gibi
Her zamanları ayrı zor ama ayrı güzel olacak gibi çohheycanlıyım

Ay minik insanlar yaa
aynen bende heyecanlıyım canım benim birde bu oğlan kısa minik birşey yürüdüğünü hayal ediyorum da çok komik ya bakalım neler yapacaklar

biz 1 aydır başladık ek gıdaya saydıklarının hiçbirini daha vermedim desem patates havuç yeşil kabak balkabağı soğan kullandım şimdiye kadar
Biz havuzla başladık 3 gün kuralıyla gidiyoruz havuç sonra patates- kabak . 2 gün bal kabağı verdim Bugün ikisinden de vericem ve yarın pirasaya geçeceğiz bugün pazardan bakacağız işte pırasa yoksa listede olan sebyezeye geçerim. Sebzelerden sonra 2 gün kuralına göre de meyveler var.

Ay minik insanlar yaa
Dana kadar oldular bile ilk doğduğu zamanlarda evde port bebe kullaniyordum pudufuk pudufuk az önce denk geldi gözüme dedim dur bir koyayım ici ne olcak bacaklar dışarda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…