- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Hmm cıks onu demedi ayrıyetten canım, geçen ay Başlangıç için 2 demişti ben şimdi 3e çıkmadım o da şöylepüre demiş ya canım tadım zamanındaki gibi her sebzeyi ayrı ayrı mı yap ver dedi diyorum onu anlamadım ama açıklamışsın 2 den fazla karıştırma demiş ben hepsini karıştırıyorum valla patates havuç balkabağı soğan bayağı kıvamlı oluyor çok da güzel yiyor maşallah
yumurta benimki de hergün 1 tane yiyor sarısını hatta daha gördü mü ağlamaya başlıyo hemen veriyim diye bi parça veriyorum anında ezip yutuyo sonra ağlamaya başlıyo hamm hamm diye
Bu arada teşekkür ederim canım sorularımı cevapladığın için
Hah işte, 2si de7 ay bitecek mi 7 aylık olacak mı sen ağustosta doğum yapmışın ben 30 temmuzda şuan 7 aylık oldu bu ayın 30 unda 7 bitiyo 8 oluyor diye biliyorum aman ne karışık ya beynim yandı
Her ayın sonunda ay atlıyorlar canım doğru hesabın aslında. Bu ay sonunda 8 aylık diyeceğiz. Ben 29, sen 30unda.işte ben bu doldurma işini anlayamıyorum canım kafamı karıştırıyor şuan 7 oldu mesela bu ayın 30 da 7 bitecek 8 olacak diye hesap yapıyorum sorana da 7 aylık diyorum
aynen öyle ilk başlarda zaten tatlara alışsın diye hep ayrı verdim artık karıştırıyorum hatta içine biraz pirinç veya tel şehriye de koyuyorum hepsi pişiyor sonra ezip yediriyorumHmm cıks onu demedi ayrıyetten canım, geçen ay Başlangıç için 2 demişti ben şimdi 3e çıkmadım o da şöyle
Soğan denedim 2 gün, 2 sebze+soğan verdim. Ama 3 sebzede verilebilir bence artık.
O karıştırma meselesi bebekler tatları ayırt edebilsin diye bence. Sorun yok yani canooh maşallah yarasın kuzuya
valla benim kafa 3 4 gündür hep yanık ne konuştuğumu anlıyorum ne yazdığımı ne yazılanı hele ki bu ay hesaplamaları iyice yakıyor beynimi sizinkini de yaktığım için kusura bakmayınHah işte, 2si de7 aylık deniyor tabi o zaman, ama bizim henüz dolmadığı için de 7. Ayda diyebiliriz ama dolu dolu 6aylık kafalar yanmıştır bu saatte tabi ama aynı şeyi söylüyoruz :)
haah aynen işte benim hesabım da böyle bu şekil yok doldurdu yok gün aldı hiç girmiyorum o işlereHer ayın sonunda ay atlıyorlar canım doğru hesabın aslında. Bu ay sonunda 8 aylık diyeceğiz. Ben 29, sen 30unda.
Şuan 7 aylık 4 günlük benimki, 7 aylık 3 günlük seninki olmuş.
7 ay 15 gün olunca da 7,5 aylık diyorum misal ben sorana. Bele işte amann
Oy maşallah iştahları hep açık olsunaynen öyle ilk başlarda zaten tatlara alışsın diye hep ayrı verdim artık karıştırıyorum hatta içine biraz pirinç veya tel şehriye de koyuyorum hepsi pişiyor sonra ezip yediriyorumsoğan gerçekten lezzet katıyo ama ilk zamanlar karıştırdığımda iştahla yemezdi soğan karıştırdığımdan beridir maşallah bi iştahlı yiyor ki inşallah yarıyordur görcez bakalım 10 gün sonra kontrolümüz var en son 6970 gramdı
çok teşekkürler kuzu kafa karışıklıklarımı giderdin valla
ayy inşallah canım inşallah büyük oğlumdan çok çektim hala da çekiyorum bu iştahlı olsa bariOy maşallah iştahları hep açık olsun
Soğandan pek hoşlanmadı bizimki tekrar deneyeceğim ben de.
İnşallah olurayy inşallah canım inşallah büyük oğlumdan çok çektim hala da çekiyorum bu iştahlı olsa bariben ayrı vermedim ama sebzelerle karıştırdım o şekil yiyo
sever canım ya vazgeçme sen yedir ilerde zaten beğenmedikleri şeyleri yemiycekler bari şimdiden vitamin alsınlar birazİnşallah olur
Bende ayrı vermedim aslında canım ya sebze püresine ekledim minicik eklememe rağmen farklılığı hissetti. Reddetmedi ama çok sevmedi gibi geldi banaBelki de Farklı gelmiştir sadece, zamanla sever
Heheheh şu meseleyi biz hep yaş konusunda tartışıyoruz fakat şöyle düşündüm şimdiişte ben bu doldurma işini anlayamıyorum canım kafamı karıştırıyor şuan 7 oldu mesela bu ayın 30 da 7 bitecek 8 olacak diye hesap yapıyorum sorana da 7 aylık diyorum
Bende o kafadayım 1 yaşından sonra iştah azalması oluyor diyolllaasever canım ya vazgeçme sen yedir ilerde zaten beğenmedikleri şeyleri yemiycekler bari şimdiden vitamin alsınlar biraz
Aynı şeyleri yiyorlar zaten zamanla çeşitlenecek inşallahBebişler hep aynı şeyleri yiorlarmış gibi hissediyorum yaaa en azından benim bebe
Havuç, bal kabağı, yeşil kabak, patates, tatlı patates, yoğurt, lor peyniri, armut, elma
bizde bu kadar yeni bir de yumurta sarısı yemeye başladık
daha ne versem bilmiyom..
A April wind normal bildiğimiz kuru soğan mı yoksa kırmızı soğan mı
Direkt mamajo da haşlayıp mı verdin canım
evet bende öyle işte şuan ayın 30 una kadar 7 aylık benim için 30 dan sonra 8 aylık oluyorHeheheh şu meseleyi biz hep yaş konusunda tartışıyoruz fakat şöyle düşündüm şimdi
30 gün geçtiğinde 1 aylık oluyor bebişler yani doldurduğu ayı söylüyoruz
Örnek
-Ayyy ne büyümüş ne kadarlık oldu
-1 aylık
15 - 20 gün geçtiyse mesela 1 aylık demiyoruz 15 günlük diyoruz
şuan aynı şeyler oluyo zaten canım ayına göre çeşitleniyor yavaş yavaşBebişler hep aynı şeyleri yiorlarmış gibi hissediyorum yaaa en azından benim bebe
Havuç, bal kabağı, yeşil kabak, patates, tatlı patates, yoğurt, lor peyniri, armut, elma
bizde bu kadar yeni bir de yumurta sarısı yemeye başladık
daha ne versem bilmiyom..
A April wind normal bildiğimiz kuru soğan mı yoksa kırmızı soğan mı
Direkt mamajo da haşlayıp mı verdin canım
evet ne yazık ki öyle oluyor iştah da azalıyo daha çok hareketleniyolar yürümeye başlıyorlar kilo da kaybediyorlar zaman geçtikçe büyüdükçe sıkıntı da artıyor tabiBende o kafadayım 1 yaşından sonra iştah azalması oluyor diyolllaa
Aynı şeyleri yiyorlar zaten zamanla çeşitlenecek inşallah
Arpacık soğan kuzu, ben minik minik buldum resmini atayım sana çok tatlışlar
Ben haşlayarak ekledim püresine, yani sebzelerle bir buharda haşladım ama belki de kavurmak daha iyidir tat bakımından orasından emin değilimmm
Ay minik insanlar yaaevet ne yazık ki öyle oluyor iştah da azalıyo daha çok hareketleniyolar yürümeye başlıyorlar kilo da kaybediyorlar zaman geçtikçe büyüdükçe sıkıntı da artıyor tabi
aynen bende heyecanlıyım canım benim birde bu oğlan kısa minik birşey yürüdüğünü hayal ediyorum da çok komik ya bakalım neler yapacaklarAy minik insanlar yaa
Hala yürüyeceğine inanamıyorum gözümde canlanmıyor hep minik kalacak gibi
Her zamanları ayrı zor ama ayrı güzel olacak gibi çohheycanlıyım
Biz havuzla başladık 3 gün kuralıyla gidiyoruz havuç sonra patates- kabak . 2 gün bal kabağı verdim Bugün ikisinden de vericem ve yarın pirasaya geçeceğiz bugün pazardan bakacağız işte pırasa yoksa listede olan sebyezeye geçerim. Sebzelerden sonra 2 gün kuralına göre de meyveler var.biz 1 aydır başladık ek gıdaya saydıklarının hiçbirini daha vermedim desempatates havuç yeşil kabak balkabağı soğan kullandım şimdiye kadar
Dana kadar oldular bileAy minik insanlar yaa
Hala yürüyeceğine inanamıyorum gözümde canlanmıyor hep minik kalacak gibi
Her zamanları ayrı zor ama ayrı güzel olacak gibi çohheycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?